menu
zoek

Nieuws Bakkeveen

Opnieuw woningen in Friesland ontruimd na plofkraak

dinsdag 17 oktober 2017, 10:56 uur

In het Friese Bakkeveen zijn in de nacht van maandag op dinsdag tien woningen ontruimd na een plofkraak. Het is de tweede nacht op rij dat mensen in Friesland hun huis uit moeten om explosiegevaar. In de nacht van zondag op maandag werd een tiental woningen ontruimd in Haulerwijk omdat er explosieven waren achtergebleven na […]

» Hart van Nederland
dinsdag 17 oktober 2017, 07:33 uur
Opnieuw plofkraak net over de provinciegrens
RTV DrentheOp een pinautomaat in Bakkeveen is vannacht een plofkraak gepleegd. Omdat er waarschijnlijk explosief materiaal is achtergebleven, is de omgeving afgezet en zijn tien woningen ontruimd.
» RTV Drenthe
dinsdag 17 oktober 2017, 06:50 uur
Woningen ontruimd na plofkraak Bakkeveen
de TelegraafOnbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag een plofkraak gepleegd op een pinautomaat in Bakkeveen. Omdat er nog explosief materiaal was achtergebleven heeft de politie de omgeving een paar uur afgezet en tien woningen ontruimd. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft het explosief verwijderd en brengt het op een veilige plek tot ontploffing.
» de Telegraaf
dinsdag 17 oktober 2017, 05:27 uur
Nieuwe plofkraak in het oosten van Friesland, weer woningen ontruimd
NOSIn het Friese Bakkeveen zijn in alle vroegte tien woningen ontruimd na een plofkraak. De politie besloot tot de ontruiming omdat er explosief materiaal was achtergebleven bij de pinautomaat in de gevel van een supermarkt. Voor de bewoners werd opvang geregeld.
» NOSFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Bakkeveen

22 december 20:40Busje slaat over de kop in Bakkeveen
17 oktober 10:56Opnieuw woningen in Friesland ontruimd na plofkraak
RSS.