menu
zoek

Nieuws Benningbroek

Overval op woning

zondag 29 september 2019, 11:44 uur

De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een woning aan de Oosterstraat in Benningbroek, waarbij een 33-jarige man uit Zwaag gewond raakte. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Waar: Oosterstraat in Benningbroek

Op zondagmorgen omstreeks 01.00 uur waren vier mannen in een woning aan de Oosterstraat bezig met computerspelletjes toen er plotseling vier gemaskerde personen binnen kwamen. De mannen eisten geld. Omdat er geen geld in huis was, zijn de overvallers er met enkele kostbaarheden vandoor gegaan. Bij de overval raakte een van de slachtoffers gewond. Hij werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Onduidelijk is hoe de vier verdachten bij de woning zijn gekomen of daar weer vandaan zijn vertrokken.De politie stelde een onderzoek in in de omgeving. Ook werd een buurtonderzoek ingesteld. Dit heeft nog niet geleid tot aanhoudingen. 2019188651

Overval in Benningbroek

» Politie.nl


Kaart nieuws Benningbroek. Locatie nieuws: Oosterstraat


zondag 29 september 2019, 14:25 uur
Gamende vrienden overvallen door gewapende mannen in Benningbroek
RTV N-HBij een gewapende overval in Benningbroek is vannacht een 33-jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer zat met drie vrienden computerspelletjes te spelen in een huis aan de Oosterstraat, toen er vier gemaskerde overvallers binnenkwamen. Ze namen waardevolle spullen mee.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Benningbroek

29 september 14:25Gamende vrienden overvallen door gewapende mannen in Benningbroek
RSS.