menu
zoek

Nieuws Best

Meerdere poederbrieven aangetroffen in Amsterdam

dinsdag 17 november 2020, 15:48 uur

De politie kreeg vandaag meerdere meldingen van zogeheten poederbrieven in Amsterdam. De recherche doet onderzoek naar de herkomst van de brieven.

Waar: Tormentil in Best

De politie kreeg op vier verschillende plaatsen meldingen van aangetroffen poederbrieven; bij kantoorpanden aan de Jacob Bontiusplaats en de Overschiestraat en bij hotels aan de Spuistraat en het Kattengat. Bij alle vier de meldingen kwam een Teamleider Explosieven Verkenning ter plaatse om onderzoek te doen. In geen van de gevallen is er iemand gewond geraakt. De recherche onderzoekt of er een verband is tussen de verschillende brieven.

Tips?
Weet u meer over de afzender(s) of heeft u andere informatie dat kan bijdragen aan het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik onderstaand tipformulier.  

Getuigenoproep in Amsterdam

» Politie.nl


Kaart nieuws Best. Locatie nieuws: Tormentil
Tormentil in Best


donderdag 19 november 2020, 12:30 uur
Voor derde dag op rij poederbrief aangetroffen: weer in Amsterdam
de GelderlanderVoor de derde dag op rij is er een poederbrief aangetroffen. Deze keer weer in Amsterdam, aan de Prinsengracht in het centrum. Meer wil de politie niet over de zaak kwijt. In totaal zijn er nu 16 poederbrieven ontdekt.
» de Gelderlander
woensdag 18 november 2020, 17:24 uur
Met 7 miljoen brieven per dag is onderscheppen poederbrieven onmogelijk
NU.nlZeker vijftien poederbrieven zijn deze week bezorgd bij verschillende kantoren en ziekenhuizen in onder meer Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het onderscheppen van mogelijke toekomstige poederbrieven wordt moeilijk, aangezien PostNL dagelijks zeven miljoen brieven en 800.000 pakketten te verwerken heeft.
» NU.nl
woensdag 18 november 2020, 15:59 uur
Nieuwe poederbrieven aangetroffen op locaties in Amsterdam en Leusden
Hart van NederlandOp drie locaties in Amsterdam en op één locatie in Leusden zijn woensdagochtend opnieuw poederbrieven aangetroffen. Het gaat in Amsterdam om locaties aan de Weteringschans in het centrum, de Rooseveltlaan in Zuid en de Jan Tooropstraat in Nieuw-West. In Leusden werd op een kantoor op de Kastanjelaan een poederbrief bezorgd.
» Hart van Nederland
woensdag 18 november 2020, 14:42 uur
Vier poederbrieven bezorgd in Amsterdam en Leusden, landelijk totaal nu op 15
NU.nlOp drie locaties in Amsterdam en op één locatie in het Utrechtse Leusden zijn woensdag in totaal vier poederbrieven gevonden. Niemand raakte gewond.
» NU.nl
woensdag 18 november 2020, 14:18 uur
Vier poederbrieven bezorgd in Amsterdam en Leusden, landelijk totaal nu op 14
NU.nlOp drie locaties in Amsterdam en op een locatie in het Utrechtse Leusden zijn woensdag in totaal vier poederbrieven gevonden. Niemand raakte gewond. Dinsdag werden zeker elf andere poederbrieven bezorgd bij bedrijven, hotels, panden van DPG Media door heel Nederland en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.
» NU.nl
woensdag 18 november 2020, 13:58 uur
Opnieuw poederbrieven in Amsterdam, brief met bestrijdingsmiddelen bij OLVG
RTV N-HAMSTERDAM - Er zijn opnieuw poederbrieven aangetroffen in Amsterdam, nu op de Weteringschans, Rooseveltlaan en bij het OLVG-ziekenhuis aan de Jan Tooropstraat. Ook gisteren werden er poederbrieven verstuurd naar verschillende locaties in Amsterdam.
» RTV N-H
woensdag 18 november 2020, 13:55 uur
Opnieuw poederbrieven bij bedrijfspanden Amsterdam
NOSOp drie plekken in Amsterdam zijn poederbrieven gevonden, meldt de politie. De brieven werden ontdekt in bedrijfspanden aan de Weteringschans, Rooseveltlaan en Jan Tooropstraat.
» NOS
woensdag 18 november 2020, 13:49 uur
Nieuwe poederbrieven gevonden, zeker één met pesticide
de GelderlanderOp drie locaties in Amsterdam en één in Leusden zijn vanochtend opnieuw poederbrieven aangetroffen. Het gaat om kantoorpanden aan de Weteringschans en de Rooseveltlaan en een ziekenhuis aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam. Volgens de politie is in geen van de gevallen iemand gewond geraakt.
» de Gelderlander
woensdag 18 november 2020, 13:49 uur
Nieuwe poederbrieven gevonden, zeker één met pesticide
Brabants DagbladOp drie locaties in Amsterdam en één in Leusden zijn vanochtend opnieuw poederbrieven aangetroffen. Het gaat om kantoorpanden aan de Weteringschans en de Rooseveltlaan en een ziekenhuis aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam. Volgens de politie is in geen van de gevallen iemand gewond geraakt.
» Brabants Dagblad
woensdag 18 november 2020, 13:45 uur
Drie poederbrieven bezorgd in Amsterdam, landelijk totaal nu op veertien
NU.nlOp drie locaties in Amsterdam zijn woensdag in totaal drie poederbrieven gevonden. Niemand raakte gewond. Dinsdag werden zeker elf andere poederbrieven bezorgd bij bedrijven en panden van DPG Media door heel Nederland en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam.
» NU.nl
woensdag 18 november 2020, 13:44 uur
Opnieuw poederbrieven aangetroffen in Amsterdam en Leusden
de TelegraafEr zijn woensdagochtend op drie locaties in Amsterdam poederbrieven aangetroffen, dat meldt de politie Amsterdam. De brieven werden doken op aan de Weteringschans, Rooseveltlaan en Jan Tooropstraat. Ook in Leusden is een poederbrief bezorgd, dat gebeurde vanochtend bij een kantoor op de Kastanjelaan.
» de Telegraaf
dinsdag 17 november 2020, 18:40 uur
Poederbrieven bezorgd bij kantoorpanden en hotels in Amsterdam
RTV N-HAMSTERDAM - Er zijn vandaag op zes verschillende plekken in Amsterdam poederbrieven bezorgd. Bij twee kantoorpanden, waaronder dat van DPG Media, en twee hotels in de stad, werden de brieven vanochtend bezorgd. Vanavond trof de politie nog twee poederbrieven aan op andere locaties in de stad. 
» RTV N-H
dinsdag 17 november 2020, 18:06 uur
Meerdere poederbrieven aangetroffen
HardnieuwsAMSTERDAM - Dinsdag 17 november werden vandaag meerdere poederbrieven aangetroffen in Amsterdam, waaronder bij kantoorpanden aan de Jacob Bontiusplaats en de Overschiestraat en bij hotels aan de Spuistraat en het Kattengat.
» Hardnieuws
dinsdag 17 november 2020, 17:29 uur
Poederbrieven gevonden in meerdere steden
NOSOp zeker elf plekken in het land zijn vandaag poederbrieven gevonden, meldt de politie. Het gaat onder meer om hotels en kantoren in Amsterdam, en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Om wat voor stof het precies gaat, is nog onduidelijk. Er is voor zover bekend niemand gewond geraakt.
» NOS
dinsdag 17 november 2020, 17:19 uur
Poederbrieven aangetroffen in heel Nederland, 4 in Amsterdam
Blik op NieuwsDinsdagochtend zijn er in Nederland in meerdere plaatsen poederbrieven gevonden. 'In Amsterdam werden er 4 poederbrieven op 4 verschillende locaties bezorgd', zo heeft de politie dinsdag laten weten.
» Blik op Nieuws
dinsdag 17 november 2020, 16:56 uur
Poederbrieven aangetroffen bij bedrijfspanden in Amsterdam, Rotterdam en Best
Hart van NederlandIn Amsterdam, Rotterdam en Best zijn vandaag in totaal acht poederbrieven aangetroffen in bedrijfspanden. Hierbij raakte niemand gewond.
» Hart van Nederland
dinsdag 17 november 2020, 16:55 uur
Acht poederbrieven aangetroffen: media, ziekenhuis en hotels doelwit
de TelegraafOp zeker negen plekken in het land zijn dinsdag poederbrieven aangetroffen. Zo trof de politie in Amsterdam bij twee kantoorpanden en twee hotels dit soort post aan. Ook bij een drukkerij van DPG Media in het Brabantse Best werd een poederbrief gevonden, evenals bij het Ikazia Ziekenhuis en een ander pand aan het Delftseplein in Rotterdam en de uitgever van het Nederlands Dagblad in Amersfoort.
» de Telegraaf
dinsdag 17 november 2020, 16:26 uur
Zeven poederbrieven bezorgd bij bedrijven in Amsterdam, Rotterdam en Best
NU.nlZes poederbrieven zijn dinsdag bezorgd bij zes bedrijven en hotels in Amsterdam, Rotterdam en Best. Ook het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam heeft een poederbrief ontvangen. Niemand is gewond geraakt.
» NU.nl
dinsdag 17 november 2020, 12:42 uur
Poederbrieven bezorgd bij panden in Amsterdam, Rotterdam en Best
NU.nlBij een drukkerij van uitgever DPG Media in Best en bij een gebouw in Amsterdam waar de redacties van onder meer Het Parool en de Volkskrant in huizen, zijn dinsdag poederbrieven bezorgd. De politie kan niet melden welke stof de brieven bevatten, maar zegt wel dat niemand gewond is geraakt.
» NU.nl
dinsdag 17 november 2020, 12:32 uur
Poederbrief bezorgd bij bedrijf
HardnieuwsBEST - Dinsdagmorgen 17 november is een poederbrief bezorgd bij een bedrijf aan de Tormentil in Best.
» Hardnieuws
dinsdag 17 november 2020, 11:18 uur
DPG Media opgeschrikt door vermeende poederbrief, medewerkers geïsoleerd
PZCDe twee vermeende poederbrieven die vanochtend zijn bezorgd bij het klantcontactcentrum in het Brabantse Best en het INIT-gebouw in Amsterdam, beide van DPG Media, hebben ‘zeer waarschijnlijk’ niks te maken met de verslaggeving van het bedrijf. Deze site en krant zijn onderdeel van DPG Media.
» PZC
dinsdag 17 november 2020, 11:18 uur
DPG Media opgeschrikt door vermeende poederbrief, medewerkers geïsoleerd
de GelderlanderDe twee vermeende poederbrieven die vanochtend zijn bezorgd bij het klantcontactcentrum in het Brabantse Best en het INIT-gebouw in Amsterdam, beide van DPG Media, hebben ‘zeer waarschijnlijk’ niks te maken met de verslaggeving van het bedrijf. Deze site en krant zijn onderdeel van DPG Media.
» de Gelderlander
dinsdag 17 november 2020, 11:05 uur
Poederbrieven bezorgd bij panden van DPG media
NU.nlBij een drukkerij van uitgever DPG Media in Best is dinsdag een poederbrief aangetroffen, zo meldt de politie aan NU.nl. Na onderzoek bleek het te gaan om een stof die in "de aangetroffen hoeveelheid niet schadelijk is voor een mens".
» NU.nl
dinsdag 17 november 2020, 10:51 uur
Twee poederbrieven bij DPG Media: ‘Zeer waarschijnlijk niets te maken met verslaggeving’
Brabants DagbladBEST - De poederbrief die dinsdagochtend is bezorgd bij het klantcontactcentrum van DPG Media in Best - waar het Brabants Dagblad onderdeel van is - heeft ‘zeer waarschijnlijk’ niks te maken met de verslaggeving van het bedrijf. Dat geldt ook voor de poederbrief die bij het INIT-gebouw in Amsterdam, waarin ook DPG Media huist, is afgegeven.
» Brabants Dagblad
dinsdag 17 november 2020, 10:51 uur
Twee poederbrieven bij DPG Media: ‘Zeer waarschijnlijk niets te maken met verslaggeving’
BN DeStemBEST - De poederbrief die dinsdagochtend is bezorgd bij het klantcontactcentrum van DPG Media in Best - waar BN DeStem onderdeel van is - heeft ‘zeer waarschijnlijk’ niks te maken met de verslaggeving van het bedrijf. Dat geldt ook voor de poederbrief die bij het INIT-gebouw in Amsterdam, waarin ook DPG Media huist, is afgegeven.
» BN DeStem
dinsdag 17 november 2020, 10:37 uur
Poederbrief bezorgd bij bedrijf in Best
de TelegraafDe brief met poeder die dinsdagochtend was bezorgd bij een drukkerij van DPG Media in Best, blijkt geen gevaarlijke stof te bevatten. Dat meldt de politie na onderzoek van de stof in de brief.
» de Telegraaf
dinsdag 17 november 2020, 10:33 uur
Poederbrief bezorgd bij drukkerij van De Persgroep in Best, substantie onderzocht
NU.nlBij een drukkerij van uitgever De Persgroep in Best is dinsdag een poederbrief aangetroffen, zo meldt de politie aan NU.nl. "Specialisten zijn bezig met het bemonsteren van de brief en het poeder om te achterhalen of er gevaar is", aldus de politie.
» NU.nl
dinsdag 17 november 2020, 10:19 uur
Poederbrief bezorgd bij drukkerij van de Brabantse kranten in Best
Omroep BrabantEr is dinsdagmorgen een poederbrief gevonden bij de drukkerij van DPG Media aan de Tormentil in Best. Bij de brief zat een stof die bij de aangetroffen hoeveelheid niet schadelijk is. In Best worden onder meer het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad en BN DeStem gedrukt.
» Omroep BrabantFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Hardnieuws
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: BN DeStem
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Best

5 augustus 11:36Man betrapt bij stelen van palmboom met scootmobiel in Best
3 augustus 10:45Dodelijk ongeluk op de A2 bij Best: vrachtwagenchauffeur had gedronken
1 augustus 20:01Man (73) uit Den Bosch overleden bij botsing tussen bestelauto en vrachtwagen op A2
19 juli 09:30Auto uitgebrand in Best
9 juli 19:12Kindje (2) alleen gelaten in auto, politie vindt ouder via omroepinstallatie van bouwmarkt
2 juli 17:25Van Rijthoven kan Wimbledon-schema nog altijd niet geloven: ‘Best een raar gezicht’
2 juni 10:51Kop- staartbotsing vrachtwagens knooppunt Ekkersweijer tussen Son en Best
17 april 16:24Wielrenner overleden aan verwondingen nadat hij eerder onder van tractor losgeraakt werktuig kwam
4 april 09:49Benzine was door drukte helemaal op bij goedkope pomp in Best: ‘Kon niet worden geleverd’
5 maart 10:31Vrouw zwaargewond na steekincident Best
1 februari 12:10Twee gewonden bij steekincident in woning
31 januari 11:25Dochter (18) overlijdt aan verwondingen na ongeval waarbij ook vader om het leven kwam
24 januari 11:09Man (51) uit Sint-Oedenrode overleden bij ongeluk in Best, tweede inzittende (18) zwaargewond
24 januari 11:03Dode bij ongeluk Best is man (51) uit Sint-Oedenrode, dochter zwaargewond
22 december 07:10Vrachtwagen met varkens gekanteld op A50, weg lang dicht
1 december 11:58Grote politiemacht arresteert man in Best na dreiging met vuurwapen
13 november 09:40'Nog warm bed' leidt tot aanhouding 11e verdachte in groot drugsonderzoek
1 november 17:06Politie weerspreekt ‘loverboy-verhaal’ in B&B van Henk Krol
22 oktober 18:55Onderzoek naar woningbrand Best verder, verdachte vrij
16 oktober 21:07Nieuwsoverzicht | Bewoner na woningbrand opgepakt - Kindje (4) overlijdt na val in zwembad
RSS.