menu
zoek

Nieuws Arnhem

UPDATE - Man gezocht na incident overleden vrouw Arnhem

vrijdag 27 mei 2022, 17:15 uur

De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident zijn we dringend op zoek naar de man op de foto. Het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar woonachtig in Arnhem. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112.

Waar: Cuijkstraat in Arnhem

We zoeken de man omdat hij mogelijk betrokken is bij het incident. Daarnaast maken we ons zorgen omdat hij een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn. Van de Laar draagt mogelijk de volgende kleding: een licht kaki shirt, een donkere broek en sportschoenen. Er is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) ingericht dat dit incident onderzoekt. Hoe de vrouw precies gewond is geraakt en uiteindelijk is overleden, maakt onderdeel uit van het politieonderzoek. Ook kunnen we nog geen informatie geven over de identiteit van de vrouw. Wie heeft er meer informatie of camerabeelden?  Mensen die donderdagavond iets opvallends hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Cuijkstraat, vragen we contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook beelden van bijvoorbeeld beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcambeelden uit de omgeving kunnen relevant zijn voor het onderzoek. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, is welkom. Meer informatie kunnen we op dit moment niet delen over dit incident.


» Politie.nl


Kaart nieuws Arnhem. Locatie nieuws: 51.94649 / 5.86169 Cuijkstraat


zondag 29 mei 2022, 18:12 uur
Klopjacht op Arnhemmer na dood vrouw: ’Misschien had ik haar kunnen redden’
de TelegraafMet een sonarboot heeft de politie zondag tevergeefs gezocht naar Martijn van de Laar (41), die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van een vrouw uit Arnhem. De hele dag werd er gespeurd in de Rijkerswoerdse Plassen, ongeveer een kilometer van de straat waar donderdagavond de vrouw overleed. Buren reageren verslagen op het drama.
» de Telegraaf
zondag 29 mei 2022, 17:35 uur
Politie stopt zoektocht met boot naar verdachte man uit Arnhem
NU.nlDe politie heeft zondagmiddag met een sonarboot in de Rijkerswoerdse Plassen bij Arnhem tevergeefs gezocht naar de 41-jarige Martijn van de L., zo bevestigt een woordvoerder van de politie aan NU.nl na berichtgeving van de Gelderlander. De man is mogelijk betrokken bij de dood van een vrouw in de Gelderse hoofdstad.
» NU.nl
zondag 29 mei 2022, 16:44 uur
Politie zoekt met boot naar verdachte in zaak rond dode vrouw in Arnhem
NU.nlDe politie zoekt zondagmiddag met een sonarboot in de Rijkerswoerdse Plassen bij Arnhem naar de 41-jarige Martijn van de L., zo bevestigt een woordvoerder na berichtgeving van de Gelderlander. Deze man is mogelijk betrokken bij de dood van een vrouw in de Gelderse hoofdstad.
» NU.nl
zondag 29 mei 2022, 15:59 uur
Zoekactie bij Rijkerswoerdse Plassen naar verdachte Martijn van de Laar
Gelre NieuwsARNHEM – De politie is een zoektocht gestart bij de Rijkerswoerdse Plassen naar de man die ervan verdacht wordt donderdagavond een vrouw te hebben vermoord in Arnhem. De moord werd donderdagavond aan de Cuijkstraat gepleegd. Hoe de vrouw precies om het leven is gekomen heeft de politie nog geen uitspraken over gedaan. Wel is de […]
» Gelre Nieuws
zondag 29 mei 2022, 15:35 uur
Politie zoekt in plassengebied bij Arnhem naar man die vrouw zou hebben gedood in die stad
de StentorDe politie is met met een sonarboot aan het zoeken op de Rijkerswoerdse Plassen naar de man die ervan verdacht wordt donderdagavond een vrouw te hebben gedood aan de Cuijkstraat in Arnhem. Vanaf de boot wordt ook met dreglijnen de bodem van de plas afgezocht.
» de Stentor
zondag 29 mei 2022, 15:35 uur
Zoektocht op Rijkerswoerdse Plassen gestaakt, verdwenen Arnhemmer niet gevonden
de GelderlanderARNHEM - De politie heeft zondag urenlang met een sonarboot gezocht op de Rijkerswoerdse Plassen naar de man die mogelijk betrokken zou zijn bij de dood van een vrouw aan de Cuijkstraat in Arnhem, donderdagavond. Rond 16.30 uur werd de zoektocht zonder resultaat gestaakt.
» de Gelderlander
zaterdag 28 mei 2022, 21:46 uur
Politie op zoek naar Arnhemmer na vondst dode vrouw
NU.nlDe politie Oost-Nederland kondigt zaterdag aan dringend op zoek te zijn naar de 41-jarige Martijn van de L. uit Arnhem. De man is mogelijk betrokken bij de dood van een vrouw die donderdagavond werd gevonden.
» NU.nl
zaterdag 28 mei 2022, 20:02 uur
Buren Arnhemse dode vrouw: ‘Als ik open had gedaan, had ze misschien nog geleefd’
PZCAan de Cuijkstraat in Arnhem liggen bloemen en kaarsjes: voor de vrouw die afgelopen donderdag doodging, op straat. Naakt. ,,Het is het minste wat we voor haar kunnen doen. Zo'n lieve meid. We hebben vaker de politie gebeld. Had ik dat nu ook maar gedaan.”
» PZC
zaterdag 28 mei 2022, 19:27 uur
Politie dringend op zoek naar verdachte van doden Arnhemse vrouw
CrimesiteDe politie heeft zaterdag bekendgemaakt dringend op zoek te zijn naar de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem. Hij wordt gezocht omdat hij word verdacht van betrokkenheid bij de dood van een vrouw in Arnhem. Het slachtoffer werd donderdagavond zwaargewond aangetroffen aan de Cuijkstraat, waar ze ter plaatse aan haar verwondingen overleed.
» Crimesite
zaterdag 28 mei 2022, 18:13 uur
Politie op zoek naar Arnhemmer Martijn van de Laar (41) na vondst dode vrouw
NU.nlDe politie Oost-Nederland kondigt zaterdag aan dringend op zoek te zijn naar de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem. De man is mogelijk betrokken bij de dood van een vrouw die donderdagavond werd gevonden.
» NU.nl
zaterdag 28 mei 2022, 18:02 uur
Politie maakt naam bekend van man die wordt verdacht van doden Arnhemse vrouw
BN DeStemDe politie heeft de naam vrijgegeven van de man die mogelijk betrokken is bij de dood van een vrouw die gisteravond werd aangetroffen in de Cuijkstraat in Arnhem.
» BN DeStem
zaterdag 28 mei 2022, 18:02 uur
Politie maakt naam bekend van man die wordt verdacht van doden Arnhemse vrouw
de StentorBij de politie heeft de naam vrijgegeven van de man die mogelijk betrokken is bij de dood van een vrouw die gisterenavond werd aangetroffen in de Cuijkstraat in Arnhem.
» de Stentor
zaterdag 28 mei 2022, 18:02 uur
Politie maakt naam bekend van man die wordt verdacht van doden Arnhemse vrouw
PZCDe politie heeft de naam vrijgegeven van de man die mogelijk betrokken is bij de dood van een vrouw die gisteravond werd aangetroffen in de Cuijkstraat in Arnhem.
» PZC
zaterdag 28 mei 2022, 17:55 uur
Verdachte van doden Arnhemse vrouw is Martijn van de Laar
Gelre NieuwsARNHEM – De verdachte van het doden van de Arnhemse vrouw is de 41-jarige Martijn van de Laar. Hij is woonachtig in Arnhem. Dat meldt de politie zaterdagmiddag. vrijdagavond gaf de politie al een foto vrij, maar nu ook de naam van de verdachte in deze zaak. Dat geeft aan hoe ernstig de zaak is, […]
» Gelre Nieuws
zaterdag 28 mei 2022, 17:37 uur
Politie dringend op zoek naar Martijn van de Laar (41) na vondst dode vrouw in Arnhem
de TelegraafBij de politie zijn enkele tips binnengekomen over de man die mogelijk betrokken is bij de dood van een vrouw die donderdagavond werd aangetroffen in de Cuijkstraat in Arnhem. De politie heeft zaterdag de naam vrijgegeven van de man naar wie ze dringend op zoek is. Het gaat om de 41-jarige Martijn van de Laar uit Arnhem.
» de Telegraaf
vrijdag 27 mei 2022, 19:56 uur
Dode vrouw aangetroffen in Arnhem, politie zoekt man die mogelijk betrokken is
de TelegraafDe politie is dringend op zoek naar een man die mogelijk betrokken is bij de dood van een vrouw die donderdagavond werd aangetroffen in de Cuijkstraat in Arnhem. De politie waarschuwt dat de man een gevaar voor zichzelf en zijn omgeving kan zijn en roept op hem niet zelf te benaderen maar direct 112 te bellen.
» de Telegraaf
vrijdag 27 mei 2022, 18:58 uur
GEZOCHT: Deze man voor betrokkenheid van dode vrouw Arnhem
Gelre NieuwsARNHEM – De politie is donderdagavond een onderzoek gestart nadat er een vrouw werd aangetroffen aan de Cuijkstraat in Arnhem. Ze bleek te zijn overleden. Naar aanleiding van dit incident is de politie dringend op zoek naar de man op de foto. Benader de man niet zelf, maar bel direct 112. De politie zoekt de […]
» Gelre Nieuws
vrijdag 27 mei 2022, 18:58 uur
Politie zoekt met spoed deze man na vondst dode vrouw Arnhem: ‘Gevaar voor zichzelf en omgeving’
de StentorDe politie is dringend op zoek naar een man die mogelijk betrokken is bij de dood van de vrouw die donderdagavond werd gevonden in Arnhem. Dat meldt de politie vrijdagavond.
» de Stentor
vrijdag 27 mei 2022, 08:40 uur
Overleden vrouw aangetroffen op straat
HardnieuwsARNHEM - Donderdagavond 26 mei om 22.25 uur werd een overleden vrouw aangetroffen op straat aan de Cuijkstraat in Arnhem.
» Hardnieuws
vrijdag 27 mei 2022, 07:17 uur
Zwaargewonde vrouw overlijdt op straat in Arnhem: mogelijk om het leven gebracht
de StentorIn Arnhem is donderdagavond laat op de Cuijkstraat een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De vrouw is volgens buurtbewoners naakt, midden op straat gevonden. Volgens een politiewoordvoerder is in eerste instantie nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren. Maar die hulp kwam te laat.
» de Stentor
vrijdag 27 mei 2022, 00:08 uur
Dode vrouw op straat Arnhem, omgeving afgezet
Gelre NieuwsARNHEM – In de Arnhemse wijk De Laar-West is donderdagavond een vrouw overleden op straat. De politie is een groot onderzoek gestart. Rond 22.15 uur kwamen de eerste meldingen binnen op de Cuijkstraat.
» Gelre Nieuws
donderdag 26 mei 2022, 23:19 uur
Zwaargewonde vrouw overlijdt op straat in Arnhem: mogelijk om het leven gebracht
de GelderlanderARNHEM - In Arnhem is donderdagavond laat op de Cuijkstraat een zwaargewonde vrouw aangetroffen. De vrouw werd op straat gevonden nadat er via 112 een melding was binnengekomen. Volgens een politiewoordvoerder is in eerste instantie nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren. Maar die hulp kwam te laat.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Arnhem

20 december 14:11Apeldoorner (31) zwaargewond na crash met drie auto's in Arnhem
25 juni 08:57Fietser aangereden door auto
22 juni 13:24Anne Marie worstelt met spookbewoners op haar adres: ‘Niet te geloven, alweer’
14 juni 14:13Beperkingen tussen Arnhem en Dieren voorbij, treinen rijden weer
11 juni 11:39Lichaam verdachte Arnhemmer gevonden
10 juni 11:23Parkeerchaos grote domper bij afscheidsconcert Elton John: ‘GelreDome moet zich kapot schamen’
10 juni 07:50Voor Vitesse dreigt een horrorzomer: maar voor de jeugd ligt er een kans in Arnhem
9 juni 10:40Twee weken na de dood van Samantha: geen spoor van verdachte Martijn (41)
7 juni 18:00In hoger beroep 7 jaar en tbs geëist tegen pakketbezorger na doodrijden Wijchenaar
3 juni 16:44Politie spoort minderjarige jongen op die dreigmail stuurde naar school Arnhem
3 juni 15:35Politie zoekt opnieuw in Rijkerswoerdse Plassen naar Arnhemmer
3 juni 14:13Duitse toeristen zorgen voor ‘pinksterfile’ op A12, hoogtepunt verwacht in avondspits
1 juni 22:20Schilder met hoogwerker glijdt van talud en belandt in sloot
1 juni 12:04Man loopt brandwonden op bij incident in keuken van Omroep Gelderland in Arnhem
1 juni 07:13Auto crasht tegen boom in Arnhem, inzittenden (17 en 18) zwaargewond naar het ziekenhuis
30 mei 20:55Openbaar Ministerie: Vriend gedode Samantha verdachte van ernstig strafbaar feit
30 mei 07:36A50 naar Arnhem weer vrij nadat vrachtwagen met pech voor flinke vertraging zorgt
29 mei 18:12Klopjacht op Arnhemmer na dood vrouw: ’Misschien had ik haar kunnen redden’
27 mei 11:27Alleen het bloed onder het kappersbankje herinnert aan lugubere steekpartij Velperpoort
24 mei 20:09Onderzoek naar aantreffen overleden persoon
RSS.