menu
zoek

Nieuws Den Haag

Facebook delen

Politie onderzoekt leidingen uit Jan van der Heijdenstraat

donderdag 31 januari 2019, 17:26 uur

Aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag heeft de politie donderdagmiddag leidingen opgegraven. Een woordvoerder van de politie kon niet bevestigen of het om gasleidingen gaat. De buizen zijn op een vrachtwagen gelegd en voor onderzoek meegenomen.


Waar: Jan van der Heijdenstraat in Den Haag

» Omroep West
Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: Jan van der Heijdenstraat


woensdag 30 januari 2019, 19:26 uur
Getroffen bewoners gasexplosie Den Haag van alle kanten geholpen
Hart van NederlandDe bewoners van 12 appartementen in de Haagse Jan van der Heijdenstraat konden woensdag weer naar huis. De gemeente heeft hun huizen veilig verklaard.
» Hart van Nederland
woensdag 30 januari 2019, 17:55 uur
Stroom tijdelijk afgesloten rond door gasexplosie getroffen straat in Den Haag
Omroep WestStedin sluit woensdag aan het eind van de middag tijdelijk de stroomvoorziening af in en rondom de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Een aantal woningen daar werd zondag verwoest door een gasexplosie. Door het afsluiten van de stroom kunnen er kabels worden hersteld.
» Omroep West
woensdag 30 januari 2019, 17:51 uur
Explosie Den Haag: 'Sharwin opnieuw geopereerd, vader nog niet uit coma'
Omroep WestDe gewonde Sharwin uit Den Haag is woensdag opnieuw onder het mes gegaan. Dat zegt zijn broer Aroen Ramgolam. Sharwin lag afgelopen zondag urenlang onder het puin van het ontplofte pand op de Jan van der Heijdenstraat. De situatie van hun ouders is onveranderd.
» Omroep West
woensdag 30 januari 2019, 15:06 uur
Aantal bewoners Haagse Jan van der Heijdenstraat terug naar huis
Omroep WestEen deel van de bewoners van de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag, waar afgelopen zondag een explosie plaatsvond, mag terug naar huis. Het gaat om twaalf appartementen. De politie heeft daar het onderzoek afgerond en de gemeente heeft de woningen veilig genoeg bevonden om te bewonen.
» Omroep West
woensdag 30 januari 2019, 14:12 uur
Meerdere dwergpapegaaien gered uit door gasexplosie getroffen pand Den Haag
Hart van NederlandDe brandweer heeft woensdagochtend meerdere agapornissen (dwergpapegaaien) gered uit een pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Daar vond afgelopen zondag grote gasexplosie plaats, waardoor een deel van het pand instortte.
» Hart van Nederland
woensdag 30 januari 2019, 09:55 uur
Beveiligingscamera filmt gasexplosie in Den Haag
NU.nlEen beveiligingscamera heeft de gasexplosie in een Haagse woning vastgelegd. Door de explosie raakten tien mensen gewond. De drie getroffen woningen zijn volledig verwoest en worden gesloopt. De explosie vond zondag plaats in de Jan van der Heijdenstraat.
» NU.nl
woensdag 30 januari 2019, 09:28 uur
Nieuwe beelden van de explosie in Den Haag
NOSEr zijn nieuwe beelden van de explosie zondag in Den Haag. Een bewakingscamera heeft het gefilmd. Er is een grote vlam te zien.
» NOS
dinsdag 29 januari 2019, 21:50 uur
Wijk komt gedupeerden explosie Den Haag te hulp
Omroep WestNiet toekijken maar de handen uit de mouwen. Buurtbewoners rond de Jan van der Heijdenstraat willen hun getroffen buren dolgraag helpen. Sommige mensen willen bij de supermarkt verzorgingsproducten inzamelen, anderen spitten hun kasten uit op zoek naar spullen voor de buren die alles kwijt zijn geraakt.
» Omroep West
dinsdag 29 januari 2019, 20:21 uur
Videobeelden explosie Den Haag opgedoken
Omroep WestEr zijn heftige nieuwe beelden opgedoken van de explosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Beelden van een bewakingscamera tonen een grote steekvlam, waarna te zien is hoe de gevel instort.
» Omroep West
dinsdag 29 januari 2019, 19:00 uur
VIDEO: Eerste beelden gasexplosie Den Haag
Hart van NederlandEr zijn beelden opgedoken van het moment dat een gasexplosie meerdere woningen in Den Haag vernietigd. De bewakingsbeelden zijn gemaakt door een snackbar in de buurt.
» Hart van Nederland
dinsdag 29 januari 2019, 17:18 uur
Tientallen siervogels bevrijd uit ontploft pand Den Haag
Hart van NederlandPatrick Baks uit Den Haag moest en zou vandaag zijn vijftig dierbare siervogels redden. De dieren zaten sinds de gasexplosie zondagmiddag vast in het huis aan de Jan van der Heijdenstraat.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 22:42 uur
Eerste buurtbewoners Jan van der Heijdenstraat terug naar huis
Omroep WestBewoners van de Zacharias Jansenstraat en de Pasteurstraat die zondagavond niet terugkonden naar huis na de explosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag, konden maandagavond wel weer naar huis. Dat maakte de gemeente bekend.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 21:39 uur
Drie woningen gesloopt na explosie Den Haag, deel bewoners naar huis
NU.nlDrie woningen die zijn getroffen door de explosie in de Haagse Jan van der Heijdenstraat worden gesloopt. Intussen mogen geëvacueerde bewoners van de Pasteurstraat en de Zacharias Jansenstraat weer terug naar huis.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 21:12 uur
Dat niemand omkwam bij de gasexplosie in Den Haag 'is een wonder'
NOSDrie appartementen, weggevaagd door een gasexplosie op een zondagmiddag in een woonwijk. De grote explosie in Den Haag had - hoewel er tien gewonden zijn - volgens de brandweer en deskundigen veel slechter kunnen aflopen.
» NOS
maandag 28 januari 2019, 17:30 uur
Burgemeester Krikke: ‘Alle lof voor hulpverleners na gasexplosie Den Haag’
Hart van Nederland”Alle respect voor de mannen en vrouwen die gisteren hier met man en macht hebben gewerkt om alle slachtoffers zo snel mogelijk te helpen.” Burgemeester Pauline Krikke van Den Haag heeft maandagochtend nogmaals poolshoogte genomen op de plek waar zondag een gasexplosie plaatsvond.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 17:25 uur
Stedin: ‘Al eerder gaslek in getroffen straat Den Haag’
Hart van NederlandEr was eerder een gaslek in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Dat bevestigt de woordvoerder van Stedin. In 2017 werd in de straat waar gisteren een gasexplosie was, een reparatie uitgevoerd aan een gasleiding.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 16:51 uur
Nog vier mensen in ziekenhuis na explosie Den Haag
NU.nlNog vier mensen liggen in het ziekenhuis na de explosie van afgelopen zondag in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. De politie is maandagochtend gestart met een onderzoek naar de oorzaak van de explosie.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 16:45 uur
Burgemeester Krikke: 'Mensen pas terug als het veilig is'
Omroep WestNog drie mensen die zondagmiddag gewond raakten bij de explosie in de Jan van de Heijdenstraat in Den Haag liggen op de intensive care. Dat zegt burgemeester Pauline Krikke van Den Haag. Politie en het Openbaar Ministerie doen onderzoek naar de oorzaak van de ontploffing.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 15:51 uur
Politie start onderzoek naar explosie Den Haag
NU.nlDe politie is maandagochtend gestart met een onderzoek naar de explosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag van afgelopen zondag.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 15:07 uur
Bewoners ingestorte panden Den Haag zijn alles kwijt
Omroep WestDe bewoners van de drie ingestorte panden in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag zullen niets meer terugzien van hun persoonlijke eigendommen. Volgens Stichting Salvage, die namens de verzekeraars optreedt, worden de huizen gesloopt en is alles verloren.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 14:52 uur
Sharwien geopereerd aan been na beknelling gasexplosie Den Haag
Hart van NederlandDe man die zondag bijna acht uur onder het puin van het ingestorte pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag heeft gelegen, heeft een operatie aan zijn linkerbeen ondergaan. Dat bevestigd zijn neef tegenover Hart van Nederland na berichtgeving van Omroep West.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 13:48 uur
Brandweermannen redden kat Pim bij ingestort pand Den Haag
Hart van NederlandEen dag na de gasexplosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag heeft de brandweer toch nog een vijfde slachtoffer gered uit het puin. Kat Pim was vermist en zat volgens baasje Amber nog in het ingestorte huis.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 13:13 uur
Slachtoffer gasexplosie Den Haag na urenlange beknelling geopereerd aan benen
BN DeStemDe 28-jarige Sherwien Ramgolan die zondag na de gasexplosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag urenlang bekneld in de kruipruimte zat, maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt zijn neef Wiekash.
» BN DeStem
maandag 28 januari 2019, 12:48 uur
Slachtoffer gasexplosie na urenlange beknelling geopereerd aan benen
de StentorDe 28-jarige Sherwien Ramgolan die gisteren na de gasexplosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag urenlang bekneld in de kruipruimte zat, maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt zijn neef Wiekash.
» de Stentor
maandag 28 januari 2019, 12:00 uur
Bewoners Jan van der Heijdenstraat kunnen nog niet terug
Omroep WestDe bewoners die hun woningen uit moesten vanwege de explosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag, kunnen nog niet terug. Het gebied tussen de Jan van der Heijdenstraat, de Pasteurstraat en de Zacharias Jansenstraat blijft de komende uren nog afgesloten. Dat laat de gemeente Den Haag weten.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 11:52 uur
Sherwin geopereerd aan been na beknelling gasexplosie Den Haag
Hart van NederlandDe man die zondag bijna acht uur onder het puin van het ingestorte pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag heeft gelegen, heeft een operatie aan zijn rechterbeen ondergaan. Dat bevestigd zijn neef tegenover Hart van Nederland na berichtgeving van Omroep West.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 11:23 uur
Bewoners Haagse explosiestraat nog niet naar huis
MetroDe inwoners van de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag kunnen nog niet naar huis. Dat meldt een woordvoerster van de gemeente. In de loop van de dag moet hier meer duidelijkheid over komen.
» Metro
maandag 28 januari 2019, 11:17 uur
Explosie Den Haag: 'Sherwien geopereerd aan beide benen'
Omroep WestHet gaat naar omstandigheden redelijk met Sherwien. Dat zegt zijn neef Wiekash Ramgolam. De 28-jarige Sherwien lag zondag acht uur bekneld nadat een deel van de portiekflat in de Jan van der Heijdenstraat instortte na een explosie.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 11:08 uur
Bewoners Den Haag kunnen nog niet naar huis
NOSBewoners van huizen rondom het pand dat gisteren in Den Haag instortte na een gasexplosie, kunnen voorlopig nog niet naar huis. Eerst moet nog worden onderzocht of de woningen veilig genoeg zijn.
» NOS
maandag 28 januari 2019, 10:17 uur
HTM tram 1 rijdt om vanwege explosie Jan van der Heijdenstraat
Omroep WestVanwege de explosie in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag rijdt HTM tram 1 voorlopig een aangepaste route. Vanuit Delft rijdt lijn 1 naar halte Herenstraat in Rijswijk en dan via de route van tram 15 naar halte Van Musschenbroekstraat. Vervolgens van halte Leeghwaterplein naar de Gravenstraat in Den Haag.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 10:11 uur
Scherven rapen na gasexplosie: 'Ik dacht dat er een bom was gevallen'
Omroep WestGeen verkeer, alleen het geluid van bezems en glas dat wordt geveegd. Een vreemde gewaarwording aan de normaal zo drukke Jan van der Heijdenstraat in Den Haag, de dag na de grote gasexplosie die een aantal panden wegblies.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 09:30 uur
Geëvacueerde bewoners Den Haag nog niet terug naar huis
Hart van NederlandHet is nog niet bekend wanneer de mensen die in Den Haag moesten worden geëvacueerd, terug kunnen naar hun huizen. Ze moesten worden geëvacueerd nadat in de Jan van der Heijdenstraat zondag een pand was ingestort door een explosie. Maandag komt hier waarschijnlijk meer duidelijkheid over, zei een woordvoerster van de gemeente.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 09:28 uur
Geëvacueerde bewoners Den Haag kunnen nog niet terug
NU.nlHet is nog niet bekend wanneer de mensen die in Den Haag geëvacueerd moesten worden, terug kunnen naar hun huizen. Ze moesten worden geëvacueerd nadat in de Jan van der Heijdenstraat zondag een pand was ingestort door een explosie.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 06:35 uur
Reddingsoperatie na gasexplosie Den Haag klaar, niemand meer vermist
Hart van NederlandDe brandweer gaat ervan uit dat er geen slachtoffers meer liggen onder het puin van het ingestorte pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. De brandweer meldt dat er geen personen meer worden vermist. Daarmee is aan de reddingsoperatie die zondagmiddag begon een einde gekomen.
» Hart van Nederland
maandag 28 januari 2019, 06:06 uur
West Wekker: hoe nu verder na de Haagse explosie?
Omroep WestGoedemorgen! Na een urenlange reddingsoperatie is de 28-jarige Sherwien onder het puin in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag vandaan gehaald. Bij de ontploffing raakten ook negen andere mensen gewond. Drie van hen moesten ook onder het puin vandaan gehaald worden.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 05:35 uur
Dit is wat we weten over de gasexplosie in Den Haag
NU.nlNa een gasexplosie stortte zondagmiddag een huis in elkaar aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Negen mensen raakten gewond en de laatste man werd ruim acht uur na het ongeval onder het puin vandaan gehaald. Dit is wat we weten over de ontploffing.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 01:47 uur
Urenlange reddingsoperatie en verwoestende gasexplosie
Omroep WestHeel Den Haag was zondag in de ban van de reddingsoperatie van de 28-jarige Sherwien. De Hagenaar kwam onder het puin tijdens een explosie in het pand van zijn woning in de Jan van der Heijdenstraat. Het is zondagmiddag 16.10 uur als de explosie in de Haagse wijk Laak plaatsvindt.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 00:26 uur
Politie gaat pand Den Haag bewaken na gasexplosie
NU.nlHet pand dat is ingestort na een gasexplosie aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag wordt in de nacht van zondag op maandag bewaakt. Er zijn negen gewonden gevallen.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 00:24 uur
Laatste persoon onder puin vandaan gehaald na gasexplosie Den Haag
NU.nlDe brandweer heeft de vierde persoon bevrijd die onder het puin lag na een gasexplosie aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Ruim acht uur na de ontploffing is iedereen gered. Er zijn negen gewonden gevallen.
» NU.nl
maandag 28 januari 2019, 00:08 uur
Sherwien (28) uren na explosie onder puin vandaan gehaald
Omroep WestDe 28-jarige Sherwien is na een urenlange reddingsoperatie onder het puin in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag vandaan gehaald. De man kwam zondagmiddag bekneld te zitten toen een pand in de straat instortte na een explosie.
» Omroep West
maandag 28 januari 2019, 00:08 uur
Sherwin na zeven uur durende reddingsactie onder puin vandaan gehaald
Hart van NederlandDe 28-jarige Sherwin, die sinds zondagmiddag bedolven lag onder het puin van het ingestorte pand in Den Haag, is na een zeven lange uren door een reddingsactie gered.
» Hart van Nederland
zondag 27 januari 2019, 23:28 uur
Politie gaat pand Den Haag bewaken na gasexplosie, nog steeds man onder puin
NU.nlHet pand dat is ingestort na een gasexplosie aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag wordt in de nacht van zondag op maandag bewaakt. Er zijn negen gewonden en nog steeds ligt er een man onder het puin. 
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 23:26 uur
Sloopkraan ingezet bij redding persoon onder puin Den Haag (gesloten)
NU.nlIn Den Haag is zondagmiddag een pand aan de Jan van der Heijdenstraat ingestort na een ontploffing. Volg hier de laatste ontwikkelingen. 
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 22:49 uur
Brandweer probeert man van 28 te redden onder puin ingestort pand Den Haag
NOSEen speciaal team van de brandweer is met een sloopkraan bezig het puin weg te ruimen van het pand dat vanmiddag in Den Haag deels instortte door een gasexplosie. Zo probeert de brandweer zich een weg te banen naar de 28-jarige man die nog vastzit in de kruipruimte.
» NOS
zondag 27 januari 2019, 22:26 uur
Hulpactie op Facebook voor slachtoffers gasexplosie Den Haag
Hart van NederlandOp Facebook is een pagina gemaakt waarop mensen hulp bieden aan slachtoffers van de explosie in Den Haag. Zo worden er onder meer onderdak, eten, water, kleding en toiletartikelen aangeboden.
» Hart van Nederland
zondag 27 januari 2019, 22:12 uur
Brandweer zet sloopkraan in om onder puin bedolven Sherwin te bevrijden
Hart van NederlandDe brandweer zet een kraanmachine in om de 28-jarige Sherwin uit het ingestorte pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag te halen. De sloopkraan wordt gebruikt voor het weghalen van puin en heeft onder meer twee auto’s bij het pand weggehaald.
» Hart van Nederland
zondag 27 januari 2019, 21:02 uur
Negen gewonden na gasexplosie Den Haag
NU.nlDoor een gasexplosie in een pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag zijn zondag negen gewonden gevallen. De brandweer heeft drie personen onder het puin vandaan gehaald. De omliggende woningen zijn instabiel.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 20:57 uur
Neef van Wiekash ligt nog levend onder het puin: 'Hij nam op maar zei niks'
NOSHet is een ravage in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Het interieur van de drie woningen die vanmiddag deels zijn ingestort door een gasexplosie is volledig blootgesteld aan de omgeving. De voorgevel van het pand ligt aan diggelen.
» NOS
zondag 27 januari 2019, 20:38 uur
VIDEO: Bekijk de uitzending van TV West Sport
Omroep WestIn verband met de explosie in een gebouw aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is TV West Sport nog niet op televisie te zien geweest. Hieronder kun je de uitzending met samenvattingen uit het amateurvoetbal alsnog bekijken.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 19:20 uur
IN BEELD: Ravage in Jan van der Heijdenstraat na instorting pand
Omroep WestEen ravage in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Een pand stortte daar zondagmiddag in na een explosie. Er raakten tien mensen gewond. De situatie in beeld.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 18:54 uur
Nog steeds mensen vermist na explosie Den Haag: “Mijn neefje ligt nog daar”
Hart van NederlandEr worden nog altijd mensen vermist na de grote gasexplosie aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag. Een toegesneld familielid vertelt voor de camera van Hart van Nederland dat zijn neefje nog wordt vermist.
» Hart van Nederland
zondag 27 januari 2019, 18:34 uur
Zeker tien gewonden bij instorting pand na explosie
Omroep WestIn de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is door een ontploffing de voorgevel van een portiekwoning volledig ingestort. Daarbij zijn tien mensen gewond geraakt, waarvan er acht naar het ziekenhuis zijn gebracht. Eén van hen is even na middernacht gered.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 18:34 uur
Negen gewonden na explosie Den Haag, brandweer zoekt verder naar slachtoffers
NU.nlDoor een explosie in een pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag zijn zondag negen gewonden gevallen. De brandweer heeft drie personen onder het puin gehaald. De omliggende woningen zijn instabiel.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 18:17 uur
Specialistisch team gaat pand doorzoeken
Omroep WestMedewerkers van het team Specialisme Technische Hulpverlening (STH) zijn het deels ingestorte pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag ingegaan om te kijken of er nog mensen onder het puin liggen. Daarvoor is ook de hulp van een speurhond ingeroepen. De politie weet niet of er nog mensen in het gebouw liggen, maar houdt daar wel rekening mee.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 17:54 uur
Hulpdiensten massaal uitgerukt na instorten pand Den Haag
NU.nlIn Den Haag is zondagmiddag een pand aan de Jan van der Heijdenstraat ingestort na een ontploffing. Volg hier de laatste ontwikkelingen.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 17:50 uur
Brandweer Beusichem assisteert bij explosie Den Haag
Omroep GelderlandEen bijzondere opdracht zondag voor de brandweer in Beusichem. Het Specialisme Team Technische Hulpverlening (STH) van de kazerne ging op weg naar Den Haag om daar te assisteren met de nasleep van een explosie aan de Jan van der Heijdenstraat in het Laakkwartier.
» Omroep Gelderland
zondag 27 januari 2019, 17:45 uur
LIVEBLOG: Explosie in Den Haag, geslaagde redding na urenlang puinruimen
Omroep WestIn de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is zondag door een gasontploffing een enorme ravage ontstaan. Tien mensen zijn gewond geraakt. Vier van hen zijn onder het puin van de woning vandaan gehaald. Een van hen na een reddingsoperatie van bijna acht uur. Lees alles hierover in ons liveblog terug.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 17:45 uur
LIVEBLOG: Explosie in Den Haag, hulpdiensten doen reddingspoging man onder puin
Omroep WestIn de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is door een ontploffing een enorme ravage ontstaan. Zeker negen mensen zijn gewond geraakt. Drie mensen van hen zijn onder het puin vandaan gehaald. Er ligt zeker nog een persoon onder het puin. Volg hier de laatste ontwikkelingen rond de explosie.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 17:37 uur
Ravage in Den Haag na vermoedelijke gasexplosie
NU.nlDe voorgevel van een pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is ingestort door vermoedelijk een gasexplosie. Er zijn twee gewonde onder het puin gehaald.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 17:32 uur
Huis ingestort in Den Haag
NOSIn Den Haag is een woning van drie verdiepingen deels ingestort door een ontploffing. Twee personen zijn onder het puin vandaan gehaald en met een ambulance afgevoerd. De brandweer onderzoekt of er nog meer mensen onder het puin liggen.
» NOS
zondag 27 januari 2019, 17:29 uur
Kijk live mee: kranen ingezet voor reddingspoging Sherwien
Omroep WestDe brandweer zet een kraanmachine in om de 28-jarige Sherwien uit het ingestorte pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag te halen. Sherwien ligt al meer dan 6 uur onder het puin. De sloopkraan wordt gebruikt voor het weghalen van puin en heeft onder meer twee auto's bij het pand weggehaald. Kijk hier live mee.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 17:26 uur
Gewonden onder puin vandaan gehaald na ontploffing in Den Haag
NU.nlDe voorgevel van een pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is ingestort door vermoedelijk een gasexplosie. Er zijn twee gewonden onder het puin gehaald. De omliggende woningen zijn instabiel.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 17:08 uur
Gewonde onder puin vandaan gehaald na ontploffing in Den Haag
NU.nlDe voorgevel van een pand aan de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is ingestort door mogelijk een gasexplosie. Er is een gewonde onder het puin gehaald.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 16:49 uur
Gewonden bij vermoedelijke gasexplosie Den Haag
MetroIn Den Haag zijn bij een vermoedelijke gasexplosie meerdere gewonden gevallen. Het pand waar ze in waren, is deels ingestort. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.
» Metro
zondag 27 januari 2019, 16:41 uur
Pand ingestort in Den Haag door mogelijke gasexplosie, 'mensen onder puin'
NU.nlIn Den Haag is een pand aan de Jan van der Heijdenstraat deels ingestort door vermoedelijk een gasexplosie. Er zouden meerdere mensen onder het puin liggen.
» NU.nl
zondag 27 januari 2019, 16:36 uur
Pand ingestort in Den Haag: negen gewonden, een persoon nog onder puin
NOSIn Den Haag is een pand van drie verdiepingen deels ingestort door een ontploffing. Een gasexplosie kort na 16.00 uur veroorzaakte de instorting.
» NOS
zondag 27 januari 2019, 16:35 uur
Grote gasexplosie in woning Den Haag, mogelijk mensen onder het puin
de StentorIn een woning in de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag heeft vanmiddag een grote gasexplosie plaatsgevonden. De schade aan de woning is groot. Het is nog onduidelijk of er gewonden zijn.
» de Stentor
zondag 27 januari 2019, 16:29 uur
Meerdere gewonden bij instorting pand na explosie
Omroep WestIn de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag is door een ontploffing de voorgevel van een portiekwoning volledig ingestort. Tot dusver zijn er negen gewonden bekend, waarvan er zeven zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Drie mensen zijn uit de huizen gehaald, er ligt nog ten minste één persoon onder het puin.
» Omroep West
zondag 27 januari 2019, 16:27 uur
LIVEBLOG: Zeker negen gewonden na grote gasexplosie in Den Haag, pand ingestort
Hart van NederlandOp de Jan van der Heijdenstraat in Den Haag heeft zondag een grote explosie plaatsgevonden. Daarbij is de gevel van een wooncomplex volledig verwoest.
» Hart van Nederland
zondag 27 januari 2019, 16:26 uur
Grote gasexplosie in woning Den Haag, mogelijk mensen onder puin
de GelderlanderIn een woning in de Jan van der Heijdenstraat in de Haagse wijk Laak heeft vanmiddag een grote explosie plaatsgevonden. De brandweer sluit niet uit dat er op dit moment nog mensen onder het puin liggen.
» de Gelderlander
zondag 27 januari 2019, 16:26 uur
Grote explosie in woning Den Haag, meerdere mensen op brancard afgevoerd
Brabants DagbladIn een woning in de Jan van der Heijdenstraat in de Haagse wijk Laak heeft vanmiddag een grote explosie plaatsgevonden. Een persoon is inmiddels levend onder het puin vandaan gehaald. De brandweer houdt er rekening mee dat nog meer mensen bedolven liggen.
» Brabants Dagblad
zondag 27 januari 2019, 16:26 uur
Grote explosie in woning Den Haag, meerdere mensen op brancard afgevoerd
de GelderlanderIn een woning in de Jan van der Heijdenstraat in de Haagse wijk Laak heeft vanmiddag een grote explosie plaatsgevonden. Twee personen zijn inmiddels levend onder het puin vandaan gehaald. Het is niet bekend hoe zij er aan toe zijn.
» de Gelderlander
zondag 27 januari 2019, 16:26 uur
Live: Grote explosie in woning Den Haag, meerdere gewonden
PZCIn een woning in de Jan van der Heijdenstraat in de Haagse wijk Laak heeft vanmiddag een grote explosie plaatsgevonden. Twee personen zijn inmiddels levend onder het puin vandaan gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe zij er aan toe zijn. Volg de ontwikkelingen hier live.
» PZCFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Metro
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Den Haag

22 mei 12:49Dode vrouw gevonden in Haags huis
22 mei 10:54Politiek Den Haag: Aardbeving is ‘verschrikkelijk en verdrietig’
20 mei 18:06Botresten aangetroffen in Haagse bosjes, buurtbewoners bellen politie
18 mei 18:36‘Je verwacht niet dat je de dood tegenkomt als je hier wandelt met je hond’
17 mei 14:53Buurman over overleden Haagse (91): 'Ik zag haar rollator staan, maar er werd niet opengedaan'
17 mei 12:28Verzorgster steelt van bejaarden in verpleeghuis
17 mei 10:20Koning Willem-Alexander eet mee met moslims
17 mei 10:08Koningin Máxima viert verjaardag én algemeen kiesrecht
16 mei 18:12150 kinderen lopen Vredesmars in Den Haag: 'Ik hoop de oorlog nooit meer mee te maken'
16 mei 15:42Vrouw steekt man neer in de trein bij Den Haag Hollands Spoor
16 mei 13:47Manders verlaat ADO, voorgedragen als directeur Eredivisie CV
16 mei 08:55'Ik heb geen ruzie met mensen', eigenaar heeft geen idee wat achter explosie pand Den Haag zit
16 mei 08:49Engelandvaarder Charles Bartelings op 97-jarige leeftijd overleden
15 mei 21:106 jaar cel geëist tegen pastor Ghanese kerk voor seksueel misbruik
15 mei 18:50LIVEBLOG: Eindigt ADO door overwinning op Willem II in het linkerrijtje?
15 mei 17:42Ook Den Haag haakt af bij experiment met staatswiet
14 mei 18:16Ministerie waarschuwt: Pas op met wat je socialt over Turkije
14 mei 06:12NFI-medewerker hoort celstraf eisen voor knoeien met bloedmonsters
12 mei 18:58Van Bronckhorst sluit vier jaar Feyenoord af: 'Achtbaan met mooie en mindere momenten'
11 mei 18:51Man springt in gracht en redt te water geraakte vrouw in Den Haag
RSS.