menu
zoek

Nieuws Alblasserdam

Vier doden en twee zwaargewonden in een paar dagen tijd: vanavond komen mensen samen in de kerk

dinsdag 10 mei 2022, 09:44 uur

Vier doden en twee zwaargewonden in een paar dagen tijd in Alblasserdam. De impact op het dorp is groot. Het verdriet is immens. Vijf kerken hebben de handen ineengeslagen voor een speciale samenkomst vanavond. ,,Er zal worden stilgestaan bij het immense verdriet van de nabestaanden en de familie van de zwaargewonde personen.”

» BN DeStem
maandag 9 mei 2022, 19:05 uur
Verdachte schietpartij Alblasserdam bekent moorden
CrimesiteDe 38-jarige John S. uit Oud-Alblas die verdacht wordt van het doodschieten van een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje in Alblasserdam en de moord op een 60-jarige man in Vlissingen, blijft veertien dagen langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank Rotterdam maandag beslist.
» Crimesite
maandag 9 mei 2022, 18:00 uur
Verdachte bekent ook schietpartij Alblasserdam
NOSJohn S. heeft bij de politie bekend dat hij verantwoordelijk is voor de schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam, afgelopen vrijdag. Daarbij vielen twee doden en twee zwaargewonden.
» NOS
maandag 9 mei 2022, 17:53 uur
Verdachte bekent schietpartijen Alblasserdam en Vlissingen, blijft langer vast
NU.nlDe 38-jarige John S. heeft tijdens politieverhoren bekend de dader te zijn van de bloedige schietpartij in een zorgboerderij in Alblasserdam op vrijdag. Ook heeft hij bekend betrokken te zijn bij de dood van een man in Vlissingen eerder die week.
» NU.nl
maandag 9 mei 2022, 17:20 uur
Verdachte bekent schietpartij Alblasserdam en blijft twee weken langer vast
NU.nlDe 38-jarige John S. heeft tijdens politieverhoren bekend de dader te zijn van de bloedige schietpartij in een zorgboerderij in Alblasserdam op vrijdag. Ook zou hij bekend hebben betrokken te zijn bij de dood van een man in Vlissingen eerder die week.
» NU.nl
maandag 9 mei 2022, 16:49 uur
Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam blijft twee weken langer vast
NU.nlDe 38-jarige verdachte van de bloedige schietpartij vrijdag in een zorgboerderij in Alblasserdam blijft twee weken langer vastzitten. Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) van Rotterdam weten.
» NU.nl
maandag 9 mei 2022, 16:45 uur
John S. (38) bekent schietdrama in Alblasserdam én doden man (60) uit Vlissingen
Brabants DagbladDe 38-jarige John S. bekent dat hij verantwoordelijk is voor het bloedbad op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam en voor het doden van een 60-jarige man in Vlissingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie tegen deze site. De schutter uit het Zuid-Hollandse dorpje Oud-Alblas blijft zeker veertien dagen langer vastzitten.
» Brabants Dagblad
maandag 9 mei 2022, 16:45 uur
John S. (38) bekent schietdrama in Alblasserdam én doden man (60) uit Vlissingen
de GelderlanderDe 38-jarige John S. bekent dat hij verantwoordelijk is voor het bloedbad op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam en voor het doden van een 60-jarige man in Vlissingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie tegen deze site. De schutter uit het Zuid-Hollandse dorpje Oud-Alblas blijft zeker veertien dagen langer vastzitten.
» de Gelderlander
maandag 9 mei 2022, 16:45 uur
John S. (38) bekent schietdrama in Alblasserdam én doden man (60) uit Vlissingen
BN DeStemDe 38-jarige John S. bekent dat hij verantwoordelijk is voor het bloedbad op zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam en voor het doden van een 60-jarige man in Vlissingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie tegen deze site. De schutter uit het Zuid-Hollandse dorpje Oud-Alblas blijft zeker veertien dagen langer vastzitten.
» BN DeStem
maandag 9 mei 2022, 16:43 uur
Verdachte schietpartij Alblasserdam blijft langer vast
de TelegraafDe 38-jarige man die vrijdag werd opgepakt na een schietpartij in een zorgboerderij in Alblasserdam blijft zeker veertien dagen langer vastzitten. Dit is maandag bekendgemaakt door het Openbaar Ministerie. De verdachte uit Oud-Alblas wordt verdacht van het doodschieten van twee mensen in de zorgboerderij en het doden van een man in Vlissingen.
» de Telegraaf
maandag 9 mei 2022, 05:52 uur
Verdachte dodelijk geweld Alblasserdam en Vlissingen voorgeleid
de TelegraafDe 38-jarige verdachte van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam en van een dodelijk misdrijf in Vlissingen wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam. De schietpartij in Alblasserdam voltrok zich vrijdagochtend, het misdrijf in Vlissingen zou twee dagen daarvoor zijn gepleegd.
» de Telegraaf
zondag 8 mei 2022, 16:38 uur
Wat we weten over de schietpartij in Alblasserdam en de dood van de winkelier
NU.nlDe 38-jarige John S. wordt ervan verdacht vrijdag het vuur te hebben geopend op een zorgboerderij in Alblasserdam. Nog diezelfde dag maakte de politie bekend dat S. ook wordt verdacht van het doden van een schoenmaker in Vlissingen twee dagen eerder. Dit is wat we tot nu toe weten over de zaak.
» NU.nl
zaterdag 7 mei 2022, 23:17 uur
Verdachte dubbelmoord schreef e-mail aan RTL
CrimesiteDe man die volgens de politie vrijdag een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje doodschoot op een zorgboerderij in Alblasserdam heeft in een e-mail aan RTL Boulevard geschreven dat hij eerder in Vlissingen een man heeft gedood om zijn ‘wapen te testen’. Hij zegt uit radeloosheid te hebben gehandeld omdat hij geen behandeling kreeg en […] Het bericht Verdachte dubbelmoord schreef e-mail aan RTL verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
zaterdag 7 mei 2022, 19:14 uur
Verdachte schietpartij Alblasserdam mailde RTL Boulevard over motief
NU.nlJohn S. (38), de man die door het Openbaar Ministerie wordt verdacht van de schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam waarbij vrijdag een 16-jarig meisje en 34-jarige vrouw omkwamen, handelde uit "pure wanhoop en radeloosheid". Dat schreef hij enkele minuten voor zijn vermeende daad in een mail aan RTL Boulevard.
» NU.nl
zaterdag 7 mei 2022, 18:45 uur
Verdachte Alblasserdam bekende moord Vlissingen in mail aan RTL Boulevard
NOSDe man die is opgepakt voor de schietpartij gisteren in Alblasserdam stuurde enkele minuten voor zijn daad een e-mail aan de redactie van RTL Boulevard. De 38-jarige John S. kondigde de schietpartij in de zorgboerderij niet aan, maar bekende wel de moord op een schoenmaker in Vlissingen, eerder deze week.
» NOS
zaterdag 7 mei 2022, 18:32 uur
John S. stuurde e-mail met foto's doodgeschoten Quist naar RTL Boulevard: ‘Oorlog in mijn hoofd’
PZCJohn S. (38) heeft een e-mail gestuurd naar de redactie van RTL Boulevard vlak voor de dodelijke schietpartij in Alblasserdam. Bij het bericht zouden ook foto's zijn toegevoegd van de vermoorde schoenmaker Johan Quist uit Vlissingen. Volgens het televisieprogramma staat er in de mail dat hij handelde uit ‘pure wanhoop en radeloosheid’.
» PZC
zaterdag 7 mei 2022, 18:32 uur
John S. stuurde e-mail met foto's doodgeschoten Quist naar RTL Boulevard: ‘Oorlog in mijn hoofd’
BN DeStemJohn S. (38) heeft een e-mail gestuurd naar de redactie van RTL Boulevard vlak voor de dodelijke schietpartij in Alblasserdam. Bij het bericht zouden ook foto's zijn toegevoegd van de vermoorde schoenmaker Johan Quist uit Vlissingen. Volgens het televisieprogramma staat er in de mail dat hij handelde uit ‘pure wanhoop en radeloosheid’.
» BN DeStem
zaterdag 7 mei 2022, 18:27 uur
John S. mailde vlak voor schietpartij op zorgboerderij: ‘Al jaren oorlog in mijn hoofd’
de StentorJohn S. (38), de man die volgens justitie verantwoordelijk is voor de fatale schietpartij gisteren op een zorgboerderij in Alblasserdam, mailde enkele minuten voor zijn daad RTL Boulevard. Dat bevestigt het Openbaar ministerie aan deze site.
» de Stentor
zaterdag 7 mei 2022, 18:27 uur
John S. mailde vlak voor schietpartij op zorgboerderij: ‘Al jaren oorlog in mijn hoofd’
de GelderlanderJohn S. (38), de man die volgens justitie verantwoordelijk is voor de fatale schietpartij gisteren op een zorgboerderij in Alblasserdam, mailde enkele minuten voor zijn daad RTL Boulevard. Dat bevestigt het Openbaar ministerie aan deze site.
» de Gelderlander
zaterdag 7 mei 2022, 18:15 uur
John S. verstuurde mail enkele minuten voor moordpartij Alblasserdam
de TelegraafDe 38-jarige John S. uit Oud-Alblas, die volgens justitie vrijdag een 34-jarige vrouw en een 16-jarig meisje doodschoot op een zorgboerderij in Alblasserdam, beweert ’uit pure wanhoop en radeloosheid’ gehandeld te hebben omdat hem geen zorg werd verleend.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Alblasserdam

9 september 09:53Automobilist ramt container en rijdt appartementencomplex Alblasserdam binnen
24 augustus 17:52Opnieuw zwaar scooterongeluk in Alblasserdam op plek waar twee jonge vrouwen werden doodgereden
26 juli 18:37Woede om waslijst overtredingen doodrijder Ilse en Esmee: ’Waarom mocht hij nog rijden?’
12 juli 22:06Vijf gewonden na explosie op boot in Alblasserdam, onder wie twee kinderen
11 juli 21:32Politie houdt man aan die munitie leverde aan schutter zorgboerderij Alblasserdam
11 juli 18:56‘Amsterdammer verkocht munitie aan John S. vlak voor moord in Vlissingen en drama zorgboerderij’
8 juli 17:27Verdachte schietpartij zorgboerderij Alblasserdam bedreigde eerst ex-vriendin
8 juli 16:57Geen excuus voor moorden op zorgboerderij, zegt officier van justitie
30 juni 14:07Rotterdamse Hef niet uit elkaar voor jacht Bezos, bouwer zou zich bedreigd voelen
28 juni 10:38Jongen schiet 13-jarig broertje per ongeluk in gezicht met luchtbuks
21 juni 07:30Stad krijgt concurrentie van dorp: ‘Het is net de Harbour Club, maar dan in Alblasserdam’
20 mei 14:46Automobilist dodelijk ongeluk Alblasserdam reed volgens OM door rood en te hard
19 mei 17:34Alblasserdam-verdachte John S. blijft langer vastzitten
16 mei 17:33Gewonden drama Alblasserdam uit ziekenhuis, verdachte donderdag voorgeleid
13 mei 18:30Hoe schutter John S. dood en verderf zaaide in Vlissingen en Alblasserdam
13 mei 14:47Rouwstoet Alblasserdam: ‘Erger dan mijn overleden man’
11 mei 06:55Zorgboerderij stuurde schutter Alblasserdam in 2017 weg om 'ongewenste' relatie
10 mei 09:44Vier doden en twee zwaargewonden in een paar dagen tijd: vanavond komen mensen samen in de kerk
9 mei 18:00Automobilist wordt verdacht van doodslag na ongeluk met twee doden in Alblasserdam
7 mei 18:00‘Schoenmaker Johan Quist (60) was willekeurig slachtoffer om wapen te testen’
RSS.