menu
zoek

Nieuws Arnhem

Burgemeester Arnhem tevreden over verloop kickboks-spektakel

zondag 22 december 2019, 13:51 uur

De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is tevreden over het verloop van het Glory-kickboksevent zaterdagavond in het GelreDome. „Arnhem liet zich gisteren van z’n beste kant zien.”

» Metro
zondag 22 december 2019, 13:19 uur
Marcouch tevreden over verloop kickboks-spektakel
de TelegraafDe Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is tevreden over het verloop van het Glory-kickboksevent zaterdagavond in het GelreDome. "Arnhem liet zich gisteren van z’n beste kant zien. We kijken terug op een prachtig sportspektakel.
» de Telegraaf
zondag 22 december 2019, 09:40 uur
De kickbokswedstrijd van de eeuw tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in negen foto's en een video
Omroep BrabantHet werd de kickbokswedstrijd van de eeuw genoemd, de clash tussen Rico Verhoeven uit Halsteren en Badr Hari in de strijd om de wereldtitel. Het werd ook een geweldig spektakel zaterdagavond in Arnhem, maar het eindigde in een anticlimax. Badr Hari raakte bij een aanval geblesseerd en moest in de derde ronde opgeven.
» Omroep Brabant
zondag 22 december 2019, 08:46 uur
FOTOREEKS | De avond van Badr en Rico in 13 foto's
Omroep GelderlandHet was een spektakelstuk, zaterdagavond in GelreDome. De clash tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in Arnhem werd bekeken door miljoenen mensen over de hele wereld.
» Omroep Gelderland
zondag 22 december 2019, 08:06 uur
Bijna 3,5 miljoen kijkers voor gevecht Rico Verhoeven tegen Badr Hari
NOSNaar het veelbesproken gevecht om de wereldtitel in het zwaargewicht kickboksen tussen Rico Verhoeven en Badr Hari hebben gisteravond bijna 3,5 miljoen mensen gekeken. Het kickboksgala in Arnhem was bij tv-kijkers veruit het populairst: vijf van de zes best bekeken programma's waren afkomstig uit het Gelredome, waar het evenement werd gehouden.
» NOS
zondag 22 december 2019, 08:00 uur
Rico en Badr houden 3,5 miljoen mensen aan buis gekluisterd
Omroep GelderlandDe 'kickbokswedstrijd van de eeuw' tussen wereldkampioen Rico Verhoeven en uitdager Badr Hari in Arnhem heeft zaterdagavond maar liefst 3,5 miljoen mensen aan de televisie gekluisterd.
» Omroep Gelderland
zondag 22 december 2019, 01:05 uur
VIDEO: Badr Hari afgevoerd na gevecht met Rico Verhoeven
Gelre NieuwsARNHEM – In het Gelredome in Arnhem heeft zaterdagavond ‘het gevecht van de eeuw’ plaatsgevonden tussen met Rico Verhoeven en Badr Hari. Rico won en Badr is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Badr raakte tijdens het gevecht geblesseerd en moest het duel staken.
» Gelre Nieuws
zaterdag 21 december 2019, 22:44 uur
Badr Hari geeft geblesseerd op in titanengevecht met Rico Verhoeven
RTV N-HARNHEM - Het titanengevecht is beslist: Badr Hari heeft met een blessure moeten opgeven tegen Rico Verhoeven. De Amsterdamse kickbokser kwam goed uit de startblokken, maar moest in de derde ronde stoppen door een beenblessure. Zo eindigde de wedstrijd in een enorme anticlimax.
» RTV N-H
zaterdag 21 december 2019, 20:36 uur
Wint Rico of wordt het toch Badr? Volg hier het gevecht van de eeuw op de voet [LIVEBLOG]
Omroep BrabantProlongeert Rico Verhoeven zijn wereldtitel in het zwaargewicht of buigt hij voor een op revanche beluste Badr Hari? Dat is de grote vraag als beide kickboksers zaterdagavond tegenover elkaar staan in een volgepakt GelreDome in Arnhem. Het gevecht tussen Verhoeven en Hari begint naar verwachting rond 22.45 uur. Omroep Brabant houdt je in deze liveblog op de hoogte van het laatste nieuws.
» Omroep Brabant
zaterdag 21 december 2019, 19:32 uur
Marcouch: ‘Gemoedelijke sfeer Rico vs. Badr onder andere door alcoholverbod’
de GelderlanderARNHEM - Voor aanvang van de titanenstrijd tussen kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari is het rustig gebleven in Arnhem. De stroom toeschouwers richting stadion GelreDome kwam zaterdagmiddag langzaam op gang. Volgens burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem kwam dat voor een groot gedeelte door het alcoholverbod.
» de Gelderlander
zaterdag 21 december 2019, 18:59 uur
Fans tellen af tot Rico vs. Hari: 'Dit wordt de ultieme climax'
NOSNa maandenlang uitdagen is het vanavond eindelijk tijd voor actie. Zo'n 31.000 kickboksfans in de Gelredome in Arnhem zien vanavond het titelgevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. Drie fans vertellen wat ze verwachten en wat deze vechtsport voor hen bijzonder maakt.
» NOS
zaterdag 21 december 2019, 18:26 uur
KIJK TERUG: GelreDome stroomt vol voor Rico Verhoeven en Badr Hari: wij wachten bezoekers op
Omroep BrabantRico Verhoeven en Badr Hari gaan zaterdagavond de strijd met elkaar aan in het GelreDome in Arnhem. Veel fans waren er al vroeg bij. Onze verslaggeefster Ilse Schoenmakers wachtte ze op. Kijk hieronder de livestream terug.
» Omroep Brabant
zaterdag 21 december 2019, 18:13 uur
KIJK HIER TERUG | Arnhem loopt warm voor Badr en Rico
Omroep GelderlandOver een paar uur gaan Badr Hari en Rico Verhoeven de strijd met elkaar aan in GelreDome. De grote vraag is wie er straks met de wereldtitel aan de haal gaat.
» Omroep Gelderland
zaterdag 21 december 2019, 17:37 uur
Spanning in Arnhem loopt op: zege voor Rico of Badr?
de TelegraafIn Arnhem loopt de spanning op in afwachting van het kickboksgevecht van het jaar. In het Gelredome meten Badr Hari en Rico Verhoeven zaterdagavond hun krachten. Tienduizenden uitgelaten fans maken zich op om hun favoriet naar de overwinning te schreeuwen.
» de Telegraaf
zaterdag 21 december 2019, 13:01 uur
Na verbale strijd mogen Rico en Badr het nu écht uitvechten
BN DeStemArnhem staat op scherp voor Rico vs. Badr, in wat in al zijn facetten een oververhitte avond gaat worden. Na maanden van verbaal uitdagen mogen wereldkampioen Rico Verhoeven (30) en zijn opponent Badr Hari (35) het vanavond uitvechten in de ring van Gelredome.
» BN DeStem
vrijdag 20 december 2019, 20:24 uur
Rondleiding in de ring van Badr en Rico: 'Als je zo dichtbij zit, ruik je het bloed'
Hart van NederlandBadr Hari en Rico Verhoeven strijden komende zaterdag om de wereldtitel tijdens het kickboksgala Glory Collision 2 in Arnhem. In het Gelredome worden de laatste voorbereidingen getroffen, zodat de ring klaar is voor de twee vechtsporters.
» Hart van Nederland
vrijdag 20 december 2019, 20:00 uur
Met hulp van Rico-Badr wint kickboksen aan populariteit
NOSZaterdagavond is het zover: 'Het gevecht van de eeuw' tussen kickboksers Badr Hari en Rico Verhoeven in de Gelredome. Veel fans kijken uit naar de confrontatie in Arnhem, net als sporters zelf. Want er wordt niet alleen steeds meer gekeken naar kickboksen, de sport wordt ook steeds meer beoefend.
» NOS
vrijdag 20 december 2019, 15:55 uur
Hoe kijkt vijfvoudig K1-kampioen Sem Schilt naar Rico vs. Badr?
RTV DrentheHet 'gevecht van de eeuw' wordt het wel genoemd. De kickboksstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari morgen in het GelreDome in Arnhem.
» RTV Drenthe
vrijdag 20 december 2019, 12:54 uur
Zien: Rico en Badr opvallend lief tijdens staredown
de TelegraafRico Verhoeven en Badr Hari vechten zaterdag in Arnhem om de wereldtitel. Vandaag keken ze elkaar alvast in de ogen tijdens het weegmoment en de beruchte staredown. Het verwachte vuurwerk bleef echter uit.
» de Telegraaf
vrijdag 20 december 2019, 12:02 uur
KIJK TERUG | Staredown tussen Rico Verhoeven en Badr Hari
Omroep GelderlandHet is bijna tijd voor het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari in Arnhem. De twee giganten staan zaterdag in GelreDome tegenover elkaar.
» Omroep Gelderland
vrijdag 20 december 2019, 11:58 uur
Staredown tussen Rico Verhoeven en Badr Hari: kijk nu LIVE
Omroep Brabant'Unfinished business'. Onder die noemer nemen Rico Verhoeven en Badr Hari het zaterdag tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitel kickboksen. Drie jaar geleden stonden ze ook tegenover elkaar. Toen won Verhoeven. Vrijdagmiddag kijken Verhoeven en Hari elkaar in Arnhem in de ogen voor deze clash van het jaar.
» Omroep Brabant
vrijdag 20 december 2019, 07:59 uur
‘Badr tegen Rico is net als Ajax-Feyenoord’
de TelegraafZaterdag vechten Badr Hari en Rico Verhoeven tegen elkaar in Arnhem. Thom Harinck was jarenlang trainer van Badr Hari en blikt vooruit op het gevecht.
» de Telegraaf
donderdag 19 december 2019, 23:35 uur
Arnhem had nooit toestemming moeten geven voor het kickboksgala in GelreDome
de GelderlanderArnhem is morgen in opperste staat van paraatheid. Burgemeester Ahmed Marcouch heeft veel veiligheidsmaatregelen genomen rond het grote kickboksgala in GelreDome. De politie kreeg informatie dat groepen die bekend staan om hun geweld en wapenbezit van plan zouden zijn naar het stadion te komen.
» de Gelderlander
donderdag 19 december 2019, 18:44 uur
Na een training speelt deze wereldkampioen kickboksen Beethoven op zijn vleugel
de GelderlanderARNHEM - Fred Royers (64) begon met korfbal, maar groeide uit tot een levende legende in het kickboksen. Zo was hij de commentator van het eerste gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven. ,,Al het slechts dat mensen aan kickboksen konden hangen, was ik niet.’’
» de Gelderlander
donderdag 19 december 2019, 12:04 uur
Arnhem neemt extra veiligheidsmaatregelen rond gevecht Badr Hari en Rico Verhoeven
Hart van NederlandArnhem vreest voor vechtpartijen en ongeregeldheden rond een kickboksgala komende zaterdag in GelreDome. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat “personen met antecedenten op het gebied van geweld en wapens” het gala gaan bezoeken.
» Hart van Nederland
donderdag 19 december 2019, 11:39 uur
Arnhem vreest voor veiligheid rond kickboksgala Rico vs. Badr
de TelegraafArnhem vreest voor vechtpartijen en ongeregeldheden rond een kickboksgala komende zaterdag in GelreDome. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat „personen met antecedenten op het gebied van geweld en wapens” het gala gaan bezoeken. Daarom heeft burgemeester Ahmed Marcouch besloten dat er in een groot deel van het Arnhemse centrum preventief gefouilleerd mag worden.
» de Telegraaf
donderdag 19 december 2019, 10:23 uur
Vrees voor wapens tijdens gevecht Badr en Rico, Marcouch wil preventief fouilleren
Omroep GelderlandArnhem vreest voor vechtpartijen en ongeregeldheden rond een kickboksgala komende zaterdag in GelreDome. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat 'personen met antecedenten op het gebied van geweld en wapens' het gala gaan bezoeken. Daarom heeft burgemeester Ahmed Marcouch besloten dat er in een groot deel van het Arnhemse centrum preventief gefouilleerd mag worden.
» Omroep Gelderland
donderdag 19 december 2019, 09:30 uur
Wie naar het kickboksgala met Badr en Rico komt kijken wordt preventief gefouilleerd
de GelderlanderARNHEM - Het publiek van het kickboksgala Glory Collision 2, zaterdag in GelreDome, met de hoofdact het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari, wordt preventief gefouilleerd. Dat heeft burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem besloten. Het moet gewelddadigheden voorkomen.
» de Gelderlander
donderdag 19 december 2019, 09:30 uur
Wie naar kickboksgala met Badr en Rico komt wordt preventief gefouilleerd
PZCHet publiek van het kickboksgala Glory Collision 2, zaterdag in het GelreDome in Arnhem, wordt preventief gefouilleerd. Het moet gewelddadigheden tijdens het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari voorkomen.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: RTV Drenthe
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Arnhem

24 juni 10:08Nieuwe datum voor gevecht van Badr Hari, Glory keert terug naar GelreDome
24 juni 01:11Politie omsingelt gebouw vanwege vermoedelijke inbreker
22 juni 23:04Arnhemse flat met honderden bewoners volledig ontruimd na brandmelding
22 juni 21:14Opmerkelijk verzoek tijdens zitting geruchtmakende afpersingszaak fruitbedrijf
22 juni 14:51GelreDome hint op concert Sir Elton John in kader van wereldwijde afscheidstournee
22 juni 08:16Riechedly Bazoer laat zich niet onder druk zetten en negeert ‘transferdeadline’ Vitesse
21 juni 17:47Geen treinen door aanrijding
21 juni 11:03Vermoedelijk beschoten pand is van Emile Ratelband: 'Er is vaker politie in de straat'
20 juni 14:54Peuter Jabir (2) viel in Arnhem op drie hoog van balkon: ‘Hij heeft geluk gehad’
17 juni 07:15Grote vechtpartij bij flat in Arnhem, politie rukt met zeven wagens en hondengeleiders uit
16 juni 15:22Flinke file na ongeluk op A50 bij Arnhem; Verkeer staat vanaf afrit Hoenderloo vast
15 juni 11:19Politie zoekt nog twee mannen na incident in Park Sonsbeek in Arnhem
14 juni 14:22Onderzoek naar overleden vrachtwagenchauffeur A12 afgerond
14 juni 14:16Arrestatie voor poging tot doodslag bij winkel in Arnhem
12 juni 19:50Flink oponthoud in Arnhem door meerdere ongevallen
12 juni 17:01VIDEO | Aardvarken weg uit centrum van Arnhem
12 juni 13:53Automobilist laat twee gewonden achter na aanrijding met scooter in Arnhem
12 juni 13:05Schreuder en Zoetebier in technische staf van Vitesse
10 juni 14:38'Onbegrijpelijk en schandalig', tijdelijke drempels bij RijnWaalpad gestolen
8 juni 14:07Joseph Oosting uit Emmen volgt Fred Grim op als hoofdtrainer RKC Waalwijk
RSS.