menu
zoek

Nieuws Bemmel

Gemeentehuis Bemmel voorlopig onbruikbaar

donderdag 23 augustus 2018, 07:58 uur

Door de aanslag is het gemeentehuis in Bemmel de komende maanden onbruikbaar. De schade is er zo groot dat het hele pand voorlopig even niet gebruikt kan worden. Het gebouw raakte zwaar beschadigd toen dinsdagnacht een auto met gasflessen het pand binnenreed, daarbij ontstond een hevige brand.

Waar: Kinkelenburglaan in Bemmel

» Metro


Kaart nieuws Bemmel. Locatie nieuws: Kinkelenburglaan


donderdag 23 augustus 2018, 01:14 uur
Gemeentehuis Bemmel voorlopig onbruikbaar
NOSHet gemeentehuis in Bemmel is door de aanslag van gisternacht waarschijnlijk maandenlang niet bruikbaar. Het gebouw raakte zwaar beschadigd toen een auto met gasflessen het pand binnenreed. Er ontstond daarna een felle brand.
» NOS
woensdag 22 augustus 2018, 17:28 uur
Politiek Lingewaard 'geschokt' en vol medeleven
Omroep GelderlandDe lokale politiek in Lingewaard reageert woensdag geschrokken en met medeleven op de gebeurtenis in het gemeentehuis in Bemmel. Daar reed in de nacht van dinsdag op woensdag een auto met twee gasflessen opzettelijk naar binnen. De bestuurder kwam om het leven.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 17:28 uur
Politiek Lingewaard 'geschokt' en vol medeleven na aanslag
Omroep GelderlandDe lokale politiek in Lingewaard reageert geschrokken en met medeleven op de gebeurtenis in het gemeentehuis in Bemmel. Daar reed in de nacht van dinsdag op woensdag een auto met twee gasflessen opzettelijk naar binnen. De bestuurder kwam om het leven.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 17:01 uur
Aanslag Bemmel: 'Enorme ravage kost maanden om te herstellen'
Omroep Gelderland'Een enorme ravage die maanden kost om te herstellen'. Zo omschrijft burgemeester Marianne Schuurmans van Lingewaard de situatie woensdag nadat zij een kijkje nam in het zwaarbeschadigde gemeentehuis in Bemmel. Een auto met twee gasflessen reed daar in de nacht van dinsdag op woensdag opzettelijk naar binnen. De bestuurder kwam om het leven.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 12:26 uur
Politie heeft vermoeden over dader aanslag gemeentehuis Lingewaard
de GelderlanderBEMMEL - De politie heeft een vermoeden wie afgelopen nacht met de auto binnenreed in het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel. Zijn identiteit is echter nog niet vastgesteld, zo laat de politie weten.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 11:42 uur
Ambtenaren vangen mensen op bij gemeentehuis, systemen werken niet
de GelderlanderBEMMEL - Ambtenaren die woensdagmorgen aan het werk wilden gaan op het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel, stonden voor een verrassing. Door de brand liggen alle systemen eruit en was ook de website van de gemeente Lingewaard een tijdlang uit de lucht.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 11:16 uur
Man rijdt in op gemeentehuis in Bemmel
NOSIn het plaatsje Bemmel vlakbij Nijmegen is een man ingereden op het gemeentehuis. Hij reed het gebouw binnen met twee gasflessen. Eén van de flessen is ontploft en zorgde voor een flinke explosie.
» NOS
woensdag 22 augustus 2018, 10:49 uur
Aanslag met auto op gemeentehuis in Bemmel
MetroHet Gelderse plaatsje Bemmel werd vannacht opgeschrikt door een aanslag op het gemeentehuis van Lingewaard. Nadat er een auto was ingereden op het gebouw ontstond er een brand. Er is een dode aangetroffen.
» Metro
woensdag 22 augustus 2018, 10:48 uur
Aanslag gemeentehuis Lingewaard staat niet op zichzelf
de GelderlanderBEMMEL - Het aantal acties tegen de lokale politiek is in de afgelopen jaren gestegen. Het gemeentehuis van Lingewaard is niet het eerste dat door een aanslag getroffen wordt.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 09:57 uur
'Dat zoiets hier gebeurt'; inwoners Bemmel vol ongeloof
Omroep Gelderland'Volslagen onverwacht. Dat zoiets hier gebeurt.' Inwoners van Bemmel kunnen nauwelijks bevatten dat een automobilist doelbewust het gemeentehuis in hun dorp is binnengereden. Behalve bezoekers reageren ook ambtenaren vol ongeloof.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 09:45 uur
Ongeloof overheerst in Bemmel: 'Dat zoiets hier gebeurt'
de GelderlanderBEMMEL - Ongeloof overheerst bij inwoners van Bemmel, die woensdagmorgen komen kijken wat er in de nacht bij het gemeentehuis is gebeurd. Ook ambtenaren van de gemeente Lingewaard kunnen nauwelijks geloven dat iemand naar het lijkt expres met een auto met daarin twee gasflessen het gemeentehuis is binnengereden. ,,Volslagen onverwacht.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 09:33 uur
Bemmel gelooft eigen ogen niet
Hart van NederlandOngeloof overheerst bij inwoners van Bemmel, die woensdagmorgen komen kijken wat er in de nacht bij het gemeentehuis is gebeurd. Ook ambtenaren van de gemeente Lingewaard kunnen nauwelijks geloven dat iemand naar het lijkt expres met een auto met daarin twee gasflessen het gemeentehuis is binnengereden. ”Volslagen onverwacht.
» Hart van Nederland
woensdag 22 augustus 2018, 08:51 uur
Gemeentehuis Lingewaard vandaag dicht, werken door schade onmogelijk
de GelderlanderBemmel - Het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel blijft vandaag dicht. Door de explosie die vannacht plaatsvond nadat een man met gasflessen in zijn auto het pand in reed, is werken in het gemeentehuis onmogelijk.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 08:30 uur
Auto met gasflessen rijdt gemeentehuis Lingewaard binnen; bestuurder overleden
Omroep GelderlandEen auto is in de nacht van dinsdag op woensdag het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel binnengereden. Naast de wagen is een dode aangetroffen. Volgens burgemeester Schuurmans gaat het om de bestuurder.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 07:43 uur
Burgemeester: gerichte actie, maar motief is nog een raadsel
Omroep GelderlandBurgemeester Marianne Schuurmans van de gemeente Lingewaard heeft geen idee wat het motief was van de automobilist die in de nacht van dinsdag op woensdag het gemeentehuis in Bemmel ramde. Tegen Omroep Gelderland zegt ze dat ze erg geschrokken is. 'Als je zo'n telefoontje krijgt is dat zo onwerkelijk. Zeker omdat de actie bewust gedaan moet zijn.'
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 07:28 uur
‘Auto in gemeentehuis Bemmel geen aanslag’
Hart van NederlandDe Gelderse brandweer beschouwt het rammen van het gemeentehuis van de gemeente Lingewaard niet als een terroristische aanslag. Een woordvoerder kon woensdagmorgen nog niet veel kwijt over de bestuurder die om het leven kwam nadat hij met twee gasflessen in zijn wagen door de gevel van het pand in Bemmel was gereden. ,,Maar dit doet […]
» Hart van Nederland
woensdag 22 augustus 2018, 06:39 uur
Auto met gasflessen rijdt gemeentehuis Lingewaard in, bestuurder komt om
PZCEen automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag met opzet het gemeentehuis van Lingewaard, gevestigd in het Gelderse Bemmel, binnengereden. Direct nadat de auto het pand inreed, brak er brand uit. De politie meldt dat de bestuurder is omgekomen.
» PZC
woensdag 22 augustus 2018, 06:10 uur
Auto rijdt expres gemeentehuis Lingewaard, bestuurder overleden
Hart van NederlandIn het gemeentehuis van Lingewaard in de Gelderse plaats Bemmel is brand uitgebroken nadat een auto naar binnenreed. De brand was rond 03.00 uur onder controle, maar het pand heeft ernstige schade opgelopen. Of de auto met opzet het gemeentehuis binnenreed is niet bekend. Daar doet de politie nog onderzoek naar. ”De auto vloog in […]
» Hart van Nederland
woensdag 22 augustus 2018, 04:43 uur
Auto rijdt bij gemeentehuis Lingewaard naar binnen, bestuurder overleden
NU.nlEen man is in de nacht van dinsdag op woensdag om het leven gekomen doordat hij met een auto het gemeentehuis van Lingewaard was ingereden. Het gemeentepand in Bemmel vloog in brand en raakte ernstig beschadigd.
» NU.nl
woensdag 22 augustus 2018, 04:21 uur
Auto rijdt opzettelijk gemeentehuis Lingewaard in, bestuurder komt om
de GelderlanderEen automobilist is afgelopen nacht met opzet het gemeentehuis van Lingewaard, gevestigd in het Gelderse Bemmel, binnengereden. Direct nadat de auto het pand inreed, brak er brand uit. De politie meldt dat de bestuurder is omgekomen.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 04:11 uur
Bestuurder omgekomen nadat auto gemeentehuis Lingewaard inreed
NU.nlEen persoon is om het leven gekomen nadat die met een auto het gemeentehuis van Lingewaard inreed. Het gemeentepand, dat zetelt in Bemmel, vloog in brand en is ernstig beschadigd.   
» NU.nl
woensdag 22 augustus 2018, 03:52 uur
Aanslag op gemeentehuis Lingewaard, bestuurder rijdt met gasflessen naar binnen
NOSIn Bemmel, aan de Waal bij Nijmegen, is vannacht een aanslag gepleegd op het gemeentehuis van Lingewaard. Een bestuurder van een auto reed met twee gasflessen het pand binnen. Een van de flessen ontplofte, waardoor veel schade is aangericht.
» NOS
woensdag 22 augustus 2018, 03:35 uur
Auto met gasflessen rijdt gemeentehuis Lingewaard in, bestuurder overleden
de GelderlanderBEMMEL - Een auto is in de nacht van dinsdag op woensdag de hoofdingang van het gemeentehuis van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan in Bemmel binnengereden. In het voertuig zijn twee gasflessen gevonden. Bij de auto is het lichaam van de bestuurder aangetroffen, aldus de politie.
» de Gelderlander
woensdag 22 augustus 2018, 03:06 uur
Auto met gasflessen rijdt gemeentehuis Lingewaard binnen; dode aangetroffen
Omroep GelderlandEen auto is in de nacht van dinsdag op woensdag het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel binnengereden. Naast de wagen is een dode aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om de bestuurder.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 03:06 uur
Auto rijdt gemeentehuis Lingewaard binnen en vliegt in brand
Omroep GelderlandEen auto is vannacht het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel binnengereden. Er is daarbij ook brand ontstaan.
» Omroep Gelderland
woensdag 22 augustus 2018, 03:06 uur
Auto met gasflessen rijdt gemeentehuis Lingewaard binnen; één dode persoon aangetroffen
Omroep GelderlandEen auto is vannacht het gemeentehuis van Lingewaard in Bemmel binnengereden. Naast de auto is een dode persoon aangetroffen.
» Omroep GelderlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Bemmel

13 juni 23:16Burenruzie loopt uit de hand in Bemmel: man aangehouden, messen in beslag genomen
3 juni 22:44Auto ramt boom langs A15 bij Bemmel, bestuurder gewond
10 mei 09:20Vrouw die bovenop zendmast in Bemmel klom, deed dat niet vanwege 5G
25 april 07:16Ferdinand (64) zou een lintje krijgen, maar haalde het niet: ‘Ik ben trots op mijn man’
16 april 22:11Skeelerster en scooterrijder ernstig gewond bij ongeluk in Bemmel
31 maart 07:38Ruit telefoonwinkel in Bemmel vernield met vuurwerk
11 februari 13:18Veel schade bij ongeval in Bemmel
25 december 07:20Jongens van vechtvideo Bemmel woedend na ophef: ‘Dit lijkt op een hetze’
5 december 20:39Inhaalactie mislukt: auto belandt op zijkant in sloot in Bemmel
2 december 22:20Automobilist gewond door frontale botsing tegen boom op A15 bij Bemmel
20 november 18:31‘Stop bouw biomassa-centrale Bemmel’
27 oktober 14:56Automobiliste ramt boom op Karstraat bij Huissen
6 oktober 15:34Man overleden door frontale botsing tegen boom in Bemmel
5 oktober 07:54Bewoner aangehouden bij brand in appartement in Bemmel
28 september 21:36Opmerkelijke diefstal: Politie zoekt 38 gestolen zware rijplaten
16 september 11:30Bestuurder krijgt nat pak na uitwijkmanoeuvre in Bemmel
29 augustus 14:09Gaslek in Bemmel: Sporthal de Bongerd ontruimd
24 augustus 10:11Fietsster zwaargewond naar ziekenhuis na aanrijding op rotonde in centrum van Bemmel
20 augustus 23:04Motorrijder ernstig gewond bij ongeval in Bemmel
1 augustus 12:03Scooterrijdster (30) uit Bemmel overleden na botsing met auto
RSS.