menu
zoek

Nieuws Breezand

Twee aanhoudingen na diefstal auto

woensdag 28 juli 2021, 12:44 uur

Op dinsdag heeft de politie twee mannen aangehouden nadat zij met een gestolen auto te water raakten op de Molenvaart. De mannen wisten ongedeerd uit de auto te komen en gingen er vervolgens te voet vandoor.

Waar: Ceresplein in Breezand

Rond 17.25 uur kreeg de politie melding dat op het Ceresplein een auto was gestolen door twee mannen die ermee wegreden. De eigenaar van de auto, een 84-jarige man uit Breezand, was even daarvoor uit zijn auto gestapt om spullen uit te laden en liet hierbij de motor draaien. Vervolgens stapten de twee mannen van 31 en 23 jaar uit Polen in de auto. Op de Molenvaart raakten zij rond 17.55 uur door een nog onbekende oorzaak te water. De twee wisten ongedeerd uit de auto te komen en renden vervolgens weg in de richting van de Schorweg. Met behulp van een getuige, die de mannen achtervolgde op zijn quad, wist de politie niet lang daarna op de Molenvaart de twee verdachten aan te houden. De getuige realiseerde zich door het eerder verspreide burgernet-melding over de gestolen auto, dat dit de betreffende auto was. De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. Meld u aan bij Burgernet Burgernet is een telefonisch netwerk. Via dit netwerk krijgen bewoners en werknemers van bedrijven, die zich hebben aangemeld, een oproep als de politie een zoekactie begint. De politie zet Burgernet in bij urgente zaken waarbij de politie een duidelijk signalement heeft. Elke inwoner (vanaf 16 jaar) van een deelnemende gemeente kan zich aanmelden. Ook als u niet in de gemeente woont, maar er wel werkt, kunt u zich aanmelden. U kunt daar ook de BurgernetApp downloaden (Android of iOS). 2021156236


» Politie.nl


Kaart nieuws Breezand. Locatie nieuws: 52.89062 / 4.82040 Ceresplein


dinsdag 27 juli 2021, 20:36 uur
Mannen stelen auto in Breezand, belanden vervolgens in sloot
de TelegraafEen auto is dinsdagavond te water geraakt aan de Molenvaart in Breezand nadat het voertuig even daarvoor werd gestolen aan het Ceresplein, in de buurt.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: de Telegraaf

Meer nieuws uit Breezand

9 oktober 18:45Campingbeheerders aangeslagen door dodelijk ongeluk 19-jarige man: "Gedaan wat we konden"
28 juli 12:44Twee aanhoudingen na diefstal auto
RSS.