menu
zoek

Nieuws Alblasserdam

Bloemen voor slachtoffers Alblasserdam: 'Niet te bevatten'

zaterdag 7 mei 2022, 17:48 uur

In Alblasserdam hangt - een dag na het schietdrama in het dorp - een verslagen sfeer. Voor zorgboerderij Tro Tardi, waar de schietpartij plaatsvond, worden bloemen neergelegd.

Waar: Molensingel in Alblasserdam

» de Telegraaf


Kaart nieuws Alblasserdam. Locatie nieuws: Molensingel
Molensingel in Alblasserdam


zaterdag 7 mei 2022, 16:54 uur
Video | Bloemen en aangeslagen mensen na drama in Alblasserdam
NU.nlOmwonenden en betrokkenden leggen bloemen bij de zorgboerderij in Alblasserdam. Bij een schietpartij op de zorgboerderij zijn vrijdag twee personen doodgeschoten.
» NU.nl
zaterdag 7 mei 2022, 12:52 uur
Alblasserdammers zoeken elkaar op, leggen bloemen bij zorgboerderij
NOSEen dag na de fatale schietpartij op de zorgboerderij in Alblasserdam betuigen mensen hun medeleven aan slachtoffers en nabestaanden. Er worden bloemen neergelegd bij de ingang van de boerderij, mensen kunnen hun verhaal kwijt in de kerk en zoeken elkaar op.
» NOS
zaterdag 7 mei 2022, 07:46 uur
Bloemen neergelegd bij zorgboerderij Alblasserdam
de TelegraafBij de zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam waar vrijdag een fatale schietpartij plaatsvond, liggen zaterdagochtend bloemen. Aan de zijkant bij het entreehek van de boerderij liggen zo'n tien boeketten. Een ander boeket is door iemand hoog in een verkeersbord geklemd.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 21:07 uur
Bloemen voor de poort van de zorgboerderij waar zich een dodelijk drama afspeelde
PZCIn de uren na de dodelijke schietpartij bij de zorgboerderij in Alblasserdam, komen steeds meer mensen hun steun betuigen op de plek waar het vrijdagmorgen zo gruwelijk mis ging. Een meisje van 16 en een vrouw van 34 kwamen om het leven.
» PZC
vrijdag 6 mei 2022, 18:32 uur
Verdachte Alblasserdam (38) werd gezocht voor dodelijk misdrijf in Vlissingen
NU.nlDe 38-jarige John S., die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij vrijdag in Alblasserdam, was vermoedelijk ook betrokken bij een dodelijk misdrijf op woensdagavond 4 mei in Vlissingen. Dat zei hoofdofficier van justitie Hugo Hillenaar vrijdagmiddag op een persconferentie in het gemeentehuis van Alblasserdam.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 17:42 uur
Schutter Alblasserdam ook verdacht van misdrijf Vlissingen
de TelegraafDe 38-jarige John S. die vrijdag werd opgepakt na een schietpartij bij een zorgboerderij in Alblasserdam, waarbij een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw omkwamen, wordt ook verdacht van een misdrijf woensdagavond in Vlissingen waarbij een winkelier omkwam.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 14:28 uur
Twee mensen omgekomen door schietpartij in Alblasserdam
NOSVerdrietig nieuws uit Alblasserdam: een man is daar vanochtend gaan schieten en heeft daarbij een vrouw en een meisje gedood. Twee andere mensen zijn zwaargewond geraakt. Het schieten gebeurde op een zorgboerderij waar mensen werken met een beperking.
» NOS
vrijdag 6 mei 2022, 14:02 uur
Meisje (16) en vrouw (34) overleden na schietpartij zorgboerderij in Alblasserdam
NU.nlDe dodelijke slachtoffers van de schietpartij van vrijdagochtend in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn een 16-jarig meisje uit Dordrecht en een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam, zo meldt de politie. Bij het incident raakten drie mensen gewond. Een 12-jarige jongen, een 20-jarige vrouw en een derde persoon.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 13:55 uur
Opeens opent verdachte John S. het vuur op vrouwen en kinderen: ’Het is gestoord’
de TelegraafTwee doden en twee zeer zwaargewonden vormen de trieste balans van een dramatische schietpartij op een zorgboerderij aan het eind van de morgen in Alblasserdam. Een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje werden bruut uit het leven gerukt. Een 20-jarige vrouw en een 12-jarige jongen liggen zwaargewond in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 13:33 uur
Verdachte dodelijke schietpartij Alblasserdam is ‘verwarde en overlastgevende’ John S.
de GelderlanderDe man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam is de 38-jarige John S. uit Oud-Alblas. De man staat bij de politie al jaren bekend als ‘verward en overlastgevend’ en deed in 2017 een zelfmoordpoging. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan deze nieuwssite.
» de Gelderlander
vrijdag 6 mei 2022, 13:33 uur
Verdachte dodelijke schietpartij Alblasserdam is ‘verwarde en overlastgevende’ John S.
PZCDe man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam is de 38-jarige John S. uit Oud-Alblas. De man staat bij de politie al jaren bekend als ‘verward en overlastgevend’ en deed in 2017 een zelfmoordpoging. Dat melden goed ingevoerde bronnen aan deze nieuwssite.
» PZC
vrijdag 6 mei 2022, 13:28 uur
Intens verdriet na dodelijk drama Alblasserdam
de TelegraafBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn vrijdag zeker twee doden gevallen. Twee zwaargewonden zijn met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De dader is gepakt na een korte zoektocht. De politie onderzoekt de zaak.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 13:00 uur
Video | Hulpdiensten massaal op de been na dodelijke schietpartij Alblasserdam
NU.nlBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. Een verdachte is aangehouden, bevestigt de politie.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 12:46 uur
Twee doden en twee zwaargewonden na schietpartij Alblasserdam, verdachte opgepakt
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee mensen overleden, meldt de politie. Twee anderen raakten ernstig gewond. Er is een verdachte aangehouden en het vuurwapen is in beslag genomen.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 12:34 uur
Huiszoekingen in zaak Alblasserdam, verdachte maandag voorgeleid
Metro
» Metro
vrijdag 6 mei 2022, 12:25 uur
Twee doden bij schietincident Alblasserdam, twee anderen ernstig gewond
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn vrijdagochtend twee mensen overleden, meldt de politie. Twee anderen raakten ernstig gewond. Er is een verdachte aangehouden en het vuurwapen is in beslag genomen, meldt het korps.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 11:56 uur
Verdachte opgepakt voor schietincident Alblasserdam, mogelijk dodelijke slachtoffers
NU.nlBij een schietpartij in het Zuid-Hollandse Alblasserdam zijn vrijdagochtend meerdere slachtoffers gevallen. Volgens de politie zijn er mogelijk ook doden gevallen, maar hiervan heeft ze nog geen bevestiging gekregen. Er is inmiddels een verdachte opgepakt, laat het korps weten.
» NU.nl
vrijdag 6 mei 2022, 11:55 uur
Twee doden en twee zwaargewonden bij schietpartij in Alblasserdam (UPDATE3)
CrimesiteBij een schietpartij op zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel in Alblasserdam zijn vrijdagochtend een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam en een 16-jarig meisje uit Dordrecht overleden. Twee andere slachtoffers, een jongen (12) uit Hendrik-Ido-Ambacht en een vrouw (20) uit Alblasserdam raakten zwaargewond. Hulpdiensten, waaronder traumahelikopters, rukten massaal uit.
» Crimesite
vrijdag 6 mei 2022, 11:36 uur
Vrouw en meisje doodgeschoten op zorgboerderij Alblasserdam
NOSOp een zorgboerderij in Alblasserdam zijn bij een schietpartij twee doden gevallen. Het gaat om een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam en een 16-jarig meisje uit Dordrecht.
» NOS
vrijdag 6 mei 2022, 11:34 uur
Twee dode en meerdere slachtoffers bij schietpartij
HardnieuwsALBLASSERDAM - Vrijdagmorgen 6 mei rond 11.15 uur heeft een schietpartij plaatsgevonden bij Zorgboerderij Tro Tardi aan de Molensingel in Alblasserdam.
» Hardnieuws
vrijdag 6 mei 2022, 11:24 uur
Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam
de GelderlanderBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» de Gelderlander
vrijdag 6 mei 2022, 11:21 uur
Doden Alblasserdam zijn een vrouw van 34 jaar en meisje van 16 jaar
de TelegraafDe dodelijke slachtoffers van een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam zijn een 16-jarig meisje uit Dordrecht en een 34-jarige vrouw uit Alblasserdam. Dat meldt de politie. Door de schietpartij raakten een 12-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht en een 20-jarige vrouw uit Alblasserdam zwaargewond.
» de Telegraaf
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Twee doden bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam, ouders wachten gespannen buiten
PZCBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» PZC
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam
de StentorBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» de Stentor
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Vrouw (34) en meisje (16) gedood bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam
Brabants DagbladBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw doodgeschoten. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» Brabants Dagblad
vrijdag 6 mei 2022, 11:19 uur
Twee doden bij schietpartij zorgboerderij Alblasserdam, ouders wachten gespannen buiten
BN DeStemBij een schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam (Zuid-Holland) zijn vanochtend twee doden gevallen. Twee anderen raakten zwaargewond. De verdachte is de 38-jarige John S.
» BN DeStemFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: BN DeStem

Meer nieuws uit Alblasserdam

9 september 09:53Automobilist ramt container en rijdt appartementencomplex Alblasserdam binnen
24 augustus 17:52Opnieuw zwaar scooterongeluk in Alblasserdam op plek waar twee jonge vrouwen werden doodgereden
26 juli 18:37Woede om waslijst overtredingen doodrijder Ilse en Esmee: ’Waarom mocht hij nog rijden?’
12 juli 22:06Vijf gewonden na explosie op boot in Alblasserdam, onder wie twee kinderen
11 juli 21:32Politie houdt man aan die munitie leverde aan schutter zorgboerderij Alblasserdam
11 juli 18:56‘Amsterdammer verkocht munitie aan John S. vlak voor moord in Vlissingen en drama zorgboerderij’
8 juli 17:27Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam bedreigde eerst ex-vriendin
8 juli 16:57Geen excuus voor moorden op zorgboerderij, zegt officier van justitie
30 juni 14:07Rotterdamse Hef niet uit elkaar voor jacht Bezos, bouwer zou zich bedreigd voelen
28 juni 10:38Jongen schiet 13-jarig broertje per ongeluk in gezicht met luchtbuks
21 juni 07:30Stad krijgt concurrentie van dorp: ‘Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasserdam’
20 mei 14:46Automobilist dodelijk ongeluk Alblasserdam reed volgens OM door rood en te hard
19 mei 17:34Alblasserdam-verdachte John S. blijft langer vastzitten
16 mei 17:33Gewonden drama Alblasserdam uit ziekenhuis, verdachte donderdag voorgeleid
13 mei 18:30Hoe schutter John S. dood en verderf zaaide in Vlissingen en Alblasserdam
13 mei 14:47Rouwstoet Alblasserdam: ‘Erger dan mijn overleden man’
11 mei 06:55Zorgboerderij stuurde schutter Alblasserdam in 2017 weg om 'ongewenste' relatie
10 mei 09:44Vier doden en twee zwaargewonden in een paar dagen tijd: vanavond komen mensen samen in de kerk
9 mei 18:00Automobilist wordt verdacht van doodslag na ongeluk met twee doden in Alblasserdam
7 mei 18:00‘Schoenmaker Johan Quist (60) was willekeurig slachtoffer om wapen te testen’
RSS.