menu
zoek

Nieuws De Lier

Foutje met dna Lierse plantenkweker? Het kan, want het gebeurde eerder

vrijdag 6 april 2018, 16:53 uur

Het klinkt als een kansloos excuus: ,,Er moet een fout zijn gemaakt, het dna op het wapen kán haast niet van mij zijn.'' Dat zegt de plantenkweker uit De Lier die vijf dagen vastzat in een geruchtmakende liquidatiezaak in Amsterdam. Maar het kan wel, fouten maken met dna. Mohamed Boucharka weet er alles van.

Waar: Tt Melissaweg in De Lier

» Brabants Dagblad


Kaart nieuws De Lier. Locatie nieuws: Tt Melissaweg


vrijdag 6 april 2018, 13:53 uur
'Het is een raar weekje geweest', Westlander weer vrij na aanhouding voor liquidatie
Omroep West'Ach, sommige mensen gaan een weekje op vakantie en ik ben er zo even uit geweest.' De 31-jarige plantenkweker uit De Lier die afgelopen week vast zat op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatie van de broer van kroongetuige Nabil B., blijft nuchter onder zijn aanhouding. Donderdag werd hij vrijgelaten en het Openbaar Ministerie ziet hem niet meer als verdachte.
» Omroep West
donderdag 5 april 2018, 18:46 uur
Plantenkweker uit De Lier vrijgelaten in liquidatiezaak Reduan
RTV N-HAMSTERDAM (AT5) Een 31-jarige man uit De Lier die sinds zaterdag vastzat op verdenking van betrokkenheid bij de liquidatie van de broer van een kroongetuige, vorige week in Amsterdam, is door justitie vrijgelaten.
» RTV N-H
donderdag 5 april 2018, 18:23 uur
Plantenkweker uit De Lier niet langer verdachte in liquidatiezaak
NOSHet Openbaar Ministerie heeft de 31-jarige plantenkweker uit De Lier vrijgelaten die was aangehouden in het onderzoek naar de liquidatie, vorige week, in Amsterdam-Noord.
» NOS
donderdag 5 april 2018, 17:58 uur
Lierse plantenkweker: dna op wapen kan haast niet van mij zijn
de GelderlanderDe 31-jarige directeur van een tropische plantenkwekerij uit De Lier, die zaterdag werd aangehouden in het onderzoek naar de liquidatie in Amsterdam-Noord, is vrijgelaten. Hij wordt niet meer verdacht van betrokkenheid bij de moord. Hoe zijn dna op een wapen is beland, blijft een raadsel.
» de Gelderlander
donderdag 5 april 2018, 17:58 uur
Lierse plantenkweker vrijgelaten in liquidatiezaak, dna blijft raadsel
Brabants DagbladDe 31-jarige directeur van een tropische plantenkwekerij uit De Lier, die zaterdag werd aangehouden in het onderzoek naar de liquidatie in Amsterdam-Noord, is vrijgelaten. Het politieonderzoek heeft geen nieuwe aanwijzingen opgeleverd van mogelijke betrokkenheid bij de liquidatie. De politie onderzoekt wel hoe het dna van de man op een van de wapens is terechtgekomen.
» Brabants Dagblad
donderdag 5 april 2018, 17:58 uur
Lierse plantenkweker vrijgelaten in liquidatiezaak, dna blijft raadsel
BN DeStemDe 31-jarige directeur van een tropische plantenkwekerij uit De Lier, die zaterdag werd aangehouden in het onderzoek naar de liquidatie in Amsterdam-Noord, is vrijgelaten. Het politieonderzoek heeft geen nieuwe aanwijzingen opgeleverd van mogelijke betrokkenheid bij de liquidatie. De politie onderzoekt wel hoe het dna van de man op een van de wapens is terechtgekomen.
» BN DeStem
donderdag 5 april 2018, 17:00 uur
Westlander geen verdachte meer in liquidatiezaak
Omroep WestDe 31-jarige man uit De Lier die vast zat in verband met de moord op de broer van kroongetuige Nabil B., is vrijgelaten. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Hij is geen verdachte meer in de zaak. De drie andere verdachten, onder wie een Hagenaar en een vrouw uit Wassenaar zitten nog wel vast.
» Omroep West
donderdag 5 april 2018, 14:25 uur
Verdachte plantenkweker in Mocro-maffiazaak weer op vrije voeten
Hart van NederlandDe verdachte plantenkweker uit De Lier, die als verdachte werd gezien in de liquidatiezaak van Reduan Bakkali, is weer op vrije voeten. De familie van de man is enorm geschrokken en aangeslagen maar nu ook opgelucht dat de man weer vrij is. “Het is een grote fout. Er moet iets zijn misgegaan”, reageert een familielid […]
» Hart van Nederland
donderdag 5 april 2018, 11:44 uur
Westlandse plantenkweker verdacht in liquidatiezaak broer kroongetuige
Hart van NederlandHet Openbaar Ministerie in Amsterdam beslist donderdag of vrijdag of het de 31-jarige liquidatieverdachte uit De Lier in de cel wil houden. De Westlander, die een tropische plantenkwekerij bezit, zit vast op verdenking van wapenbezit en om zijn mogelijke rol bij de liquidatie van de broer van kroongetuige Nabil B. vorige week. De man werd […]
» Hart van Nederland
donderdag 5 april 2018, 09:10 uur
Tropische plantenkweker verdachte van liquidatie Reduan B.
NOSEen van de drie mannen die zijn aangehouden in verband met de liquidatie van Reduan B, de broer van kroongetuige Nabil B, is de directeur van een tropische plantenkwekerij in De Lier. Bekenden van de 31-jarige man hebben verbijsterd op zijn aanhouding gereageerd.
» NOS
donderdag 5 april 2018, 05:00 uur
Lierse plantenkweker duikt ineens op in liquidatiezaak mocro-maffia
de StentorEen van de drie aangehouden verdachten voor de liquidatie van Reduan B., broer van kroongetuige Nabil, is de directeur van een tropische plantenkwekerij uit De Lier. Niet alleen zijn omgeving, maar zelfs de politie is verrast door de sporen die zijn gevonden van de Westlander.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit De Lier

11 februari 17:03Overvallers dringen huis binnen, maar nemen niks mee
7 januari 23:00Hennepkwekerijen op wielen ontdekt bij bedrijfspand in De Lier
24 april 17:25Drugs gevonden in lading bevroren kippenbouten
9 oktober 20:37Man vast voor fraude met huurcontracten
29 juni 11:40Man (30) overlijdt door bedrijfsongeval in De Lier
6 april 16:53Foutje met dna Lierse plantenkweker? Het kan, want het gebeurde eerder
11 februari 16:16Jongens mishandelen handhavers tijdens carnavalsfeest Westland
RSS.