menu
zoek

Nieuws De Goorn

Woningoverval in de Goorn

zaterdag 8 augustus 2020, 09:21 uur

Twee bewoners van een woning aan de Vredemakersweg zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door minimaal drie overvallers in hun woning. Zij bedreigden de bewoners met vuur- en slagwapens en eisten geld.

Waar: Vredemakersweg in De Goorn

Tegen één van de bewoners is geweld gebruikt waardoor deze gewond raakte. De daders namen diverse goederen weg en gingen er vervolgens omstreeks 03.10 uur in een personenauto vandoor in de richting van Berkhout. De omgeving is afgezet door meerdere eenheden en er is een zoekslag gemaakt naar de daders. Beide bewoners hebben zich onder dokterbehandeling moeten stellen. Aan hen wordt slachtofferhulp aangeboden. De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij de overval betrokken zijn dan horen wij dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via  dit formulier onder vermelding van 2020166766.

Getuigenoproep in De Goorn
Overval in De Goorn

» Politie.nl


Kaart nieuws De Goorn. Locatie nieuws: Vredemakersweg


zaterdag 8 augustus 2020, 10:54 uur
Bewoner De Goorn gewond na gewelddadige en gewapende woningoverval
RTV N-HDE GOORN - Twee bewoners van een woning aan de Vredemakersweg in De Goorn kregen vannacht de schrik van hun leven. Minimaal drie overvallers drongen hun woning binnen en bedreigden de bewoners met slag- en vuurwapens. Zij eisten geld.
» RTV N-HFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Politie.nl
Foto: RTV N-H

Meer nieuws uit De Goorn

8 augustus 10:54Bewoner De Goorn gewond na gewelddadige en gewapende woningoverval
RSS.