menu
zoek

Nieuws Casteren

Hulsel, Casteren - Politie op zoek naar aanrander van jonge meiden

woensdag 20 mei 2020, 12:12 uur

We zijn op zoek naar een man, die in de afgelopen twee maanden twee aanrandingen pleegde, waarbij jonge meiden van pas 13 en 18 jaar het slachtoffer waren. De incidenten gebeurden op 25 maart en 15 mei 2020 in Casteren en Hulsel. Deze locaties liggen maar een paar kilometer bij elkaar vandaan.

Waar: Molendijk in Casteren

Op vrijdagmiddag 15 mei werd een 13-jarig meisje op de Molendijk in Hulsel aangerand door een onbekende man. De dader trok haar ter hoogte van de schuilhut op die weg mee de bosjes in, waar hij haar knevelde. Hij nam het meisje mee naar een vennetje, zo’n 50 meter verderop. Twee voorbijgangers hoorden het meisje gillen en schoten haar te hulp. De dader ging er eerst te voet en daarna in een auto vandoor. Al een paar weken eerder, op woensdag 25 maart, werd een 18-jarige vrouw het slachtoffer van een aanranding op de Wagenbroeken in Casteren. Dit gebeurde tussen ongeveer 18.10 en 18.50 uur, nabij een soortgelijke schuilhut. De vrouw deed daarvan aangifte en de recherche nam de zaak in onderzoek. We gaan op dit moment uit van dezelfde dader.

De dader
Volgens beide slachtoffers en getuigen gaat het om een blanke, op het oog kale man, die nog wel gemillimeterd haar zou hebben. Zij spreken over een stevig postuur met een bierbuikje. Hij wordt geschat op ongeveer 35 a 40 jaar en hij zou zo’n 1.70 a 1.75 meter lang zijn. Het lijkt erop dat de man de omgeving vrij goed kent en daarom vermoeden wij dat hij in de streek woont of daar regelmatig komt. We hebben aan de hand van de verklaringen van slachtoffers en getuigen een goed signalement van de dader. Ook hebben we een goed beeld van de auto waarin hij zich verplaatst. De dader kwam in zijn handelen wat onhandig over. Hij geeft het beeld van iemand die waarschijnlijk niet goed weet hoe hij met vrouwen om moet gaan en misschien in het dagelijks leven moeite heeft om met vrouwen contact te maken.

Goed gepoetste auto
De man reed in een blauwe stationwagen, zeer waarschijnlijk een Opel Astra van het model 2004 – 2010, soortgelijk qua model en kleur als de auto op de foto. Meerdere getuigen spraken over een opvallend nette, zeer goed gepoetste auto. De auto stond in de directe omgeving van de plek van de aanrandingen geparkeerd.

Mogelijke getuige
Voor de zaak in Hulsel zijn we op zoek naar een specifieke getuige. Op die vrijdagmiddag stond rond 12.30 – 12.45 uur bij de schuilhut een lichtblauwe auto geparkeerd, mogelijk van het merk Opel. De auto stond op het pad met de voorkant richting die hut. We komen erg graag in contact met degene die de auto daar parkeerde en waarschijnlijk in de buurt was. Hij of zij kan een belangrijke getuige voor ons zijn.

Tips
Wij maken ons grote zorgen en deze man moeten we vinden voordat hij weer mogelijk opnieuw toeslaat. Heeft u een vermoeden wie de dader is of heeft u andere informatie die ons kan helpen? Hebt u mogelijk bewakingscamera’s die misschien iets hebben geregistreerd dat ons kan helpen? Meld het dan zo snel mogelijk bij de recherche in Eindhoven. Neem contact met ons op via het landelijk politienummer 0900-8844 en vraag naar de districtsrecherche in Eindhoven. U kunt ook bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070. Gegarandeerd anoniem geeft u tips door via de M-lijn, 0800-7000. Natuurlijk kunt u ook het tipformulier invullen.

Meer informatie en details
Wilt u meer weten over dit onderzoek en meer details weten?   Via de link komt u op een pagina met uitgebreidere informatie over deze zaken

Zedenmisdrijf in Casteren

» Politie.nl


Kaart nieuws Casteren. Locatie nieuws: 51.39534 / 5.19489 Molendijk


woensdag 20 mei 2020, 15:17 uur
Politie op zoek naar aanrander van jonge meiden
Blik op NieuwsIn de afgelopen twee maanden zijn door vermoedelijk dezelfde man twee aanrandingen gepleegd, waarbij jonge meiden van pas 13 en 18 jaar het slachtoffer waren. 'De incidenten gebeurden op 25 maart en 15 mei 2020 in Casteren en Hulsel. Deze locaties liggen maar een paar kilometer bij elkaar vandaan', zo laat de politie woensdag weten.
» Blik op NieuwsFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl

Meer nieuws uit Casteren

20 mei 15:17Politie op zoek naar aanrander van jonge meiden
28 september 19:43Auto vliegt in brand na botsing in Casteren, bestuurder komt om
28 mei 17:33Brabants stel gaat trouwen door telefoontje Robbie Williams: 'Doe haar eens een aanzoek'
RSS.