menu
zoek

Nieuws Arnhem

Slachtoffer schietincident overleden: politie op zoek naar verdachte.

dinsdag 25 augustus 2020, 13:57 uur

De politie is op zoek naar de persoon die verantwoordelijk is voor het schietincident op maandag 24 augustus aan de Floriszstraat in Arnhem. Het slachtoffer, een 35-jarige vrouw uit Arnhem, is in eerste instantie overgebracht naar het ziekenhuis, maar is daar in de loop van de nacht aan haar verwondingen overleden.

Waar: Floriszstraat in Arnhem

De politie onderzoekt wat er precies is voorgevallen. Daarbij wordt er rekening gehouden met verschillende scenario’s.   Verder doen we nog steeds sporenonderzoek in de woning en spreken we met onder meer omwonenden. We roepen getuigen op zich te melden als zij informatie hebben die ons kan helpen. Bel in dat geval met 0900-8844 of –als u anoniem wilt blijven- 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). (2020402469 AC)  

Getuigenoproep in Arnhem

» Politie.nl


Kaart nieuws Arnhem. Locatie nieuws: 51.97930 / 5.95787 Floriszstraat


woensdag 26 augustus 2020, 11:10 uur
Stille tocht in Arnhem voor doodgeschoten Naomi (35)
Gelre NieuwsARNHEM – Er komt zaterdagavond een stille tocht voor de 35-jarige Naomi. Ze kwam maandagavond om het leven bij een schietpartij in de Arnhemse wijk Presikhaaf. De organisatie verwacht dat er tussen de 200 en 250 mensen.  Er wordt gevraagd om witte rozen mee te nemen. Voor de tocht wordt er zaterdag om 19.30 uur […]
» Gelre Nieuws
woensdag 26 augustus 2020, 10:47 uur
Vrienden houden zaterdag stille tocht voor gedode Naomi (35)
de StentorARNHEM - Vrienden van de maandagavond doodgeschoten Naomi houden zaterdag een stille tocht. Behalve dat ze stilstaan bij de dood van de Arnhemse vrouw willen ze geld inzamelen voor haar twee dochters.
» de Stentor
woensdag 26 augustus 2020, 10:47 uur
Stille tocht voor vermoorde Naomi (35), vrienden zamelen geld in voor haar twee dochters
de GelderlanderARNHEM - Vrienden van de maandagavond doodgeschoten Naomi uit Arnhem houden komende zaterdag een stille tocht. Behalve dat ze stilstaan bij de dood van de Arnhemse vrouw willen ze geld inzamelen voor haar twee dochters.
» de Gelderlander
woensdag 26 augustus 2020, 09:08 uur
Stille tocht in Arnhem voor doodgeschoten Naomi (35)
Omroep GelderlandVrienden van de 35-jarige Naomi die maandagavond omkwam bij een schietpartij in Arnhem, houden zaterdagavond een stille tocht. Dat vertelt een van de organisatoren. Hij verwacht 200 tot 250 deelnemers.
» Omroep Gelderland
dinsdag 25 augustus 2020, 21:12 uur
Slachtoffer dodelijke schietpartij was zwanger
Gelre NieuwsARNHEM – De 35-jarige vrouw die maandagavond werd doodgeschoten in haar woning op de Floriszstraat in Arnhem was in verwachting van haar derde kind. Ze zou een aantal weken zwanger zijn geweest, zo meldt Omroep Gelderland. Volgens de omroep werd de vrouw al enige tijd bedreigd. Zo schreef ze op Facebook: „Ik laat me door […]
» Gelre Nieuws
dinsdag 25 augustus 2020, 20:21 uur
Man (46) uit Rheden opgepakt voor dodelijke schietpartij in Arnhem
Hart van NederlandDe politie heeft een man (46) uit Rheden opgepakt voor de dodelijke schietpartij in een woning in Arnhem maandag. Daarbij kwam een 35-jarige vrouw uit de Gelderse stad om het leven.
» Hart van Nederland
dinsdag 25 augustus 2020, 20:07 uur
Politie houdt 46-jarige man aan voor schietpartij die Naomi (35) het leven kostte in Arnhem
de GelderlanderARNHEM/ RHEDEN - Een 46-jarige man uit Rheden is aangehouden in het onderzoek naar de schietpartij met dodelijke afloop maandagavond in een flat in Arnhem. Dat meldt de politie, die eraan toevoegt dat er naar deze persoon sinds het incident gisteravond is gezocht.
» de Gelderlander
dinsdag 25 augustus 2020, 20:03 uur
Man aangehouden voor dodelijke schietpartij Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM/RHEDEN – De politie heeft een 46-jarige man uit Rheden aangehouden voor het dodelijke schietincident in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Daar kwam een 35-jarige vrouw bij om het leven. Dat meldt de politie via Twitter rond 20.00 uur.
» Gelre Nieuws
dinsdag 25 augustus 2020, 19:35 uur
’Doodgeschoten vrouw in Arnhem was zwanger’, 46-jarige verdachte aangehouden
de TelegraafDe 35-jarige vrouw die maandagavond werd doodgeschoten in haar woning op de Floriszstraat in Arnhem was in verwachting van haar derde kind. Ze zou een aantal weken zwanger zijn geweest, zo weet Omroep Gelderland
» de Telegraaf
dinsdag 25 augustus 2020, 19:00 uur
Slachtoffer schietpartij was zwanger en werd bedreigd
Omroep GelderlandDe 35-jarige vrouw die maandagavond omkwam bij een schietpartij in Arnhem was een aantal weken zwanger. Dat zeggen mensen uit de buurt tegen Omroep Gelderland. Ook zou ze worden bedreigd, blijkt uit berichten op haar Facebook-pagina.
» Omroep Gelderland
dinsdag 25 augustus 2020, 14:56 uur
Vrouw (35) overleden na schietincident in Arnhem
Blik op NieuwsMaandagavond is een vrouw zwaargewond geraakt bij een schietincident aan de Floriszstraat in Arnhem. 'Het slachtoffer, een 35-jarige vrouw uit Arnhem, is in eerste instantie overgebracht naar het ziekenhuis, maar is daar in de loop van de nacht aan haar verwondingen overleden', zo laat de politie dinsdag weten.
» Blik op Nieuws
dinsdag 25 augustus 2020, 13:36 uur
Slachtoffer schietpartij Arnhem overleden
Gelre NieuwsARNHEM – De vrouw die maandagavond ernstig gewond raakte na een schietpartij in de Arnhemse wijk Presikhaaf, is overleden aan haar verwondingen. Dat bevestigd de politie. Rond 19.30 uur werd er groot alarm geslagen. Het slachtoffer lag op een balkon en is met de hoogwerker van de brandweer naar beneden gebracht. Ze is vervolgens met […]
» Gelre Nieuws
dinsdag 25 augustus 2020, 13:34 uur
Vrouw overleden na schietpartij in Arnhem
Omroep GelderlandHet slachtoffer van de schietpartij die maandagavond plaatsvond in de Arnhemse wijk Presikhaaf is aan haar verwondingen overleden. Dat meldt de politie. De dader is nog niet gepakt.
» Omroep Gelderland
dinsdag 25 augustus 2020, 13:27 uur
Slachtoffer schietpartij Arnhem overleden aan verwondingen
de TelegraafDe vrouw die maandagavond is neergeschoten in de Floriszstraat in Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag overleden aan haar verwondingen. De schutter is nog voortvluchtig.
» de Telegraaf
dinsdag 25 augustus 2020, 12:22 uur
Slachtoffer schietpartij Arnhem overleden aan haar verwondingen
de StentorHet slachtoffer van het schietincident in de Floriszstraat in Arnhem is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. De dader is nog steeds voortvluchtig.
» de Stentor
dinsdag 25 augustus 2020, 12:22 uur
Slachtoffer schietpartij (35) Arnhem overleden aan haar verwondingen
de GelderlanderARNHEM - Het slachtoffer van het schietincident in de Floriszstraat in Arnhem is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. Het gaat om een 35-jarige vrouw uit die stad. Dat heeft de politie bevestigd. De dader is nog steeds voortvluchtig.
» de Gelderlander
dinsdag 25 augustus 2020, 12:22 uur
Slachtoffer schietpartij (35) Arnhem overleden aan haar verwondingen
de StentorARNHEM - Het slachtoffer van het schietincident in de Floriszstraat in Arnhem is afgelopen nacht aan haar verwondingen overleden. Het gaat om een 35-jarige vrouw uit die stad. Dat heeft de politie bevestigd. De dader is nog steeds voortvluchtig.
» de Stentor
maandag 24 augustus 2020, 22:32 uur
Vrouw zwaargewond bij schietpartij in woning Arnhem
CrimesiteIn de Floriszstraat in Arnhem is maandagavond rond 19.25 een vrouw zwaargewond geraakt bij een schietpartij in een woning. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. De schutter is nog voortvluchtig.
» Crimesite
maandag 24 augustus 2020, 20:53 uur
Vrouw zwaargewond in ziekenhuis na schietpartij in Arnhem
de TelegraafAan de Floriszstraat in Arnhem is donderdagavond een vrouw neergeschoten. Ze is zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis.
» de Telegraaf
maandag 24 augustus 2020, 20:24 uur
Schietpartij in Arnhem, slachtoffer in 'zorgwekkende toestand'
Omroep GelderlandIn de Arnhemse wijk Presikhaaf was maandagavond een schietpartij. Een persoon is daarbij ernstig gewond geraakt. Een woordvoerder van de politie spreekt van een 'zorgwekkende toestand' waarin het slachtoffer verkeert.
» Omroep Gelderland
maandag 24 augustus 2020, 20:13 uur
Vrouw gewond bij schietpartij in Presikhaaf
HardnieuwsARNHEM - Maandagavond 24 augustus rond 19.25 uur heeft in de wijk Presikhaaf een schietincident plaatsgevonden in een flatwoning aan de Floriszstraat in Arnhem.
» Hardnieuws
maandag 24 augustus 2020, 19:46 uur
Zwaargewonde bij schietpartij in Arnhem: dader voortvluchtig
Gelre NieuwsARNHEM – Op de Floriszstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf kwam maandagavond een melding binnen van een schietpartij. Er is daadwerkelijk geschoten en hierbij is een slachtoffer in kritieke toestand belandt. De melding kwam rond 19:25 uur bij 112 binnen, waarna de politie met meerdere wagens uitrukten.
» Gelre Nieuws
maandag 24 augustus 2020, 19:46 uur
Zwaargewonde bij schietpartij in Arnhem: dader voortvluchtig
Gelre NieuwsARNHEM – Op de Floriszstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf kwam maandagavond een melding binnen van een schietpartij. Er is daadwerkelijk geschoten en hierbij is een slachtoffer in kritieke toestand belandt. De melding kwam rond 19:25 uur bij 112 binnen, waarna de politie met meerdere wagens uitrukten.
» Gelre Nieuws
maandag 24 augustus 2020, 19:39 uur
Schietpartij in Arnhemse wijk Presikhaaf, vrouw gewond naar ziekenhuis
de GelderlanderARNHEM - Aan de Floriszstraat in de wijk Presikhaaf in Arnhem is vanavond een schietincident geweest. Een vrouw is het slachtoffer geworden van het incident. Zij is, mogelijk met ernstige verwondingen, afgevoerd naar het ziekenhuis.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Arnhem

28 september 10:13Arnhemse hal ongeschikt voor produceren van mondkapjes: Mondmaskerfabriek gaat verhuizen
27 september 15:29Twee motorrijders gewond door voorrangsfout wielrenner die er vervolgens vandoor gaat
26 september 20:09Hennepkwekerij aangetroffen in bovenwoning Arnhem
25 september 12:12Marcouch verbaasd dat ‘drugscafé’ weer open mag: ‘Hoeveel bewijs wil je hebben?’
25 september 09:23Auto komt tussen twee vrachtwagens, lange file op A12 bij Arnhem
25 september 07:07Wéér een auto uitgebrand in Arnhem, politie gaat uit van opzet
24 september 15:5019-jarig slachtoffer schietpartij Arnhem ook verdachte
24 september 14:52Politiehelikopter boven Arnhem vanwege fietsendief
24 september 07:00Wageningen wordt geteisterd woninginbraken: vooral studenten zijn de klos
23 september 15:41Vrachtwagen verliest stenen op A12, vier auto's beschadigd
23 september 15:11Opnieuw aanrijding op kruising met RijnWaalpad, bestuurder scooter gewond
23 september 09:00Arnhem bij tien stadscentra waar bezoekers meest wegblijven door corona
22 september 16:33Blunder gemeente: niet 93 meisjes bedreigd met genitale verminking, maar één
21 september 15:24Zwaardere straf voor man die zoon (8) opsloot in kist op camping Winterswijk
20 september 20:02Vrouw rijdt met auto terras Arnhems pannenkoekhuis op
19 september 16:04Live: Sparta moet met man minder in de achtervolging tegen Vitesse (1-0)
18 september 22:14Bridge to Liberation ook als 'screen-experience’ een sfeervol evenement
18 september 21:52Sobere herdenking Slag om Arnhem in teken van waakzaamheid en verzoening
18 september 18:40Corona bij Vitesse: In spelersgroep test alleen Rasmussen positief; Deen ontbreekt tegen Sparta
18 september 06:59Geparkeerde auto uitgebrand in Arnhem
RSS.