Grote omslag: ons brood krijgt veertig procent minder zout door vinding van Jeroen
woensdag 6 maart 2024, 11:09 uurMinder zout in het brood, dus gezonder, maar toch dezelfde smaak. Jeroen Hutten van bakkerij Fuite in Apeldoorn denkt het ‘zoutei van Columbus’ te hebben gevonden. Hij werkt samen met de landelijke brancheorganisatie aan een nieuwe formule voor het alom gebruikte bakkerszout. ,,Ik denk dat we op 40 procent minder natrium uitkomen.”
» PZC
woensdag 6 maart 2024, 07:00 uur
Ongekende omslag: ons brood krijgt veertig procent minder zout door vinding van Jeroen
Minder zout in het brood, dus gezonder, maar toch dezelfde smaak. Jeroen Hutten van bakkerij Fuite in Apeldoorn denkt het ‘zoutei van Columbus’ te hebben gevonden. ,,Ik denk dat we op 40 procent minder natrium uitkomen.”Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Stentor