menu
zoek

Nieuws Breezand

Julianadorp - Man overlijdt bij verkeersongeval

zaterdag 9 oktober 2021, 08:02 uur

Aan de Zanddijk is vrijdagavond omstreeks 22.45 uur een 19-jarige inwoner van Den Helder overleden. Hij zat als bijrijder in een auto, die met hoge snelheid via ander straatmeubilair tegen een meerpaal tot stilstand kwam. Twee andere inzittenden, de 19-jarige bestuurder uit Julianadorp en een 18-jarige vrouw uit Breezand, zijn met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Waar: Zanddijk in Breezand

Het dodelijke slachtoffer zat bekneld in de zwaar beschadigde auto en is door de brandweer uit de auto gehaald. Hulp mocht niet meer baten. De nabestaanden zijn in kennis gesteld. Een familieagent zal hen bijstaan. Ook wordt slachtofferhulp ingeschakeld. De afdeling verkeersongevallen analyse van de politie Noord-Holland doet verder onderzoek naar de toedracht van de eenzijdige aanrijding. Er is geen sprake van alcoholgebruik. 2021210873


» Politie.nl


Kaart nieuws Breezand. Locatie nieuws: 52.90020 / 4.71794 Zanddijk


zaterdag 9 oktober 2021, 18:45 uur
Campingbeheerders aangeslagen door dodelijk ongeluk 19-jarige man: "Gedaan wat we konden"
RTV N-HCampingbeheerders Anne en Jeanine Drenth zijn diep geraakt door het dodelijke ongeluk dat vannacht voor hun deur aan de Zanddijk in Julianadorp plaatsvond. Als eerste waren zij samen met een buurman ter plaatse. Bij de autocrash is een 19-jarige man uit Den Helder omgekomen, twee andere slachtoffers van 18 en 19 jaar liggen nog met zwaar letsel in het ziekenhuis. 
» RTV N-H
zaterdag 9 oktober 2021, 09:41 uur
Dode bij ongeval in Julianadorp
Blik op NieuwsAan de Zanddijk in Julianadorp is vrijdagavond omstreeks 22.45 uur een 19-jarige inwoner van Den Helder overleden. Hij zat als bijrijder in een auto, die met hoge snelheid via ander straatmeubilair tegen een meerpaal tot stilstand kwam. Twee andere inzittenden, de 19-jarige bestuurder uit Julianadorp en een 18-jarige vrouw uit Breezand, zijn met zwaar letsel vervoerd naar het ziekenhuis.
» Blik op Nieuws
zaterdag 9 oktober 2021, 08:40 uur
Jongen (19) overleden bij ongeval in Julianadorp, twee tieners zwaargewond
RTV N-HBij een grote crash op de Zanddijk in Julianadorp is vrijdagavond rond kwart voor elf een 19-jarige inwoner van Den Helder om het leven gekomen. De bestuurder van de auto en een andere inzittende zijn met zwaar letsel naar het ziekenhuis vervoerd.
» RTV N-H
zaterdag 9 oktober 2021, 08:35 uur
Dode en zwaargewonden bij verkeersongeval in Julianadorp
de GelderlanderEen 19-jarige inwoner van Den Helder is gisteravond laat om het leven gekomen doordat de auto waarin hij zat botste tegen een paal. Dat gebeurde in Julianadorp (Noord-Holland). Twee andere inzittenden raakten zwaargewond.
» de Gelderlander
zaterdag 9 oktober 2021, 08:34 uur
Verkeersdrama in Julianadorp: dode (19) en twee andere tieners zwaargewond
de TelegraafEen 19-jarige inwoner van Den Helder is vrijdagavond laat om het leven gekomen doordat de auto waarin hij zat tegen een paal botste. Dat gebeurde in Julianadorp (Noord-Holland). Twee andere inzittenden raakten zwaargewond.
» de TelegraafFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Breezand

9 oktober 18:45Campingbeheerders aangeslagen door dodelijk ongeluk 19-jarige man: "Gedaan wat we konden"
28 juli 12:44Twee aanhoudingen na diefstal auto
RSS.