menu
zoek

Nieuws Berkhout

Lichaam aangetroffen in woning; politie zoekt getuigen

dinsdag 15 juni 2021, 11:32 uur

Maandagmiddag is in een woning aan het Oosteinde het lichaam aangetroffen van de 72-jarige bewoner. Na onderzoek is vastgesteld dat de man door middel van geweld om het leven is gebracht. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Waar: Oosteinde in Berkhout

Rond 14:00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een verdachte situatie bij een huis aan het Oosteinde. Toen agenten bij de woning kwamen, vonden zij het stoffelijk overschot van het slachtoffer. Daarop is direct de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld naar dood van deze man. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is bezig met achterhalen wat zich precies in de woning heeft afgespeeld en wie mogelijk hierbij betrokken was. Er wordt onder andere forensisch onderzoek in de woning gedaan, mogelijke camerabeelden uitgekeken en getuigen gesproken. Getuigen gezocht: bestuurder auto Voor het onderzoek zijn de rechercheurs op zoek naar meer getuigen of mensen met mogelijke camerabeelden in de omgeving. Ook zijn zij op zoek naar een specifieke getuige. In de nacht van zondag op maandag zou rond 03:00 uur een donkerkleurige auto over het Oosteinde zijn gereden. De bestuurder kan mogelijk belangrijke informatie hebben. Dus bent u de bestuurder van deze auto of weet u wie dit is? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wij roepen ook andere getuigen zich via dit nummer te melden of gebruik te maken van het tipformulier. Camerabeelden kunnen worden toegestuurd via de upload-pagina. Wilt u liever anoniem uw informatie met ons delen? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Er zijn in deze zaak nog geen verdachten aangehouden. 2021122015


» Politie.nl

Kaart nieuws Berkhout. Locatie nieuws: 52.64663 / 4.99703 Oosteinde
Oosteinde in Berkhout


dinsdag 15 juni 2021, 12:09 uur
Berkhouter (72) door geweld om het leven gekomen
RTV N-HDe 72-jarige man die gisteren dood in zijn woning aan het Oosteinde in Berkhout is gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie doet nu onderzoek naar wat er precies is gebeurd en is op zoek naar een specifieke getuige. 
» RTV N-H
maandag 14 juni 2021, 18:52 uur
Berkhout in shock door dood bekende dorpsgenoot Sjaak
de TelegraafDe politie houdt er ernstig rekening mee dat een bejaarde man die maandag dood in zijn woning in Berkhout is gevonden slachtoffer is van een misdrijf. De politie heeft de woning aan het Oosteinde afgezet met hekken en linten en doet uitgebreid onderzoek in en rond de woning. Dorpsbewoners laten blijken geschokt en verdrietig te zijn door de dood van geliefde „ome Sjaak.”
» de Telegraaf
maandag 14 juni 2021, 16:16 uur
Overleden man in woning Berkhout, politie vermoedt misdrijf
de TelegraafIn een woning aan het Oosteinde in Berkhout is maandag een overleden man aangetroffen. De politie vermoedt dat hij door een misdrijf om het leven is gekomen.
» de Telegraaf
maandag 14 juni 2021, 16:13 uur
Vermoedelijk omgebrachte Berkhouter was 'geliefde buurman'
RTV N-HIn een woning aan het Oosteinde in Berkhout is een dode man gevonden. Dat bevestigt een woordvoerder aan NH Nieuws. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan. De man, die volgens buurtbewoners zeer geliefd en bekend was in Berkhout, is volgens de politie vermoedelijk omgekomen door een misdrijf.
» RTV N-H
maandag 14 juni 2021, 16:13 uur
Politie start onderzoek na vondst dode man in woning
Blik op NieuwsDe politie is maandagmiddag een onderzoek gestart nadat er in het Noord-Hollandse Berkhout een overleden man werd aangetroffen in een woning aan de Oosteinde. Dit meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws



Foto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit Berkhout

23 januari 12:33Klemgereden en beroofd: twee mannen (34 en 26) bedreigd met vuurwapen in Berkhout
30 mei 16:48Vrouw gearresteerd in onderzoek naar overvallen en moord op Berkhouter Sjaak
29 maart 20:11Politie pakt zesde verdachte op voor dodelijke woningoverval Berkhout
26 februari 10:15Man raakt zwaargewond bij steekpartij, loopt bloedend tankstation Berkhout binnen
7 december 16:21Derde aanhouding in zaak gewelddadige dood man Berkhout
30 november 11:31Rotterdammer opgepakt voor dood 72-jarige man in Noord-Holland
3 november 14:50Noord-Holland - Aanhouding in onderzoek dood Sjaak Groot
28 september 11:00Stelling | Een huisarts mag allochtonen best oproepen tot vaccinatie
13 juli 12:42Politie opent pop-up bureau in Berkhout in verband met dood dorpsgenoot Sjaak (72)
23 juni 13:00Meerdere tips binnengekomen in zaak dode Berkhouter na Opsporing Verzocht
15 juni 12:09Berkhouter (72) door geweld om het leven gekomen
RSS.