menu
zoek

Nieuws Delft

Update onderzoek vergisontvoering

woensdag 11 augustus 2021, 09:18 uur

Update 12 augustus: Met de 56-jarige Hoofddorper, die per vergissing was ontvoerd, gaat het naar omstandigheden redelijk.

Waar: Van Assendelftstraat in Delft

Hij en zijn familie willen alle mensen bedanken die hebben meegedacht in deze zaak. Zij voelen zich gesteund door al het medeleven dat de afgelopen dagen is getoond. Zij hebben aangegeven deze heftige gebeurtenis in alle rust en privacy te willen verwerken. Het rechercheteam zet het onderzoek naar de vergisontvoering voort.   ________________________________ Persbericht van 11 augustus: Ontvoerde Hoofddorper terecht! De ontvoerde 56-jarige Hoofddorper is in de nacht van dinsdag op woensdag om 00.45 uur aangetroffen in de Assendelftstraat in Delft. Hij bleek uit de auto gezet te zijn door de ontvoerders. De man is door de ontvoerders mishandeld en werd afgelopen nacht direct naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling. Zijn familie werd in kennis gesteld en de Hoofddorper is inmiddels herenigd met zijn familie. Met man en macht is sinds donderdag naar de man gezocht. Het terugvinden van het slachtoffer had grote prioriteit binnen politie en OM. Meer dan 100 collega’s uit verschillende teams, rechercheurs en diverse specialisten uit meerdere eenheden, zijn dag en nacht bezig geweest om het slachtoffer zo snel mogelijk veilig thuis te krijgen.  De politie doet uitgebreid onderzoek in Delft en heeft afgelopen nacht ook in Gouda sporenonderzoek gedaan. De massale media-aandacht en de hulp en het meedenken vanuit de samenleving heeft het onderzoek geholpen. De politie en het OM willen iedereen daarvoor bedanken. Het onderzoek wordt voortgezet. De 6 verdachten die vast zitten moeten op 18 augustus voor de raadkamer van de rechtbank verschijnen. In verband met het onderzoek naar overige verdachten worden op dit moment geen extra mededelingen gedaan.


» Politie.nl


Kaart nieuws Delft. Locatie nieuws: 52.33414 / 4.64738 Van Assendelftstraat


donderdag 12 augustus 2021, 13:11 uur
Slachtoffer vergisontvoering maakt het 'naar omstandigheden redelijk'
NOSHet gaat "naar omstandigheden redelijk" met de 56-jarige man uit Hoofddorp die het slachtoffer werd van een vergisontvoering. De politie zegt dat hij en zijn familie alle mensen willen bedanken die hebben meegedacht in de zaak. "Ze voelen zich gesteund en hebben aangegeven deze heftige gebeurtenis in alle rust en privacy te willen verwerken."
» NOS
donderdag 12 augustus 2021, 12:56 uur
Slachtoffer vergisontvoering ‘maakt het redelijk’, zegt politie
Brabants DagbladMet de 56-jarige man uit Hoofddorp die per vergissing was ontvoerd, gaat het naar omstandigheden redelijk. Dat meldt de politie. Het slachtoffer en zijn familie bedanken alle mensen die hebben meegedacht in deze zaak, maar willen het gebeurde nu in alle rust en privacy verwerken.
» Brabants Dagblad
donderdag 12 augustus 2021, 11:59 uur
Ontvoerde Hoofddorper (56) maakt het 'naar omstandigheden redelijk'
RTV N-HHet gaat 'naar omstandigheden redelijk' met de 56-jarige man uit Hoofddorp, die een week geleden werd ontvoerd in Cruquius en in de nacht van dinsdag op woensdag weer werd vrijgelaten. Dat laat de politie namens de familie weten.
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 18:16 uur
Video | Ontvoerde man belt lukraak ergens aan: 'Hij had ducttape om zijn hoofd'
NU.nlDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper die enige tijd werd vermist, stond in de nacht van dinsdag op woensdag voor de deur van een wildvreemde in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» NU.nl
woensdag 11 augustus 2021, 17:50 uur
Ontvoerde man (56) belde aan bij Priscilla: ‘Wanhoop stond in zijn ogen’
Brabants DagbladDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, belde vannacht gewond aan bij Priscilla in een woonwijk in Delft. Ze wist niet wat haar overkwam. De man had ducttape rond zijn armen en hoofd. ,,Hij viel gewoon neer omdat hij op was denk ik. De wanhoop stond in zijn ogen.”
» Brabants Dagblad
woensdag 11 augustus 2021, 17:50 uur
Ontvoerde man (56) belde aan bij Priscilla: ‘Wanhoop stond in zijn ogen’
de StentorDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, belde vannacht gewond aan bij Priscilla in een woonwijk in Delft. Ze wist niet wat haar overkwam. De man had ducttape rond zijn armen en hoofd. ,,Hij viel gewoon neer omdat hij op was denk ik. De wanhoop stond in zijn ogen.”
» de Stentor
woensdag 11 augustus 2021, 17:43 uur
Ontvoerde man belt 's nachts aan in Delft: 'We dachten dat het een studentengrap was'
RTV RijnmondDe bewoonster van het portiek in Delft, bij wie de ontvoerde man uit Hoofddorp afgelopen nacht aanbelde, is er nog niet helemaal van bekomen. "Er belt nooit iemand aan om kwart voor één 's nachts. We dachten dat het een studentengrap was."
» RTV Rijnmond
woensdag 11 augustus 2021, 17:10 uur
Hoofddorpers blij dat ontvoerde plaatsgenoot terug is
RTV N-HHoofddorpers zijn opgelucht dat hun plaatsgenoot veilig thuis is. De 56-jarige man was dagenlang vermist, nadat hij was ontvoerd in Cruquius. Afgelopen nacht werd hij teruggevonden in Delft en ondertussen is hij thuis, terug in Hoofddorp. "Ik ben er dolblij om, ik vind het fantastisch", zegt een Hoofddorpse. 
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 15:58 uur
Ontvoerde man belt aan in Delft: ‘Ik dacht dat hij onwel was’
de TelegraafDe 56-jarige Hoofddorper, die mogelijk slachtoffer is van een vergisontvoering, is terecht. In de nacht van dinsdag op woensdag belde hij gewond aan in een wijk in Delft, tot grote schrik van de bewoners.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 14:52 uur
Vergisontvoeringen 'vrij uitzonderlijk': "Meestal wel duidelijk wie je moet hebben"
RTV N-HWat de ontvoerde 56-jarige man uit Hoofddorp de afgelopen zes dagen mee heeft gemaakt, gebeurt niet vaak. Vergisontvoeringen als deze lijken volgens VU-criminoloog Jasper van der Kemp niet heel vaak voor te komen. Ook dat het slachtoffer vandaag door de ontvoerders is vrijgelaten, is volgens hem uitzonderlijk te noemen.
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 14:13 uur
Ontvoerders laten 56-jarige Hoofddorper vrij
Blik op NieuwsNa bijna een week ontvoerd te zijn geweest is in de nacht van dinsdag op woensdag de 56-jarige Hoofddorper om 00.45 uur aangetroffen in de Assendelftstraat in Delft. 'Het slachtoffer was door zijn ontvoerders daar vannacht uit de auto gezet', zo meldt de politie woensdag.
» Blik op Nieuws
woensdag 11 augustus 2021, 13:30 uur
Ontvoerde en mishandelde man belde aan bij portiek Delft: ’Bel alsjeblieft 112’
de TelegraafHet moet een zeer angstig moment zijn geweest voor de bewoners die woensdagochtend, kort na middernacht, een hulpkreet hoorden door hun intercom. Een gewonde man voor hun portiekdeur vroeg ’alsjeblieft zo snel mogelijk noodnummer 112 te bellen’. Het bleek de 56-jarige man die bij een mogelijke vergisontvoering was meegenomen, en kort voor zijn smeekbede op straat was gedumpt in Delft.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 12:42 uur
Ontvoerde Hoofddorper belde vannacht aan: "Dachten dat het een studentengrap was"
RTV N-HDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper heeft hulp gezocht bij een inwoonster van Delft toen hij afgelopen nacht werd vrijgelaten. Hij belde na middernacht aan bij een portiekflat. De bewoonster is nog niet helemaal van de schrik bekomen. "We dachten eerst dat het een studentengrap was."
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 10:45 uur
Slachtoffer vergisontvoering Hoofddorp vrijgelaten
CrimesiteDe 56-jarige man uit Hoofddorp die na een ontvoering vorige week werd vermist is volgens de politie in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in de Van Assendelftstraat in Delft. Hij was daar uit een auto gezet door de ontvoerders. Hij is in een ziekenhuis behandeld.
» Crimesite
woensdag 11 augustus 2021, 09:32 uur
Ontvoerde man (56) gewond aangetroffen in woonwijk
HardnieuwsDELFT - Woensdagmorgen 11 augustus heeft de politie bekendgemaakt dat de 56-jarige ontvoerde man uit Hoofddorp vannacht rond 00.45 uur gewond is aangetroffen is aan de Van Assendelftstraat in Delft. De man zou daardoor zijn ontvoerders uit de auto zijn gezet.
» Hardnieuws
woensdag 11 augustus 2021, 09:28 uur
Slachtoffer vergisontvoering (56) is gevonden, ’mishandeld’ achtergelaten in woonwijk Delft
de TelegraafDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper, die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag rond 00.45 uur gewond aangetroffen in de Van Assendelftstraat in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 09:05 uur
Ontvoerde Hoofddorper vrijgelaten en herenigd met familie
NU.nlDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» NU.nl
woensdag 11 augustus 2021, 08:53 uur
Vermiste man uit Hoofddorp, die mogelijk door Rijnmonders werd ontvoerd, weer terecht
RTV RijnmondDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die vorige week werd ontvoerd en sindsdien vermist was, is weer terecht. Dat bevestigt de politie. Voor de ontvoeringszaak zitten drie Rotterdammers, een Zwijndrechtenaar, een Dordtenaar en een man zonder bekend woonadres vast.
» RTV Rijnmond
woensdag 11 augustus 2021, 08:48 uur
Ontvoerde man uit Hoofddorp terecht, gewond achtergelaten in Delft
NOSDe 56-jarige man uit Hoofddorp die vorige week donderdag werd ontvoerd, is gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. De man is daar afgelopen nacht door zijn ontvoerders uit de auto gezet, meldt de politie. Hij bleek te zijn mishandeld en is in het ziekenhuis onderzocht. Inmiddels is hij weer bij zijn familie.
» NOS
woensdag 11 augustus 2021, 08:39 uur
Slachtoffer vergisontvoering (56) gewond aangetroffen in woonwijk Delft
de TelegraafDe 56-jarige ontvoerde Hoofddorper, die enige tijd werd vermist, is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is met zijn familie herenigd, meldt de politie.
» de Telegraaf
woensdag 11 augustus 2021, 08:39 uur
In Cruquius ontvoerde Hoofddorper (56) gewond teruggevonden in Delft
RTV N-HDe 56-jarige Hoofddorper die vorige week donderdag in Cruquius werd ontvoerd, is weer terecht. Hij is afgelopen nacht gevonden in een woonwijk in Delft, meldt de politie.
» RTV N-H
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Vermiste man (56) gewond aangetroffen in Delft, door ontvoerders uit auto gezet
PZCDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» PZC
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Slachtoffer bizarre 'vergisontvoering' aangetroffen in Delft: gewond uit auto gezet
de StentorDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» de Stentor
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Vermiste man (56) gewond aangetroffen in Delft, door ontvoerders uit auto gezet
Brabants DagbladDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» Brabants Dagblad
woensdag 11 augustus 2021, 08:38 uur
Vermiste man (56) gewond aangetroffen in Delft, door ontvoerders uit auto gezet
de GelderlanderDe 56-jarige man uit Hoofddorp, die donderdagavond werd ontvoerd in het Noord-Hollandse Cruquius, is vannacht gewond aangetroffen in een woonwijk in Delft. Hij bleek uit een auto te zijn gezet door de ontvoerders. De man is naar het ziekenhuis gebracht en vervolgens met zijn familie herenigd.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Hardnieuws
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: RTV N-H
Foto: de Gelderlander

Meer nieuws uit Delft

21 januari 14:39Jongeren gooien urine naar voorbijgangers in Delft
18 januari 07:06Wat vind jij: Het coronatoegangsbewijs kan de prullenbak in
12 januari 19:00Gezonde 'jam' en bananenbrood met schil: deze studenten maken uniek eten
5 januari 18:30Ophef over Delfts eredoctoraat Frans Timmermans: ’Hij kraamt onzin uit’
9 december 11:07Kwart van alle hoogleraren in Nederland is vrouw
14 november 11:00Rotterdam / Delft - Twee mannen aangehouden in Delft na achtervolging
28 oktober 22:00Douwe Bob over aanstaand vaderschap: ‘Veel mensen zullen er een mening over hebben’
5 oktober 14:31Man (58) overlijdt na steekincident in Delft
9 september 17:13Waterschade in Limburg was nu groter dan in 1993 en 1995
20 augustus 15:02Acht aanhoudingen na nachtelijke ruzie met twee gewonden in Delft
12 augustus 13:11Slachtoffer vergisontvoering maakt het 'naar omstandigheden redelijk'
30 juli 13:18Meisje (12) gewond na aanval met mes
30 juli 12:15Getuigen van steekincident gezocht
28 juli 18:30Jongen (17) aangehouden wegens mishandeling boa
7 juli 15:43Gelukt: Studenten rijden wereldrecord met waterstofauto
4 juli 23:29Vrouw op krukken onderuit getrapt en bespuugd in Delft
26 mei 21:40Vogelspotters nog steeds ‘in extase’ nadat zeldzame dwergooruil in Delft neerstreek
9 mei 10:53Verdachte aangehouden na steekincident
5 mei 16:33Kantine TU Delft verkoopt alleen nog vega: ’Een straf’
30 april 09:47Automobiliste overleden bij verkeersongeval
RSS.