menu
zoek

Nieuws Arnhem

Arnhem/Amersfoort - Hennepkwekerij ontruimd in onderzoek naar schietpartij Arnhem

maandag 23 november 2020, 17:41 uur

Op maandagochtend 23 november heeft de politie een hennepkwekerij ontruimd aan de Jansbinnensingel. De kwekerij werd gevonden nadat er in het pand een zwaargewonde man werd aangetroffen. De politie kwam hem op het spoor tijdens het onderzoek naar een schietpartij aan de Cronjéstraat in Arnhem.

Waar: Cronjéstraat in Arnhem

De zwaargewonde man overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag in het ziekenhuis. Het gaat om de 53-jarige bewoner van het pand. De politie heeft inmiddels vastgesteld hoe hij om het leven is gekomen, maar doet hier nog geen mededelingen over. In het pand werd in de kelder een hennepkwekerij met 248 planten gevonden. De stroom werd illegaal afgetapt. De burgemeester van Arnhem heeft het pand daarom gesloten.

Onderzoeken volop gaande
Het onderzoek naar de schietpartij aan de Cronjéstraat loopt nog volop. Maandag is er sectie verricht op het lichaam van het 55-jarige slachtoffer. Het rechercheteam geeft op dit moment nog geen nieuwe informatie over de schietpartij of de achtergronden. Er is volop contact met het rechercheteam dat in Amersfoort onderzoek doet naar een dode man in de auto bij het Station om te kijken naar verbanden tussen de onderzoeken. Ook op het lichaam van deze 74-jarige man is maandag sectie verricht. Het rechercheteam dat in Arnhem onderzoek doet, onderzoekt ook nog steeds of er sprake is van een tot nu toe onbekend slachtoffer.  

Anonieme tips
Tijdens het onderzoek zijn er meerdere tips van getuigen binnengekomen. Er werd verschillende keren met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) gebeld om informatie door te geven over betrokkenen. Het rechercheteam is blij met de tips die worden gegeven. De rechercheteams zijn nu volop bezig om alle tips, sporen en andere informatie te verwerken. Op deze manier wordt vastgesteld wat er precies is gebeurd. Er worden pas nieuwe mededelingen verwacht als er een compleet beeld van alle gebeurtenissen is. Het is nog onbekend wanneer dat zal zijn.

Aangetroffen dode in Amersfoort

» Politie.nl


Kaart nieuws Arnhem. Locatie nieuws: 52.15358 / 5.37875 Cronjéstraat


maandag 23 november 2020, 16:49 uur
Hennepplantage dode Arnhemse incassobaas Cees J. ontmanteld door politie
de GelderlanderARNHEM - De hennepplantage die werd aangetroffen in het pand van de dode Arnhemse incassobaas Cees J. is inmiddels ontmanteld door de politie. Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch besloot het gebouw aan de Jansbinnensingel te sluiten nadat de wietkwekerij werd aangetroffen bij een doorzoeking.
» de Gelderlander
maandag 23 november 2020, 16:49 uur
Hennepplantage dode Arnhemse incassobaas Cees J. ontmanteld, 248 planten geruimd
de GelderlanderARNHEM - De hennepplantage die werd aangetroffen in het pand van de dode Arnhemse incassobaas Cees J. is maandag ontmanteld door de politie. Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch besloot het gebouw aan de Jansbinnensingel te sluiten nadat de wietkwekerij werd aangetroffen bij een doorzoeking. Er zijn 248 planten aangetroffen.
» de Gelderlander
maandag 23 november 2020, 12:24 uur
Drugspand van Cees J. leeggehaald
Omroep GelderlandDe politie heeft maandagmorgen het pand van Cees J. leeggehaald. Uit de woning zijn onder meer tientallen lampen gehaald. In de woning aan de Jansbinnensingel in Arnhem stuitten agenten zaterdag op een hennepkwekerij.
» Omroep Gelderland
zondag 22 november 2020, 19:06 uur
Vermeend slachtoffer incassobaas scheurde met noodgang dorp uit
de TelegraafWat bewoog directeur Cees J. van incassobureau Plan B in Arnhem vrijdag tot het uitvoeren van een vermoedelijke meervoudige moordexpeditie, waarna hij zich van het leven beroofde? Het scenario dat zaterdagochtend nog zo onwerkelijk leek, wordt door rechercheonderzoek meer en meer gestaafd.
» de Telegraaf
zondag 22 november 2020, 17:28 uur
Burgemeester Marcouch sluit pand in Arnhem in onderzoek naar doden
NU.nlBurgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft zondag een pand aan de Jansbuitensingel voor onbepaalde tijd gesloten. In dat pand vond de politie zaterdagochtend een gewonde man, die later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleed. Ook trof de politie er een hennepkwekerij en een kweektent aan.
» NU.nl
zondag 22 november 2020, 16:38 uur
Woning overleden Cees J. blijkt drugspand
Omroep GelderlandEen woning aan de Jansbinnensingel in Arnhem is gesloten, nadat bleek dat binnen een hennepkwekerij stond. Het gaat om de woning waar Cees J. zaterdagochtend ernstig gewond gevonden werd. Hij overleed later. Burgemeester Ahmed Marcouch sloot het pand zondagmiddag na de vondst van de kwekerij.
» Omroep Gelderland
zondag 22 november 2020, 16:27 uur
'Arnhemse incassobaas had financieel conflict met gedode mannen'
NOSDe Arnhemse incassobaas die betrokken zou zijn bij de dood van twee mannen in Arnhem en Amersfoort was verwikkeld in een financieel conflict met het tweetal. Dat zegt een vriendin van incassodirecteur Cees J. tegen Omroep Gelderland.
» NOS
zondag 22 november 2020, 15:20 uur
Wietkwekerij: Marcouch laat pand dode Arnhemse incassobaas sluiten
de StentorARNHEM - Het pand aan de Jansbinnensingel waar zaterdagmorgen vroeg de van moord verdachte incassobaas Cees J. werd aangetroffen, is op last van Arnhems burgemeester Ahmed Marcouch gesloten.
» de Stentor
zondag 22 november 2020, 14:45 uur
‘Arnhemse incassobaas Cees J. kondigde drie doden aan’ (UPDATE)
CrimesiteDe Arnhemse incassodirecteur Cees J. (53), die vrijdagnacht zwaargewond werd aangetroffen tijdens een politie-inval en later overleed, zou donderdag hebben aangekondigd dat hij drie mensen met wie hij een conflict had om het leven zou brengen. Grootschalige rechercheteams zijn bezig met verschillende onderzoeken naar zeker twee moordzaken in Arnhem en Amersfoort waarbij J.
» Crimesite
zaterdag 21 november 2020, 20:43 uur
Dode incassobaas Cees was ’niet vies van stevige confrontatie’
de Telegraaf’Let op! Er komt morgen groot nieuws in Arnhem. Er gaan drie mensen dood.’ De Arnhemse incassobaas Cees J. die zich vrijdagnacht van het leven beroofde bij een politie-inval, vertelde donderdag mensen in zijn omgeving dat hij drie personen met wie hij een conflict had zou ombrengen.
» de Telegraaf
zaterdag 21 november 2020, 19:39 uur
Twee doden na schietpartij Arnhem, mogelijk verband met andere moordzaak
NU.nlBeide mannen die vrijdagavond en in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond werden aangetroffen in Arnhem, in de buurt van de Cronjéstraat waar zich even daarvoor een schietincident had afgespeeld, zijn overleden. Dat meldt de politie zaterdagavond. Een van de mannen is mogelijk betrokken bij nog twee moordzaken.
» NU.nl
zaterdag 21 november 2020, 15:15 uur
Zwaargewonde Arnhemmer die door arrestatieteam is gevonden mogelijk betrokken bij drie moordzaken
de StentorDe mannen die vrijdag zwaargewond raakten bij een schietpartij in Arnhem kenden elkaar. Ze hadden al langer een zakelijk conflict. Mogelijk is een van de mannen betrokken bij nog twee moordzaken.
» de Stentor
zaterdag 21 november 2020, 15:15 uur
Arnhemse incassobaas beroofde zichzelf van het leven en zou betrokken zijn bij drie moordzaken
de GelderlanderARNHEM - Cees J., directeur van een incassobureau in Arnhem, is mogelijk betrokken geweest bij meerdere moordzaken voordat hij vrijdagnacht zichzelf van het leven beroofde.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Arnhem

4 december 18:53Spectaculair moment: zwevende vleugel van Museum Arnhem ziet het licht
4 december 07:21Bestelauto gaat in vlammen op in Arnhem: mogelijk brandstichting
3 december 17:31Marco Kroon: operatie aan hand als gevolg van arrestatie
3 december 17:14Fiets gestolen? Vermoedelijk staat deze hier tussen
3 december 15:39Vrijspraak voor stelen 100.000 euro uit pinautomaat Aalten en in scène zetten ontvoering
3 december 14:56Politie vindt nitraten in schuurtje naast woning met kinderen
2 december 23:12Bestelbus in brand gestoken onder viaduct A12 in Arnhem
1 december 10:30Beschuit met roze muisjes in Burgers' Zoo: leeuwin werpt drieling
29 november 20:49Brand in Arnhemse wijk Geitenkamp
28 november 15:03Incasso Cees: ‘Schietpartij in Amersfoort ging om wietkwekerij’
27 november 21:02Buurman vuurwerkwoning prijst Marcouch na acute sluiting
26 november 20:37Rechtbank schorst voorlopige hechtenis verdachte fatale mishandeling Arnhem
26 november 13:00Dief gearresteerd op bouwplaats in Arnhem
25 november 16:44Aantal arrestaties in Geitenkamp loopt op naar 24, meeste verdachten weer vrij
25 november 07:10Automobilist met te veel alcohol op crasht in Arnhem
24 november 17:45Man in Volvo XC60 gezocht vanwege mishandeling scholier
24 november 13:55Egel met pindakaas-massage verlost van lijmpoten
24 november 07:18Buurtbewoner blust brand bij entree flatgebouw in Arnhem
23 november 20:46Marcouch reageert op vuurwerkterreur Arnhem
23 november 18:18Opnieuw lichaam gevonden in Arnhem, politie is onderzoek gestart
RSS.