menu
zoek

Nieuws Achterveld

Facebook delen

Meisje door misdrijf om het leven gebracht

zaterdag 3 juni 2017, 12:37 uur

Vrijdagmiddag 2 juni werd het lichaam van een meisje aangetroffen in het water van een sloot aan het Emelaarsepad in Achterveld. Uit onderzoek is gebleken dat het meisje door een misdrijf om het leven is gebracht.


Waar: Emelaarsepad in Achterveld

Rond 17.00 uur schakelde een getuige de politie in omdat er een lichaam in het water lag. Het bleek dat het ging om het lichaam van een meisje die overleden was. Direct werd de omgeving afgezet. Specialisten van de Forensische Opsporing verrichtten sporenonderzoek. Daarbij maakten zij gebruik van speurhonden en een politiehelikopter maakte overzichtsfoto’s. Identiteit Na onderzoek blijkt het te gaan om een 14-jarig meisje uit Hoevelaken. Zij werd door een misdrijf om het leven gebracht. Een groot rechercheteam (Team Grootschalige Opsporing (TGO)) doet onderzoek naar wat er vrijdagmiddag 2 juni gebeurd is. In verband met sporenonderzoek heeft de Mobiele Eenheid het gebied rondom het Emelaarsepad in nacht van vrijdag op zaterdag bewaakt. Zaterdag 3 juni vindt er verder sporenonderzoek plaats in de omgeving waar het meisje is gevonden. Uw tip! De recherche doet een dringend beroep op getuigen. Mensen die iets gezien hebben in de omgeving van het Emelaarsepad die vrijdagmiddag tussen 13.00 en 17.00 uur, wordt verzocht zich te melden bij de recherche. Ook mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn, wordt verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-online.  

Aangetroffen dode in Achterveld

» Politie.nl
Kaart nieuws Achterveld. Locatie nieuws: 52.14923 / 5.47553 Emelaarsepad


zondag 4 juni 2017, 10:49 uur
Politie krijgt meerdere tips over omgebracht meisje Achterveld
RTV UtrechtACHTERVELD - De politie heeft meerdere tips binnengekregen over het 14-jarige meisje uit Hoevelaken dat vrijdag werd gevonden in het water bij Achterveld. Ook hebben een paar getuigen zich gemeld, maar de tips hebben vooralsnog nergens toe geleid, zegt de politie.
» RTV Utrecht
zaterdag 3 juni 2017, 20:05 uur
Dood 14-jarig meisje gesprek van de dag: 'Zullen we de vlag halfstok hangen?'
Omroep GelderlandDe dood van het 14-jarige meisje uit Hoevelaken houdt heel veel mensen bezig. Ze kwam vrijdag door een misdrijf om het leven in Achterveld.
» Omroep Gelderland
zaterdag 3 juni 2017, 16:57 uur
Burgemeester Nijkerk: "Dood meisje raakt ons diep"
RTV UtrechtACHTERVELD - Burgemeester Gerard Renkema van Nijkerk heeft geschokt gereageerd op de dood van het 14-jarige meisje dat gisteren werd gevonden in Achterveld. Het meisje komt uit Hoevelaken, een dorp in de gemeente Nijkerk.
» RTV Utrecht
zaterdag 3 juni 2017, 16:11 uur
Burgemeester Renkema geschokt door dood 14-jarig meisje
Omroep GelderlandBurgemeester Gerard Renkema van de gemeente Nijkerk is geschokt door de dood van het 14-jarige meisje uit Hoevelaken. Ze kwam vrijdag door een misdrijf om het leven in Achterveld.
» Omroep Gelderland
zaterdag 3 juni 2017, 13:20 uur
Lichaam in Achterveld is van omgebracht meisje (14) uit Hoevelaken
de StentorHet lichaam dat gisteren in het water werd aangetroffen in Achterveld, is van een 14-jarig meisje uit Hoevelaken. Zij is door een misdrijf om het leven gebracht, meldt de politie.
» de Stentor
zaterdag 3 juni 2017, 13:17 uur
Meisje (14) omgebracht en in sloot gevonden
de GelderlanderACHTERVELD - Een 14-jarig meisje uit Hoevelaken is vrijdag dood gevonden in een sloot in Achterveld (provincie Utrecht). Ze is door een misdrijf om het leven gebracht. Volgens de politie werd haar lichaam vrijdagmiddag gevonden in het water langs het Emelaarsepad.
» de Gelderlander
zaterdag 3 juni 2017, 13:08 uur
Meisje (14) in water Achterveld door misdrijf om het leven gebracht
RTV UtrechtACHTERVELD - Het lichaam dat gisteren in het water werd aangetroffen in Achterveld, is van een 14-jarig meisje uit Hoevelaken. Zij is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat meldt de politie.
» RTV Utrecht
zaterdag 3 juni 2017, 13:08 uur
Meisje in sloot door misdrijf om het leven gebracht
de TelegraafHet lichaam dat vrijdag werd aangetroffen in een sloot in Achterveld is van een 14-jarig meisje uit Hoevelaken dat door een misdrijf om het leven is gekomen.
» de Telegraaf
zaterdag 3 juni 2017, 13:08 uur
Meisje (14) om het leven gebracht
de TelegraafEen 14-jarig meisje uit Hoevelaken is dood gevonden in een sloot in Achterveld (provincie Utrecht). Zaterdag is duidelijk geworden dat het meisje door een misdrijf om het leven is gebracht. Volgens de politie werd haar lichaam vrijdagmiddag gevonden in het water langs het Emelaarsepad.
» de Telegraaf
zaterdag 3 juni 2017, 13:00 uur
Dood meisje in sloot Achterveld door misdrijf om leven gebracht
Hart van NederlandHet levenloze lichaam dat vrijdagmiddag is aangetroffen in het water van een sloot aan het Emelaarsepad in Achterveld behoort toe aan een 14-jarig meisje uit Hoevelaken. Ze is door een misdrijf om het leven gebracht. Dat meldt de politie zaterdag.
» Hart van Nederland
zaterdag 3 juni 2017, 12:55 uur
Omgebracht meisje gevonden in Achterveld
NOSIn een sloot in Achterveld, bij Amersfoort, is het lichaam van een meisje van 14 uit Hoevelaken gevonden. Ze is door een misdrijf om het leven gekomen, zegt de politie.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Achterveld

12 december 06:25Bodemonderzoek toont aan: vervuild zand gebruikt in Achterveld
18 maart 08:15Taxi vliegt al rijdend in brand
13 juli 15:24Fietser botst op fietser in Achterveld, een gewonde
4 juni 10:49Politie krijgt meerdere tips over omgebracht meisje Achterveld
3 juni 07:59Identiteit lichaam Achterveld nog onduidelijk
RSS.