menu
zoek

Nieuws Coevorden

Brandweer kon niet communiceren met beknelde Kenan (5)

maandag 9 december 2019, 19:40 uur

Dat de 5-jarige Kenan zijn hachelijke beknelling tussen de puinhopen van een ingestorte grillroom in Coevorden wist te overleven, is voor een aanzienlijk deel te danken aan twee gespecialiseerde brandweerteams. „Dát, en een heel portie geluk”, blikt een betrokken reddingswerker terug. Het gaat om zogenoemde STH-teams, met technische hulpverlening als specialisme.

Waar: Sallandsstraat in Coevorden

» de Telegraaf


Kaart nieuws Coevorden. Locatie nieuws: Sallandsstraat


maandag 9 december 2019, 17:18 uur
Coevorden komt in actie en omarmt gezin van kleine Kenan
Hart van NederlandCoevorden steekt de familie van Kenan een hart onder de riem. Op initiatief van Daniëlle van der Weide is er een doneeractie gestart voor de mensen die getroffen zijn door de explosie in de grillroom . Talloze winkeliers hebben hun steun toegezegd.
» Hart van Nederland
maandag 9 december 2019, 17:03 uur
Onderzoek op locatie explosie grillroom Coevorden klaar
NOSForensische rechercheurs zijn klaar met het onderzoek naar de explosie in de grillroom in Coevorden. De conclusies van het onderzoek komen later deze week, zegt een woordvoerder van de politie.
» NOS
maandag 9 december 2019, 15:58 uur
Coevorden in actie voor gezin geëxplodeerde grillroom: 'Ze zijn één van ons'
RTV DrentheCoevorden komt massaal in actie voor de eigenaren van de grillroom Ali Baba, die zaterdag na een explosie instortte.
» RTV Drenthe
maandag 9 december 2019, 14:38 uur
Politie zet kraan en honden in bij onderzoek ontplofte grillroom Coevorden
Dagblad van het NoordenCOEVORDEN - De politie heeft maandag een kraan en speurhonden ingezet bij het onderzoek naar de explosie die zaterdagmiddag een grillroom in Coevorden compleet verwoestte. Even na vier uur ‘s middags was het onderzoek afgerond.
» Dagblad van het Noorden
maandag 9 december 2019, 14:23 uur
Klasgenoten van Kenan uit Coevorden vragen zich af: 'Kan ons huis ook instorten?'
Dagblad van het NoordenCOEVORDEN - De klasgenootjes van de vijfjarige Kenan uit Coevorden zijn erg geschrokken door wat er zaterdag met hun vriendje is gebeurd. Leerkrachten staan met de mond vol tanden.
» Dagblad van het Noorden
maandag 9 december 2019, 13:27 uur
Forensische rechercheurs doen onderzoek naar explosie Coevorden
de TelegraafForensisch rechercheurs zijn maandag begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de explosie zaterdag in een grillroom in Coevorden. Daarbij zet de politie ook speurhonden in.
» de Telegraaf
maandag 9 december 2019, 12:47 uur
Impact op school van 5-jarige Kenan is groot: 'Vooral de jonge kinderen zijn erg geschrokken'
RTV DrentheKlasgenootjes van Kenan uit Coevorden zijn geschrokken van het nieuws dat het 5-jarige jongetje dit weekend gewond is geraakt bij een explosie.
» RTV Drenthe
maandag 9 december 2019, 12:30 uur
Geldinzameling voor Kenan (5) na ontploffing Coevorden
de TelegraafVoor het jongetje Kenan en zijn familie uit Coevorden, wiens grillroom en woning zaterdagmiddag door een ontploffing volledig instortte, is een geldinzameling opgezet. Er zijn al bijna 200 donaties gedaan.
» de Telegraaf
maandag 9 december 2019, 11:59 uur
Politie gaat verder met onderzoek bij ingestorte grillroom Coevorden
RTV DrentheDe politie gaat vandaag verder met het onderzoek bij de ingestorte grillroom Ali Baba in Coevorden. Forensisch rechercheurs en speurhonden gaan op zoek naar sporen. Ze hopen zo meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van de explosie bij de grillroom aan de Sallandsestraat.
» RTV Drenthe
maandag 9 december 2019, 07:50 uur
Reddingswerker na bevrijden Kenan: 'Een moment van euforie'
RTV DrentheDe 5-jarige Kenan mag over een paar dagen waarschijnlijk het ziekenhuis verlaten. Het jongetje lag zaterdag urenlang onder het puin van de ingestorte grillroom Ali Baba in Coevorden. Zijn vader kon snel worden bevrijd na de explosie.
» RTV Drenthe
maandag 9 december 2019, 06:15 uur
Na de schrik over explosie in Coevorden overheerst de opluchting over Kenan
Dagblad van het NoordenCOEVORDEN - Een keiharde knal en grillroom Ali Baba stortte in. Omwonenden van de Sallandsestraat in Coevorden schrokken zich zaterdag lam. Na een spannende reddingsoperatie overheerst de opluchting.
» Dagblad van het Noorden
zondag 8 december 2019, 22:22 uur
Reddingswerker vertelt: zo werd kleuter uit puin grillroom Coevorden gered
NOSDe 5-jarige jongen die gisteren urenlang onder het puin van een grillroom in Coevorden lag, is van de intensive care af. Kenan mag waarschijnlijk over paar dagen naar huis. De goede afloop is mede te danken aan een speciaal team van de brandweer dat werd ingezet om de jongen te bevrijden.
» NOS
zondag 8 december 2019, 21:15 uur
Dit zijn de helden die Kenan (5) veilig onder het puin vandaan haalden
Hart van NederlandMet man en macht werd er zaterdagmiddag geprobeerd de vijfjarige Kenan onder het puin in Coevorden vandaan te halen. Na vijf lange uren lukte het dankzij de hulp van het SHT team Noord- en Oost-Nederland. Jarenlang trainden zij voor de situatie die zaterdag werkelijkheid werd.
» Hart van Nederland
zondag 8 december 2019, 18:55 uur
Hoe Kenan (5) uit het puin werd gered: ‘Kruiken hielden hem warm’
de StentorTijdens de reddingsoperatie van de 5-jarige Kenan uit Coevorden dreigde de jongen onderkoeld te raken. Reddingswerker Sietse Smit (39) leidde het team dat Kenan gisteravond uit zijn benarde situatie redde. Hij vertelt hoe kruiken en wollen dekens de jongen warm hielden. ‘Hij heeft echt geluk gehad'.
» de Stentor
zondag 8 december 2019, 18:24 uur
Slachtoffer (5) ingestorte grillroom Coevorden mag binnenkort naar huis
NU.nlDe toestand van de vijfjarige jongen die zaterdag door hulpdiensten onder het puin vandaan is gehaald van een ingestorte grillroom in Coevorden, is stabiel. Het slachtoffer mag waarschijnlijk over een paar dagen al naar huis, meldt de gemeente zondag.
» NU.nl
zondag 8 december 2019, 17:56 uur
Vijfjarige Kenan uit Coevorden mag over een paar dagen naar huis
Hart van NederlandDe vijfjarige Kenan die zaterdagmiddag onder het puin van de grillroom in Coevorden terecht kwam, is van de intensive care af. Hij mag over een paar dagen naar huis. Volgens de burgemeester van Coevorden, Bert Bouwmeester, gaat het goed de jongen.
» Hart van Nederland
zondag 8 december 2019, 17:50 uur
Kenan (5), die onder puin grillroom Coevorden vastzat, mag over paar dagen naar huis
de TelegraafHet vijfjarige jongetje uit Coevorden maakt het goed. De jongen, die zaterdagmiddag na uren werd gered uit de puinhopen van de ingestorte zaak van zijn vader, ligt niet langer op de intensive care. Hij mag waarschijnlijk over een paar dagen naar huis. Dat meldt burgemeester Bert Bouwmeester.
» de Telegraaf
zondag 8 december 2019, 13:49 uur
Kind dat vastzat in ingestort pand is stabiel
MetroDe toestand van het 5-jarige jongetje dat zaterdag urenlang vastzat onder het puin in Coevorden, is stabiel. Dat meldt de gemeente.
» Metro
zondag 8 december 2019, 13:29 uur
Kleuter die uren onder puin lag heeft intensive care verlaten: ‘Moeder was in shock’
de GelderlanderDe toestand van het vijfjarige jongetje dat gisteren urenlang bekneld zat onder het puin van een ingestort pand in het Drentse Coevorden is inmiddels stabiel. Hij ligt niet meer op de intensive care en mag waarschijnlijk over enkele dagen naar huis, meldt de burgemeester. Het onderzoek naar de oorzaak van de explosie in de grillroom gaat morgen verder.
» de Gelderlander
zondag 8 december 2019, 13:29 uur
Kleuter die urenlang onder puin lag ‘stabiel’: ‘Moeder was in shock’
de StentorDe toestand van het vijfjarige jongetje dat gisteren urenlang bekneld zat onder de puinhopen van een ingestort pand in het Drentse Coevorden is inmiddels stabiel. Dat meldt de burgemeester vanmiddag. Het onderzoek naar de oorzaak van de explosie in de grillroom gaat morgen verder.
» de Stentor
zondag 8 december 2019, 13:09 uur
Toestand vijfjarig slachtoffer instorten grillroom Coevorden is stabiel
NU.nlDe toestand van de vijfjarige jongen die zaterdag door hulpdiensten onder het puin is gehaald van een ingestorte grillroom in Coevorden, is stabiel. Het slachtoffer mag waarschijnlijk over paar dagen al naar huis, zo meldt de gemeente zondag.
» NU.nl
zondag 8 december 2019, 12:51 uur
Burgemeester van Coevorden: 'Toestand van 5-jarige Kenan stabiel'
Hart van NederlandDe toestand van Kenan, het vijfjarige jongetje dat zaterdag vijf uur vastzat onder het puin van de ingestorte grillroom in Coevorden, is stabiel. Dat zegt burgemeester Bert Bouwmeester zondagmiddag.
» Hart van Nederland
zondag 8 december 2019, 12:39 uur
Toestand van 5-jarige Kenan is stabiel; hij raakte in Coevorden bedolven onder puin grillroom
Dagblad van het NoordenDe toestand van de 5-jarige Kenan is stabiel, laat burgemeester Bouwmeester van Coevorden weten. De familie is met elkaar herenigd in het ziekenhuis.
» Dagblad van het Noorden
zondag 8 december 2019, 12:33 uur
Burgemeester Coevorden: 'Kenan heeft intensive care verlaten' (update)
RTV DrentheDe toestand van de 5-jarige Kenan is stabiel, dat laat burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden weten. Inmiddels heeft Kenan de intensive care verlaten.
» RTV Drenthe
zondag 8 december 2019, 12:32 uur
Toestand van Kenan (5), die onder puin grillroom Coevorden vastzat, is stabiel
de TelegraafDe toestand van Kenan (5), het jongetje dat onder het puin van de ingestorte grillroom vastzat, is stabiel.
» de Telegraaf
zondag 8 december 2019, 12:20 uur
Dit is wat we nu weten over de explosie in de grillroom in Coevorden
Dagblad van het NoordenGistermiddag vielen er twee gewonden na een explosie in een grillroom in Coevorden. Dit is wat we tot nu toe weten.
» Dagblad van het Noorden
zondag 8 december 2019, 10:28 uur
Jongen van 5 gered uit puin van ingestort restaurant
NOSIn Coevorden is gisteravond een jongen van 5 gered uit het puin van een grillroom. Het ging niet goed met hem, maar volgens artsen is hij de nacht goed doorgekomen.
» NOS
zondag 8 december 2019, 10:28 uur
Agenten maakten selfie voor ingestorte Grillroom Coevorden
Blik op NieuwsBij de ingestorte grillroom zijn zaterdag door twee agenten selfies gemaakt. 'Dit is onacceptabel en niet zoals de politie hoort te handelen', zo reageert de politie zelf.
» Blik op Nieuws
zondag 8 december 2019, 09:38 uur
Omwonenden ingestorte grillroom Coevorden weer thuis
de TelegraafAlle omwonenden van de ingestorte grillroom in Coevorden zijn weer thuis. Volgens een woordvoerster van de gemeente konden zij zaterdagavond nog terugkeren, nadat hun woningen weer waren voorzien van gas, water en elektriciteit. Het is op dit moment niet bekend hoe het met het 5-jarige jongetje gaat, dat onder het puin belandde en na een urenlange reddingsoperatie kon worden bevrijd.
» de Telegraaf
zondag 8 december 2019, 09:20 uur
Onderzoek naar explosie grillroom Coevorden gaat maandag verder
Hart van NederlandDe politie gaat maandag verder met het onderzoek naar de oorzaak van de explosie in grillroom Ali Baba in het Drentse Coevorden. Dat meldt de gemeente.
» Hart van Nederland
zondag 8 december 2019, 09:08 uur
Onderzoek naar oorzaak ontploffing grillroom Coevorden gaat maandag verder
Dagblad van het NoordenDe politie gaat maandag verder onderzoek doen naar de oorzaak van de explosie in grillroom Ali Baba in Coevorden. Dat laat de gemeente weten .
» Dagblad van het Noorden
zondag 8 december 2019, 07:51 uur
Politie onderzoekt maandag oorzaak ontploffing in Coevorden
RTV DrentheHet onderzoek naar de oorzaak van de explosie gisteren in de grillroom in Coevorden gaat morgen verder. Dat laat de gemeente Coevorden weten.
» RTV Drenthe
zaterdag 7 december 2019, 23:39 uur
Politie maakt excuses voor agenten die selfie maken bij de ingestorte grillroom in Coevorden
Dagblad van het NoordenTwee agenten hebben zaterdag een selfie gemaakt bij de ingestorte grillroom in Coevorden. De politie Drenthe meldt dat het duo hierop wordt aangesproken.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 7 december 2019, 23:24 uur
Kleine Kenan (5) na uren onder puin vandaan gehaald
de TelegraafDe schouderklopjes, high fives en omhelzingen die de betrokken redders elkaar uitdeelden, zo halverwege de avond en daarmee vijf uur na de eerste noodmelding, spraken boekdelen. De opluchting was immens. Na een zenuwslopende reddingsoperatie bij de ingestorte grillroom in Coevorden, wisten de heldhaftige brandweerlieden met gevaar voor eigen leven de 5-jarige Kenan onder het puin vandaan te halen.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 22:59 uur
Opluchting bij burgemeester en buurtbewoners na succesvolle bevrijding 5-jarige Kenan
Hart van NederlandOpluchting overheerst na de succesvolle bevrijding van de vijfjarige Kenan in Coevorden. Zaterdagmiddag lag hij vijf uur onder het puin van een ingestorte grillroom.
» Hart van Nederland
zaterdag 7 december 2019, 22:25 uur
Politie keurt selfie agenten bij grillroom Coevorden af
RTV DrentheTwee agenten hebben vanavond in Coevorden selfies gemaakt voor de ingestorte grillroom. "Onacceptabel en niet zoals de politie hoort te handelen. De bewuste collega's zullen hier zeker op worden aangesproken", laat de politie weten op Twitter.
» RTV Drenthe
zaterdag 7 december 2019, 22:17 uur
Politie gaat agenten aanspreken die selfie maakten bij ingestorte grillroom
NOSDe politie gaat twee agenten op het matje roepen die bij de ingestorte grillroom in Coevorden een selfie maakten. Op beelden van Hart van Nederland is te zien hoe de twee, terwijl reddingswerkers op de achtergrond aan het werk zijn, zichzelf op de foto zetten.
» NOS
zaterdag 7 december 2019, 21:49 uur
Agenten maken selfie bij ingestorte grillroom Coevorden
de TelegraafTwee agenten hebben zaterdag in Coevorden selfies gemaakt voor de ingestorte grillroom, waar een jongetje van vijf urenlang onder het puin lag. „Onacceptabel en niet zoals de politie hoort te handelen. De bewuste collega’s zullen hier zeker op worden aangesproken”, laat de politie Drenthe weten op Twitter.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 20:45 uur
Politieagenten maken selfies voor ingestorte grillroom Coevorden
Hart van NederlandTwee agenten hebben zaterdag volop selfies gemaakt voor de ingestorte grillroom in Coevorden. Dit terwijl hulpdiensten nog volop bezig waren om de vijfjarige Kenan onder het puin vandaan te halen.
» Hart van Nederland
zaterdag 7 december 2019, 20:41 uur
Jongen (5) onder puin vandaan gehaald na instorten grillroom in Coevorden
NU.nlEen grillroom aan de Sallandsestraat in Coevorden is zaterdagmiddag door een ontploffing vrijwel volledig ingestort. Een jongen van vijf jaar oud is zaterdagavond levend onder het puin vandaan gehaald, laat de Veiligheidsregio Drenthe weten. Er liggen verder geen mensen meer onder het puin.
» NU.nl
zaterdag 7 december 2019, 20:20 uur
Grillroom in Coevorden ingestort na explosie, jongen van vijf onder puin gehaald
NU.nlEen grillroom aan de Sallandsestraat in Coevorden is zaterdagmiddag door een ontploffing gedeeltelijk of volledig ingestort. Een jongen van vijf jaar oud is zaterdagavond levend vanonder het puin gehaald, laat de Veiligheidsregio Drenthe weten.
» NU.nl
zaterdag 7 december 2019, 20:20 uur
Jongetje (5) ’in zorgwekkende toestand’ bevrijd uit ingestort pand
de TelegraafHet vijfjarige jongetje dat urenlang bekneld zat onder de puinhopen van een ingestort pand in Coevorden is rond 20 uur bevrijd uit zijn benarde positie. Het kind is volgens de Veiligheidsregio in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 20:07 uur
Kleuter na 5 uur bevrijd uit ingestorte grillroom, toestand zorgwekkend
Blik op NieuwsIn Coevorden in de Sallandsestraat is een pand van een grillroom na een explosie volledig ingestort. Dit meldt Veiligheidsregio Drenthe zaterdag.
» Blik op Nieuws
zaterdag 7 december 2019, 20:06 uur
5-jarige jongen bevrijd onder puin ingestorte grillroom
RTV DrentheDe brandweer heeft in Coevorden het 5-jarig jongetje Kenan onder het puin vandaan gehaald. Hij zat urenlang bekneld, na een explosie vanmiddag in een grillroom. Kenan werd aan de achterkant van het pand naar buiten gedragen. Toen de jongen naar buiten kwam, begonnen omstanders en hulpverleners te juichen en te klappen.
» RTV Drenthe
zaterdag 7 december 2019, 20:01 uur
Liveblog: Ontploffing in grillroom Coevorden [gesloten]
RTV DrentheIn Coevorden is vanmiddag een ontploffing geweest in grillroom Ali Baba. Een 5-jarig jongetje en zijn vader werden levend onder het puin vandaan gehaald. Het jongetje verkeert in 'zorgwekkende toestand'.
» RTV Drenthe
zaterdag 7 december 2019, 19:55 uur
Vijfjarige Kenan onder puin grillroom in Coevorden vandaan gehaald
Hart van NederlandDe vijfjarige Kenan is zaterdagavond even voor 20.00 uur onder het puin van de grillroom in Coevorden vandaan gehaald. Volgens de veiligheidsregio is Kenan’s toestand “zorgwekkend”. Het jongetje was samen met zijn vader in grillroom Ali Baba toen er mogelijk een gasexplosie ontstond.
» Hart van Nederland
zaterdag 7 december 2019, 19:54 uur
In Coevorden klinkt applaus: de 5-jarige Kenan is zojuist onder het puin vandaan gehaald
Dagblad van het NoordenDe 5-jarige Kenan is zaterdagavond rond acht uur onder het puin vandaan gehaald door de brandweer. Omstanders applaudisseerden toen het jochie tevoorschijn kwam. Hij verkeert in zorgwekkende toestand, meldt de Veiligheidsregio Drenthe.
» Dagblad van het Noorden
zaterdag 7 december 2019, 19:48 uur
Grillroom in Coevorden ingestort door explosie, jongen van vijf ligt nog onder puin
NU.nlEen grillroom aan de Sallandsestraat in Coevorden is zaterdagmiddag door een ontploffing gedeeltelijk of volledig ingestort. Een jongen van vijf jaar oud ligt nog onder het puin, laat de burgemeester van Coevorden weten aan RTL Nieuws. De jongen is aanspreekbaar.
» NU.nl
zaterdag 7 december 2019, 19:43 uur
’Grote zorgen’ om jongetje (5) onder puin in Coevorden
de TelegraafIn het puin van het ingestorte pand in Coevorden zit nog een jongetje van vijf jaar bekneld. Dat heeft burgemeester Bert Bouwmeester laten weten. Hij maakt zich „grote zorgen” over het jongetje.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 18:59 uur
Specialisten Drachten opgeroepen voor hulp na ontploffing in grillroom Coevorden
Leeuwarder CourantDRACHTEN - Grillroom Ali Baba aan de Sallandsstraat in Coevorden is zaterdag volledig ingestort na een ontploffing. Naast diverse brandweereenheden werd ook een specialistisch team vanuit Drachten naar de locatie gestuurd.
» Leeuwarder Courant
zaterdag 7 december 2019, 18:35 uur
Stroom uit in deel van Coevorden voor reddingsactie
de TelegraafOm veilig te kunnen werken bij het ingestorte gebouw in Coevorden gaat de stroom in de Sallandsestraat en omgeving er af, meldt de Veiligheidsregio. Binnen ligt nog iemand bekneld en een gespecialiseerd team probeert er zo snel mogelijk bij te komen. Het slachtoffer is aanspreekbaar. Agenten en omstanders zeggen dat het om een kind gaat.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 18:26 uur
Pand ingestort na explosie in Coevorden
de TelegraafDoor een explosie in een grillroom in Coevorden is een pand ingestort. Ten tijde van de explosie waren er zeker twee personen in het pand aanwezig. Eén persoon zit nog altijd bekneld onder het puin.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 17:08 uur
Restaurant in Coevorden ingestort na explosie
NOSHeftig nieuws uit de stad Coevorden in de provincie Drenthe. Daar is een restaurant ingestort na een explosie.
» NOS
zaterdag 7 december 2019, 16:59 uur
Buurtbewoner filmt ravage na ontploffing in Coevorden
NU.nlEen grillroom in Coevorden is zaterdagmiddag volledig ingestort. Eén persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. Een andere persoon zou nog onder het puin liggen.
» NU.nl
zaterdag 7 december 2019, 16:29 uur
Grillroom in Coevorden ingestort door explosie, nog één persoon onder het puin
NU.nlEen grillroom aan de Sallandsestraat in Coevorden is zaterdagmiddag door een ontploffing gedeeltelijk of volledig ingestort. Een persoon is onder het puin vandaan gehaald en naar het ziekenhuis gebracht, een tweede persoon moet nog worden gezocht en bevrijd, bevestigt een woordvoerder van Veiligheidsregio Drenthe.
» NU.nl
zaterdag 7 december 2019, 15:57 uur
5-jarige jongen na vijf uur uit puin grillroom Coevorden, 'toestand zorgwekkend'
NOSEen 5-jarige jongen is na vijf uur door de brandweer gered uit het puin van een grillroom, die vanmiddag door een explosie instortte. Volgens de Veiligheidsregio Drenthe is het kind in "zorgwekkende toestand" uit het pand gehaald en meteen naar het ziekenhuis gebracht.
» NOS
zaterdag 7 december 2019, 15:56 uur
Grillroom in Coevorden door ontploffing vrijwel volledig ingestort
NU.nlEen grillroom aan de Sallandsestraat in Coevorden is zaterdagmiddag door een ontploffing gedeeltelijk of volledig ingestort. Een woordvoerder van Veiligheidsregio Drenthe houdt er rekening mee dat er nog slachtoffers onder het puin liggen.
» NU.nl
zaterdag 7 december 2019, 15:53 uur
Restaurant Coevorden ingestort na zware explosie: persoon onder puin
de TelegraafDoor een explosie in Coevorden is een deel van een pand ingestort. De explosie vond volgens de veiligheidsregio plaats in een grillroom aan de Sallandsestraat.
» de Telegraaf
zaterdag 7 december 2019, 15:49 uur
Jongetje (5) na vijf uur bevrijd uit ingestort pand Coevorden
de StentorHet vijfjarige jongetje dat urenlang bekneld zat onder de puinhopen van een ingestort pand in de Drentse plaats Coevorden is rond 20.10 uur bevrijd uit zijn benarde positie. Het kind is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht.
» de Stentor
zaterdag 7 december 2019, 15:49 uur
Jongetje (5) na vijf uur bevrijd uit ingestort pand Coevorden
de GelderlanderHet vijfjarige jongetje dat urenlang bekneld zat onder de puinhopen van een ingestort pand in de Drentse plaats Coevorden is rond 20.10 uur bevrijd uit zijn benarde positie. Het kind is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht.
» de Gelderlander
zaterdag 7 december 2019, 15:49 uur
Grillroom in Coevorden ingestort na explosie, één persoon bekneld onder puin
Brabants DagbladEen grillroom in de Drentse stad Coevorden is door een explosie ingestort. Eén persoon zit al bijna drie uur bekneld onder het puin, een ander slachtoffer is uit het pand gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt Veiligheidsregio Drenthe.
» Brabants Dagblad
zaterdag 7 december 2019, 15:49 uur
Jongen van 5 jaar nog vast onder ingestort pand in Coevorden
BN DeStemEen jongetje van vijf jaar zit nog bekneld in het puin van de ingestorte grillroom in de Drentse plaats Coevorden. Dat heeft burgemeester Bert Bouwmeester laten weten. Hij maakt zich grote zorgen over het jongetje.
» BN DeStem
zaterdag 7 december 2019, 15:49 uur
Jongetje (5) na vijf uur bevrijd uit ingestort pand Coevorden
PZCHet vijfjarige jongetje dat urenlang bekneld zat onder de puinhopen van een ingestort pand in de Drentse plaats Coevorden is rond 20.10 uur bevrijd uit zijn benarde positie. Het kind is in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis gebracht.
» PZC
zaterdag 7 december 2019, 15:40 uur
Explosie verwoest grillroom Ali Baba in Drentse Coevorden
Hart van NederlandIn een grillroom aan de Sallandsestraat in het Drentse Coevorden is rond 15.00 uur een explosie geweest. Hierbij zijn waarschijnlijk twee mensen gewond geraakt. Een van de twee ligt vooralsnog onder het puin.
» Hart van Nederland
zaterdag 7 december 2019, 15:20 uur
Pand grillroom ingestort na ontploffing, tweede slachtoffer nog onder het puin [update]
RTV DrentheIn Coevorden is in de Sallandsestraat vanmiddag even voor drie uur een ontploffing geweest in een grillroom. Het pand is ingestort. Voor zover bekend is er één persoon gewond uit het pand gehaald. Er ligt nog een tweede persoon onder het puin.
» RTV Drenthe
zaterdag 7 december 2019, 15:19 uur
Ontploffing in grillroom Coevorden: pand ingestort, hulpdiensten zoeken naar mensen onder het puin
Dagblad van het NoordenGrillroom Ali Baba aan de Sallandsstraat in Coevorden is zaterdag rond drie uur volledig ingestort na een ontploffing. Eén persoon is levend onder het puin vandaan gehaald. Een jongetje ligt nog bedolven.
» Dagblad van het NoordenFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Coevorden

5 april 10:07Pony's gered uit brandende vrachtwagen
25 maart 17:22Cel voor diefstal elektrische fiets en rondrijden in gestolen auto
18 maart 11:07Twee nieuwe coronabesmettingen vastgesteld in Drenthe
12 maart 06:30BBC2014 over keuze wethouder: 'Steven Stegen is een hele slimme man'
10 maart 11:58Nieuwe besmetting met coronavirus in Coevorden
9 maart 10:44Meisje uit groep 3 met corona 'zit zich thuis te vervelen'
5 maart 21:14Toch opnieuw coronapatiënt bij Bannink, hoe kan dat?
5 maart 11:45Coronavirus: werknemers Bannink in Coevorden wachten thuis in spanning op uitslag virustest
3 maart 14:31Kanonnen Coevorden gaan woensdag op transport naar 't Harde
2 maart 17:18Tweede coronabesmetting in Drenthe
2 maart 15:53Swaneburg draait gaskraan in oktober dicht
1 maart 19:34Coronavirus in Drenthe, het gaat goed met de man uit Dalen
27 februari 19:29Voetgangerstunnel bij station in Coevorden geopend
5 februari 15:07Coevorden als culturele gemeente voor 'Verbonden in verhalen'
4 februari 11:34Coevorden laat historische kanonnen testen door Defensie
31 januari 18:03Voor het eerst sinds oorlog joodse gebedsdienst in Coevorden
25 januari 11:51Auto belandt in sloot naast N34 bij Coevorden
24 januari 11:10Forse schade bij aanrijding in Coevorden
15 januari 11:51Hoogevener (31) verongelukt in Duitsland
13 januari 10:20Auto belandt in sloot bij Coevorden; bestuurder raakt gewond
RSS.