menu
zoek

Nieuws Arnhem

Politieonderzoek naar brand in flat

woensdag 1 januari 2020, 10:06 uur

Dinsdagnacht, oudejaarsnacht vond er een brand plaats in een flat aan het Gelderseplein in Arnhem. De brand was is in hal, lift en het trappenhuis van de flat. Bij die brand zijn een vader (39) en zoon (4) overleden; moeder (36) en dochter (8) raakten gewond.

Waar: Gelderseplein in Arnhem

Op dit moment wordt er rekening mee gehouden dat de brand is veroorzaakt door vuurwerk dat in de flatingang kan zijn afgestoken. De politie bekijkt op dit moment beelden die beschikbaar zijn. Daarnaast wil de politie graag met mensen spreken, die mogelijk getuige zijn geweest van iets dat met de oorzaak van de brand te maken kan hebben. Hebt u informatie? Neem dan contact op met de politie via het algemene nummer 0900 8844. Bewoners van de flat die met vragen zitten, kunnen contact opnemen met woningbouwvereniging Vivare. Informatie staat ook op hun website.   (JA)

Brand in Arnhem

» Politie.nl


Kaart nieuws Arnhem. Locatie nieuws: 51.98510 / 5.89873 Gelderseplein


vrijdag 3 januari 2020, 14:45 uur
Voorarrest tieners fatale flatbrand Arnhem geschorst
Blik op NieuwsDe rechtbank Gelderland heeft vrijdag het voorarrest geschorst van de twee minderjarige jongens die verdacht worden van betrokkenheid bij de fatale woningbrand tijdens nieuwjaarsnacht in een flat in Arnhem. Dit heeft de rechtbank vrijdag bekendgemaakt.
» Blik op Nieuws
vrijdag 3 januari 2020, 14:14 uur
Minderjarige verdachten flatbrand vrij
MetroDe twee jongens die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij de fatale flatband in Arnhem, zijn weer vrij. 
» Metro
vrijdag 3 januari 2020, 14:01 uur
Verdachten van flatbrand Arnhem niet meer in gevangenis
NOSDe jongens van 12 en 13 die zijn aangehouden voor de flatbrand in Arnhem zitten niet meer vast. Dat zegt de rechtbank van de provincie Gelderland.
» NOS
vrijdag 3 januari 2020, 13:37 uur
Minderjarige verdachten fatale flatbrand Arnhem vrijgelaten
Hart van NederlandDe twee jongens van 12 en 13 jaar die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale flatbrand in Arnhem, komen op vrije voeten. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank Gelderland vrijdagmiddag besloten.
» Hart van Nederland
vrijdag 3 januari 2020, 13:33 uur
Jongens (12 en 13) fatale flatbrand Arnhem uit de cel
Gelre NieuwsARNHEM – De twee jongens van 12 en 13 jaar oud die werden aangehouden voor de flatbrand in Arnhem op oudjaarsnacht, Ddat laat de rechtbank Gelderland weten. Ook laten ze weten dat is er voldoende bewijs voor betrokkenheid van de jongens. Bij de brand kwamen een man van 39 en zijn zoontje van 4 jaar […]
» Gelre Nieuws
vrijdag 3 januari 2020, 13:29 uur
Jongens (12 en 13 jaar) fatale brand Arnhem niet langer in cel
de TelegraafDe twee jongens van 12 en 13 jaar die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale flatbrand in Arnhem, komen op vrije voeten. De rechter-commissaris van de rechtbank Gelderland oordeelde dat - hoewel er voldoende ernstige aanwijzingen zijn voor de betrokkenheid van de jongens - ze „op grond van de persoonlijke omstandigheden, ondanks de maatschappelijke onrust” niet langer in de cel hoeven te blijven.
» de Telegraaf
vrijdag 3 januari 2020, 13:28 uur
Verdachten (12 en 13) van flatbrand Arnhem niet langer vast
NOSDe jongens van 12 en 13 die zijn aangehouden voor de fatale flatbrand in Arnhem zitten niet langer vast. Dat meldt de rechtbank Gelderland. De rechter-commissaris heeft besloten hen te laten gaan ondanks de maatschappelijke onrust die de zaak heeft veroorzaakt. Ze blijven verdachten.
» NOS
vrijdag 3 januari 2020, 13:25 uur
Verdachte tieners weer vrij na fatale flatbrand
Omroep GelderlandDe twee tieners die verdacht worden van betrokkenheid bij de fatale flatbrand in Arnhem komen vrijdag vrij. Dat heeft de rechter-commissaris bepaald. Bij de brand kwamen nieuwjaarsnacht een 39-jarige man en zijn 4-jarige zoon om het leven.
» Omroep Gelderland
vrijdag 3 januari 2020, 13:22 uur
Verdachte Arnhemse flatbrand niet terug naar huis uit angst voor wraakacties
de GelderlanderARNHEM - De twee jongens van 12 en 13 jaar die zijn opgepakt na de fatale flatbrand in Arnhem-Zuid, zijn op vrije voeten gesteld. Ze blijven nog wel verdachten in de zaak. De jongste verdachte keert volgens zijn advocaat nog niet terug naar huis, uit angst voor wraakacties.
» de Gelderlander
vrijdag 3 januari 2020, 13:22 uur
Jonge verdachten Arnhemse flatbrand op vrije voeten
de StentorARNHEM - De twee jongens van 12 en 13 jaar die zijn opgepakt na de fatale flatbrand in Arnhem-Zuid, zijn op vrije voeten gesteld. Ze blijven nog wel verdachten in de zaak.
» de Stentor
vrijdag 3 januari 2020, 13:22 uur
Jonge verdachten Arnhemse flatbrand op vrije voeten, blijven wel verdacht
PZCDe twee jongens van 12 en 13 jaar die zijn opgepakt na de fatale flatbrand in Arnhem-Zuid zijn op vrije voeten gesteld. Ze blijven nog wel verdachten in de zaak.
» PZC
vrijdag 3 januari 2020, 09:45 uur
Verdachten flatbrand Arnhem hebben ook levenslang, zegt Kinderombudsvrouw
NOSDe twee jongens van 12 en 13 die verdacht worden van het veroorzaken van de fatale brand in Arnhem, zullen erg goed moeten worden begeleid. Wat er is gebeurd, heeft niet alleen grote gevolgen voor de slachtoffers en hun nabestaanden, zegt Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer in NOS Met het Oog op Morgen, maar ook voor deze kinderen en hun directe omgeving.
» NOS
donderdag 2 januari 2020, 17:56 uur
Politie: Arnhemse flatbrand ontstond door vuurwerk dat op bank was gelegd
Hart van NederlandDe fatale brand in een flat in Arnhem ontstond door vuurwerk dat op een bank in de portiek van het gebouw was gelegd. Volgens de politie staat inmiddels vast dat de flatbrand is ontstaan door vuurwerk. Bewoners vertelden woensdag al aan Hart van Nederland dat het waarschijnlijk zo was gegaan.
» Hart van Nederland
donderdag 2 januari 2020, 17:54 uur
Onderzoek politie: fatale flatbrand Arnhem door vuurwerk op bank
de TelegraafDe fatale brand in de Arnhemse flat van woensdag is ontstaan nadat een bank in het portiek van het gebouw vlam had gevat toen daar vuurwerk op was gelegd. Dat meldt de politie na onderzoek.
» de Telegraaf
donderdag 2 januari 2020, 17:40 uur
Vuurwerk oorzaak van fatale flatbrand Arnhem, tieners vrijdag voorgeleid
NU.nlDe fatale flatbrand in Arnhem is veroorzaakt door afgestoken vuurwerk, meldt de politie donderdag. Twee tieners, die verdacht worden van het afsteken van het vuurwerk, worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris van de rechtbank in Arnhem en blijven tot dan vastzitten.
» NU.nl
donderdag 2 januari 2020, 17:33 uur
Politie bevestigt: vuurwerk oorzaak fatale flatbrand in Arnhem
de GelderlanderARNHEM - Vuurwerk dat op een gedumpte bank in de hal was gelegd, is de oorzaak van de brand in een flat in Arnhem die een 39-jarige man en zijn 4-jarige zoontje het leven heeft gekost.
» de Gelderlander
donderdag 2 januari 2020, 17:33 uur
Politie bevestigt: vuurwerk oorzaak fatale flatbrand in Arnhem
de StentorVuurwerk dat op een gedumpte bank in de hal was gelegd, is de oorzaak van de brand in een flat in Arnhem die een 39-jarige man en zijn 4-jarige zoontje het leven heeft gekost.
» de Stentor
donderdag 2 januari 2020, 17:33 uur
Politie bevestigt: Vuurwerk fatale flatbrand was op bank gelegd
PZCVuurwerk dat op een gedumpte bank in de hal was gelegd, is de oorzaak van de brand in de nieuwjaarsnacht in Arnhem die een 39-jarige man en zijn 4-jarige zoontje het leven heeft gekost.
» PZC
donderdag 2 januari 2020, 17:22 uur
Politie: vuurwerk op bankstel was oorzaak fatale flatbrand
Omroep GelderlandVuurwerk dat op een bankstel is gelegd, was de oorzaak van de fatale flatbrand in Arnhem waarbij een vader en zoon om het leven zijn gekomen. Dat concludeert de politie na onderzoek.
» Omroep Gelderland
donderdag 2 januari 2020, 17:22 uur
Politie: Vuurwerk oorzaak van flatbrand Arnhem, tieners blijven vastzitten
NU.nlDe fatale flatbrand in Arnhem is veroorzaakt door afgestoken vuurwerk, meldt de politie donderdag. Twee tieners die verdacht worden van het afsteken van het vuurwerk, blijven vastzitten. Zij worden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris van de rechtbank in Arnhem.
» NU.nl
donderdag 2 januari 2020, 08:57 uur
Woningverhuurder begint aan noodlift bij flat na brand
Omroep GelderlandWoningstichting Vivare begint donderdag met de bouw van een noodlift bij de flat aan het Gelderseplein in Arnhem waar in de nieuwjaarsnacht brand woedde. Bij die brand kwamen een vader en zijn zoontje om het leven.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 21:27 uur
Woede bij bewoners na Arnhemse flatbrand: 'We zaten als ratten in de val'
Omroep GelderlandTijdens de bijeenkomst voor bewoners van de flat aan het Gelderseplein in Arnhem zijn woensdagavond de nodige emoties uitgesproken. In de nieuwjaarsnacht ontstond in de hal van de flat een brand, die twee slachtoffers eiste die vast kwamen te zitten in de lift. Zij overleden door de rookontwikkeling.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 20:50 uur
'Dodelijke flatbrand Arnhem werd versneld door bankstel in de hal'
Hart van NederlandDe flatbrand in Arnhem is vermoedelijk versneld door een bankstel dat in de hal stond. Volgens bewoners stond de bank er al een paar dagen. Hij was er neergezet om gratis af te halen.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 19:44 uur
Ingesloten in helse lift
de TelegraafMet de huiveringwekkende dood van een vader en zijn 4-jarige zoontje in een door vlammen ingesloten lift, had het nieuwe jaar in Arnhem niet tragischer kunnen beginnen. De vuurzee in de flat aan het Gelderseplein werd vermoedelijk veroorzaakt door vuurwerk. De moeder en dochter van het gezin liggen met zware verwondingen in het ziekenhuis.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 19:11 uur
Hoe vuurwerk en een bankstel leidden tot fatale flatbrand in Arnhem
NOS2020 was amper een uur oud toen het voor een Arnhems gezin uitliep op een nachtmerrie. Vader, moeder, dochter en zoon hadden Oud en Nieuw gevierd bij opa en oma in een flat aan het Gelderseplein in de wijk Malburgen in Arnhem. Rond 01.00 uur stapten de vier de lift in, terwijl in de hal vijf verdiepingen lager brand woedde.
» NOS
woensdag 1 januari 2020, 18:31 uur
Woede onder bewoners na liftdrama Arnhem: ‘Dat bankstel hadden ze weg moeten halen!’
BN DeStemEmotioneel, boos en nog steeds ontgoocheld. Zo omschrijven aanwezigen de stemming in de zaal tijdens de bewonersbijeenkomst die de gemeente Arnhem en woningcorporatie Vivare vanavond in beslotenheid hielden na de fatale brand van nieuwsjaarsochtend.
» BN DeStem
woensdag 1 januari 2020, 18:12 uur
Woede onder bewoners na liftdrama Arnhem: ‘Dat bankstel hadden ze weg moeten halen!’
de GelderlanderARNHEM - Emotioneel, boos en nog steeds ontgoocheld. Zo omschrijven aanwezigen de stemming in de zaal tijdens de bewonersbijeenkomst die de gemeente Arnhem en woningcorporatie Vivare woensdagavond in beslotenheid hielden na de fatale brand van nieuwsjaarsochtend.
» de Gelderlander
woensdag 1 januari 2020, 12:32 uur
Pubers opgepakt voor fatale flatbrand die door vuurwerk ontstond
Omroep GelderlandTwee pubers uit Arnhem zijn vanmiddag aangehouden bij de flat aan het Gelderseplein waar vannacht door een brand een vader en zijn 4-jarig zoontje omkwamen. De moeder en 8-jarige dochter van het gezin liggen gewond in het ziekenhuis.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 12:12 uur
Tieners opgepakt voor dodelijke brand Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM – Dinsdagnacht, oudejaarsnacht vond er een brand plaats in een flat aan het Gelderseplein in Arnhem. De brand was in de hal, lift en het trappenhuis van de flat. Bij die brand zijn een vader (39) en zoon (4) overleden; moeder (36) en dochter (8) raakten gewond. Zij liggen in het ziekenhuis. De politie […]
» Gelre Nieuws
woensdag 1 januari 2020, 11:28 uur
Woningstichting onderzoekt nooduitgangen na fatale flatbrand
Omroep GelderlandWoningstichting Vivare gaat onderzoek doen naar de veiligheid van de flat aan het Gelderseplein in Arnhem, waar in de nacht van dinsdag op woensdag brand woedde. Bij de brand, die vermoedelijk door vuurwerk ontstond, kwamen een vader (39) en zijn zoontje (4) om het leven.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 10:54 uur
Vuurwerk mogelijke oorzaak fatale flatbrand Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM – Dinsdagnacht, oudejaarsnacht vond er een brand plaats in een flat aan het Gelderseplein in Arnhem. De brand was is in hal, lift en het trappenhuis van de flat. Bij die brand zijn een vader (39) en zoon (4) overleden; moeder (36) en dochter (8) raakten gewond. Zij liggen in het ziekenhuis. Het gezin […]
» Gelre Nieuws
woensdag 1 januari 2020, 10:44 uur
Vader en zoontje omgekomen bij flatbrand, twee jongens opgepakt
NOSHeftig nieuws uit Arnhem. Bij een brand in een grote woonflat zijn een vader en zijn zoontje van 4 omgekomen. De moeder en dochter zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.
» NOS
woensdag 1 januari 2020, 10:41 uur
Politie: fatale brand Arnhem mogelijk door vuurwerk
de TelegraafEen man (39) en zijn vierjarige zoontje zijn om het leven gekomen bij een brand in een flat aan het Gelderseplein in Arnhem. De twee stonden in de lift toen er brand uitbrak in de hal van de flat. Een vrouw (36) en een meisje (8) raakten zwaargewond. Het gaat om een gezin uit Arnhem dat op bezoek was in de flat toen de brand uitbrak.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 10:30 uur
Vader en zoon (4) omgekomen bij brand in Arnhem, vuurwerk mogelijk oorzaak
NU.nlBij een brand in een flatgebouw in Arnhem zijn in de nacht van dinsdag op woensdag een 39-jarige vader en zijn 4-jarige zoon om het leven gekomen. Twee andere leden van het gezin raakten gewond, meldt de politie Gelderland. Mogelijk is vuurwerk de oorzaak van de brand.
» NU.nl
woensdag 1 januari 2020, 09:06 uur
Marcouch: ’Arnhem is geschokt, groot drama’
de TelegraafBurgemeester van Arnhem Ahmed Marcouch heeft geschokt gereageerd op de fatale brand in zijn stad in alle vroegte op nieuwjaarsdag. Bij een brand in een flatgebouw aan het Gelderseplein kwamen een man en zijn vierjarige zoontje om het leven.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 08:20 uur
'Ik ben geschokt, Arnhem is geschokt', Marcouch aangeslagen na fatale brand
Omroep Gelderland'Wat vannacht in deze flat aan het Gelderseplein is gebeurd, is een groot drama dat onvoorstelbaar diep ingrijpt in de levens van de betrokkenen', reageert de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch na de fatale flatbrand op Twitter.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 08:06 uur
Groot drama tijdens nieuwjaarsnacht Arnhem: vader en 4-jarig zoontje overleden bij flatbrand
Hart van NederlandBij een grote brand in een portiekflat in Arnhem zijn een vader en zijn 4-jarige zoontje overleden. Vlak na de jaarwisseling kwamen zij vast te zitten in een lift die vol met rook kwam te staan. “Een groot drama”, aldus burgemeester Ahmed Marcouch.
» Hart van Nederland
woensdag 1 januari 2020, 07:05 uur
Vader en zoontje (4) om het leven gekomen bij brand in flatgebouw Arnhem
NU.nlBij een brand in een flatgebouw in Arnhem zijn in de nacht van dinsdag op woensdag een 39-jarige vader en zijn 4-jarige zoon om het leven gekomen. Twee andere leden van het gezin raakten gewond, meldt de politie Gelderland.
» NU.nl
woensdag 1 januari 2020, 07:05 uur
Vuurwerk mogelijk oorzaak fatale flatbrand Arnhem, waarbij vader en zoon (4) omkwamen
de StentorARNHEM - De politie houdt er rekening mee dat het afsteken van vuurwerk in de ingang van een flat aan het Gelderseplein in Arnhem de brand heeft veroorzaakt waarbij twee leden van een gezin omkwamen.
» de Stentor
woensdag 1 januari 2020, 06:37 uur
Gezin in lift bij brand Arnhem: man en zoontje (4) overleden, vrouw en meisje zwaargewond
de TelegraafEen man (39) en zijn vierjarige zoontje zijn om het leven gekomen bij een brand in een flat aan het Gelderseplein in Arnhem. De twee stonden in de lift toen er brand uitbrak in de hal van de flat. Een vrouw en een meisje raakten zwaargewond. Het gaat om een gezin.
» de Telegraaf
woensdag 1 januari 2020, 02:24 uur
Flatbrand in Arnhem: twee kinderen en twee volwassenen zwaargewond
NOSBij brand in een flat in Arnhem zijn meerdere gewonden gevallen. De hulpdiensten vonden in een lift vier mensen die er zeer slecht aan toe zijn. Het gaat om twee volwassenen en twee kinderen. Mogelijk gaat het om een gezin.
» NOS
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Vader en zoontje omgekomen bij flatbrand in Arnhem
Omroep GelderlandBij een brand in een portiekflat aan het Gelderseplein in Arnhem zijn een 39-jarige vader en zijn 4-jarig zoontje om het leven gekomen. De moeder en dochter van het gezin raakten ernstig gewond, meldt een woordvoerder van de politie.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Bewoners met hoogwerker en ladders gered, grote brand in Arnhemse flat
Omroep GelderlandEr woedt brand in een portiekflat aan het Gelderseplein in Arnhem. De brandweer redt mensen met een hoogwerker uit hun woning.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Twee kinderen en twee volwassenen zwaargewond bij flatbrand Arnhem
Omroep GelderlandEr woedt brand in een portiekflat aan het Gelderseplein in Arnhem. Uit de lift zijn vier mensen gehaald, van wie twee kinderen. Ze zijn er slecht aan toe, meldt een woordvoerder van Veiligheidsregio Gelderland-Midden.
» Omroep Gelderland
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Vader en zoontje (4) omgekomen bij liftbrand in Arnhems flatgebouw
PZCEen vader en zijn zoontje van vier zijn vannacht omgekomen bij een brand in een flatgebouw aan het Gelderseplein in Arnhem. Zij zaten samen met de moeder en het zusje van het jongetje vast in de lift van het flatgebouw, doordat de stroom uitviel in het gebouw. Door de rookontwikkeling in de liftschacht zijn ze in ademnood gekomen.
» PZC
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Vuurwerk mogelijk oorzaak liftdrama Arnhem, waarbij vader en zoon (4) omkwamen
PZCDe politie houdt er rekening mee dat het afsteken van vuurwerk in de ingang van een flat aan het Gelderseplein in Arnhem de brand heeft veroorzaakt, waarbij een vader en zijn zoontje van vier omkwamen. De 36-jarige moeder en een 8-jarig dochtertje raakten gewond en liggen nog in het ziekenhuis.
» PZC
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Vier jonge mensen zwaargewond uit lift gehaald na brand in flatgebouw Arnhem
de GelderlanderARNHEM - In elk geval vier jonge mensen zijn zeer ernstig gewond geraakt door een brand in een flatgebouw aan het Gelderseplein Arnhem. Zij zijn door de brandweer aangetroffen in de lift van het flatgebouw. Het vermoeden bestaat dat zij met de lift zijn vast komen te zitten tijdens de brand.
» de Gelderlander
woensdag 1 januari 2020, 01:56 uur
Twee kinderen en twee volwassenen zwaargewond uit lift gehaald na grote brand in flat Arnhem
de StentorARNHEM - In elk geval vier mensen zijn zeer ernstig gewond geraakt door een brand in een flatgebouw aan het Gelderseplein Arnhem. Zij zijn door de brandweer aangetroffen in de lift van het flatgebouw. Het vermoeden bestaat dat zij met de lift zijn vast komen te zitten tijdens de brand.
» de Stentor
woensdag 1 januari 2020, 01:43 uur
Man en jongen (4) omgekomen bij flatbrand in Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM – Bij een portiek van een flat aan de Gelderseplein in Arnhem-Zuid heeft tijdens jaarwisseling een grote brand gewoed. Twee kinderen en twee volwassenen zijn uit een lift gehaald bij de brand. Een 4-jarig jongetje en een man zijn om het leven gekomen. Even na 01:00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen. De brandweer […]
» Gelre Nieuws
woensdag 1 januari 2020, 01:43 uur
Vier mensen zwaargewond uit lift gehaald na forse brand
Gelre NieuwsARNHEM – Bij een portiek van een flat heeft tijdens jaarwisseling een grote brand gewoed bij een portiek aan de Gelderseplein in Arnhem-Zuid. Twee kinderen en twee volwassenen zijn uit een lift gehaald bij de brand. Hun toestand is kritiek. Even na 01:00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen. De brandweer rukte uit met meerdere […]
» Gelre Nieuws
woensdag 1 januari 2020, 01:43 uur
Vier jonge mensen zwaargewond uit lift gehaald na forse brand
Gelre NieuwsARNHEM – Bij een portiek van een flat heeft tijdens jaarwisseling een grote brand gewoed bij een portiek aan de Gelderseplein in Arnhem-Zuid. Vier jonge mensen zijn uit een lift gehaald bij de brand. Hun toestand is niet bekend. . Even na 01:00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen. De flatwoningen zijn ontruimd vanwege de […]
» Gelre NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Arnhem

6 augustus 14:51Gewonde bij brand in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem
6 augustus 13:40Hennepkwekerij aangetroffen in Schuytgraaf
6 augustus 13:32Overleden persoon aangetroffen
6 augustus 07:06Jerrycans in brand gestoken bij zeecontainer in Arnhem
5 augustus 21:22Man die werd bestolen van Rolex niet vervolgd voor doodrijden overvaller
5 augustus 18:49Wielrenner zwaargewond door harde val in Arnhem
4 augustus 21:41Vrouw gewond na brand bij woning in Arnhem
3 augustus 23:18Zes jaar cel voor militair voor poging cocaïnesmokkel vanuit Curaçao
3 augustus 08:17Inwoners wakker door mysterieus geluid
2 augustus 15:23Ome Joop's Tour 2.0 als alternatief: 'Maar volgend jaar weer de normale Tour'
2 augustus 09:09Omstanders houden 'vluchtende bestuurder met kegel' tegen na ongeluk Arnhem
2 augustus 07:13Auto tegen lantaarnpaal in Arnhem, bestuurder gewond
1 augustus 13:49Arnhemmer (48) meldt zich bij politie voor bijna fatale steekpartij in Arnhems park
31 juli 08:42Twee mannen doen poging tot plofkraak
30 juli 09:16Auto gaat in vlammen op
29 juli 12:54Arnhem krijgt in 2022 als eerste Gelderse gemeente een eigen Gay Pride
29 juli 11:01Erfgenaam (60) bekent brandstichting in woning Arnhem twee dagen voor sleuteloverdracht
29 juli 10:30Zo gaat Arnhem als een van de eerste gemeenten de gevolgen klimaatverandering te lijf
28 juli 17:12Twee leeuwenwelpjes geboren voor de ogen van bezoekers Burgers' Zoo
28 juli 14:55Bonfrère ontkent dat hij Westerhof heeft beschuldigd van matchfixing op WK van 1994
RSS.