menu
zoek

Nieuws Arnhem

Onderzoek naar schietpartij Cronjéstraat

zaterdag 21 november 2020, 19:11 uur

Vrijdagmiddag 20 november werd er aan de Cronjéstraat een zwaargewonde man in een auto aangetroffen. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat de man was neergeschoten. Samen met de andere hulpdiensten werd er hulpverlening opgestart. Korte tijd daarna overleed het slachtoffer. Het gaat om een 55-jarige man uit Laren (Gld).

Waar: Cronjéstraat in Arnhem

Er is direct een onderzoek gestart. In het onderzoek stuitte de politie op informatie die leidde naar een woning aan de Jansbinnensingel in Arnhem. Omdat er mogelijk wapens in het spel waren, werd er groot opgeschaald. Rond twee uur ’s nachts is de Dienst Speciale Interventies de woning binnen gegaan. Daar werd een zwaargewonde man aangetroffen. De man is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij is overleden. Over zijn identiteit doet de politie op dit moment geen uitspraken.

Link met andere zaken
In de media gaan verschillende berichten over een link met een misdrijf in Amersfoort. Ook wordt er gesproken over een onbekend slachtoffer. De recherche kent deze verhalen en doet hier onderzoek naar. Het onderzoek is volop gaande om vast te stellen wat er precies is gebeurd. Over de link tussen de verschillende locaties en overleden personen kunnen daarom nog geen mededelingen gedaan worden.

Wie heeft er meer informatie?
Het team heeft nu de volgende vragen aan mogelijke getuigen: Wie heeft vrijdagmiddag rond de Cronjéstraat iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Wie heeft er vrijdag rond de Jansbinnensingel iets opvallends gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Zijn er mensen die één van de mannen kennen en informatie hebben die relevant is voor het onderzoeksteam? Bel vandaag nog met uw informatie naar de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aangetroffen dode in Arnhem

» Politie.nl


Kaart nieuws Arnhem. Locatie nieuws: 51.98593 / 5.90639 Cronjéstraat


zondag 22 november 2020, 17:20 uur
Onderzoek naar mogelijke link tussen 3 doden in Arnhem en Amersfoort
Blik op NieuwsDe politie is een groot onderzoek gestart naar een mogelijk verband tussen drie dodelijke incidenten waarbij de drie slachtoffers allen door geweld om het leven zijn gebracht. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zaterdag 21 november 2020, 22:07 uur
Doodgeschoten man in Arnhem is kunsthandelaar met zaken in Enschede en Velp
RTV OostDe man die gisteren in het centrum van Arnhem is doodgeschoten is een kunsthandelaar met zaken in Enschede en Velp. Het slachtoffer woonde zelf in het Gelderse Laren. Dat meldt de NOS.
» RTV Oost
zaterdag 21 november 2020, 21:05 uur
Man (55) komt te overlijden na beschieting in Arnhem
Blik op NieuwsVrijdag werd in Arnhem aan de Cronjéstraat een zwaargewonde man in een auto aangetroffen. 'Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat de man was neergeschoten. Samen met de andere hulpdiensten werd er hulpverlening opgestart.
» Blik op Nieuws
zaterdag 21 november 2020, 20:48 uur
Gewonde man in pand in Arnhem overleden, politie onderzoekt link met dode in Amersfoort
Hart van NederlandDe gewonde man die de politie zaterdagochtend aantrof in een pand in Arnhem is overleden. Hij bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie zegt nog niets over zijn identiteit.
» Hart van Nederland
zaterdag 21 november 2020, 19:55 uur
Politie bevestigt dood van man in Arnhem en link met schietpartij
Gelre NieuwsARNHEM– Vrijdagmiddag werd er aan de Cronjéstraat een zwaargewonde man in een auto aangetroffen. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze dat de man was neergeschoten. Samen met de andere hulpdiensten werd er hulpverlening opgestart.
» Gelre Nieuws
zaterdag 21 november 2020, 19:46 uur
Politie bevestigt dood van man in Arnhem en link met schietpartij
Omroep GelderlandDe politie bevestigt dat de schietpartij van vrijdag aan de Cronjéstraat in Arnhem een link heeft met de politie-inval in een woning aan de Jansbinnensingel in dezelfde stad, in de daaropvolgende nacht. De man die in die woning zwaargewond werd aangetroffen is, zoals De Telegraaf eerder al stelde, overleden.
» Omroep Gelderland
zaterdag 21 november 2020, 19:24 uur
Politie onderzoekt link tussen dode man in Amersfoort en schietpartij in Arnhem
RTV UtrechtAMERSFOORT - De politie doet onderzoek naar de link tussen de dode man die gisteren werd gevonden op het Stationsplein in Amersfoort en twee andere doden in Arnhem. In de media gaan verschillende berichten dat de zaken met elkaar te maken hebben."De recherche kent deze verhalen en doet hier onderzoek naar", aldus de politie. "Het onderzoek is volop gaande om vast te stellen wat er precies is gebeurd.
» RTV Utrecht
zaterdag 21 november 2020, 12:15 uur
Slachtoffer schietpartij in Arnhem is kunsthandelaar uit Laren
de StentorHet slachtoffer van de schietpartij gisteravond in Arnhem is een kunsthandelaar uit het Gelderse Laren. Dat hebben bronnen bevestigd aan deze site.
» de Stentor
zaterdag 21 november 2020, 12:15 uur
Slachtoffer schietpartij in Arnhem is man uit Laren
de GelderlanderARNHEM - Het slachtoffer van de schietpartij gisteravond in Arnhem is een kunsthandelaar uit het Gelderse Laren. Dat hebben bronnen bevestigd aan De Gelderlander.
» de Gelderlander
zaterdag 21 november 2020, 12:15 uur
Schietpartij Arnhem: handelaar overleden, andere dode mogelijk betrokken bij drie moorden
Brabants DagbladHet slachtoffer van de schietpartij gisteravond in Arnhem is een kunstenaar en handelaar uit het Gelderse Laren. Dat hebben bronnen bevestigd aan De Gelderlander. De man overleed later aan zijn verwondingen.
» Brabants Dagblad
zaterdag 21 november 2020, 12:15 uur
Schietpartij Arnhem: handelaar overleden, andere dode mogelijk betrokken bij drie moorden
PZCHet slachtoffer van de schietpartij gisteravond in Arnhem is een kunstenaar en handelaar uit het Gelderse Laren. Dat hebben bronnen bevestigd aan De Gelderlander. De man overleed later aan zijn verwondingen.
» PZC
vrijdag 20 november 2020, 20:59 uur
Man doodgeschoten in Arnhem
CrimesiteBij een schietpartij in de Cronjéstraat in Arnhem is vrijdag een man overleden. Het slachtoffer werd rond 16.40 beschoten in zijn auto en overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De schietpartij vond plaats aan de rand van de Transvaalbuurt, vlakbij het spoorviaduct bij het Willemsplein. De politie meldt dat de man gewond werd gevonden in […] Het bericht Man doodgeschoten in Arnhem verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
vrijdag 20 november 2020, 20:58 uur
Nieuws gemist? Man overleden na schietpartij in centrum van Arnhem en 12,5 jaar cel voor Jos Brech
de GelderlanderIs het je vandaag niet gelukt al het nieuws te volgen? Geen probleem, De Gelderlander zet elke dag het belangrijkste nieuws van de dag op een rij. Dit is een selectie van het nieuws van vrijdag 20 november.
» de Gelderlander
vrijdag 20 november 2020, 20:41 uur
Man overleden na schietpartij nabij centrum van Arnhem
NU.nlBij een schietpartij nabij het centrum van Arnhem is vrijdag een man overleden, meldt de politie. De man werd eerder op de dag gewond aangetroffen in een auto.
» NU.nl
vrijdag 20 november 2020, 20:33 uur
Man overleden na schietincident in Arnhem
NOSIn Arnhem is een man overleden na een schietincident. De man werd aan het eind van de middag gewond in zijn auto gevonden in de Cronjéstraat in het centrum van de stad. Kort daarna overleed hij.
» NOS
vrijdag 20 november 2020, 20:20 uur
Man die in Arnhem zwaargewond in auto werd gevonden is overleden
Hart van NederlandDe politie heeft aan het eind van de middag een zwaargewonde man aangetroffen in een auto aan de Cronjéstraat in Arnhem. Het slachtoffer overleed later aan zijn verwondingen.
» Hart van Nederland
vrijdag 20 november 2020, 20:00 uur
Slachtoffer van schietpartij in centrum van Arnhem overleden
Brabants DagbladHet slachtoffer van een schietpartij in Arnhem is vrijdag aan zijn verwondingen overleden, meldt de politie.
» Brabants Dagblad
vrijdag 20 november 2020, 19:53 uur
Man doodgeschoten in Arnhem
de TelegraafAan het eind van de middag heeft de politie een man gewond aangetroffen in een auto aan de Cronjestraat in Arnhem. De politie gaat er vanuit dat hij is neergeschoten. Het slachtoffer is inmiddels overleden.
» de Telegraaf
vrijdag 20 november 2020, 19:41 uur
Man doodgeschoten in centrum van Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM – Bij de schietpartij eerder op de dag op de Cronjéstraat in Arnhem, is het slachtoffer overleden. Dit maakte de politie zojuist bekend. De hulpdiensten rukten rond 16:40 uur groots uit, nadat de politie een slachtoffer in een auto aantrof.
» Gelre Nieuws
vrijdag 20 november 2020, 18:15 uur
Man mogelijk gewond door schietincident
HardnieuwsARNHEM - Vrijdagmiddag 20 november rond 16.40 uur is een gewonde man aangetroffen in een auto aan de la Reijstraat in Arnhem.
» Hardnieuws
vrijdag 20 november 2020, 17:39 uur
Politie vindt gewonde in auto na mogelijke schietpartij in Arnhem
Omroep GelderlandIn het centrum van Arnhem heeft vrijdag aan het eind van de middag mogelijk een schietpartij plaatsgevonden. De politie trof een gewonde aan in een auto aan de Cronjéstraat.
» Omroep Gelderland
vrijdag 20 november 2020, 17:37 uur
Slachtoffer schietpartij in centrum van Arnhem overleden
de GelderlanderARNHEM - Bij een schietpartij aan de rand van het centrum van Arnhem is vrijdag een man om het leven gekomen.
» de Gelderlander
vrijdag 20 november 2020, 17:31 uur
Mogelijk schietincident in Arnhem: ‘gewond persoon in auto aangetroffen’
Gelre NieuwsARNHEM – Op de Cronjéstraat in Arnhem heeft vrijdag aan het einde van de middag een mogelijk een schietincident plaatsgevonden. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt. ZIE UPDATE: Man doodgeschoten in centrum van Arnhem Omstanders spreken ervan dat er een schietpartij heeft plaatsgevonden voor een bedrijfspand, of dit klopt kan de politie nog niet bevestigen.
» Gelre NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: de Gelderlander
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Arnhem

28 november 15:03Incasso Cees: ‘Schietpartij in Amersfoort ging om wietkwekerij’
27 november 21:02Buurman vuurwerkwoning prijst Marcouch na acute sluiting
26 november 20:37Rechtbank schorst voorlopige hechtenis verdachte fatale mishandeling Arnhem
26 november 13:00Dief gearresteerd op bouwplaats in Arnhem
25 november 16:44Aantal arrestaties in Geitenkamp loopt op naar 24, meeste verdachten weer vrij
25 november 07:10Automobilist met te veel alcohol op crasht in Arnhem
24 november 17:45Man in Volvo XC60 gezocht vanwege mishandeling scholier
24 november 13:55Egel met pindakaas-massage verlost van lijmpoten
24 november 07:18Buurtbewoner blust brand bij entree flatgebouw in Arnhem
23 november 20:46Marcouch reageert op vuurwerkterreur Arnhem
23 november 18:18Opnieuw lichaam gevonden in Arnhem, politie is onderzoek gestart
23 november 17:41Arnhem/Amersfoort - Hennepkwekerij ontruimd in onderzoek naar schietpartij Arnhem
23 november 16:02Marcouch na rellen Geitenkamp: ‘Even niet piepen over missen van vuurwerk’
22 november 17:20Onderzoek naar mogelijke link tussen 3 doden in Arnhem en Amersfoort
22 november 13:43Gespecialiseerde rechercheteams zoeken verband tussen moordzaken in Arnhem en Amersfoort
22 november 09:54Onrustige avond in Urk: jongeren steken vuurwerk af
22 november 07:20Automobilist rijdt tegen wand Willemstunnel, auto komt omgedraaid tot stilstand
21 november 16:57'Verband tussen zwaargewonde in flat Arnhem en dode op straat'
21 november 16:21Inval in Arnhem was vanwege twee moordzaken
20 november 19:43Man overleden na schietpartij in hartje Arnhem
RSS.