menu
zoek

Nieuws Delft

Delft / Zevenhuizen / Zoetermeer / Curaçao - Vanavond aanranding door wielrenner in Team West

dinsdag 29 augustus 2023, 14:41 uur

Vandaag in Team West laten wij beelden zien van een verdachte van het steekincident in de Peperstraat in Delft. Ook zijn wij opzoek naar een wielrenner die in juli een vrouw heeft aangerand bij de Rottekade in Zevenhuizen. Daarnaast laten we beelden zien van een pinner die met een gestolen bankpas ruim 3.000 euro van een rekening haalt.

Waar: Peperstraat in Delft

Steekincident - Peperstraat – Delft Op zaterdag 5 augustus rond 05.10 uur raakte een 27- jarige man ernstig gewond bij een steekincident aan de Peperstraat in Delft. Die zaterdagochtend hielden zich verschillende groepjes personen zich op in de Peperstraat. Tussen deze groepjes ontstond een ruzieachtige sfeer en het slachtoffer komt tussen beiden om de boel te sussen. Er volgt wat duw en trekwerk tussen deze personen. Dan wordt de 27- jarige man plotseling naar de grond getrokken. Op dat moment steekt de verdachte hem met een mes achter het oor en later ook in zijn zij en rug. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de verdachte.   Aanranding - Rottekade – Zevenhuizen Op maandag 10 juli rond 17.25 uur is een vrouw terwijl zij fietste over de Rottekade in Zevenhuizen aangerand door een onbekende wielrenner. Het slachtoffer fietste vanuit de richting van de Peekhuisbrug in de richting van de Jachthaven Rottemeren. Op het stuk langs het water wordt zij ingehaald door een man op een racefiets. Bij het passeren wordt de vrouw door de wielrenner bij haar borsten gegrepen. Het slachtoffer schrikt enorm en zegt daar iets van maar de man rijdt vervolgens zonder iets te zeggen weg in de richting van de Seoulbrug. De afgelopen twee jaar heeft de politie meer meldingen van soortgelijke incidenten gekregen. Het is niet te zeggen of deze man daar ook verantwoordelijk voor is. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van deze wielrenner. Bankhelpdeskfraude - Dorpsstraat – Zoetermeer Eind mei is een inwoonster uit Zoetermeer het slachtoffer van bankhelpdeskfraude. Het slachtoffer werd door een zogenaamde medewerkster van een bank gebeld. Haar werd wijs gemaakt dat zij het slachtoffer was geworden van cybercrime. Later wordt bij haar woning door een zogenaamde koerier van de bank haar bankpas en telefoon opgehaald. De oplichters hebben in twee dagen ruim 3000 euro van haar rekening gehaald. Uit onderzoek bleek dat er opnames zijn gemaakt bij geldautomaten aan de Dorpsstraat en Zuidwaard in Zoetermeer. In de uitzending worden de beelden getoond van de pinner. Mike Venema overleden aangetroffen op Curaçao Op vrijdag 14 september 2018 is bij de politie op Curaçao aangifte gedaan van de vermissing van de Nederlander Mike Venema. Mike werd op vrijdag 5 juli 2019 in zijn auto op de bodem van de Caribische zee overleden aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Vanavond wordt er in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor deze zaak gevraagd.  Opsporing Verzocht wordt uitgezonden om 20.35 uur op NPO 2. Op woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO 2. Ook is de uitzending terug te zien op NPO start. Team West: iedere dinsdag vanaf 17.00 uur uitgezonden op TV West en elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald. Hebt u informatie over een van deze zaken? Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.


» Politie.nl


Kaart nieuws Delft. Locatie nieuws: 52.01017 / 4.35719 Peperstraat
Peperstraat in Delft


dinsdag 29 augustus 2023, 17:02 uur
Slachtoffer steekpartij in oor, rug en zij geraakt, verdachte goed in beeld
Omroep WestHet slachtoffer van de steekpartij aan de Peperstraat in Delft van begin augustus is meerdere keren gestoken: achter zijn oor en in zijn rug en zij. Hij probeerde een beginnende ruzie te sussen en werd toen zelf belaagd. De politie is nog op zoek naar de man die het mes trok en stak. Hij is duidelijk in beeld.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West

Meer nieuws uit Delft

10 december 17:09Op motorkap van te water geraakte auto waarschuwt zwaargewonde man: er zijn nog meer inzittenden
4 december 15:40Man vast voor diefstal iPhones ter waarde van 1,7 miljoen euro
23 november 19:51RUG-historicus: gematigde Wilders wist 'juiste snaar te raken' bij Groningse kiezer
13 november 14:42Ontvoeringszaak eindigt in Delft, slachtoffer door mannen met bivakmutsen meegenomen
12 november 13:08Politie rukt groots uit: ontvoerde man (42) ontsnapt en belt 112, zoektocht naar meerdere verdachten
20 oktober 15:19Man op klaarlichte dag klemgereden en vest om het hoofd getapet: ontvoerders jarenlang de cel in
21 september 12:21Zes gewonden bij ernstig ongeluk op A4
21 september 09:59Groot ongeluk met vijf auto's op A4, weg bij Rotterdam en Den Haag uren dicht
21 september 08:19Groot ongeluk op A4 bij Delft, lange file tussen Rotterdam en Den Haag
19 september 17:01Meerdere keren geschoten op 23-jarige man die op straat liep
16 september 16:17Agent gewond na vechtpartij kermis Delft
4 september 19:00Explosief naar bakkerij gegooid, medewerkers komen met schrik vrij
1 september 08:10Dit is waarom bijna alle rokers hun peuk op de grond gooien (en dat is een enorm probleem)
29 augustus 17:02Slachtoffer steekpartij in oor, rug en zij geraakt, verdachte goed in beeld
17 augustus 10:12112 nieuws | Portiekflat ontruimd wegens brand op balkon - Scooterrijder onderuit in Delft
5 augustus 11:33112-nieuws | Man zwaargewond na steekpartij in Delft
30 juli 18:00VIDEO: Brandweer redt jongetje uit ondergrondse container
20 juli 11:37Delft / Rijswijk - Aanhouding na steekincident in ziekenhuis en gevaarlijk rijgedrag
6 juli 15:22Zelfs schade aan auto na explosie op elfde verdieping: 'Vreselijk, ik baal ervan'
5 juli 17:06Wat is het verschil tussen digitale portemonnees en online bankieren?
RSS.