menu
zoek

Nieuws Amsterdam

Oud-profvoetballer Hoefdraad overleden aan verwondingen na schietincident

dinsdag 3 augustus 2021, 15:41 uur

Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is dinsdag op 35-jarige leeftijd overleden aan de verwondingen die hij zondag opliep bij een schietpartij in een bedrijfspand in Amsterdam. Dat meldt de politie.

Waar: Stekkenbergweg in Amsterdam

» NU.nl


Kaart nieuws Amsterdam. Locatie nieuws: Stekkenbergweg


dinsdag 3 augustus 2021, 15:26 uur
Ex-profvoetballer Hoefdraad overleden, verdachte (34) in België opgepakt
CrimesiteEx-profvoetballer Jergé Hoefdraad (35), die zondagochtend werd neergeschoten bij een feest in een bedrijfspand in Amsterdam-Zuidoost, is dinsdagochtend in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft maandagavond een 34-jarige verdachte aangehouden in een Belgisch plaatsje vlakbij de grens met Nederland. België Mede dankzij getuigenverklaringen en een goed signalement kreeg het rechercheteam zicht op […] Het bericht Ex-profvoetballer Hoefdraad overleden, verdachte (34) in België opgepakt verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
dinsdag 3 augustus 2021, 15:11 uur
Oud-profvoetballer Hoefdraad overleden aan verwondingen schietincident
NU.nlDe 35-jarige oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad, die zondag werd neergeschoten in een bedrijfspand in Amsterdam, is aan zijn verwondingen overleden, zo meldt de politie dinsdag.
» NU.nl
dinsdag 3 augustus 2021, 15:06 uur
Oud-profvoetballer Hoefdraad alsnog overleden na schietpartij, verdachte aangehouden
Brabants DagbladOud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is alsnog bezweken aan de verwondingen die hij zondag opliep na een schietpartij in Amsterdam-Zuidoost. De politie heeft een 34-jarige verdachte in België aangehouden.
» Brabants Dagblad
dinsdag 3 augustus 2021, 15:06 uur
Oud-profvoetballer Hoefdraad alsnog overleden na schietpartij, verdachte aangehouden
de GelderlanderOud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is alsnog bezweken aan de verwondingen die hij zondag opliep na een schietpartij in Amsterdam-Zuidoost. De politie heeft een 34-jarige verdachte in België aangehouden.
» de Gelderlander
dinsdag 3 augustus 2021, 15:02 uur
Oud-profvoetballer Hoefdraad overleden, verdachte opgepakt
NOSJergé Hoefdraad, de oud-profvoetballer die afgelopen weekend in Amsterdam werd neergeschoten, is overleden. Hoefdraad (35) raakte zondagochtend vroeg zwaargewond bij een feest in een bedrijfspand in Amsterdam-Zuidoost. Er zijn aanwijzingen dat hij een ruzie wilde sussen en dat een van de betrokkenen toen op hem heeft geschoten.
» NOS
dinsdag 3 augustus 2021, 14:52 uur
Ex-prof Hoefdraad overleden, verdachte in België gepakt
de TelegraafUPDATE Jergé Hoefdraad, de voormalig Ajacied die zondagochtend in Amsterdam Zuidoost door zijn hoofd werd geschoten en sindsdien in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis lag, is dinsdag alsnog aan zijn ernstige verwondingen overleden. De hoofdverdachte is in België opgepakt.
» de Telegraaf
maandag 2 augustus 2021, 21:50 uur
Update: Slachtoffer (35) schietincident bedrijfspand Stekkenbergweg toch niet overleden
Blik op NieuwsDe 35-jarige man, die afgelopen weekend in de nacht in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost werd neergeschoten, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. 'De recherche doet een dringend beroep op de schutter om zichzelf te melden', zo meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws
maandag 2 augustus 2021, 19:54 uur
Melding politie onjuist, oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad nog in leven
NU.nlDe 35-jarige oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad, die zondag werd neergeschoten in een bedrijfspand in Amsterdam, blijkt niet te zijn overleden. De politie bracht eerder op maandag een bericht naar buiten waarin hij dood werd verklaard, maar meldt maandagavond dat Hoefdraad in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis verblijft.
» NU.nl
maandag 2 augustus 2021, 19:49 uur
Politie biedt excuses aan voor fout: Jergé Hoefdraad niet overleden
de TelegraafDe politie Amsterdam is maandagavond door het stof gegaan. Eerder op de dag werd gemeld – via een bevestiging en persbericht – dat oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad aan zijn ernstige verwondingen was bezweken. Dat blijkt een fout. De voormalig Ajacied ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
maandag 2 augustus 2021, 19:47 uur
Vergissing politie: oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad toch niet overleden
RTV N-HOud-profvoetballer Jergé Hoefdraad is toch niet overleden. Eerder vandaag meldde de politie ten onrechte dat hij was overleden aan zijn verwondingen na een schietpartij in Amsterdam Zuidoost afgelopen zondag. Dit blijkt niet het geval te zijn: de 35-jarige Hoefdraad ligt nog in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis, meldt de politie.
» RTV N-H
maandag 2 augustus 2021, 16:42 uur
Update: Slachtoffer (35) schietincident bedrijfspand Stekkenbergweg overleden
Blik op NieuwsMaandag is de 35-jarige man, die afgelopen weekend in de nacht in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam Zuidoost werd neergeschoten, in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken en komen te overlijden. 'De recherche doet een dringend beroep op de schutter om zichzelf te melden', zo meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws
maandag 2 augustus 2021, 16:08 uur
Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad overleden na schietpartij in Amsterdam
NU.nlDe 35-jarige oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad, die zondagochtend werd neergeschoten in een bedrijfspand in Amsterdam, is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie maandag. Hij werd vermoedelijk tijdens een feest neergeschoten.
» NU.nl
maandag 2 augustus 2021, 16:00 uur
Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad overleden na schietpartij
de GelderlanderOud-profvoetballer Jergé Hoefdraad (35), ‘Hoeffie’, is aan zijn verwondingen overleden. De Amsterdammer werd gisterochtend op een feest in een bedrijfspand in Amsterdam neergeschoten. Volgens de politie had hij geprobeerd een ruzie te beëindigen door ‘ertussen te springen'.
» de Gelderlander
maandag 2 augustus 2021, 16:00 uur
Politie heeft hoofdverdachte in beeld voor neerschieten Jergé Hoefdraad
de TelegraafDe politie heeft een hoofdverdachte in beeld voor de schietpartij in Amsterdam-Zuidoost waarbij oud-profvoetballer en voormalig Ajacied Jergé Hoefdraad zeer ernstig gewond raakte. Hoefdraad vecht momenteel voor zijn leven in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
maandag 2 augustus 2021, 15:49 uur
Oud-profvoetballer Jergé Hoefdraad overleden na schietpartij in Amsterdam
RTV N-HJergé Hoefdraad, het slachtoffer van de schietpartij in een bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost, is overleden in het ziekenhuis. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De 35-jarige Hoefdraad werd zondagmorgen neergeschoten, vermoedelijk tijdens een feest. 
» RTV N-H
maandag 2 augustus 2021, 13:59 uur
Neergeschoten ex-profvoetballer (35) leeft nog, blijft in kritieke toestand
NOSEen man die in de nacht van zaterdag op zondag werd neergeschoten bij een feest in een bedrijfspand in Amsterdam, ligt nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis, meldt de politie. Vanmiddag werd gemeld dat hij was overleden, maar daar is toch geen sprake van, zegt de politie vanavond.
» NOS
maandag 2 augustus 2021, 11:55 uur
Ex-profvoetballer Hoefdraad (35) in kritieke toestand na schietpartij op feest in A’dam-Zuidoost
CrimesiteEx-profvoetballer Jergé Hoefdraad (35), die zondagochtend werd neergeschoten bij een feest in een bedrijfspand in Amsterdam-Zuidoost, ligt nog steeds in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Dat zegt de politie maandagavond. Eerder vanmiddag meldde de politie dat Hoefdraad was overleden.
» Crimesite
maandag 2 augustus 2021, 11:45 uur
Politie: "Aannemelijk dat neergeschoten voetballer Hoefdraad tussen ruzie probeerde te komen"
RTV N-HDe politie ziet het scenario dat Jergé Hoefdraad tussen een ruzie is gesprongen als "redelijk aannemelijk", dat laat een woordvoerder weten. Hoefdraad werd in de nacht van 1 augustus neergeschoten op een feest in een bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost. 
» RTV N-H
maandag 2 augustus 2021, 08:47 uur
Oud-profvoetballer Ajax neergeschoten op feest in Amsterdam, in kritieke toestand
de StentorOp een feest in een bedrijfspand aan de Stekkenbergweg in Amsterdam-Zuidoost is zondagmorgen Amsterdammer Jergé Hoefdraad (35), ‘Hoeffie’, neergeschoten. De oud-profvoetballer uit de jeugd van Ajax ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.
» de Stentor
maandag 2 augustus 2021, 08:10 uur
Neergeschoten 35-jarige man Amsterdam is ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad
RTV N-HDe man die werd neergeschoten -in een bedrijfspand in Amsterdam Zuidoost- is de is ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad. Hoefdraad speelde onder andere voor Ajax en Telstar. Aankomend seizoen zou de aanvaller uitkomen voor amateurclub ASG De Volewijckers in Amsterdam Noord. 
» RTV N-H
zondag 1 augustus 2021, 19:49 uur
Ex-profvoetballer van Ajax neergeschoten bij schietpartij in Amsterdam
PZCDe 35-jarige ex-profvoetballer Jergé Hoefdraad is vanmorgen neergeschoten bij een schietpartij bij een bedrijfspand in Amsterdam. Dat bevestigen meerdere bronnen aan De Telegraaf. In het pand was een feest aan de gang.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: PZC

Meer nieuws uit Amsterdam

24 september 11:37Schot gelost bij brute straatroof Amsterdam
24 september 10:14Dichtgelijmde Albert Heijn-filialen in Amsterdam allemaal weer open
24 september 06:40Anis B., doelwit van moordaanslag, zou zelf óók een verkeerde man hebben doodgeschoten
23 september 13:18Giftig metaal gevonden in trappenhuis: ‘Dit is wel eng’
22 september 19:29Boom trekt bovenleiding tram stuk
22 september 17:12Man aangehouden in onderzoek poging diefstal schilderij Monet uit Zaans Museum
22 september 11:55Vrouw en kinderen met wapen bedreigd bij woningoverval Zahavi, politie krijgt drie tips
22 september 06:35Stakingen bij NS-personeel leiden woensdag tot overlast voor reizigers
21 september 16:09Politie onderzoekt vondst dode man braakliggend terrein Distelweg
21 september 14:56"Struikelstenen per ongeluk weggehaald tijdens werk in Amsterdam"
21 september 12:34Ramkraak op kledingwinkel in Jan Evertsenstraat
21 september 11:45Marengo-proces hervat in rechtbank De Bunker
20 september 20:30Honderden bezoekers bij Holocaust Namenmonument
20 september 19:15Arrestatie en luxe goederen afgepakt bij controle in P.C. Hooftstraat
20 september 17:32Racoon wint muziekvakprijs Buma Award Nationaal
20 september 17:15'Eurobiljetten-regen' na plofkraak Sperwerlaan Amsterdam
20 september 13:3115 jaar cel voor 'Balie-Syriër' Aziz A. voor leiding geven aan terreurorganisatie
17 september 16:57Restaurantmedewerker vermoedelijk met steekwapen mishandeld in Amsterdam
17 september 12:01Noodverordening onthulling Namenmonument: niet kijken vanaf balkon
17 september 11:52Huizen in Vianen en Amsterdam beschoten
RSS.