menu
zoek

Nieuws Abbenes

Verdachte aangehouden na dodelijk steekincident

maandag 29 maart 2021, 15:49 uur

Maandagochtend kreeg de politie rond 08:45 uur een melding van een conflict op de Greveling in Abbenes. Ter plaatse bleek het waarschijnlijk te gaan om een uit de hand gelopen ruzie waarbij mogelijk een steekwapen was gebruikt. Een 56-jarige man uit Amsterdam kwam hierbij om het leven.

Waar: Greveling in Abbenes

Door nog onbekende reden ontstond ’s ochtends een conflict tussen de twee mannen. Het is onduidelijk waar dit exact heeft plaatsgevonden. Uiteindelijk stapte de 56-jarige man in zijn auto en reed weg. Zijn auto kwam daarna tot stilstand in de Van Voorstlaan. Hier werd hij in de auto zwaargewond aangetroffen. Hij was mogelijk tijdens het conflict verwond met een steekwapen. Hulpdiensten hebben geprobeerd het slachtoffer te helpen, maar hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie heeft de 36-jarige man aangehouden en meegenomen voor verhoor. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mogelijke getuigen. Heeft u het conflict gezien? Heeft u een camera in de omgeving en mogelijk beeldmateriaal? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Dat kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Op dit moment zit de verdachte in alle beperkingen. Om die reden wordt nu geen verdere informatie gedeeld over het onderzoek en de verdachte. 2021062510

Getuigenoproep in Abbenes

» Politie.nl

Kaart nieuws Abbenes. Locatie nieuws: Greveling
Greveling in Abbenes


maandag 29 maart 2021, 14:16 uur
Buurtbewoners niet verrast na dodelijke steekpartij Abbenes: ’Het hing in de lucht’
de Telegraaf„Er is al jaren gedoe”, zeggen buurtbewoners over het steekincident met dodelijke afloop maandagmorgen in het Noord-Hollandse dorpje Abbenes.
» de Telegraaf
maandag 29 maart 2021, 11:31 uur
Man (56) overleden bij steekpartij in Abbenes (UPDATE)
CrimesiteIn het Noord-Hollandse dorp Abbenes is maandagochtend een 56-jarige man uit Amsterdam overleden nadat hij tijdens een ruzie werd neergestoken. De politie heeft een 36-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Het incident vond rond 08.45 plaats aan de Greveling in Abbenes (bij Nieuw-Vennep).
» Crimesite
maandag 29 maart 2021, 10:09 uur
Dode door steekpartij in Noord-Hollands dorp Abbenes
de TelegraafIn Abbenes (Noord-Holland) is een man om het leven gekomen als gevolg van een ruzie. Die vond maandagochtend plaats aan de Greveling in het dorp. Mogelijk werd een steekwapen gebruikt, zegt de politie. De identiteit van het slachtoffer is niet bekendgemaakt. De politie heeft een verdachte aangehouden.
» de Telegraaf
maandag 29 maart 2021, 10:04 uur
Man overleden na mogelijk steekpartij
HardnieuwsABBENES - Maandagmorgen 29 maart rond 8.55 uur heeft een mogelijke steekincident plaatsgevonden aan de Greveling in Abbenes.
» Hardnieuws
maandag 29 maart 2021, 10:01 uur
Dode (56) bij steekpartij in Abbenes, verdachte (36) aangehouden
Blik op NieuwsOp de Greveling in het Noord-Hollandse Abbenes heeft maandagmorgen een steekpartij plaatsgevonden waarbij een persoon om het leven is gekomen.
» Blik op Nieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Abbenes

29 maart 15:49Verdachte aangehouden na dodelijk steekincident
RSS.