menu
zoek

Nieuws Delft

Wassenaar, Delft - Man aangehouden voor woningoverval Konijnenlaan Wassenaar

maandag 6 februari 2023, 16:27 uur

De politie heeft op maandagochtend 6 februari een 24- jarige man in zijn woning aangehouden die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij een woningoverval. Deze woningoverval vond plaats op maandagochtend 24 oktober aan de Konijnenlaan in Wassenaar. De aangehouden verdachte zit vast en het onderzoek is nog in volle gang.

Waar: Frederik van Eedenlaan in Delft

Rond 09.20 uur overvielen drie personen de woning aan de Konijnenlaan. Een 72-jarige inwoonster uit Wassenaar en drie huisschilders werden vastgebonden. De drie overvallers hebben daarna het hele huis doorzocht en zijn er met de buit waaronder sieraden vandoor gegaan. De overvallers zijn na de overval weer vertrokken met de bedrijfsbus van de schilders. Die is later weer gevonden aan de Menkenlaan in Wassenaar. Daarna zijn de overvallers overgestapt in een bronskleurige VW Polo. Deze is vervolgens aan het Lange Land in Zoetermeer aangetroffen. Overvallers op de fiets Op bewakingsbeelden is te zien dat de daders al vier uur voor de overval op een parkeerterrein aan de Menkenlaan aankwamen. Vanaf daar zijn de drie overvallers op een fiets vertrokken in de richting van de Rust en Vreugdlaan. De fietsen werden later aangetroffen in de bosjes van de Koekoekslaan.   Opsporingsprogramma’s Het onderzoek naar deze zaak is nog in volle gang. Het onderzoeksteam doet onderzoek naar de rol van de aangehouden verdachte. In de opsporingsprogramma’s Team West en in Opsporing Verzocht is deze zaak ruim onder de aandacht gebracht. In de uitzendingen zijn er beelden getoond (zie link) van de weggenomen sieraden en de door de verdachten gebruikte fietsen. Het onderzoeksteam komt nog graag in contact met mensen die belangrijke informatie hebben over deze woningoverval. Tippen kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.


» Politie.nl


Kaart nieuws Delft. Locatie nieuws: 51.99122 / 4.36171 Frederik van Eedenlaan
Frederik van Eedenlaan in Delft


zondag 5 februari 2023, 14:44 uur
Getuigenoproep steekincident Delft
Politie.nlBij een steekincident aan de Frederik van Eedenlaan in Delft zijn zondagochtend 5 februari twee slachtoffers zwaar gewond geraakt en is een slachtoffer overleden. De politie hield kort na het steekincident een verdachte aan, het onderzoek is in volle gang.
Rond 11:00 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in Delft. Toen agenten aan kwamen in de Frederik van Eedenlaan troffen zij drie gewonde slachtoffers aan. De hulpverlening werd meteen opgestart, een van de slachtoffers, een 33-jarige vrouw, overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie startte meteen een onderzoek naar de verdachte, kort na het incident is na een achtervolging in België een 31-jarige man aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit daar vast voor verhoor, zijn rol bij het incident wordt onderzocht. Hoewel het onderzoek nog in volle gang is, wijzen de eerste bevindingen er op dat de aard van het incident vermoedelijk in de relationele sfeer gezocht moet worden. Uitgebreid onderzoek moet dit verder uitwijzen. Forensische specialisten doen onderzoek rondom de woning en rechercheurs doen uitgebreid onderzoek naar het incident. Getuigen Heeft u iets gezien of beelden van de omgeving Frederik van Eedenlaan die de politie kunnen helpen bij het onderzoek? Dan komt de politie heel graag met u in contact via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via onderstaand tipformulier

» Politie.nl
maandag 6 februari 2023, 19:15 uur
Verdachte steekincident Delft overgeleverd aan Nederland
Blik op NieuwsDe verdachte die zondag 5 februari aangehouden werd door de Belgische politie na een steekincident in Delft is maandagmiddag 6 februari rond 15:42 uur overgeleverd aan de Nederlandse politie.
» Blik op Nieuws
maandag 6 februari 2023, 19:07 uur
Verdachte van drama Delft door politie opgehaald uit België en terug in Nederland
Omroep WestDe 31-jarige Belgische verdachte van de dodelijke steekpartij in Delft, is maandagmiddag al door de Haagse politie opgehaald uit België. Eerder op de dag besloot de onderzoeksrechter in Antwerpen dat hij mocht worden overgeleverd aan Nederland.
» Omroep West
maandag 6 februari 2023, 14:40 uur
Verdachte van fatale steekpartij in Delft wordt door België overgeleverd
NU.nlDe 31-jarige verdachte van de fatale steekpartij in Delft van zondag wordt vandaag door België overgeleverd aan Nederland. Dat bevestigt de politie na berichtgeving van Omroep West.
» NU.nl
maandag 6 februari 2023, 14:39 uur
Vrouw (33) vermoedelijk gedood door ex, nichtje en buren herkennen de Belg
de StentorHet lijkt steeds duidelijker te worden dat de 33-jarige vrouw in Delft is doodgestoken door haar ex uit België. Het nichtje van de getroffen familie herkent hem als de voormalige geliefde van haar nu overleden nicht. Ook een van de buren zegt dat het om de ex gaat.
» de Stentor
maandag 6 februari 2023, 12:43 uur
Buurtbewoners dodelijke steekpartij Delft: 'Rust zacht meisje'
Omroep West'Het voelt zo raar en leeg. Een jonge vrouw is van haar leven beroofd', zegt een buurvrouw maandag terwijl ze kijkt naar het huis waar een dag eerder een 33-jarige vrouw werd doodgestoken. De vrouw, die moeder is van een dochtertje, overleed ter plekke. De 31-jarige verdachte is maandag overgeleverd aan Nederland.
» Omroep West
maandag 6 februari 2023, 11:54 uur
Verdachte van moord in Delft lang achtervolgd door Brabantse politie vanaf A16
BN DeStemMeerdere eenheden van de Brabantse politie hebben zondag kilometers lang een moordverdachte achtervolgd.
» BN DeStem
zondag 5 februari 2023, 20:02 uur
Moordverdachte (31) zet A16 op stelten: politie massaal in de achtervolging
Omroep BrabantEen vluchtende moordverdachte (31) heeft zondagochtend de A16 op stelten gezet. Met hoge snelheid probeerde hij uit handen te blijven van onder meer de Brabantse politie. Hij werd gezocht voor een fatale steekpartij in Delft, waarbij een vrouw (33) omkwam.
» Omroep Brabant
zondag 5 februari 2023, 17:24 uur
Drama in Delft: ’Onderzoek is nog in volle gang’
de TelegraafIn Delft heeft zondagochtend een steekpartij plaatsgevonden. De woordvoerder van de politie laat weten dat hierbij twee personen gewond zijn geraakt. Eén 33-jarige vrouw is om het leven gekomen. De verdachte is aangehouden.
» de Telegraaf
zondag 5 februari 2023, 15:42 uur
33-jarige vrouw overleden, twee zwaargewonden bij steekpartij in Delft
de TelegraafAan de Frederik van Eedenlaan in Delft is zondagmorgen bij een steekpartij een 33-jarige vrouw omgekomen. Een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw raakten zwaargewond, meldt de politie. Er is een 31-jarige verdachte aangehouden, het zou gaan om een Belg. Hij werd bij de zuiderburen klemgereden door agenten op de E19 bij Schoten.
» de Telegraaf
zondag 5 februari 2023, 15:36 uur
Aangehouden verdachte postte na steekdrama Delft nog bericht: ’Sorry iedereen’
de TelegraafBewoners van de Delftse wijk Voorhof staan achter het politielint van de hermetisch afgesloten Frederik van Eedenlaan, waar zondagmorgen rond half elf een steekpartij plaatsvond. Bij het drama vielen een dode en twee gewonden. Een ooggetuige slaat haar handen voor haar ogen.
» de Telegraaf
zondag 5 februari 2023, 15:21 uur
Dode (33) en gewonden bij steekincident in Delft, verdachte in België aangehouden
Blik op NieuwsZondagochtend is bij een steekincident rond 11.00 uur in Delft aan de Frederik van Eedenlaan een 33-jarige vrouw om het leven gekomen. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 5 februari 2023, 15:07 uur
Slachtoffer fatale steekpartij Delft is vrouw (33), verdachte in België gearresteerd
Omroep WestHet slachtoffer van de dodelijke steekpartij, zondagochtend in Delft, is een 33-jarige vrouw. Dat laat de politie weten. Het slachtoffer stierf ter plekke aan haar verwondingen. Een andere vrouw van 57 en een 55-jarige man raakten zwaargewond. Zij zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
» Omroep West
zondag 5 februari 2023, 13:55 uur
Dode en zwaargewonden bij steekpartij in Delft, verdachte aangehouden (UPDATE)
CrimesiteBij een steekpartij aan de Frederik van Eedenlaan in Delft is zondagochtend een 33-jarige vrouw overleden. Een 55-jarige man en een 57-jarige vrouw werden zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft na een achtervolging in België een 31-jarige man als verdachte aangehouden.
» Crimesite
zondag 5 februari 2023, 13:14 uur
Dode en twee gewonden bij steekincident in Delft, verdachte aangehouden
Blik op NieuwsZondagochtend is bij een steekincident rond 11.00 uur in Delft aan de Frederik van Eedenlaan een persoon om het leven gekomen. Dit meldt de politie zondag.
» Blik op Nieuws
zondag 5 februari 2023, 12:22 uur
Dode en twee gewonden bij steekpartij in Delft
NU.nlBij een steekpartij in Delft is zondag een 33-jarige vrouw omgekomen. Twee andere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een verdachte aangehouden en doet onderzoek.
» NU.nl
zondag 5 februari 2023, 12:09 uur
Dode en twee gewonden bij steekincident in Delft, verdachte aangehouden
Brabants DagbladBij een steekincident in Delft is zondagmorgen een persoon overleden. Twee andere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er is een verdachte aangehouden, meldt de politie-eenheid Den Haag.
» Brabants Dagblad
zondag 5 februari 2023, 12:09 uur
Dode en twee gewonden bij steekincident in Delft, verdachte aangehouden
de GelderlanderBij een steekincident in Delft is zondagmorgen een persoon overleden. Twee andere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er is een verdachte aangehouden, meldt de politie-eenheid Den Haag.
» de Gelderlander
zondag 5 februari 2023, 12:09 uur
Dode en twee gewonden bij steekincident in Delft, verdachte aangehouden
de StentorBij een steekincident in Delft is zondagmorgen een persoon overleden. Twee andere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Er is een verdachte aangehouden, meldt de politie-eenheid Den Haag.
» de Stentor
zondag 5 februari 2023, 12:05 uur
Dode en twee gewonden bij steekpartij in Delft
de TelegraafAan de Frederik van Eedenlaan in Delft zijn bij een steekpartij een dode en twee gewonden gevallen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. Er is een verdachte aangehouden.
» de Telegraaf
zondag 5 februari 2023, 12:01 uur
Steekpartij in Delft, één dode en twee gewonden
NU.nlBij een steekincident in Delft is een persoon overleden. Twee andere slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er is nog geen verdachte aangehouden, de politie doet volop onderzoek.
» NU.nl
zondag 5 februari 2023, 11:47 uur
Dode en zwaargewonden bij steekpartij in Delft
Omroep WestBij een steekpartij in Delft is zondagochtend iemand overleden. Dat bevestigt de politie. Twee anderen raakten gewond. Zij zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie laat weten een verdachte te hebben aangehouden.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Delft

16 mei 19:08Moeder van 11 maanden vermiste Johan de Bruijn houdt hoop: 'Hij is er nog'
9 mei 19:25Man heeft spijt van in brand steken regenboogvlag Delft
7 mei 17:17Regenboogvlag van lhbtiq+-vereniging in Delft met opzet verbrand
26 april 17:35Mooi aandenken voor Bente die op A13 levenslicht zag: baby heeft eigen hectometerbordje
17 april 19:30Hoe Bente in tien minuten tijd op afrit van snelweg ter wereld kwam: ‘Ik moet nú die auto uit!’
3 april 06:41Studenten in badjas en slippers op straat na brand: 'Mijn hele kamer is eraan'
26 maart 03:10‘Tijdbewaker’ sliep vannacht lekker door en checkt de atoomklok ‘s ochtends pas
23 maart 11:53Dit zijn de vier voordelen van een lokale netwerkspecialist gebruiken
16 maart 08:04Brand in slaapkamer van woning
21 februari 09:01Identiteit overleden persoon Vrijenbansekade bekend
14 februari 06:41112-nieuws | Twee auto's in brand op dezelfde parkeerplaats in Delft
11 februari 08:21Hond overleden en één gewonde bij woningbrand
7 februari 17:00Beelden en meer getuigen gezocht van dodelijk steekincident in Delft
6 februari 19:15Verdachte steekincident Delft overgeleverd aan Nederland
1 februari 08:13Aanhouding zedenzaak na tip Opsporing Verzocht
24 januari 16:59Wie weet waar de vermiste Jim Olsthoorn (26) is?
22 januari 17:26Grote zoekactie met 120 man naar vermiste Jim (26): ‘Laat iets van je horen, we missen je enorm’
13 januari 12:11Bommelding op containerschip, tientallen rechercheurs sporen verdachten op
13 januari 09:33Analyse CE Delft: CO2-uitstoot privéjets verviervoudigd tijdens World Economic Forum van 2022
2 januari 19:39Man (23) uit Delft overlijdt na afvuren van lichtkogel op Stille Oceaan
RSS.


Advertentie: Wat is vandaag de stroomprijs per uur?