menu
zoek

Nieuws Avenhorn

Facebook delen

Vuurwerk

donderdag 23 november 2017, 11:20 uur

Op woensdagmiddag hield de politie een 28-jarige man (onbekende woonplaats) aan wegens het voorhanden hebben van een grote hoeveelheid illegaal vuurwerk.


Omstreeks 16.10 uur zag de politie een personenauto rijden over de A7 onder Avenhorn. De politie was juist bezig met een controle op vervoer van vuurwerk. Toen de auto aan de kant was gezet, zag de politie dat in de auto twee dozen lagen met illegaal vuurwerk. In totaal ging het om zevenenvijftig kilo. Naar aanleiding van de vondst werden twee woningen in Amsterdam onderzocht. Op een van de adressen vond de politie nog zestig kilo illegaal vuurwerk. Bij controle van het voertuig werd een vuurwapen met munitie aangetroffen. De politie nam het vuurwerk, het vuurwapen en de auto in beslag. De verdachte is inmiddels in verzekering gesteld. 2017239910  

Vuurwerk in Avenhorn

» Politie.nl

donderdag 23 november 2017, 12:31 uur
Politie neemt vuurwerk en vuurwapen in beslag
de TelegraafDe politie heeft bijna 120 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen. Ongeveer de helft, 57 kilo, lag in de auto van een 28-jarige man. Hij werd woensdagmiddag op de A7 bij het Noordhollandse Avenhorn aangehouden tijdens een controle op het vervoer van vuurwerk.
» de TelegraafMeer nieuws uit Avenhorn

23 november 12:31Politie neemt vuurwerk en vuurwapen in beslag
RSS.