menu
zoek

Nieuws Castelre

Hennepkwekerij ontdekt na anonieme tip

maandag 8 juni 2020, 13:13 uur

Nadat de politie een anonieme tip ontving, trof zij zaterdagavond 6 juni een hennepkwekerij en een hennepstekkerij aan in een schuur aan de Schootsenhoek. Een dag later werd een 25-jarige man uit Tilburg aangehouden als verdachte. Hij zit vast voor onderzoek.

Waar: Schootsenhoek in Castelre

De politie trof zaterdagavond in een schuur bij de woning meerdere ruimtes aan, waarbij een sterke geur werd waargenomen. Hier werd de stekkerij en kwekerij aangetroffen met in totaal 384 planten, 21 moederplanten en 624 stekken. Op dat moment was er niemand aanwezig en werden er geen aanhoudingen verricht. Een dag later kreeg de politie een melding dat er nu een persoon op het terrein liep. Hij werd bij onze aankomst aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!
Ruikt u henneplucht en denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij: Aanwezigheid van hennepgeur. Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting. Constant zoemend of ronkend geluid. Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.

Drugs in Castelre

» Politie.nl


Kaart nieuws Castelre. Locatie nieuws: 51.42544 / 4.78111 Schootsenhoek


maandag 8 juni 2020, 16:04 uur
Tilburger opgepakt voor wietkwekerij in schuur
CrimesiteDe politie heeft zondag een 25-jarige Tilburger opgepakt die wordt verdacht van het runnen van een wietkwekerij in een schuur aan de Schootsenhoek in Castelre (Noord-Brabant). De kwekerij met in totaal 384 planten, 21 moederplanten en 624 stekken werd zaterdagavond in meerdere ruimtes van de schuur bij een woning aangetroffen. De politie kwam de wietkwekerij […] Het bericht Tilburger opgepakt voor wietkwekerij in schuur verscheen eerst op Crimesite.
» Crimesite
maandag 8 juni 2020, 13:37 uur
Tilburger aangehouden in hennepkwekerij in Castelre
BN DeStemCASTERLE/TILBURG - Een 25-jarige man uit Tilburg is zondag aangehouden, omdat hij verdacht is van het houden van een hennepkwekerij in een schuur in Castelre. De man zit vast.
» BN DeStemFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Castelre

8 juni 16:04Tilburger opgepakt voor wietkwekerij in schuur
RSS.