menu
zoek

Nieuws Den Dolder

Dekker: stomme fouten gemaakt rond M.

vrijdag 7 juni 2019, 15:06 uur

Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming heeft nog eens stevige kritiek geuit op de omstreden forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder waar Peter M. niet terugkeerde van verlof.

» de Gelderlander
donderdag 6 juni 2019, 18:50 uur
Kliniek Den Dolder moet dagelijks rapporteren na ontsnapping Peter M.
PZCMinister Sander Dekker van Rechtsbescherming heeft harde afspraken gemaakt met de omstreden forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. De kliniek moet de komende drie maanden dagelijks verslag uitbrengen over de gebeurtenissen in de instelling. Ook moet iedere afwijking gemeld worden, bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid.
» PZC
donderdag 6 juni 2019, 18:50 uur
Kliniek Den Dolder moet dagelijks rapporteren na ontsnapping Peter M.
BN DeStemMinister Sander Dekker van Rechtsbescherming heeft harde afspraken gemaakt met de omstreden forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. De kliniek moet de komende drie maanden dagelijks verslag uitbrengen over de gebeurtenissen in de instelling. Ook moet iedere afwijking gemeld worden, bevestigt het ministerie van Justitie en Veiligheid.
» BN DeStem
donderdag 6 juni 2019, 16:35 uur
Ministerie: dagelijks contact met Fivoor
RTV UtrechtDEN DOLDER - Het ministerie van Justitie & Veiligheid en de gemeente Zeist zullen komende tijd dagelijks contact hebben met de forensische psychiatrische kliniek in Den Dolder. Dat heeft minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming afgesproken met de directie van Fivoor, die dat bevestigt.De directie van de kliniek werd gisteren door Dekker op het matje geroepen, nadat een pati?nt niet was teruggekeerd van onbegeleid verlof. Hij werd vanmiddag gesignaleerd op station Breda.
» RTV Utrecht
donderdag 6 juni 2019, 15:42 uur
Politie ontvangt ruim vijftig tips over weggelopen patiënt Den Dolder
NU.nlDe politie heeft meer dan vijftig tips binnengekregen over Peter M., die zaterdag wegliep uit de kliniek FPA Fivoor in Den Dolder. Agenten lieten woensdagavond weten dat de man, die door de rechter verplicht was een behandeling te volgen, mogelijk gevaarlijk is.
» NU.nl
donderdag 6 juni 2019, 15:41 uur
Uit kliniek Den Dolder weggelopen patiënt Peter M. weer terecht
NU.nlPeter M., de man die zaterdag is weggelopen uit de kliniek FPA Fivoor in Den Dolder, is donderdag aangehouden. De politie kan nog niet bekendmaken waar hij is gevonden. Eerder werd gemeld dat de man mogelijk gevaarlijk was.
» NU.nl
donderdag 6 juni 2019, 15:40 uur
Psychiatrisch patiënt Peter M. is terecht
MetroDe rust is wedergekeerd. Peter M. is terecht. De 43-jarige M. verdween zaterdag na onbegeleid verlof uit de kliniek in Den Dolder. Zijn zus meldt vandaag dat hij terecht is, waarna bronnen dit bevestigen. Peter M. is in de buurt van Breda aangetroffen, meldt de politie. Eerder werd gesproken van de buurt van Amersfoort, maar dat klopt niet.
» Metro
donderdag 6 juni 2019, 15:32 uur
Gezochte Dordtenaar uit kliniek terecht
RTV RijnmondDe Dordtse psychiatrische patiënt Peter M., die dit weekend niet terugkeerde naar de kliniek in Den Dolder, is donderdagmiddag gepakt. Dat meldt de politie.
» RTV Rijnmond
donderdag 6 juni 2019, 15:29 uur
Gezochte psychiatrische patiënt Den Dolder in Breda herkend en opgepakt
NOSDe man die afgelopen weekend na onbegeleid verlof niet terugkeerde naar de psychiatrische kliniek in Den Dolder, is vanmiddag in Breda opgepakt. Gisteravond werden een foto en signalement van de 43-jarige Peter M. verspreid, omdat hij zonder medicatie een gevaar voor zichzelf en anderen kan zijn.
» NOS
donderdag 6 juni 2019, 15:20 uur
Ontsnapte psychiatrische patiënt Peter M. is terecht
Hart van NederlandDe 43-jarige psychiatrisch patiënt die afgelopen weekend niet terugkeerde van verlof in de kliniek in Den Dolder, is terecht. Dat laat de zus van Peter M. weten. Hij is opgepakt op het centraal station van Breda.
» Hart van Nederland
donderdag 6 juni 2019, 15:20 uur
Zus: Ontsnapte psychiatrische patiënt Peter M. is gevonden
de StentorDe 43-jarige Peter M., die afgelopen zaterdag verdween na een onbegeleid verlof uit de kliniek in Den Dolder, is terecht. Dat meldt de zus van Peter.
» de Stentor
donderdag 6 juni 2019, 15:20 uur
Ontsnapte psychiatrische patiënt Peter M. is gevonden
de GelderlanderDe 43-jarige Peter M., die afgelopen zaterdag na een onbegeleid verlof verdween uit de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder, is terecht. Dat meldt zijn zus. Het nieuws wordt door bronnen rond het onderzoek bevestigd. Rond 13.30 uur werd hij door omstanders herkend op het NS-station van Breda.
» de Gelderlander
donderdag 6 juni 2019, 15:20 uur
Ontsnapte psychiatrische patiënt Peter M. is gevonden
PZCDe 43-jarige Peter M., die afgelopen zaterdag na een onbegeleid verlof verdween uit de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder, is terecht. Dat meldt zijn zus. Het nieuws wordt door bronnen rond het onderzoek bevestigd. Rond 13.30 uur werd hij door omstanders herkend op het NS-station van Breda.
» PZC
donderdag 6 juni 2019, 14:51 uur
Gezochte pati?nt psychiatrische kliniek Den Dolder terecht
RTV UtrechtDEN DOLDER - De man die na zijn verlof niet terugkeerde naar de psychiatrische kliniek in Den Dolder, is terecht. Dat meldt de politie.De man werd rond 13.30 uur herkend op station Breda door publiek dat hem zag lopen. Daarop werd de politie gewaarschuwd.
» RTV Utrecht
donderdag 6 juni 2019, 13:36 uur
Tientallen tips over ontsnapte patiënt kliniek Den Dolder
NOSDe politie heeft meer dan vijftig tips gekregen over Peter M., die afgelopen weekend niet terugkeerde van onbegeleid verlof naar de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder. Dat meldt de politie in Utrecht.
» NOS
donderdag 6 juni 2019, 13:19 uur
Moet de kliniek in Den Dolder dicht?
MetroDe psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ligt onder vuur. Nadat eerder patiënt Michael P. buiten rond liep en Anne Faber vermoordde, is nu Peter M. niet teruggekomen van zijn verlof.
» Metro
donderdag 6 juni 2019, 13:18 uur
Tientallen tips over ontsnapte gevaarlijke psychiatrische patiënt Den Dolder
Hart van NederlandEr zijn meer dan vijftig tips binnengekomen over de 43-jarige Peter M. die afgelopen zaterdag na zijn verlof niet terugkeerde naar de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder.
» Hart van Nederland
donderdag 6 juni 2019, 12:48 uur
Meer dan vijftig tips over verdwenen pati?nt kliniek Den Dolder
RTV UtrechtDEN DOLDER - De politie heeft tientallen tips gekregen over Peter M. die na zijn verlof niet terugkeerde naar de psychiatrische kliniek in Den Dolder. De 43-jarige M.
» RTV Utrecht
donderdag 6 juni 2019, 12:44 uur
Meer dan 50 tips over ontsnapte Peter M., onderzoek richt zich op bekenden van M.
PZCMet man en macht zijn politie en justitie op zoek naar de 43-jarige voortvluchtige psychiatrisch patiënt Peter M. Die ontsnapte zaterdag tijdens een onbegeleid verlof uit de omstreden forensisch psychiatrisch kliniek in Den Dolder. Dat is dezelfde kliniek waar ook Michael P., de moordenaar van Anne Faber, verbleef.
» PZC
donderdag 6 juni 2019, 10:18 uur
De uitzending van 6 juni
NOSOnrust in Den Dolder Bewoners zijn de aanwezigheid van de Roosenburg Kliniek in hun gemeente zat. De forensisch psychiatrische kliniek, waar ook Michael P. verbleef, verzweeg de ontsnapping van een gevaarlijke patiënt.
» NOS
donderdag 6 juni 2019, 06:14 uur
Kamerleden: "Wanneer gaat de minister ingrijpen bij Fivoor?"
RTV UtrechtDEN DOLDER - Hoe kan er nou weer iemand ontsnapt zijn uit de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder? En waarom zijn buurtbewoners niet ge?nformeerd over dit incident? Het zijn misschien wel de belangrijkste vragen die blijven rondzingen nadat de kliniek bekendmaakte dat het weer te maken heeft met een incident.Ditmaal gaat het om de 44-jarige Peter M. uit Dordrecht, die niet terugkwam van verlof. De man is geen zedendelinquent en ook geen tbs'er, dus het gevaar zou niet zo groot zijn.
» RTV Utrecht
donderdag 6 juni 2019, 00:08 uur
Moeder ontsnapte patiënt Den Dolder krijgt politiebeveiliging
NOSDe moeder van de psychiatrische patiënt die zaterdag niet terugkeerde van zijn verlof uit een kliniek in Den Dolder, wordt beveiligd door de politie. Dat vertelde de zus van de patiënt, de 43-jarige Peter M., bij Pauw.
» NOS
woensdag 5 juni 2019, 21:49 uur
Petitie: sluit kliniek Den Dolder per direct
RTV UtrechtDEN DOLDER - Omwonenden van Fivoor in Den Dolder zijn een petitie gestart voor de directe sluiting van de psychiatrische kliniek. Aanleiding zijn twee incidenten afgelopen weekend. Peter M.
» RTV Utrecht
woensdag 5 juni 2019, 20:39 uur
Politie verspreidt foto ontsnapte cliënt Den Dolder
MetroWoensdag is door de politie het signalement verspreid van de 43-jarige Peter M., die afgelopen zaterdag na zijn verlof niet terugkeerde naar de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder. De politie meldt dat de man over enige tijd dringend medicatie nodig heeft. Volgens de politie valt niet uit te sluiten dat M.
» Metro
woensdag 5 juni 2019, 20:05 uur
Zus van ontsnapte Peter M.: We voelen ons totaal niet serieus genomen
de GelderlanderZus Jannienne (49) kreeg vandaag enorm veel bezorgde telefoontjes. Toch heeft ze geen spijt dat ze tegen deze site haar verhaal deed over broer Peter, die zaterdag ontsnapte bij de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. ,,Wij voelen ons totaal niet serieus genomen door de kliniek.”
» de Gelderlander
woensdag 5 juni 2019, 20:05 uur
Zus van ontsnapte Peter M.: We voelen ons totaal niet serieus genomen
BN DeStemZus Jannienne (49) kreeg vandaag enorm veel bezorgde telefoontjes. Toch heeft ze geen spijt dat ze tegen deze site haar verhaal deed over broer Peter, die zaterdag ontsnapte bij de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder. ,,Wij voelen ons totaal niet serieus genomen door de kliniek.”
» BN DeStem
woensdag 5 juni 2019, 19:18 uur
Politie: Ontsnapte man uit kliniek Den Dolder kan gevaar vormen
NU.nlDe politie Utrecht heeft woensdagavond een opsporingsbericht geplaatst over de 43-jarige Peter M. die is ontsnapt uit de forensische psychiatrische afdeling van een kliniek in Den Dolder. De man keerde zaterdag niet terug tijdens een verlof van een uur.
» NU.nl
woensdag 5 juni 2019, 18:59 uur
Politie verspreidt foto van uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M.
de StentorDe politie heeft vanavond een foto en signalement verspreid van de afgelopen zaterdag uit de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ontsnapte Peter M. (43). De man verdween tijdens zijn proefverlof en is sindsdien spoorloos. Zijn familie bestempelt hem als ‘levensgevaarlijk’.
» de Stentor
woensdag 5 juni 2019, 18:59 uur
Politie verspreidt foto van uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M.
PZCDe politie heeft vanavond een foto en signalement verspreid van de afgelopen zaterdag uit de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ontsnapte Peter M. (43). De man verdween tijdens zijn proefverlof en is sindsdien spoorloos. Zijn familie bestempelt hem als ‘levensgevaarlijk’.
» PZC
woensdag 5 juni 2019, 18:59 uur
Uit kliniek Den Dolder ontsnapte Peter M. wilde volgens zus naar Duitsland vluchten
de GelderlanderKort voordat Peter M. (43) uit de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ontsnapte, heeft hij tegen zijn zus gezegd dat hij naar Duitsland wilde vluchten. Dat bevestigde de zus van M.
» de Gelderlander
woensdag 5 juni 2019, 18:57 uur
Politie deelt foto levensgevaarlijke ontsnapte psychiatrische patiënt
Hart van NederlandDe politie heeft woensdag een foto en signalement verspreid van de 43-jarige Peter M., die afgelopen zaterdag na zijn verlof niet terugkeerde naar de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder. De politie meldt dat de man over enige tijd dringend medicatie nodig heeft. Volgens de politie kan hij een gevaar vormen voor zichzelf of zijn omgeving.
» Hart van Nederland
woensdag 5 juni 2019, 15:01 uur
Minister Dekker ontbiedt directie kliniek in Den Dolder na ontsnapping patiënt
Hart van NederlandMinister Sander Dekker van Rechtsbescherming heeft de directie van de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder op het matje geroepen, in verband met de patiënt die niet terugkeerde van verlof. Dekker wil weten hoe Peter M. kon wegblijven en welke risico’s er zijn voor de samenleving, laat een woordvoerder woensdag weten.
» Hart van Nederland
woensdag 5 juni 2019, 14:36 uur
Dekker wil opheldering van kliniek over weglopen Peter M.
RTV RijnmondMinister Sander Dekker (Rechtsbescherming) heeft de directie van de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder op het matje geroepen in verband met de patiënt die uit de kliniek is weggelopen. Dekker wil weten hoe Peter M. uit Dordrecht kon weglopen uit de kliniek en welke risico's er zijn voor de samenleving, aldus een woordvoerder van het ministerie.
» RTV Rijnmond
woensdag 5 juni 2019, 14:20 uur
Kliniek: niet teruggekomen patiënt geen groot risico voor de omgeving
NOSDe kliniek in Den Dolder waar een patiënt niet van onbegeleid verlof terugkeerde, begrijpt de zorgen, maar de man vormt nu vermoedelijk geen groot risico voor de omgeving. Dat heeft bestuurder Masthoff van de kliniek gezegd in een gesprek op het ministerie van Justitie. Minister Dekker had de top van de kliniek ontboden om opheldering te geven.
» NOS
woensdag 5 juni 2019, 14:19 uur
Kliniek Den Dolder op matje bij minister vanwege ontsnapte pati?nt
RTV UtrechtDEN DOLDER - De directie van de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder, waar ook de moordenaar van Anne Faber verbleef, moet vandaag nog verantwoording afleggen bij minister Dekker. Een pati?nt is niet teruggekeerd van proefverlof. Het gaat om de 44-jarige Peter M., die eerder dreigde het treinstation van Dordrecht op te blazen met een atoombom.
» RTV Utrecht
woensdag 5 juni 2019, 14:13 uur
Minister eist uitleg van directie over ontsnapte patiënt kliniek Den Dolder
NU.nlDe directie van FPA Fivoor in Den Dolder, waar zaterdag een psychiatrische patiënt uit ontsnapte, is op het matje geroepen door minister Sander Dekker (Rechtsbescherming). Hij wil woensdagmiddag tekst en uitleg over hoe het incident heeft kunnen plaatsvinden bij de kliniek die sinds de zaak-Anne Faber al langer onder vuur ligt.
» NU.nl
woensdag 5 juni 2019, 13:58 uur
Hoger beroep in zaak weggelopen patiënt kliniek in Den Dolder
Hart van NederlandIn de rechtszaak tegen de 44-jarige Peter M., die is weggelopen uit de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder, heeft het Openbaar Ministerie hoger beroep aangetekend.
» Hart van Nederland
woensdag 5 juni 2019, 13:56 uur
Directie kliniek Den Dolder moet verantwoording afleggen bij minister Dekker
PZCDe directie van de kliniek in Den Dolder moet vandaag nog verantwoording afleggen bij minister Dekker van Rechtsbescherming. Vandaag werd via deze site bekend dat een psychiatrisch patiënt zaterdag is ontsnapt uit de kliniek waar ook Michael P. verbleef. Minister Dekker (VVD) zegt dat hij veel vragen heeft over dit incident.
» PZC
woensdag 5 juni 2019, 13:56 uur
Directie kliniek Den Dolder moet verantwoording afleggen bij minister Dekker
de GelderlanderDe directie van de kliniek in Den Dolder moet vandaag nog verantwoording afleggen bij minister Dekker van Rechtsbescherming. Vandaag werd via deze site bekend dat een psychiatrisch patiënt zaterdag is ontsnapt uit de kliniek waar ook Michael P. verbleef. Minister Dekker (VVD) zegt dat hij veel vragen heeft over dit incident.
» de Gelderlander
woensdag 5 juni 2019, 13:24 uur
Woede en frustratie in Den Dolder na ontsnapping ‘levensgevaarlijke’ patiënt
de StentorIn Den Dolder is grote ontrust ontstaan na de ontsnapping van een psychiatrisch patiënt uit de kliniek van Fivoor waar Michael P. verbleef. Burgemeester Koos Janssen van Zeist eist openheid van zaken van de kliniek. Een school een paar kilometer van Den Dolder besloot vanochtend de kinderen binnen te houden.
» de Stentor
woensdag 5 juni 2019, 12:42 uur
Kliniek Den Dolder: verlof voor Peter M. is toegekend volgens procedures
RTV RijnmondFivoor, de organisatie waaronder de psychiatrische kliniek in Den Dolder valt, heeft op haar website een verklaring gegeven over de weggelopen Dordtenaar Peter M. Fivoor zegt dat het verlof van de man "toegekend is volgens de daarvoor geldende procedures".
» RTV Rijnmond
woensdag 5 juni 2019, 09:37 uur
‘Levensgevaarlijke patiënt ontsnapt uit kliniek waar Michael P. verbleef’
Hart van NederlandEen veroordeelde psychiatrisch patiënt is zaterdag ontsnapt uit de forensisch psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder. Dat meldt De Stentor. In de kliniek verbleef eerder ook Michael P., de moordenaar van Anne Faber.
» Hart van Nederland
woensdag 5 juni 2019, 09:21 uur
Psychiatrisch patiënt van kliniek Den Dolder verdwenen tijdens uur verlof
NU.nlEen veroordeelde psychiatrisch patiënt uit de forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder is zaterdag na een uur onbegeleid verlof niet teruggekomen, bevestigt de kliniek na berichtgeving in het AD. De kliniek FPA Fivoor ligt al een tijd onder vuur, omdat Michael P. hier ook werd behandeld toen hij Anne Faber in 2017 verkrachtte en doodde.
» NU.nl
woensdag 5 juni 2019, 08:57 uur
'Levensgevaarlijke' Dordtenaar ontsnapt uit psychiatrische kliniek in Den Dolder
RTV RijnmondDe forensisch psychiatrische kliniek in Den Dolder waar de moordenaar van Anne Faber verbleef, is opnieuw in verlegenheid gebracht, nu blijkt dat afgelopen zaterdag een veroordeelde psychiatrisch patiënt is ontsnapt. HIj keerde niet terug van onbegeleid verlof.
» RTV Rijnmond
woensdag 5 juni 2019, 08:50 uur
Fivoor komt met meer informatie over ontsnapte pati?nt Den Dolder
RTV UtrechtDEN DOLDER - De man die dit weekend uit de psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder ontsnapte, is geen tbs'er. Dat meldt de kliniek vanmiddag in een verklaring. Eerder op de dag riep burgemeester Janssen van Zeist Fivoor op om 'openheid van zaken' te geven.
» RTV UtrechtFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Rijnmond
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Den Dolder

27 november 18:06Den Dolder neemt afscheid van omgekomen brandweerman
22 november 15:30Bloemen voor omgekomen brandweerman Den Dolder: 'Kan elke brandweerman overkomen'
22 november 11:38Bloemen voor de overleden brandweerman
5 oktober 16:54Automobilist gewond bij botsing tegen boom in Den Dolder
26 augustus 07:52Drie vrachtwagens beschadigd door brand
12 augustus 14:50Zestig passagiers in stilstaande trein zonder airco geëvacueerd
5 juli 12:06Vrachtwagens in brand transportbedrijf Dorrestein
19 februari 17:12Verwarde man uit Den Dolder overlijdt tijdens rit in politieauto
12 december 06:49’Veiligheid samenleving komt in gevaar’ door tekorten tbs-klinieken
10 december 14:52Extra buurtcoach voor wijk naast Fivoorkliniek
23 oktober 13:01Wow: Scooterrijder bijna geraakt door trein
17 augustus 20:30Briefschrijver kliniek Den Dolder meldt zich
1 augustus 09:16Gemeente plaatst hek in woonwijk Den Dolder om patiënten kliniek te weren
23 juli 09:57'Kliniek Den Dolder kent minder snel verlof toe uit angst voor commotie'
9 juli 22:57Patiënt van psychiatrische kliniek gevonden na zoekactie: ‘Een gevaar voor zichzelf’
9 juli 09:28Directeur kliniek Den Dolder: OVV-rapport zaak-Faber mist nuance
23 juni 15:39Twee patiënten Den Dolder niet terug van verlof
13 juni 13:20Altrecht plaatst camera’s in leegstaande panden Den Dolder om hennepteelt
11 juni 19:39Kliniek Den Dolder moet niet-nakomen verlofafspraak bij gemeente melden
7 juni 15:06Dekker: stomme fouten gemaakt rond M.
RSS.