menu
zoek

Nieuws Baambrugge

Steekpartij op tennisclub nog een mysterie

zaterdag 14 juli 2018, 18:32 uur

BAAMBRUGGE - Tennisvereniging?Baambrugge is zaterdag gesloten na een steekpartij. De aanleiding voor het incident is nog onduidelijk.Bewoners van de Wethouder van Oostveenstraat werden zaterdagmorgen rond half vijf?gewekt door geschreeuw. Al snel was duidelijk het mis was.

Waar: Wethouder van Oostveenstraat in Baambrugge

» RTV Utrecht


Kaart nieuws Baambrugge. Locatie nieuws: Wethouder van Oostveenstraat


zaterdag 14 juli 2018, 16:15 uur
Wieringerwerver (34) neergestoken bij tennisvereniging Baambrugge (UT)
RTV N-HBAAMBRUGGE Een 34-jarige man uit Wieringerwerf is vannacht neergestoken bij een tennisvereniging in Baambrugge (Utrecht). Toen de politie het slachtoffer vannacht uur in de Wethouder van Oostveenstraat aantrof, bleek hij verschillende steekwonden te hebben.
» RTV N-H
zaterdag 14 juli 2018, 10:52 uur
Gewonde door steekpartij in Utrechts dorp Baambrugge
NU.nlEen slachtoffer van een steekincident in het Utrechtse dorp Baambrugge is naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 4.30 uur plaats in de Wethouder van Oostveenstraat.
» NU.nl
zaterdag 14 juli 2018, 08:37 uur
Gewonde na steekpartij Baambrugge
Hart van NederlandNa een steekincident in het Utrechtse dorp Baambrugge is een slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond rond 4.30 uur plaats op de Wethouder van Oostveenstraat. De woordvoerder van de politie laat weten dat het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht om behandeld te worden aan de wond. Hoe ernstig de […]
» Hart van Nederland
zaterdag 14 juli 2018, 07:41 uur
Gewonde bij steekpartij tennisvereniging Baambrugge
RTV UtrechtBAAMBRUGGE - Baambrugge is opgeschrikt door een steekpartij bij de tennisvereniging. Daarbij is een gewonde gevallen, die met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.?Er is een verdachte aangehouden.Het slachtoffer is een 34-jarige man uit Wieringerwerf in Noord-Holland. Hij werd rond 4.30 uur?op de Wethouder van Oostveenstraat in de buurt van de tennisvereniging gewond op straat gevonden.
» RTV Utrecht
zaterdag 14 juli 2018, 05:56 uur
Gewonde bij steekpartij in Utrechts dorp Baambrugge
NU.nlNa een steekincident in het Utrechtse dorp Baambrugge is een slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond rond 4.30 uur plaats op de Wethouder van Oostveenstraat.
» NU.nlFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Baambrugge

4 augustus 17:55Konijnen met grof geweld vermoord in Baambrugge
14 juli 18:32Steekpartij op tennisclub nog een mysterie
RSS.