menu
zoek

Nieuws Baexem

Amfetamine lab in buitengebied aangetroffen

dinsdag 3 november 2020, 18:11 uur

De politie heeft dinsdagochtend rond 07:00 uur in het buitengebied aan de Beekkant in Baexem een drugslab aangetroffen.

Waar: Beekkant in Baexem

Het lab bevond zich in een loods. Op het moment dat de politie de loods binnen ging, was het lab nog in werking. Twee personen van 27 en 40 jaar uit Eindhoven, die in het lab aanwezig waren, werden op heterdaad aangehouden. In Eindhoven werden nog  eens drie mannen van 19, 33 en 49 jaar aangehouden die in verband konden worden gebracht met deze zaak. In dit onderzoek is samengewerkt met het Regionaal Interventie Team Opsporen van de politie in Oost-Brabant.   Omdat het lab nog in werking was, zal ontmanteling door de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) pas woensdagochtend vroeg plaatsvinden. Deze ondersteunende dienst van de politie is getraind en uitgerust om dergelijke productielocaties van drugs op een veilige manier te ontmantelen. De politie sluit meerdere aanhoudingen in dit onderzoek niet uit.

Drugs in Baexem

» Politie.nl


Kaart nieuws Baexem. Locatie nieuws: 51.22468 / 5.88004 Beekkant


dinsdag 3 november 2020, 19:26 uur
Limburgs amfetaminelab ontmanteld
CrimesiteDe politie heeft dinsdagochtend rond 07.00 in een buitengebied aan de Beekkant in Baexem een drugslab aangetroffen. Het lab bevond zich in een loods. Op het moment dat agenten de loods binnen gingen was het lab in werking. (beeld uit archief) Er waren op dat moment twee personen in het lab aanwezig.
» Crimesite
dinsdag 3 november 2020, 18:41 uur
Vijf Eindhovenaren aangehouden na inval in Limburgs drugslab
Omroep BrabantDe politie heeft dinsdagochtend vijf mannen uit Eindhoven aangehouden na een inval in een drugslab in het Limburgse Baexem. Twee van de mannen werden op heterdaad betrapt, want het drugslab was nog in werking toen de politie er binnenviel. Later werden in Eindhoven nog eens drie mannen opgepakt die in verband konden worden gebracht met deze zaak.
» Omroep Brabant
dinsdag 3 november 2020, 18:40 uur
Amfetaminelab aangetroffen in een loods
HardnieuwsBAEXEM - Dinsdagmorgen 3 november rond 7.00 uur heeft de politie een amfetaminelab aangetroffen in een loods aan de Beekkant in Baexem.
» Hardnieuws
dinsdag 3 november 2020, 18:34 uur
Drugslab in Baexem opgerold, vijf mannen opgepakt
1LimburgIn het buitengebied van Baexem heeft de politie dinsdagochtend een drugslab opgerold.
» 1LimburgFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: 1Limburg

Meer nieuws uit Baexem

3 november 19:26Limburgs amfetaminelab ontmanteld
11 november 16:14Marechaussee arresteert Limburger voor mensensmokkel bij N366
RSS.