menu
zoek

Nieuws Arnhem

Update in onderzoek naar fatale mishandeling Arnhem

donderdag 29 oktober 2020, 19:43 uur

Er zijn nog eens twee verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling aan de Spijkerstraat op woensdagavond 28 oktober. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem.

Waar: Spijkerstraat in Arnhem

Eén jongen werd donderdagavond 29 oktober aangehouden, de andere jongen vandaag, 30 oktober. Deze twee verdachten hebben zich, in tegenstelling tot de andere vijf, zelf gemeld bij de politie. Zij zitten beiden vast en worden verhoord. Eén verdachte (van de eerste vijf) is inmiddels door het Openbaar Ministerie heengezonden lopende het onderzoek. Het gaat om de minderjarige jongen uit Westervoort, hij wordt niet langer als verdachte in deze zaak beschouwd. Drie van de verdachten worden vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris.  Van de andere drie zal in het weekend worden besloten of ze langer moeten blijven vastzitten en aan de rechter-commissaris worden voorgeleid.

Veel vragen over de toedracht
We merken dat er veel vragen zijn en geruchten rondgaan, vooral over de toedracht. Deze geluiden horen wij ook en we nemen die mee in het onderzoek. Dat is nog in volle gang en we onderzoeken alle mogelijke scenario’s. Als mensen informatie hebben over de mishandeling of de toedracht ervan horen we dat natuurlijk heel graag. Informatie delen kan door te bellen met 0900-8844. Het is ook mogelijk om informatie te delen zonder dat de politie weet van wie de informatie afkomstig is. Mensen kunnen dan bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Omdat het onderzoek nog in volle gang is, zullen we in deze fase geen nadere informatie verstrekken. Oorspronkelijk bericht 29-10-2020 | 19:43 De politie heeft op donderdag 29 oktober aan het eind van de middag vijf aanhoudingen verricht. De vijf worden verdacht van betrokkenheid bij een mishandeling op 28 oktober rond 21.15 uur van een 73-jarige man uit dezelfde plaats. De man kwam enkele uren later te overlijden in het ziekenhuis. Het gaat om een achttienjarige jongen uit Rozendaal en vier minderjarigen (een uit Rozendaal, twee uit Westervoort en een uit Arnhem). De jongens zullen nader worden gehoord over de toedracht en ook over het motief. Het horen zal –uiteraard met tussenpozen- gedurende enkele dagen plaatsvinden. De politie zal in deze fase geen nadere informatie verstrekken over het onderzoek.

Getuigenoproep in Arnhem
Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Arnhem
(poging) Moord/Doodslag in Arnhem

» Politie.nl


Kaart nieuws Arnhem. Locatie nieuws: 51.98283 / 5.91985 Spijkerstraat


donderdag 29 oktober 2020, 09:41 uur
Politie start grootschalig onderzoek naar mishandeling van man met dodelijke afloop
Politie.nlDe politie is een grootschalig onderzoek gestart naar een mishandeling van een man op de Spijkerstraat op woensdag 28 oktober 2020 rond 21.15 uur. Het slachtoffer, een 73-jarige man uit Arnhem, is naar het ziekenhuis gebracht en daar enkele uren later aan zijn verwondingen overleden.
De politie is op zoek naar mogelijk vijf personen die hierbij betrokken zijn en heeft via Burgernet dezelfde avond nog een oproep gedaan om met informatie te komen over het incident.  Iedereen die informatie heeft wordt opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. We komen graag in contact met mensen die camerabeelden beschikbaar willen stellen aan de politie. Beschikt u over camerabeelden of over dashcambeelden, dan vragen wij u om deze te delen met de politie. Beelden en ander informatie kunt u uiteraard delen via het tipformulier.

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Arnhem
(poging) Moord/Doodslag in Arnhem
» Politie.nl
zaterdag 31 oktober 2020, 13:40 uur
Oud-leerlingen starten doneeractie voor leraar na fatale mishandeling in Arnhem
de TelegraafOud-leerlingen van de 73-jarige Jan Kruitwagen, die deze week aan de Spijkerstraat in Arnhem dodelijk is mishandeld door een groepje jongeren, zijn een doneeractie begonnen. Met het ingezamelde geld willen ze hem ter nagedachtenis een bloemenhulde brengen. Kruitwagen was tot zijn pensioen leraar Economie en Groepsleider aan het Arentheem College in Velp.
» de Telegraaf
vrijdag 30 oktober 2020, 19:51 uur
Opnieuw minderjarigen aangehouden voor dodelijke mishandeling
Gelre NieuwsARNHEM – Er zijn nog eens twee verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling aan de Spijkerstraat op woensdagavond. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem. Eén jongen werd donderdagavond aangehouden, de andere jongen vrijdag.
» Gelre Nieuws
vrijdag 30 oktober 2020, 19:21 uur
Nieuwe aanhoudingen in onderzoek fatale mishandeling Arnhem
Blik op NieuwsEr zijn nog eens twee verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling aan de Spijkerstraat in Arnhem op woensdagavond 28 oktober. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem.
» Blik op Nieuws
vrijdag 30 oktober 2020, 19:12 uur
Jan (73) werd doodgeslagen voor zijn eigen woning in Arnhem: 'Ik heb huilend voor het raam gestaan'
Hart van NederlandTwee dagen na de fatale mishandeling in Arnhem is er nog veel onduidelijk. Woensdagavond werd de 73-jarige Jan voor de deur van zijn eigen woning in de Spijkerbuurt in elkaar geslagen door meerdere jongeren. Na het incident hebben de buurtbewoners er alles aan gedaan om hem te redden, maar tevergeefs.
» Hart van Nederland
vrijdag 30 oktober 2020, 16:25 uur
Nog twee minderjarigen vast voor dodelijke mishandeling 73-jarige man
NU.nlEr zijn nog twee minderjarigen aangehouden die worden verdacht betrokken te zijn bij de dodelijke mishandeling van een 73-jarige man woensdag in Arnhem, meldt de politie vrijdag. Eerder werden al vier minderjarigen en een achttienjarige jongen opgepakt.
» NU.nl
vrijdag 30 oktober 2020, 16:10 uur
Nog twee minderjarigen vast voor fatale mishandeling Arnhemmer (73), één jongen naar huis
de GelderlanderARNHEM - De politie heeft nog eens twee minderjarige verdachten aangehouden in de fatale mishandelzaak in Arnhem waarbij een 73-jarige man om het leven kwam. Het gaat om twee jongens uit Arnhem.
» de Gelderlander
vrijdag 30 oktober 2020, 16:10 uur
Nog twee minderjarigen vast voor fatale mishandeling Arnhemmer (73), één jongen naar huis
PZCDe politie heeft nog eens twee minderjarige verdachten aangehouden in de fatale mishandelzaak in Arnhem waarbij een 73-jarige man om het leven kwam. Het gaat om twee jongens uit Arnhem.
» PZC
vrijdag 30 oktober 2020, 16:05 uur
Weer twee minderjarigen aangehouden voor fatale mishandeling Arnhem
de TelegraafUPDATE - In het onderzoek naar de fatale mishandeling in Arnhem zijn nog eens twee minderjarige verdachten aangehouden. Het gaat om twee jongens uit de Gelderse stad. Bij het incident op de Spijkerstraat kwam een 73-jarige man om het leven.
» de Telegraaf
vrijdag 30 oktober 2020, 16:00 uur
Nog twee jongens opgepakt na fatale mishandeling Arnhem
Omroep GelderlandDe politie heeft nog eens twee verdachten opgepakt voor de mishandeling met fatale afloop in Arnhem. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem.
» Omroep Gelderland
vrijdag 30 oktober 2020, 10:18 uur
Vijf jongeren aangehouden voor fatale mishandeling, hoe gaat het nu verder?
Omroep GelderlandDe politie gaat de komende dagen de vijf verdachten horen die zijn aangehouden voor de fatale mishandeling van een man in Arnhem, woensdag. Daarbij kwam een 73-jarige Arnhemmer om het leven. Hoe gaat de politie te werk in het geval van minderjarige verdachten? We vroegen het een deskundige.
» Omroep Gelderland
donderdag 29 oktober 2020, 21:11 uur
Nieuws gemist? Vijf aanhoudingen voor fatale mishandeling Arnhem | aanslag in Nice
de GelderlanderIs het je vandaag niet gelukt al het nieuws te volgen? Geen probleem, De Gelderlander zet elke dag het belangrijkste nieuws van de dag op een rij. Dit is het belangrijkste nieuws van donderdag 29 oktober:
» de Gelderlander
donderdag 29 oktober 2020, 20:27 uur
Vier minderjarigen opgepakt voor dodelijke mishandeling
CrimesiteDe politie heeft donderdag aan het eind van de middag vijf jongeren aangehouden die ervan verdacht worden verdacht woensdagavond op straat een 73-jarige man uit Arnhem zo ernstig te hebben mishandeld dat hij is overleden. Er zijn vier minderjarigen bij. Het incident vond plaats op de Spijkerstraat in Arnhem.
» Crimesite
donderdag 29 oktober 2020, 20:01 uur
Vijf tieners opgepakt voor dodelijke mishandeling van man (73) in Arnhem
Hart van NederlandDe politie heeft donderdagmiddag vijf jongens aangehouden voor de dodelijke mishandeling in Arnhem. Daar werd woensdagavond een 73-jarige man door een groep in elkaar geslagen. Het slachtoffer overleed later in het ziekenhuis.
» Hart van Nederland
donderdag 29 oktober 2020, 20:01 uur
Vijf tieners opgepakt om fatale mishandeling Arnhem
NOSDe politie in Arnhem heeft vijf mensen aangehouden voor de mishandeling die gisteravond het leven kostte aan een man van 73. Het gaat om een man van 18 en vier minderjarige jongens.
» NOS
donderdag 29 oktober 2020, 19:59 uur
Vijf jongeren aangehouden voor fatale mishandeling in Arnhem
Omroep GelderlandDe politie heeft donderdag aan het einde van de middag vijf jongeren aangehouden in verband met de fatale mishandeling van woensdagavond. Daarbij kwam een 73-jarige Arnhemmer om het leven.
» Omroep Gelderland
donderdag 29 oktober 2020, 19:58 uur
Vijf jongeren aangehouden voor dodelijke mishandeling Arnhem
de TelegraafDe politie heeft vijf jongeren aangehouden voor de fatale mishandeling van een 73-jarige man in de Spijkerstraat in Arnhem. De man werd woensdagavond belaagd op straat. Hij overleed enkele uren daarna aan zijn verwondingen.
» de Telegraaf
donderdag 29 oktober 2020, 19:57 uur
Minderjarigen aangehouden voor dodelijke mishandeling
Gelre NieuwsARNHEM – De politie heeft op donderdag aan het eind van de middag vijf aanhoudingen verricht. De vijf worden verdacht van betrokkenheid bij een mishandeling woensdagavond van een 73-jarige man Arnhem De man kwam enkele uren later na de mishandeling te overlijden in het ziekenhuis. Het incident vond plaats op de Spijkerstraat in Arnhem.
» Gelre Nieuws
donderdag 29 oktober 2020, 17:20 uur
Mink zag hoe slachtoffer Arnhem (73) geschopt werd: ’Hij schreeuwde het uit, het was vreselijk’
de Telegraaf’Monsterlijk’. Zo noemt de Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch de mishandeling en dood van een 73-jarige man in zijn stad woensdagavond. Marcouch zegt dat de dood van de man, die afgetuigd zou zijn door een groep mannen, een enorme impact heeft op de bewoners van zijn stad. Een ooggetuige zegt dat de man ’letterlijk is doodgeschopt’.
» de Telegraaf
donderdag 29 oktober 2020, 16:39 uur
Mink hielp slachtoffer (73) Arnhem en probeerde in te grijpen: ‘Hele nacht niet kunnen slapen’
de GelderlanderARNHEM - In de Spijkerstraat in Arnhem is donderdagavond een 73-jarige man ernstig mishandeld. Hij overleed enkele uren later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Buurtbewoner Mink de Gooijer heeft het slachtoffer nog geholpen, maar tevergeefs.
» de Gelderlander
donderdag 29 oktober 2020, 16:39 uur
Mink kwam in actie na dodelijke mishandeling man (73) in Arnhem: ‘Hele nacht niet kunnen slapen’
de StentorHij hoorde geschreeuw op straat, zag de vermoedelijke daders rennen en besloot hun slachtoffer te helpen. Maar de inzet van Mink de Gooijer bij de dodelijke mishandeling was vergeefs. ‘Je hoorde zijn noodkreet.’
» de Stentor
donderdag 29 oktober 2020, 15:22 uur
Grote verslagenheid na fatale mishandeling 73-jarige Arnhemmer: 'Hij lag wezenloos op straat'
Hart van NederlandGeschreeuw. Een harde klap. Veel buurtbewoners waren woensdagavond getuige van de fatale mishandeling van een 73-jarige man in Arnhem. Het slachtoffer werd door vijf jongeren tegen de grond geslagen en overleed korte tijd later aan zijn verwondingen.
» Hart van Nederland
donderdag 29 oktober 2020, 14:11 uur
73-jarige man overleden na mishandeling, vijf jongeren aangehouden
HardnieuwsARNHEM - Donderdagmiddag 29 oktober is een 73-jarige man in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden na een mishandeling aan de Spijkerstraat in Arnhem.
» Hardnieuws
donderdag 29 oktober 2020, 11:28 uur
Man (73) overleden na mishandeling op straat in Arnhem
Blik op NieuwsIn Arnhem is woensdagavond een man op de Spijkerstraat rond 21.15 uur zwaar mishandeld. 'Het slachtoffer, een 73-jarige man uit Arnhem, is naar het ziekenhuis gebracht en daar enkele uren later aan zijn verwondingen overleden', zo laat de politie donderdag weten.
» Blik op Nieuws
donderdag 29 oktober 2020, 11:26 uur
Jeugddetentie en werkstraffen voor fatale ‘pedojacht’ Arnhem
Metro
» Metro
donderdag 29 oktober 2020, 11:02 uur
73-jarige man overleden na zware mishandeling Arnhem; vijf jongeren nog spoorloos
PZCDe man die woensdagavond in de Spijkerstraat in Arnhem zwaar werd mishandeld door vijf jongeren, is overleden aan zijn verwondingen. De daders zijn op de vlucht geslagen. De 73-jarige man raakte zwaargewond, werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar is daar enkele uren later overleden, aldus de politie.
» PZC
donderdag 29 oktober 2020, 10:38 uur
In elkaar geslagen oudere man overleden, politie start grootschalig onderzoek
Hart van NederlandDe 73-jarige man die woensdagavond in Arnhem zwaar is mishandeld, is dezelfde avond in het ziekenhuis overleden. Dat meldt de politie. De politie is een grootschalig onderzoek gestart en is op zoek naar vijf daders.
» Hart van Nederland
donderdag 29 oktober 2020, 10:35 uur
73-jarige man overleden na zware mishandeling op straat in Arnhem
NU.nlEen 73-jarige man is overleden aan de gevolgen van een zware mishandeling woensdagavond in de Spijkerstraat in Arnhem. De man werd belaagd door vijf mensen, die op de vlucht zijn geslagen.
» NU.nl
donderdag 29 oktober 2020, 10:34 uur
Slachtoffer ernstige mishandeling Arnhem overleden, daders nog voortvluchtig
BN DeStemARNHEM - Een oudere man die woensdagavond is mishandeld in het Spijkerkwartier in Arnhem is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De daders zijn nog altijd voortvluchtig.
» BN DeStem
donderdag 29 oktober 2020, 10:26 uur
Man (73) overleden na mishandeling op straat in Arnhem
NOSDe 73-jarige man die gisteravond in Arnhem is mishandeld, is overleden. Hij werd na de mishandeling zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij uren later aan zijn verwondingen is bezweken, zegt de politie.
» NOS
donderdag 29 oktober 2020, 10:20 uur
Man (73) overleden na mishandeling op straat in Arnhem
de TelegraafEen 73-jarige inwoner van Arnhem is overleden aan de gevolgen van een mishandeling woensdagavond in de Spijkerstraat in zijn stad. De man werd belaagd door vijf jongeren, die op de vlucht zijn geslagen. De man raakte zwaargewond en overleed enkele uren later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, aldus de politie donderdag.
» de Telegraaf
donderdag 29 oktober 2020, 10:15 uur
Slachtoffer (73) ernstige mishandeling Arnhem overleden: ‘Afgrijselijke, monsterlijke misdaad’
de GelderlanderARNHEM - De oudere man die woensdagavond is mishandeld in het Spijkerkwartier in Arnhem is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 73-jarige man uit Arnhem. De daders zijn nog altijd voortvluchtig.
» de Gelderlander
donderdag 29 oktober 2020, 10:15 uur
Slachtoffer (73) ernstige mishandeling Arnhem overleden, daders nog voortvluchtig
de StentorARNHEM - De oudere man die woensdagavond is mishandeld in het Spijkerkwartier in Arnhem is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Het gaat om een 73-jarige man uit Arnhem. De daders zijn nog altijd voortvluchtig.
» de Stentor
donderdag 29 oktober 2020, 10:06 uur
Man (73) overleden na zeer ernstige mishandeling in Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM – De man die woensdagavond ernstig werd mishandeld op de Spijkerstraat in Arnhem, is overleden aan zijn verwondingen. Dit maakte de politie donderdagochtend bekend. Het gaat om een 73-jarige man uit Arnhem.
» Gelre Nieuws
woensdag 28 oktober 2020, 23:11 uur
Groep jongeren slaat oudere man in elkaar in Arnhem, politie zoekt vijf daders
Hart van NederlandIn het Spijkerkwartier in Arnhem heeft woensdagavond een zware mishandeling plaatsgevonden. De politie is op zoek naar vijf daders.
» Hart van Nederland
woensdag 28 oktober 2020, 22:30 uur
Oudere man zwaar mishandeld door vijf jongeren
Omroep GelderlandEen groep van vijf jongeren heeft woensdagavond een oudere man zwaar mishandeld. Dat gebeurde op de Spijkerstraat in Arnhem, ter hoogte van de Prins Hendrikstraat. De man werd zo zwaar mishandeld, dat hij onwel raakte en ter plaatse gereanimeerd moest worden.
» Omroep Gelderland
woensdag 28 oktober 2020, 22:19 uur
Oudere man gereanimeerd na zeer zware mishandeling
Gelre NieuwsARNHEM – Op de Spijkerstraat in Arnhem, ter hoogte van de Prins Hendrikstraat, heeft een zeer zware mishandeling plaatsgevonden. Een oudere man is in elkaar geslagen en hij raakte hierbij zo zwaar gewond dat hij gereanimeerd moest worden. De zware mishandeling vond rond 21:20 uur plaats door een groep van vijf jongeren. De man werd […]
» Gelre Nieuws
woensdag 28 oktober 2020, 22:16 uur
Oudere man in kritieke toestand door zware mishandeling Arnhem; vijf jongeren nog spoorloos
de GelderlanderARNHEM - Een oudere man is woensdagavond in elkaar geslagen door vijf jongeren in het Spijkerkwartier in Arnhem. De man raakte onwel en moest worden gereanimeerd. De politie is op zoek naar de daders en heeft een burgernetbericht verzonden.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Arnhem

17 juni 07:15Grote vechtpartij bij flat in Arnhem, politie rukt met zeven wagens en hondengeleiders uit
16 juni 15:22Flinke file na ongeluk op A50 bij Arnhem; Verkeer staat vanaf afrit Hoenderloo vast
15 juni 11:19Politie zoekt nog twee mannen na incident in Park Sonsbeek in Arnhem
14 juni 14:22Onderzoek naar overleden vrachtwagenchauffeur A12 afgerond
14 juni 14:16Arrestatie voor poging tot doodslag bij winkel in Arnhem
12 juni 19:50Flink oponthoud in Arnhem door meerdere ongevallen
12 juni 17:01VIDEO | Aardvarken weg uit centrum van Arnhem
12 juni 13:53Automobilist laat twee gewonden achter na aanrijding met scooter in Arnhem
12 juni 13:05Schreuder en Zoetebier in technische staf van Vitesse
10 juni 14:38'Onbegrijpelijk en schandalig', tijdelijke drempels bij RijnWaalpad gestolen
8 juni 14:07Joseph Oosting uit Emmen volgt Fred Grim op als hoofdtrainer RKC Waalwijk
7 juni 13:37Arnhemse zonder geldig rijbewijs botst met auto op container Nieuwe Kade: 400 euro boete
7 juni 08:42Scooterrijder zwaargewond bij eenzijdig ongeval
5 juni 12:44Wapens in huis in Arnhem, arrestatieteam pakt bewoner op
2 juni 12:02Ambtelijke top weg uit Arnhem na discriminatierel
1 juni 07:23A12 bij Arnhem urenlang dicht na ongeval
31 mei 21:00Bewoners naastgelegen appartementen kunnen weer naar huis na grote brand
29 mei 22:05Grote politiecontrole in centrum Arnhem: ruim 200 bekeuringen
29 mei 10:39Bewoners Rijnkade in Arnhem vragen om actie tegen ‘drugdealers in patserbakken’
27 mei 18:26Militairen helpen met prikken in Arnhem en Barneveld
RSS.