menu
zoek

Nieuws Barsingerhorn

Facebook delen

Opnieuw slachtoffer van geweld in Barsingerhorn

maandag 28 januari 2019, 11:58 uur

In het Noord-Hollandse Barsingerhorn blijkt, naast een 15-jarig meisje dat gisteren vanuit een rijdende auto werd gestoken, ook een 72-jarige man uit Den Helder slachtoffer te zijn geworden van willekeurig geweld.


Waar: Heerenweg in Barsingerhorn

» de Stentor
Kaart nieuws Barsingerhorn. Locatie nieuws: Heerenweg


maandag 28 januari 2019, 11:58 uur
Na jong meisje ook bejaarde man mogelijk slachtoffer van geweld
PZCIn het Noord-Hollandse Barsingerhorn lijkt, naast een 15-jarig meisje dat gisteren vanuit een rijdende auto werd gestoken, ook een 72-jarige man uit Den Helder slachtoffer te zijn geworden van willekeurig geweld.
» PZC
maandag 28 januari 2019, 11:42 uur
Serie gewelddadige incidenten: Ook 72-jarige man verwond in Barsingerhorn
Hart van NederlandNaast een 15-jarig meisje lijkt in het Noord-Hollandse Barsingerhorn ook een 72-jarige man uit Den Helder slachtoffer te zijn geworden van willekeurig geweld.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 10:55 uur
Tweede persoon verwond bij passeren van auto in Barsingerhorn
NU.nlEen 72-jarige man is zondagmiddag lichtgewond geraakt toen hij een klap kreeg terwijl een auto hem in tegenovergestelde richting passeerde. Een dag eerder raakte een vijftienjarig meisje in hetzelfde dorp op een vergelijkbare wijze gewond.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 20:21 uur
Politie onderzoekt mogelijk verband steekincidenten Noord-Holland
NU.nlDe politie gaat er niet vanuit dat een steekincident op zaterdagavond in het Noord-Hollandse Barsingerhorn verband houdt met eerdere steekincidenten in de regio, maar onderzoekt dat wel. 
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 13:04 uur
Meisje (15) gestoken vanuit passerende auto in Barsingerhorn
NU.nlEen meisje van vijftien jaar is zaterdagavond gewond geraakt in het Noord-Hollandse Barsingerhorn. Ze zat op de fiets toen er vanuit de tegenovergestelde richting een kleine personenauto aan kwam rijden.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 12:36 uur
Meisje zomaar gestoken vanuit passerende auto in Barsingerhorn
PZCEen meisje van 15 jaar is gisteravond rond 19.30 uur gewond geraakt in het Noord-Hollandse Barsingerhorn. Ze zat op de fiets op de Heerenweg toen er vanuit de tegenovergestelde richting een kleine personenauto aan kwam rijden.
» PZC
zondag 27 januari 2019, 12:36 uur
Meisje zomaar gestoken vanuit passerende auto in Barsingerhorn
de GelderlanderEen meisje van 15 jaar is gisteravond in het Noord-Hollandse Barsingerhorn in haar arm gestoken vanuit een rijdende auto. De politie onderzoekt of het incident een verband heeft met drie soortgelijke steekpartijen afgelopen november in Egmond aan den Hoef en Castricum, ruim dertig kilometer zuidelijker.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Barsingerhorn

28 januari 11:58Opnieuw slachtoffer van geweld in Barsingerhorn
RSS.