menu
zoek

Nieuws Bergentheim

Auto crasht tijdens politie- achtervolging en rijdt woonkamer binnen

woensdag 6 mei 2020, 13:02 uur

In de nacht van dinsdag 5 mei op woensdag 6 mei is een auto met hoge snelheid een woning binnengereden en op zijn kop in de woonkamer terechtgekomen. Op het moment van de crash waren de bewoners, een 56- jarige man en een 53- jarige vrouw aanwezig in de woning. De bewoners zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Waar: Van Roijensweg in Bergentheim

Rond 23.15 verloor de bestuurder van de auto macht over het stuur en eindigde in de woonkamer van de woning op de Van Roijensweg (N343). Aan de aanrijding ging een achtervolging vooraf die begon in Twente. Een bestuurder reed in de omgeving van Vroomshoop en was vermoedelijk onder invloed van verdovende middelen. Agenten gaven de bestuurder een stopteken, maar dit stopteken werd genegeerd. De bestuurder vervolgde zijn weg en werd vervolgens door collega’s van het politiedistrict IJsselland, in de omgeving van Hardenberg, ook achtervolgd. De auto reed met hoge snelheid op de Van Roijensweg en verloor de macht over het stuur, waardoor de bestuurder met een flinke klap tegen de gevel van de woning aanreed en vervolgens in de woonkamer tot stilstand kwam. De auto begon te branden, maar de brand kon snel geblust worden door de brandweer.

Nader onderzoek
De verdachte is overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij behandeld wordt aan zijn verwondingen. Nader onderzoek moet duidelijk maken waarom hij zo hard reed en of er mogelijk sprake was van alcohol of drugs. De auto is in beslag genomen voor onderzoek. 2020201634 ^SvD  


» Politie.nl


Kaart nieuws Bergentheim. Locatie nieuws: Van Roijensweg


woensdag 6 mei 2020, 15:36 uur
Auto crasht in woonkamer na achtervolging
CrimesiteIn de nacht van dinsdag op woensdag is in het Overijsselse Bergentheim een auto met hoge snelheid een woning binnengereden en op zijn kop in de woonkamer terechtgekomen, na een achtervolging door de politie. Op het moment van de crash waren de bewoners, een 56- jarige man en een 53- jarige vrouw, aanwezig in de […] Het bericht Auto crasht in woonkamer na achtervolging verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
woensdag 6 mei 2020, 15:08 uur
Zoon ziet hoe auto ouderlijk huis doorboort tijdens politieachtervolging: 'Nee! Mama! Mama!'
Hart van Nederland‘Nee! Mama! Mama!’ Een ijzingwekkende schreeuw van een jongen, vlak nadat een auto zich met hoge snelheid in de gevel van zijn ouderlijk huis in Bergentheim boort. De 56-jarige vader en 53-jarige moeder van de jongen zijn op dat moment in de woonkamer en raken allebei gewond.
» Hart van Nederland
woensdag 6 mei 2020, 14:54 uur
Door politie achtervolgde auto crasht en rijdt woonkamer binnen
Blik op NieuwsIn de nacht van dinsdag op woensdag is in het Overijsselse Bergentheim een auto met hoge snelheid een woning binnengereden en op zijn kop in de woonkamer terechtgekomen. Dit meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 6 mei 2020, 13:58 uur
Bewoners gewond nadat auto tijdens politieachtervolging woonkamer inrijdt
NU.nlTwee bewoners van een huis in het Overijsselse dorp Bergentheim zijn dinsdagavond gewond geraakt toen een auto met hoge snelheid hun woonkamer inreed. Ook de bestuurder, die de macht over het stuur verloor tijdens een politieachtervolging, raakte gewond.
» NU.nl
woensdag 6 mei 2020, 10:54 uur
Heftige beelden: Auto rijdt woning in na achtervolging
Vechtdal CentraalBERGENTHEIM – Rond middernacht is een auto op hoge snelheid een woning in Bergentheim binnengereden. Aan de klap ging een politieachtervolging vooraf. Op het moment dat de auto de woning binnenreed, zouden de twee bewoners binnen zitten.
» Vechtdal Centraal
woensdag 6 mei 2020, 10:18 uur
Auto crasht in woning na achtervolging met de politie
NOSIn het dorp Bergentheim in Overijssel is vannacht een auto een huis binnengereden en op zijn kop in de woonkamer terechtgekomen. De bestuurder reed veel te hard en probeerde waarschijnlijk te ontkomen aan de politie.
» NOS
woensdag 6 mei 2020, 09:48 uur
Man ziet auto crashen in woning Bergentheim
de TelegraafEen automobilist is een huis in het Overijsselse Bergentheim binnengereden. Dit zou gebeurd zijn na een achtervolging. Video via Dumpert.
» de Telegraaf
woensdag 6 mei 2020, 08:41 uur
Auto rijdt met hoge snelheid huis in Overijssels Bergentheim binnen
NU.nlEen auto is dinsdagavond laat met hoge snelheid dwars door de gevel van een huis in het Overijsselse dorp Bergentheim gereden. Vermoedelijk gebeurde dat tijdens een politieachtervolging.
» NU.nl
woensdag 6 mei 2020, 08:10 uur
Bizarre crash: auto belandt op zijn kop in woonkamer huis Bergentheim
de TelegraafEen auto is in de nacht van dinsdag op woensdag in het Overijsselse Bergentheim met hoge snelheid een woning binnengereden en op zijn kop in de woonkamer terechtgekomen. De aanwezige bewoners, een 56-jarige man en een 53-jarige vrouw, zijn gewond naar een ziekenhuis gebracht. Ook de bestuurder van de auto, een 51-jarige man uit Hardenberg, moest naar het ziekenhuis, meldt de politie.
» de Telegraaf
woensdag 6 mei 2020, 08:04 uur
Auto rijdt met hoge snelheid huis binnen in Overijsselse Bergentheim
NU.nlEen auto is dinsdagavond laat met hoge snelheid dwars door een gevel van een huis gereden in het Overijsselse Bergentheim in de gemeente Hardenberg. Vermoedelijk gebeurde dat tijdens een politieachtervolging.
» NU.nl
woensdag 6 mei 2020, 06:39 uur
Auto doorboort woning in Bergentheim na 'politieachtervolging'
Hart van NederlandDinsdagavond heeft een auto in volle vaart een woning geramd in de Overijsselse plaats Bergentheim. De auto vernielde een volledige muur en belandde op zijn kop in de woonkamer. Lokale media meldt dat er zeker twee mensen gewond zouden zijn geraakt en dat het ongeval zou zijn gebeurd tijdens een politieachtervolging.
» Hart van Nederland
woensdag 6 mei 2020, 05:49 uur
Drie gewonden bij bizar ongeluk in Bergentheim: auto rijdt woning binnen na achtervolging
RTV OostBij een bizar ongeluk in Bergentheim zijn vannacht drie mensen gewond geraakt. Rond middernacht reed een auto op hoge snelheid een huis aan de Van Roijensweg binnen. Het voertuig kwam daarbij op de kop in de woonkamer terecht, waar op dat moment twee mensen zaten.
» RTV Oost
woensdag 6 mei 2020, 03:49 uur
Man die woning Bergentheim inreed was vermoedelijk onder invloed
NOSDe bestuurder die vannacht op hoge snelheid een woning binnenreed in het dorp Bergentheim was vermoedelijk onder invloed, meldt de politie.
» NOS
woensdag 6 mei 2020, 02:42 uur
Bizarre crash tijdens achtervolging: auto knalt woonkamer binnen
PZCEen bizar ongeluk dinsdagavond in Bergentheim, een dorp in de gemeente Hardenberg (Overijssel). Daar vloog een auto dwars door de gevel van een woning om op de kop tot stilstand te komen in de woonkamer. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurde dit tijdens een politieachtervolging. Zeker twee mensen raakten gewond.
» PZC
woensdag 6 mei 2020, 00:38 uur
Bizarre crash tijdens achtervolging: auto knalt woonkamer binnen in Bergentheim
de StentorEen bizar ongeluk dinsdagavond in Bergentheim. Daar vloog een auto dwars door de gevel van een woning en kwam op de kop tot stilstand in de woonkamer. Naar alle waarschijnlijkheid gebeurde dit tijdens een politie-achtervolging. Zeker twee mensen raakten gewond.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Bergentheim

13 maart 10:32Brandweer Bergentheim rukt uit voor ree in het kanaal
19 februari 08:53Politie doet onderzoek naar woningoverval
5 december 11:41Stelling | Feyenoord is een stap vooruit voor Arne Slot
17 juni 16:43Automobilist die in Bergentheim woning binnenreed moet nog jaar cel in
3 juni 13:49Henk S. crashte dronken in woning, justitie wil nu dat hij restant straf voor moord uitzit
7 mei 20:24Evert en Roelie keken tv toen vluchtende Henk (51) hun huis binnen kwam vliegen
6 mei 15:36Auto crasht in woonkamer na achtervolging
29 december 20:29Van Riessen pakt Nederlandse titel op keirin
22 december 17:47Vernielingen aan reeks auto's in Bergentheim is domper op kerst
8 mei 12:35Politieauto beschadigd na nachtelijke achtervolging bij Bergentheim
19 april 07:20Brand in Bergentheim vlakbij tankstation
15 januari 08:39Auto te water in Bergentheim, bestuurder uit auto gehaald
RSS.