menu
zoek

Nieuws Almelo

Derde verdachte aangehouden in onderzoek naar overlijden 14-jarig meisje

dinsdag 12 januari 2021, 11:32 uur

Verdachte is een minderjarige jongen uit Almelo

Waar: Willem Kloosstraat in Almelo

Het rechercheteam dat de dood onderzoekt van het 14-jarig meisje uit Almelo heeft gisterenavond buiten heterdaad een minderjarige jongen uit dezelfde woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar overlijden.  Het team gaat vandaag verder met het onderzoek en het verhoren van getuigen/betrokkenen. 2021015315 ^cw

Aangetroffen dode in Almelo
(poging) Moord/Doodslag in Almelo

» Politie.nl


Kaart nieuws Almelo. Locatie nieuws: 52.36186 / 6.61723 Willem Kloosstraat


zondag 10 januari 2021, 22:13 uur
Politie onderzoekt dood aangetroffen persoon
Politie.nlZondag 10 januari kreeg de politie aan het einde van de middag een melding over een overleden persoon in het water bij het Wendelgoor. Er is een onderzoek gestart naar de doodsoorzaak en de identiteit van de overleden persoon. Het onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van twee verdachten uit Wierden en Almelo voor mogelijke betrokkenheid bij dit overlijden.
Het onderzoek naar zowel de identiteit als de doodsoorzaak is nog in volle gang. Daarom worden er vanavond, 10 januari, geen verdere mededelingen gedaan.  (2021015315) NV

Aangetroffen dode in Almelo
» Politie.nl
donderdag 14 januari 2021, 17:16 uur
Justitie: Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
de StentorDe drie verdachten die betrokken zouden zijn bij de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo blijven vast zitten. De rechter-commissaris heeft hun gevangenhouding donderdagmiddag verlengd met twee weken.
» de Stentor
donderdag 14 januari 2021, 17:06 uur
Vader en minderjarige zoons langer vast in onderzoek dood 14-jarige Lotte uit Almelo
Blik op NieuwsEen vader en zijn twee minderjarige zoons blijven nog 14 dagen in voorlopige hechtenis. De rechter-commissaris van de rechtbank Overijssel oordeelt dat er op dit moment voldoende redenen zijn om de drie langer vast te houden. Het Openbaar Ministerie verdenkt de drie van betrokkenheid bij de dood van een 14- jarige Lotte uit Almelo.
» Blik op Nieuws
donderdag 14 januari 2021, 15:11 uur
Vader en zoons langer vast voor betrokkenheid bij dood 14-jarige Lotte
NOSDe vader en twee minderjarige zoons die zijn aangehouden voor de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo blijven nog twee weken in voorlopige hechtenis. Volgens de onderzoeksrechter zijn er op dit moment voldoende redenen om de drie langer vast te houden.
» NOS
donderdag 14 januari 2021, 14:42 uur
Lotte (14) uit Almelo kwam door ernstig misdrijf om het leven, zegt justitie
de StentorALMELO - De drie verdachten die betrokken zouden zijn bij de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo blijven vast zitten. De rechter-commissaris heeft hun gevangenhouding donderdagmiddag verlengd met twee weken.
» de Stentor
donderdag 14 januari 2021, 12:25 uur
Leerlingen bezoeken gedenkhoekje omgekomen Lotte (14) uit Almelo
RTV OostHet Zone.college in Almelo, de school van de overleden leerling Lotte (14), heeft een gedenkhoekje ingericht voor de overleden tiener. Ondanks corona komen leerlingen naar school om er een groet te brengen aan hun medescholier en het rouwregister te tekenen. De school is nog in overleg met de ouders hoe een dezer dagen mogelijk ook een 'fysieke bijeenkomst' kan worden georganiseerd.
» RTV Oost
woensdag 13 januari 2021, 16:35 uur
Verdachten van betrokkenheid bij dood Lotte (14) donderdag voorgeleid
de TelegraafDe vader en zijn twee minderjarige zonen uit Almelo die verdacht zouden worden van betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Lotte, worden donderdag voorgeleid. De politie Oost-Nederland bevestigt dat de verdachten voor de rechter-commissaris zullen verschijnen.
» de Telegraaf
woensdag 13 januari 2021, 15:18 uur
Ouders omgekomen Lotte (14): ’Niet voor te stellen waarin we zijn beland’
de TelegraafDe ouders van de 14-jarige Lotte, die zondagmiddag overleden in een sloot in Almelo werd gevonden, zijn heel aangeslagen door het vreselijke drama dat ze heeft getroffen. „Het is niet voor te stellen in wat voor situatie we zijn beland.”
» de Telegraaf
woensdag 13 januari 2021, 14:33 uur
Familie overleden Lotte (14) uit Almelo: 'Niet voor te stellen waar we doorheen gaan'
Hart van Nederland“Het is niet voor te stellen waar we nu doorheen gaan.” Dat zegt de familie van de overleden 14-jarige Lotte uit Almelo. Ze zitten nog vol vragen: wat is er met hun dochter gebeurd?
» Hart van Nederland
woensdag 13 januari 2021, 14:08 uur
Onderzoek doodsoorzaak Lotte (14) uit Almelo afgerond; politie blijft uitgaan van misdrijf
RTV OostHet onderzoek naar de doodsoorzaak van de veertienjarige Lotte uit Almelo is afgerond. De politie doet vooralsnog geen officiële mededelingen over de manier waarop het meisje om het leven is gekomen, maar blijft uitgaan van een misdrijf. Justitie heeft het lichaam van Lotte vandaag vrijgegeven zodat de familie zich kan opmaken voor de uitvaart.
» RTV Oost
woensdag 13 januari 2021, 11:49 uur
Professionele media-adviseurs staan ouders Almelose Lotte (14) bij: ‘Nu rust en privacy nodig’
de StentorALMELO - Vanwege de enorme impact van de zaak en de overweldigende mediabelangstelling krijgen de ouders van Lotte steun van professionele media-adviseurs. Op dit moment wil de familie kort laten weten dat het niet voor te stellen is in wat voor een situatie ze is beland.
» de Stentor
dinsdag 12 januari 2021, 22:37 uur
Derde verdachte aangehouden in onderzoek overleden 14-jarig meisje Almelo
Blik op NieuwsHet rechercheteam dat de dood onderzoekt van het 14-jarig meisje uit Almelo heeft maandagavond, buiten heterdaad, een minderjarige jongen uit dezelfde woonplaats aangehouden. 'Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar overlijden', zo laat de politie dinsdag weten.
» Blik op Nieuws
dinsdag 12 januari 2021, 20:51 uur
Aanhoudingen na dood Lotte (14): ’Alles wat daar is gebeurd, is vastgelegd’
de TelegraafIs de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo het gevolg van een vreselijk uit de hand gelopen ruzie? Het meisje werd zondag aan het eind van de middag gevonden in een slootje dat parallel loopt aan het Twentekanaal, nabij een spoorbrug achter industrieterrein Wendelgoor. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden, van wie er twee minderjarig zijn. Het zou gaan om leden van dezelfde familie.
» de Telegraaf
dinsdag 12 januari 2021, 20:45 uur
Twee broers en vader verdacht van rol bij dood 14-jarige Lotte uit Almelo
de StentorALMELO - In het onderzoek naar de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo heeft de politie dinsdag opnieuw een minderjarige aangehouden. De drie personen die nu vastzitten op verdenking van betrokkenheid zijn een vader en zijn twee zonen.
» de Stentor
dinsdag 12 januari 2021, 17:18 uur
Grote verslagenheid op scholen na dood Lotte (14) uit Almelo
RTV OostGrote verslagenheid in Almelo na de dood van de veertienjarige Lotte. Zowel op basisschool De Wereldboom als haar huidige opleiding Zone.college is het overlijden van het pubermeisje keihard aangekomen. Bij Zone.college worden nu voorbereidingen getroffen voor het herdenken van Lotte. Met het oog op corona gebeurt dat in overleg met de GGD.
» RTV Oost
dinsdag 12 januari 2021, 16:22 uur
Burgemeester Almelo: "Verspreid geen geruchten over dood van Lotte (14)"
RTV OostBurgemeester Arjen Gerritsen van Almelo roept op om geen geruchten te verspreiden over de dood van de 14-jarige Lotte. "Het helpt iedereen, ook de nabestaanden, als iedereen zich onthoudt van speculaties."
» RTV Oost
dinsdag 12 januari 2021, 15:49 uur
'Man en zijn twee minderjarige zonen verdachten in onderzoek dode Lotte (14) uit Almelo'
RTV OostDe drie verdachten die worden vastgehouden in verband met de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo, zijn een vader en zijn twee minderjarige zonen. Dat blijkt uit buurtonderzoek door RTV Oost.
» RTV Oost
dinsdag 12 januari 2021, 13:25 uur
Derde verdachte aangehouden in zaak rond dood gevonden Lotte (14)
PZCDe politie heeft gisteravond een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo. Het gaat om een minderjarige jongen uit dezelfde plaats.
» PZC
dinsdag 12 januari 2021, 13:25 uur
Derde verdachte aangehouden in zaak rond dood gevonden Lotte (14)
de GelderlanderDe politie heeft gisteravond een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo. Het gaat om een minderjarige jongen uit dezelfde plaats.
» de Gelderlander
dinsdag 12 januari 2021, 13:02 uur
Derde verdachte aangehouden in zaak dood Almelose Lotte (14)
de StentorDe politie heeft een derde verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 14-jarige Lotte uit Almelo. Het gaat om een minderjarige verdachte.
» de Stentor
dinsdag 12 januari 2021, 12:33 uur
Derde verdachte opgepakt na dood 14-jarig meisje Almelo
de TelegraafDe politie heeft maandagavond een derde verdachte opgepakt die betrokken zou zijn geweest bij de dood van een 14-jarig meisje uit Almelo. Het gaat om een minderjarige jongen uit Almelo. Eerder arresteerde de politie al een andere minderjarige jongen uit Almelo en een man uit Wierden.
» de Telegraaf
dinsdag 12 januari 2021, 12:10 uur
Nog een minderjarige opgepakt in onderzoek naar dood meisje (14) in Almelo
NU.nlDe politie heeft maandagavond een derde verdachte opgepakt in het onderzoek naar de dood van een veertienjarig meisje in Almelo. Het gaat om een minderjarige jongen uit die plaats, wordt dinsdag gemeld.
» NU.nl
dinsdag 12 januari 2021, 12:00 uur
Derde verdachte aangehouden voor dood 14-jarig meisje in Almelo
RTV OostDe politie heeft gisteravond opnieuw een minderjarige verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de dood van het 14-jarige meisje uit Almelo. Zondagavond werd haar stoffelijk overschot gevonden in een slootje achter bedrijventerrein Het Wendelgoor in Almelo.
» RTV Oost
maandag 11 januari 2021, 18:43 uur
Politie-onderzoek in woning Almelo
RTV OostDe politie heeft onderzoek gedaan in een woning aan de Willem Kloosstraat in Almelo. Dat onderzoek zou deel uitmaken van het onderzoek naar de vondst van het lichaam van een veertienjarig meisje in het water bij het Wendelgoor in Almelo. Eerder werden in dat onderzoek al twee verdachten aangehouden.
» RTV Oost
maandag 11 januari 2021, 18:01 uur
Politie doorzoekt woning in Almelo na dood van 14-jarig meisje
de StentorALMELO - Een woning aan de Willem Kloosstraat in Almelo is maandag doorzocht door de politie. Op het adres woont een van de verdachten die is aangehouden in verband met de dood van de 14-jarige scholiere.
» de Stentor
maandag 11 januari 2021, 16:42 uur
Overleden persoon in water Almelo blijkt 14-jarig meisje
Hart van NederlandDe overleden persoon die zondagmiddag in het slootje achter bedrijventerrein Het Wendelgoor werd gevonden is een 14-jarig meisje uit Almelo. Dat laat de politie maandagmiddag weten. Zondag hield de politie twee mannen uit Wierden en Almelo aan voor mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van het meisje.
» Hart van Nederland
maandag 11 januari 2021, 16:24 uur
Overleden persoon Almelo betreft 14-jarig meisje
Blik op NieuwsDe overleden persoon die zondag, eind van de middag werd aangetroffen bij het Wendelgoor, is een 14-jarig meisje uit Almelo. Dit meldt de politie maandag.
» Blik op Nieuws
maandag 11 januari 2021, 15:21 uur
In Almelo aangetroffen overleden persoon is meisje (14), twee verdachten vast
NU.nlHet lichaam dat zondagmiddag in het water bij het Wendelgoor in Almelo is aangetroffen, is dat van een veertienjarig meisje. De politie onderzoekt de doodsoorzaak en de "toedracht van haar overlijden", zo wordt maandag gemeld.
» NU.nl
maandag 11 januari 2021, 15:15 uur
Dode op industrieterrein Almelo is 14-jarig meisje
de TelegraafDe overleden persoon die zondag aan het eind van de middag werd aangetroffen op een industrieterrein in Almelo is een 14-jarig meisje uit die plaats. Dat meldt de politie.
» de Telegraaf
maandag 11 januari 2021, 15:10 uur
Gevonden lichaam in water in Almelo is van 14-jarig meisje
RTV OostHet lichaam dat gistermiddag is gevonden in het water bij het Wendelgoor in Almelo, is van een 14-jarig meisje uit Almelo. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De twee verdachten die na de vondst van het lichaam zijn aangehouden, zitten nog vast. Eén van hen is minderjarig.
» RTV Oost
maandag 11 januari 2021, 14:57 uur
Bij water gevonden lichaam in Almelo is van 14-jarig meisje
de StentorALMELO - Het stoffelijk overschot dat zondagavond bij Almelo werd gevonden is van een jong meisje. Het gaat om een scholiere van veertien. De politie heeft twee personen aangehouden. Een van hen zou minderjarig zijn.
» de Stentor
maandag 11 januari 2021, 14:57 uur
14-jarig meisje dood gevonden bij Almelo, twee aanhoudingen
de GelderlanderHet stoffelijk overschot dat zondagavond bij Almelo werd gevonden is van een jong meisje. Het gaat om een scholiere van veertien. De politie heeft twee personen aangehouden. Een van hen zou minderjarig zijn.
» de Gelderlander
maandag 11 januari 2021, 07:22 uur
Twee aanhoudingen na vondst lichaam in water in Almelo
de GelderlanderALMELO - De politie heeft twee personen aangehouden na de vondst van een stoffelijk overschot in het water bij Het Wendelgoor in Almelo. De politie meldde zondagavond dat ze onderzoek doet naar de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer. Verder wilde ze niets kwijt.
» de Gelderlander
zondag 10 januari 2021, 22:58 uur
Twee mensen aangehouden na vondst overleden persoon in water Almelo
Hart van NederlandDe politie heeft twee mensen aangehouden na de vondst van een overleden persoon in het water bij het Wendelgoor in Almelo. Zondagmiddag kwam een melding binnen over een overleden persoon in het water. Identiteit en doodsoorzaak zijn nog niet bekend.
» Hart van Nederland
zondag 10 januari 2021, 22:51 uur
Twee aanhoudingen in verband met aangetroffen lichaam in water Almelo
NU.nlDe politie heeft zondag twee personen opgepakt die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van een persoon. Het lichaam van het slachtoffer werd eerder op de dag aangetroffen in het water bij de Wendelgoor in Almelo.
» NU.nl
zondag 10 januari 2021, 22:43 uur
Twee verdachten aangehouden na vondst overleden persoon in Almelo
RTV OostDe politie heeft twee personen aangehouden in verband met de vondst van een stoffelijk overschot in Almelo, eerder vandaag. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de overledene.
» RTV OostFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: de Gelderlander
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Almelo

19 januari 18:59Dood gevonden Lotte nog één keer naar school
18 januari 17:04Acht passanten melden zich in onderzoek naar dood meisje (14) in Almelo
17 januari 13:07Politie roept getuigen zaak Lotte op zich te melden 'ook als je denkt dat je niets hebt gezien'
16 januari 20:52Spontane actie: in tientallen huizen lichtje voor Lotte (14)
15 januari 17:37OM: '14-jarig meisje Almelo overleden door misdrijf'
14 januari 17:16Justitie: Lotte (14) kwam door ernstig misdrijf om het leven
14 januari 17:01Man en twee minderjarige zonen langer vast voor dood Lotte (14) uit Almelo
12 januari 17:00Chantal (27) werd tijdens Kerstmis afgeslacht: ‘Ooggetuige zei dat hij een beest had gezien’
11 januari 18:39Lugubere vondst: voorbijgangers vinden dode hond op grasveldje Almelo
11 januari 14:22Macabere vondst; dode hond op veldje gedumpt in Almelo, politie speurt naar eigenaar
10 januari 22:36Dode op industrieterrein in Almelo: twee verdachten opgepakt
9 januari 21:53Vitesse wint en stijgt naar derde plek in eredivisie
8 januari 15:17Pitbull Chelsea werd doodgereden door doorrijder: 'Toen ik het zag, was het al te laat'
1 januari 01:09Persoon raakt ernstig gewond bij steekincident in Almelo
1 januari 00:20Politie verricht tweede aanhouding na mishandeling van politieman in Almelo
19 december 23:04Kraker tussen Ajax en AZ in achtste finales TOTO KNVB Beker
19 december 23:02Heracles Almelo in KNVB Beker naar Feyenoord, GA Eagles op bezoek bij VVV
19 december 14:27Dronken man valt in slaap in McDrive in Almelo
6 december 15:09Bart Nieuwkoop over Feyenoord-Heracles: 'We spelen te veel in een trechter'
6 december 12:32Man (51) vast voor explosie in Almelo
RSS.