menu
zoek

Nieuws America

Ken je het verhaal van de band die naar Amerika ging...?

donderdag 20 september 2018, 23:19 uur

Optreden in Amerika. Het is de droom van veel muzikanten. En na het succes van Glennis Grace bij America’s Got Talent willen veel Nederlanders haar spoor volgen.

» Omroep West
donderdag 20 september 2018, 22:36 uur
Glennis Grace heeft het geweldig gedaan
de GelderlanderDe Nederlandse zangeres Glennis Grace heeft de finale van de talentenjacht America's Got Talent niet gewonnen. Dat gaf teleurstelling, maar er waren ook talloze complimenten. Zo zei presentatrice Tyra Banks dat ze de ‘stem van een engel’ heeft.
» de Gelderlander
donderdag 20 september 2018, 22:06 uur
Ruim 12,6 miljoen Amerikanen zien Glennis
de StentorDe finale van America's Got Talent, met daarin Glennis Grace, is gisteravond bekeken door ruim 12,6 miljoen Amerikanen. Het was daarmee de minst bekeken finale sinds 2015, toen er 'slechts' 9,5 miljoen naar de uitslag van de show keken.
» de Stentor
donderdag 20 september 2018, 20:18 uur
Superfan Juliëtte (26) uit Fijnaart ziet Glennis Grace finale van America's Got Talent verliezen
BN DeStemFIJNAART - Al jarenlang is ze groot fan van zangeres Glennis Grace. Niet zo gek dus dat Juliëtte van 't Westende (26) uit Fijnaart donderdag vol trots terugblikt op haar bezoek aan de finale van America's Got Talent. Ook al won haar idool Grace niet, het was voor Juliëtte een heel gedenkwaardige avond.
» BN DeStem
donderdag 20 september 2018, 19:33 uur
Glennis blij dat ze weer even naar huis kan
Brabants DagbladGlennis Grace is blij dat ze na het circus rond America's Got Talent weer even naar huis kan. ,,Weer heel even het normale leven in", zei de zangeres. ,,Ik hou heel erg van dit, maar ik hou toch ook wel van het normale Nederlandse leven."
» Brabants Dagblad
donderdag 20 september 2018, 07:55 uur
Vingervlugge magiër Shin Lim wint America's Got Talent
de GelderlanderDe Canadees-Amerikaanse magiër Shin Lim (29) is de winnaar geworden van het dertiende seizoen van America's Got Talent. De vingervlugge illusionist wint niet alleen 1 miljoen dollar, maar mag ook een show in Las Vegas doen. Lim was sprakeloos toen presentatrice Tyra Banks zijn naam omriep.
» de Gelderlander
donderdag 20 september 2018, 07:34 uur
Glennis Grace wint America’s Got Talent niet
Hart van NederlandGlennis Grace is niet de winnaar geworden van de Amerikaanse talentenjacht America’s Got Talent. De veertigjarige Amsterdamse zangeres werd in de finale door het Amerikaanse publiek niet bij de laatste vijf kanshebbers gekozen. Ze kreeg minder stemmen dan haar directe concurrent Brian Joseph King.
» Hart van Nederland
donderdag 20 september 2018, 07:29 uur
Glennis Grace: Finale heeft mijn leven nu al veranderd
Brabants DagbladGlennis Grace haalde de top vijf van America’s Got Talent niet, maar verlaat Hollywood na een gedenkwaardige uitsmijter: een verrassend duet met de Albanees-Amerikaanse hitzangeres BeBe Rexha. Misschien is ze zonder hoofdprijs wel beter af, klinkt het om de Nederlandse powervocaliste heen.
» Brabants Dagblad
donderdag 20 september 2018, 07:29 uur
Glennis Grace: Finale heeft mijn leven nu al veranderd
de GelderlanderGlennis Grace haalde de top vijf van America’s Got Talent niet, maar verlaat Hollywood na een gedenkwaardige uitsmijter: een verrassend duet met de Albanees-Amerikaanse hitzangeres BeBe Rexha. Misschien is ze zonder hoofdprijs wel beter af, klinkt het rond de Nederlandse powervocaliste.
» de Gelderlander
donderdag 20 september 2018, 06:39 uur
Geen winst voor Grace in AGT: 'Het is goed zo'
MetroGlennis Grace heeft America's Got Talent niet gewonnen. De zangeres zat niet bij de laatste vijf kanshebbers, ze had namelijk niet genoeg stemmen gekregen.
» Metro
donderdag 20 september 2018, 03:41 uur
Glennis Grace wint America's Got Talent niet
Brabants DagbladDe Nederlandse zangeres Glennis Grace heeft de finale van de talentenjacht America's Got Talent niet gewonnen. Ze zong vanavond (lokale tijd) nog één laatste keer in het programma: een duet met zangeres Bebe Rexha. De kijkers konden toen al niet meer stemmen.
» Brabants Dagblad
donderdag 20 september 2018, 03:41 uur
Glennis Grace wint America's Got Talent niet
PZCDe Nederlandse zangeres Glennis Grace heeft de finale van de talentenjacht America's Got Talent niet gewonnen. Ze zong vanavond (lokale tijd) nog één laatste keer in het programma: een duet met zangeres Bebe Rexha. De kijkers konden toen al niet meer stemmen.
» PZC
woensdag 19 september 2018, 18:23 uur
Snow Patrol zwaar onder de indruk van Glennis Grace
de GelderlanderHet optreden van Glennis Grace in de finale van de America's Got Talent heeft ook de band Snow Patrol bereikt. De zangeres zong, tot enthousiasme van frontman Gary Lightbody, het nummer Run van de Britse band.
» de Gelderlander
woensdag 19 september 2018, 17:54 uur
Ook Snow Patrol onder de indruk van Glennis Grace
MetroOok Snow Patrol heeft genoten van de vertolking van Glennis Grace van een van hun nummers. Grace zong in de finale van America’s Got Talent het nummer Run van de Britse band. 
» Metro
woensdag 19 september 2018, 17:36 uur
Oproep moeder Glennis aan John de Mol: zend finale ook in Nederland uit
PZCZe mag dan de moeder van Glennis Grace zijn, Coby Becht worstelt met hetzelfde tv-probleem als vele andere Nederlanders die dolgraag ‘live’ de apotheose van America’s Got Talent (AGT) willen zien. Het lukt Coby namelijk maar niet om vanuit Nederland ’s nachts af te stemmen op NBC, de maker van het programma.
» PZC
woensdag 19 september 2018, 16:00 uur
Succes in de VS: deze artiesten gingen Glennis voor
MetroMisschien heeft America's Got Talent 2018 een Nederlandse winnaar. Glennis Grace zou wat dat betreft de eerste kunnen zijn, maar als het aankomt op artiesten met succes in de Verenigde Staten dan heeft ze wel een paar landgenoten die daar al over mee kunnen praten.
» Metro
woensdag 19 september 2018, 15:44 uur
Er kan niet langer gestemd worden op Glennis Grace
MetroHet zit erop voor Glennis Grace. Grace zong dinsdagavond in de finale van America’s Got Talent en kreeg daarvoor een staande ovatie van jury en publiek. Woensdag werden in de Verenigde Staten in de vroege ochtend de stembussen gesloten. Het Amerikaanse publiek kon sinds dinsdagavond twaalf uur lang stemmen op hun favoriet.
» Metro
woensdag 19 september 2018, 14:28 uur
Stembussen America's Got Talent gesloten
BN DeStemTerwijl Glennis Grace zich voorbereidt op de uitslag van America's Got Talent, zijn in de Verenigde Staten in de vroege ochtenduren de stembussen gesloten. Amerikaanse tv-kijkers konden sinds gisteravond twaalf uur lang stemmen op hun favoriete finalist.
» BN DeStem
woensdag 19 september 2018, 11:22 uur
Documentaire over Glennis Grace zaterdag bij RTL
PZCDe documentaire van Nada van Nie over Glennis Grace is zaterdagavond (22.00 uur) te zien bij RTL4. In de documentaire Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan volgt Nada van Nie de zangeres naar Amerika waar ze het tot de finale schopt van America's Got Talent.
» PZC
woensdag 19 september 2018, 07:41 uur
Glennis Grace: Ik raak hier nooit aan gewend
PZCGlennis Grace reageert opgelucht na haar optreden in de finale van America's Got Talent. ,,Mensen zeggen me 'je raakt hier aan gewend', maar ik raak hier nooit aan gewend. Elke keer moet je jezelf weer bewijzen", zegt de zangeres tegen Erik Mouthaan van RTL Nieuws.
» PZC
woensdag 19 september 2018, 07:09 uur
Glennis Grace loepzuiver tijdens finale America’s Got Talent
Hart van NederlandGlennis Grace heeft de eerste finaleshow van America’s Got Talent met vlag en wimpel doorstaan. De Amsterdamse zong het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarmee niet alleen het publiek, maar ook de jury overeind. Een staande ovatie van de juryleden viel haar ten deel nadat ze een loepzuivere uitvoering van het lied ten […]
» Hart van Nederland
woensdag 19 september 2018, 06:59 uur
Staande ovatie voor Glennis Grace in finale AGT
MetroIn de finale van America's Got Talent heeft Glennis Grace opnieuw hoge ogen gegooid. Ze zong het nummer Run van Snow Patrol en kreeg daarmee zowel van het publiek als de jury een staande ovatie.
» Metro
woensdag 19 september 2018, 04:18 uur
Glennis Grace zingt vlekkeloos in finale: 'Sensationeel!'
PZCEen foutloos optreden, maar is het genoeg voor Glennis Grace? De concurrentie is moordend in de finale van America’s Got Talent.
» PZC
woensdag 19 september 2018, 03:16 uur
Glennis Grace zorgt in America's Got Talent opnieuw voor kippenvel
PZCSuperstrot Glennis Grace (40) heeft vannacht - Nederlandse tijd - foutloos haar finalenummer bij America's Got Talent gezongen. De zangeres bracht het nummer Run van de band Snow Patrol en kreeg in het Dolby Theatre in Hollywood lovende reacties op haar performance. Jurylid Simon Cowell noemde haar vertolking 'sensationeel'.
» PZC
dinsdag 18 september 2018, 19:57 uur
Glennis laat op 'G-day' van zich horen
PZCGlennis Grace gaat tijdens de finale van America's Got Talent 'alles geven' en haar stinkende best doen. Dat laat de powervocaliste weten in een kort filmpje dat ze opnam in Hollywood.
» PZC
dinsdag 18 september 2018, 16:53 uur
'Powerhouse Glennis gaat America's Got Talent winnen'
Brabants DagbladNederland heeft er veel vertrouwen in dat powerhouse Glennis Grace het dertiende seizoen van de Amerikaanse hitshow America's Got Talent gaat winnen. Dat blijkt uit een peiling van deze site.
» Brabants Dagblad
dinsdag 18 september 2018, 06:53 uur
Wekdienst 18/9: Prinsjesdag en Glennis Grace in de finale
NOSGoedemorgen! Vandaag is het Prinsjesdag en de echte koningshuisfanaten staan deze derde dinsdag van september al vroeg langs de route om een glimp op te vangen van alle bekende mensen. En vannacht staat Glennis Grace in de finale van America's Got Talent.
» NOS
dinsdag 18 september 2018, 06:21 uur
Ontspannen Glennis Grace klaar voor finale America's Got Talent
de GelderlanderGlennis Grace (40) staat vanavond (amerikaanse tijd) in de finale van America's Got Talent. De Amerikaanse tv-kijkers beloonden haar vorige week met een plekje in de eindronde van de Amerikaanse talentenjacht.
» de Gelderlander
dinsdag 18 september 2018, 06:21 uur
Glennis Grace klaar voor Amerikaanse finale
PZCGlennis Grace staat vanavond in de finale van America's Got Talent. De Amerikaanse tv-kijkers beloonden haar vorige week met een plekje in de eindronde van de Amerikaanse talentenjacht.
» PZC
dinsdag 18 september 2018, 06:19 uur
Glennis Grace klaar voor Amerikaanse finale
MetroDinsdagavond staat Glennis Grace in de finale van het talentenprogramma America’s Got Talent. Vorige week beloonden de Amerikaanse tv-kijkers haar met een plekje in de eindronde van het programma. 
» Metro
maandag 17 september 2018, 22:08 uur
Zorgt Lubach-filmpje over 'heftig' leven Glennis voor puntenverlies?
PZCVPRO-presentator Arjen Lubach heeft, daags voor de finale van America's Got Talent, een satirisch filmpje verspreid waarin 'onwetende' Amerikanen wat realistische informatie over de carrière van de Nederlandse finaliste Glennis Grace krijgen. Op sociale media wordt gevreesd dat de ludieke YouTube-video, die in een dag tijd al ruim 307.000 keer bekeken is, de 40-jarige zangeres mogelijk veel stemmen kan gaan kosten.
» PZC
maandag 17 september 2018, 22:08 uur
Zorgt Lubach-filmpje over 'heftig' leven Glennis voor puntenverlies?
BN DeStemVPRO-presentator Arjen Lubach heeft, daags voor de finale van America's Got Talent, een satirisch filmpje verspreid waarin 'onwetende' Amerikanen wat realistische informatie over de carrière van de Nederlandse finaliste Glennis Grace krijgen. Op sociale media wordt gevreesd dat de ludieke YouTube-video, die in een dag tijd al ruim 307.000 keer bekeken is, de 40-jarige zangeres mogelijk veel stemmen kan gaan kosten.
» BN DeStem
maandag 17 september 2018, 22:08 uur
Zorgt Lubach-filmpje over 'heftig' leven Glennis voor puntenverlies?
de GelderlanderVPRO-presentator Arjen Lubach heeft, daags voor de finale van America's Got Talent, een satirisch filmpje verspreid waarin 'onwetende' Amerikanen wat realistische informatie over de carrière van de Nederlandse finaliste Glennis Grace krijgen. Op sociale media wordt gevreesd dat de ludieke YouTube-video, die in een dag tijd al ruim 307.000 keer bekeken is, de 40-jarige zangeres mogelijk veel stemmen kan gaan kosten.
» de Gelderlander
maandag 17 september 2018, 14:40 uur
Waar kun je de finale America's Got Talent kijken?
MetroHet is je vast niet ontgaan. De Nederlandse Glennis Grace staat in de finale van America's Got Talent. Maar waar, wanneer en hoe kun je haar zangkunsten bewonderen? 
» MetroFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit America

6 oktober 06:30Zus Brian Laundrie maakt tongen los: ‘Ik weet niet of mijn ouders betrokken zijn bij rol broer’
11 juli 16:45Miljardair Branson weer terug op aarde na eerste toeristische vlucht naar de ‘ruimte’
11 maart 07:30Coming 2 America een domper? Dít zijn de slechtste sequels uit de filmgeschiedenis
6 november 19:45Slotconcert Rowwen Hèze niet in tent maar op tv
11 augustus 01:27Kelly Clarkson vervangt Simon Cowell bij America's Got Talent
16 juli 12:19Holland America Line verkoopt de Rotterdam
28 mei 06:47Man die 37 jaar lang onschuldig vastzat blaast iedereen omver bij America's Got Talent
18 februari 16:52Noodkreet HAL: ’Nederlanders komen Cambodja niet uit’
16 februari 19:35Nog 31 Nederlanders op cruiseschip Westerdam
16 januari 12:55Levensgevaarlijke act met kruisboog loopt fout in America’s Got Talent, jury moet ingrijpen
23 augustus 18:01Presentatrice diep door het stof na belachelijk maken prins George (6) vanwege ballet
18 april 12:54Kledingketen Coolcat maakt doorstart
9 april 07:38Eddie Murphy past kleding voor Coming to America 2
3 april 10:17Céline Dion bijt opnieuw van zich af: ‘Mijn gewicht is prima’
6 oktober 22:50‘Nederlandse Julio Iglesias’ gooit hoge ogen in Got Talent España
20 september 23:19Ken je het verhaal van de band die naar Amerika ging...?
13 september 22:49Vriendin Nada van Nie: Glennis blijft in heksenketel zó kalm
26 augustus 16:06Glennis Grace moet haast maken met kiezen halve finalenummer AGT
24 augustus 15:10Glennis Grace is weer even terug in Nederland
23 augustus 21:30America's Got Talent & The Voice: ik mis de zingende bakker, de valse noot
RSS.