menu
zoek

Nieuws Bergschenhoek

Vier mannen aangehouden voor smokkel heroïne

woensdag 4 september 2019, 09:52 uur

Op maandag 2 september 2019 zijn vier mannen aangehouden wegens betrokkenheid bij de invoer van ongeveer 1300 kilo heroïne in ons land.

Naar aanleiding van een rechercheonderzoek viel de politie een loods binnen in Bergschenhoek. Hier was net de container met textiel afgeleverd waar de heroïne in zou moeten zitten. In de loods werden drie mannen, in de leeftijd 48, 51 en 53 jaar direct aangehouden door het arrestatieteam. Zij waren net bezig de lading te lossen. Een vierde verdachte, een 27-jarige man uit Bergschenhoek, was weggereden in zijn auto en werd ter hoogte van Bunnik aangehouden. De container was via Antwerpen verscheept en toen opgehaald door een Nederlandse vrachtwagen en naar Bergschenhoek gereden. De verdachten zitten op dit moment nog vast.

De container was in Nederland via Antwerpen aangevoerd uit Groot-Brittannië. Daar was de heroïne al uit de container gehaald en werd een kleine hoeveelheid teruggeplaatst. Het onderzoek in Nederland en Engeland wordt voortgezet. De officier van justitie beslist of de aangehouden verdachten worden voorgeleid. 


» Politie.nl
woensdag 4 september 2019, 12:14 uur
Viertal opgepakt na recordvondst heroïne
MetroIn het Zuid-Hollandse Bergschenhoek zijn maandag in een loods drie mannen opgepakt na een recordvondst van bijna 1,3 ton heroïne in de Engelse stad Felixstowe. 
» Metro
woensdag 4 september 2019, 10:46 uur
Arrestaties in Bergschenhoek na een van de grootste drugsvangsten in EU
NU.nlDe Britse politie heeft in de plaats Felixstowe bijna 1,3 ton heroïne op een containerschip weten te onderscheppen. In samenwerking met de Belgische en Nederlandse politie zijn maandag vier mannen in Bergschenhoek opgepakt, zo meldt de Britse nationale wetshandhavingsinstantie NCA woensdag.
» NU.nl
woensdag 4 september 2019, 10:24 uur
Vier Rotterdammers opgepakt na recordvondst van bijna 1,3 ton heroïne
Hart van NederlandDrie mannen zijn maandag in een loods in het Zuid-Hollandse Bergschenhoek opgepakt na een recordvondst van bijna 1,3 ton heroïne in het Engelse Felixstowe. Een vierde verdachte werd ter hoogte van Bunnik aangehouden. Dat melden de Nederlandse politie en de Britse nationale politiedienst NCA woensdag.
» Hart van Nederland
woensdag 4 september 2019, 07:10 uur
Britse politie onderschept 1,3 ton heroïne, vier mannen opgepakt in loods Bergschenhoek
RTV RijnmondIn Bergschenhoek zijn vier personen gearresteerd voor de smokkel van een enorme hoeveelheid harddrugs. Via  Felixstowe en Antwerpen hadden ze geprobeerd 1,3 ton heroïne binnen te halen. Straatwaarde: 130 miljoen euro.
» RTV RijnmondFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Bergschenhoek

4 september 12:14Viertal opgepakt na recordvondst heroïne
29 maart 23:09Politie grijpt in bij vechtpartij op kermis
19 februari 14:13Paprikakwekerij in Bergschenhoek ontruimd na kleine explosie
10 mei 11:13Vrouw bezwijkt aan verwondingen ongeval Bergschenhoek
20 april 07:54Grote felle brand legt buitensportcentrum Bergschenhoek in de as
27 september 17:23Trotse Chantal Blaak gehuldigd in Lansingerland
13 juli 16:04Handgranaten en cash in woning
RSS.