menu
zoek

Nieuws Abbenes

Facebook delen

Wielrenner komt om het leven bij een ongeval

dinsdag 18 juli 2017, 14:10 uur

Dinsdagmorgen rond 11.40 uur is een 77-jarige fietser uit Hillegom bij een aanrijding met een vrachtwagen om het leven gekomen.


Waar: Hoofdweg in Abbenes

De fietser was op slag dood. Het slachtoffer fietste met een groepje wielrenners over de Hoofdweg. Voor hen reed een vuilniswagen en vermoedelijk zijn de eerste fietsers om de vrachtwagen heengereden. Om vooralsnog onduidelijke reden kwam de fietser ten val en werd hij door de vrachtwagen geraakt. Verkeersondersteuning van de politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De groep wielrenners is opgevangen bij een wielerclub in Lisse. Hen is slachtofferzorg aangeboden.    

Verkeer in Abbenes

» Politie.nl
Kaart nieuws Abbenes. Locatie nieuws: 52.23056 / 4.58105 Hoofdweg


dinsdag 18 juli 2017, 13:13 uur
Derde wielrenner in drie dagen tijd verongelukt
NOSIn Abbenes, in Noord-Holland, is vanochtend een wielrenner om het leven gekomen bij een ongeluk. Het is het derde dodelijke ongeluk met een wielrenner in een paar dagen tijd.
» NOS
dinsdag 18 juli 2017, 13:05 uur
Wielrenner komt om bij ongeval
de TelegraafEen fietser is dinsdagochtend om het leven gekomen bij een ongeval, waarbij een vrachtwagen betrokken was. Het ongeluk gebeurde volgens de politie op de Hoofdweg in de Noord-Hollandse plaats Abbenes.
» de Telegraaf
dinsdag 18 juli 2017, 13:05 uur
Wielrenner verongelukt
de TelegraafEen 77-jarige wielrenner uit Hillegom is dinsdag kort voor het middaguur om het leven gekomen bij een ongeval, waarbij een vuilniswagen betrokken was. Het ongeluk gebeurde op de Hoofdweg in de Noord-Hollandse plaats Abbenes, meldt de politie.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS

Meer nieuws uit Abbenes

18 juli 14:10Wielrenner komt om het leven bij een ongeval
RSS.