menu
zoek

Nieuws Den Haag

Boerenprotest in Den Haag

dinsdag 1 oktober 2019, 11:33 uur

De politie respecteert dat boeren voor hun belang opkomen en probeert de demonstratie van vandaag zo goed mogelijk te faciliteren. Dat kan uiteraard niet zonder enige coördinatie. Het protest mag niet ten koste gaan van de (verkeers)veiligheid van anderen en van de demonstranten zelf.

Waar: Malieveld in Den Haag

Het is druk rondom de binnenstad. Wie naar de demonstratie wil komen, wordt geadviseerd het openbaar vervoer te nemen of anders een parkeerplaats te zoeken bij het Cars Jeans Stadion van ADO den Haag. Vanaf het stadion rijden shuttlebussen naar het centrum.

Verkeer in Den Haag

» Politie.nl


Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: Malieveld


woensdag 2 oktober 2019, 18:41 uur
Brabantse boeren niet naar Schiphol voor nieuwe actie: 'Den Haag is eerst aan zet'
Omroep BrabantNa het massale protest van de boeren dinsdag op het Malieveld in Den Haag, zouden er alweer plannen zijn om op 29 oktober actie te gaan voeren op Schiphol. Berichten hierover circuleerden woensdagmiddag op social media en werden opgepikt door verschillende media. Brabantse boeren doen zowel de berichten als het hele idee van nieuwe acties af als 'onzin'.
» Omroep Brabant
woensdag 2 oktober 2019, 07:26 uur
Zo reden de Gelderse boeren gisteren over de A12 naar het Malieveld
de GelderlanderDEN HAAG/ARNHEM - Boeren uit deze regio waren gisteren ruim vertegenwoordigd op het Malieveld in Den Haag. Ze kwamen naar het boerenprotest met de trekker, de trein en zelfs met de spelersbus van de Superboeren.
» de Gelderlander
woensdag 2 oktober 2019, 07:15 uur
North Sea Port eist miljoenen van minister Schouten wegens uitbreiding natuurgebied
PZCDEN HAAG/TERNEUZEN - North Sea Port Netherlands in Terneuzen is naar de Raad van State gestapt om een schadevergoeding van 19,1 miljoen euro te krijgen van LNV-minister Carola Schouten. De claim hangt samen met de uitbreiding van het Natura 2000-gebied Westerschelde en Saeftinghe Het oostelijke deel van het Rammekenschor is daarbij gevoegd.
» PZC
woensdag 2 oktober 2019, 06:55 uur
Lopend Vuur: Ik heb meer begrip voor de boeren gekregen
RTV NoordDe Nederlandse boeren lieten gisteren van zich horen; en hoe. Op het Malieveld in Den Haag protesteerden de boeren, omdat ze vinden dat ze ten onrechte worden neergezet als dierenkwellers en milieuvervuilers.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 22:37 uur
Indringende brief van boze boerendochter: 'zonder boeren is er niets!'
Hart van NederlandHet zijn dinsdag niet alleen maar de eigenaren van boerderijen of andere agrarische bedrijven die in Den Haag het Malieveld bezetten. Bij sommige bedrijven kunnen de boeren zelf niet weg en daarom is familie naar de hofstad gekomen om te protesteren. Zo ook de 19-jarige boerendochter Marjolein. Ze maakt zich zorgen. Grote zorgen.
» Hart van Nederland
dinsdag 1 oktober 2019, 22:13 uur
Protesterende boeren oogsten waardering bij publiek: 'We hebben hier wel een statement gemaakt'
Dagblad van het NoordenDe duizenden boeren die dinsdag in Den Haag demonstreerden, lijken met hun actie veel waardering te hebben geoogst bij het publiek.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 1 oktober 2019, 21:47 uur
Samenvatting: zo was de dag voor de boeren in Den Haag
NOSHet duurt nog wel even voordat alle boeren thuis zijn, na de manifestatie vandaag in Den Haag. De meeste boeren vertrokken met een positief gevoel, vooral vanwege de verbroedering op het Malieveld. En ook een beetje vanwege een belofte van minister Carola Schouten.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 21:27 uur
De boeren verdienen een compliment voor dit waardige protest
de GelderlanderDuizenden boeren uit het hele land kwamen dinsdag op de tractor naar Den Haag om te protesteren. Eenmaal verzameld op het Malieveld werd D66-Kamerlid Tjeerd de Groot het spreken onmogelijk gemaakt, GroenLinks-leider Jesse Klaver kreeg duizenden middelvingers te zien, maar verder is de grote boerendemonstratie op en richting het Haagse Malieveld gisteren zonder noemenswaardige incidenten verlopen.
» de Gelderlander
dinsdag 1 oktober 2019, 20:30 uur
TERUGLEZEN | Boeren in protest: ‘Na vandaag kan niemand nog om jullie heen’
de StentorDuizenden boze boeren demonstreerden vandaag in Den Haag. Zij eisten meer waardering voor hun werk. Ook vanuit Oost-Nederland waren honderden demonstranten aanwezig op het Malieveld. In dit liveblog leest je alles terug over een dag vol boerenprotesten.
» de Stentor
dinsdag 1 oktober 2019, 20:22 uur
Boer Marinus uit Heinkenszand hoopt snel op goed nieuws uit Den Haag
Omroep ZeelandBoer Marinus Vermue uit Heinkenszand was vandaag bij het boerenprotest in Den Haag en kijkt met een goed gevoel terug op de bijeenkomst. Hij vertrok niet met de trekker naar het Malieveld, maar reed met een bus met zo'n zestig boeren naar het protest. Hij hoopt dat de regering binnen vier weken met goed nieuws komt, want anders gaat hij weer demonstreren.
» Omroep Zeeland
dinsdag 1 oktober 2019, 19:59 uur
In totaal zeven aanhoudingen bij boerenprotest in Den Haag
NU.nlBij de demonstratie van boeren in Den Haag zijn dinsdag in totaal zeven aanhoudingen verricht, meldt een politiewoordvoerder aan NU.nl.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 19:28 uur
Foto's | Boerenprotest in Den Haag in beeld
BN DeStemDuizenden boeren uit het hele land togen dinsdag met hun tractor naar Den Haag om te protesteren. Ze vinden dat politici, media en activisten de laatste jaren een negatief beeld over boeren hebben geschetst en dat ze ten onrechte zijn neergezet als dierenmishandelaars en milieuvervuilers. De lange rijen tractoren zorgden voor een ongekende drukte op de weg: de ochtendspits was met 1.136 kilometer file zelfs de drukste ooit.
» BN DeStem
dinsdag 1 oktober 2019, 18:29 uur
Fotoserie: Boerenprotest in beeld
Leeuwarder CourantIn alle vroegte gingen boeren maandagochtend met tractoren de weg op met als bestemming de protestbijeenkomst op het Malieveld in Den Haag.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 1 oktober 2019, 18:27 uur
Veehouder Willeam ontwijkt politie via het strand: ‘Knalhard door het mulle zand. Ge-wel-dig!’
PZC,,Het is ge-wel-dig!’’ Veehouder Willeam Schoonhoven (41) uit Beemte-Broekland komt superlatieven te kort om het boerenprotest in Den Haag te omschrijven. Zelf reed hij - om de politie te ontwijken - zelfs via het strand met zijn tractor. ,,Dit is heel bizar.’’
» PZC
dinsdag 1 oktober 2019, 18:03 uur
Overgrote deel Nederlanders achter boerenprotest, ondanks drukste ochtendspits ooit
Hart van NederlandEen ruime meerderheid van Nederland steunt de actie van de boeren in Den Haag, ook al leidde het protest tot enorme drukte op de snelwegen. Dat blijkt uit ons eigen onderzoek Wat Vindt Nederland? De steun voor het boerenprotest is zelfs toegenomen.
» Hart van Nederland
dinsdag 1 oktober 2019, 17:24 uur
Een overzicht van een dag vol boerenprotest
NU.nl"De maat is vol", klonk het dinsdag op het Malieveld in Den Haag. Duizenden boeren waren bijeengekomen om hun ongenoegen te uiten. Ze zijn het zat dat politici, media en activisten een negatief beeld blijven schetsen over hun sector. Een overzicht van een dag vol protest, files en toespraken.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 17:18 uur
Flakkeese boer over protest Malieveld: 'Doet de politiek niks, dan gaan we terug'
RTV RijnmondDe boeren die aanwezig waren bij de manifestatie op het Malieveld in Den Haag, keren dinsdag vanaf 15:00 uur huiswaarts. Pluimveehouder Sjef de Baar uit Den Bommel zegt dat het protest over het algemeen goed verlopen is. "We hebben onze onvrede kunnen uiten."
» RTV Rijnmond
dinsdag 1 oktober 2019, 16:53 uur
Straatvraag: Steun jij het boerenprotest?
RTV RijnmondDuizenden boeren stonden dinsdag te protesteren op het Malieveld in Den Haag. De boeren zijn het zat dat ze worden weggezet als milieucriminelen terwijl zij degene zijn die voor het voedsel zorgen. Wij vroegen op straat of Rijnmonders de boeren steunen in hun protest.
» RTV Rijnmond
dinsdag 1 oktober 2019, 16:36 uur
Fotoserie: Zo zag het massale boerenprotest naar (en in) Den Haag er uit
Dagblad van het NoordenDuizenden boeren zijn dinsdag in Den Haag geweest om te protesteren. Onder hen ook veel Groningers en Drenten die in alle vroegte vertrokken om via de A28 met hun trekkers naar de Hofstad te rijden.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 1 oktober 2019, 16:34 uur
Avondspits in volle gang; langzaam rijden vanuit Den Haag
RTV RijnmondANWB en Rijkswaterstaat verwachten dinsdag een zeer zware avondspits. De boeren die terugkeren vanaf het protest op het Malieveld in Den Haag, het weer en andere incidenten leiden tot vertragingen. Rond 17:00 uur staat er zo'n driehonderd kilometer file in Nederland.
» RTV Rijnmond
dinsdag 1 oktober 2019, 16:27 uur
Zo verliep de boerenstaking: 'Ze willen af van hun slechte imago'
NU.nlDuizenden boeren zijn dinsdag naar Den Haag gekomen om te demonstreren. Ze zijn het zat dat er een negatief beeld over ze wordt geschetst. Bekijk hoe de dag verliep.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 16:18 uur
BEELD: Boereninvasie op het Malieveld in Den Haag
MetroHet protest tegen de regering van de boeren op het Malieveld heeft voor behoorlijk wat roering gezorgd in de Haagse binnenstad.
» Metro
dinsdag 1 oktober 2019, 15:55 uur
Waarom boeren dinsdag met hun trekker naar Den Haag kwamen
NU.nlVeel boeren voeren dinsdag actie. "We gaan een duidelijk statement maken", zei woordvoerder Bart Kemp hierover dinsdagochtend tegen NU.nl. Dat is gelukt: volgens de ANWB veroorzaakte de massale opkomst van boeren op trekkers de drukste ochtendspits ooit. Maar waar willen ze precies aandacht voor vragen?
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 14:02 uur
ANWB verwacht forse avondspits door terugkerende boeren en slecht weer
NU.nlDe ANWB verwacht een drukke en vroege avondspits als gevolg van het boerenprotest in Den Haag. Ook slecht weer en de gebruikelijke drukte op dinsdag dragen bij aan een forse spits. De boeren reden op dinsdagochtend met honderden trekkers naar het Malieveld vanuit verschillende hoeken van het land.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 13:55 uur
Landbouwminister Schouten: Niemand kan meer om de boeren heen
Omroep WestNiemand kan meer om de boeren heen, zei landbouwminister Carola Schouten dinsdagmiddag in Den Haag bij het boerenprotest. 'Ik ben hier om naar jullie te luisteren, maar ook om jullie een hart onder de riem te steken.' Ze sprak van een enorme opkomst op het Malieveld.
» Omroep West
dinsdag 1 oktober 2019, 13:40 uur
De uitzending van 1 oktober
NOSBoeren willen niet de dupe worden van stikstofprobleem Een Malieveld vol met vierhonderd tractoren: boeren uit het hele land demonstreren vandaag in Den Haag. Ze willen niet worden weggezet als milieuvervuilers. Minister Carola Schouten van Landbouw sprak de boeren toe: ""Wat een geweldige opkomst en Nederland kan niet om jullie heen.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 13:21 uur
Boerenprotest op Malieveld begonnen: wij zijn boos
NOSOp het Malieveld in Den Haag is het protest van boeren begonnen. Onder anderen minister Schouten van Landbouw spreekt de aanwezige boeren toe.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 12:49 uur
Stille boerenprotesten langs snelweg A50 en N279: 'De koeien moeten gemolken worden'
Omroep BrabantZo'n twintig tractoren staan dinsdag langs de snelweg A50 tussen Veghel en Sint-Oedenrode. Boeren uit Sint-Oedenrode hebben hun trekkers daar neergezet om het boerenprotest te steunen. Op een spandoek staat: 'Trots op de boer.' Naar Den Haag gaan de boeren niet, want de Rooise koeien moeten gemolken worden.
» Omroep Brabant
dinsdag 1 oktober 2019, 12:29 uur
Boeren demonstreren: 'We worden in eigen land zwartgemaakt'
NU.nlDuizenden boeren verzamelen zich dinsdag op het Malieveld in Den Haag. Ze willen gezamenlijk laten weten dat de maat wat hen betreft vol is. Waarom zijn ze naar het Malieveld gekomen? We vroegen het aan drie boeren.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 12:19 uur
Op de trekker van Wilnis naar Den Haag: "We hebben de hele A12 gekregen"
RTV UtrechtUTRECHT/UTRECHT - Je krijgt Evalien Smink niet snel van haar stuk, maar nu staan de tranen toch in haar ogen. Ze is vanmorgen om 5.00 uur op haar trekker uit Wilnis vertrokken en rijdt op de A12 tussen een lange stoet collega-boeren, omgeven door wachtende automobilisten die hun duim opsteken, zwaaien, toeteren en filmen.[Quote:Evalien Smink, melkveehouder Wilnis|Je hebt mensen die zeggen dat de boeren het allemaal verkeerd doen, maar die zelf in de supermarkt ontzettend goed kunnen bukken naar het schap om het allergoedkoopste te pakken.]"Het begon al met de hartverwarmende reacties vanmorgen op de radio", zegt ze tegen verslaggever Robert Jan Booij, die op Radio M Utrecht rechtstreeks verslag doet van haar rit naar het boerenprotest in Den Haag. "Normaal horen we die positieve geluiden niet.
» RTV Utrecht
dinsdag 1 oktober 2019, 12:08 uur
Brabantse boeren met bus naar Den Haag: ‘Net een schoolreisje, maar dan met serieuze ondertoon’
Brabants DagbladBAKEL - Lange files op de A12 richting Den Haag. Trekkers die zich weinig aantrekken van de afzettingen op het Malieveld. ,,En kijk... De trein naar Den Haag zit ook bomvol met boeren”, laat de Bakelse varkenshouder Wilbert van Lanen zien op zijn telefoon.
» Brabants Dagblad
dinsdag 1 oktober 2019, 10:40 uur
'We willen niet worden afgescheept met een stil plekje buiten de stad'
RTV NoordTientallen boeren staan inmiddels met hun trekker op het Malieveld in Den Haag. Een van hen is Sander van Adrichem uit Noordbroek. Hij reed een hek omver om de plek van protest te bereiken.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 10:22 uur
Boeren protesteren ook voor NOS-gebouw: "We zijn klaar met de media"
RTV N-HNaast Den Haag is er ook een boerenprotest voor het gebouw van de NOS op het Mediapark in Hilversum.
» RTV N-H
dinsdag 1 oktober 2019, 10:20 uur
Boze boeren zien politieke macht in Den Haag afbrokkelen
de StentorBoeren voelen zich in de steek gelaten door politici in Den Haag. Het CDA, de traditionele boerenpartij, heeft de laatste jaren macht verloren en dát voelt de agrarische sector.
» de Stentor
dinsdag 1 oktober 2019, 10:17 uur
Duizenden boeren bij manifestatie op Malieveld in Den Haag
Omroep WestOp het Malieveld in Den Haag is de manifestatie aan de gang van boze boeren. Duizenden demonstranten zijn naar de hofstad gekomen, omdat er volgens hen een negatief beeld over ze wordt geschetst.
» Omroep West
dinsdag 1 oktober 2019, 10:06 uur
Ook honderden Zeeuwse boeren op het Malieveld: ‘Dit is overweldigend’
PZCDEN HAAG - Een bescheiden deel van de duizenden protesterende boeren in Den Haag komt uit Zeeland. Zo'n tweehonderd Zeeuwse landbouwers zijn op het Malieveld om hun ongenoegen te uiten.
» PZC
dinsdag 1 oktober 2019, 10:06 uur
Zelfs Zeeuws-Vlaamse tractoren bij protest in Den Haag
PZCDEN HAAG - Het is wat te ver rijden, met de tractor vanuit Zeeuws-Vlaanderen naar Den Haag. Daarom is een aantal landbouwvoertuigen vanochtend met een dieplader naar de rand van de stad gebracht, om vanaf daar zelf naar het Malieveld te rijden.
» PZC
dinsdag 1 oktober 2019, 10:00 uur
ANWB: Drukste ochtendspits ooit met 1.136 kilometer file door boerenprotest
NU.nlDuizenden boeren protesteren dinsdag op het Malieveld. Ze zijn het zat dat politici, media en activisten een negatief beeld over hun sector schetsen. Honderden boeren vertrokken al in de vroege ochtend per trekker naar Den Haag, wat zorgde voor de drukste ochtendspits ooit. Volgens de ANWB stond er om 8.35 uur 1.136 kilometer file.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 09:58 uur
Boeren rijden hek omver op Malieveld in Den Haag
NU.nlDe eerste boeren zijn dinsdagochtend aangekomen voor het protest in Den Haag. Vanuit het hele land zijn honderden boeren met hun trekkers onderweg naar het Malieveld. De boeren demonstreren voor erkenning van de agrarische sector. Er worden duizenden boeren verwacht.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 09:56 uur
Waarom gaan er 10.000 boeren naar Den Haag? 'Wij zijn geen dierenmishandelaars en milieuvervuilers'
Omroep BrabantDuizenden boeren komen dinsdag naar Den Haag voor een demonstratie op het Malieveld. Organisator Agractie verwacht 10.000 boeren, van wie er ruim 2000 met hun trekker komen.
» Omroep Brabant
dinsdag 1 oktober 2019, 09:42 uur
VIDEO: Protesterende boeren breken door hekken rond Malieveld
Hart van NederlandProtesterende boeren in Den Haag zijn met tractoren door de hekken rondom het Malieveld gebroken. Ze protesteren vandaag tegen het landbouwbeleid van het kabinet.
» Hart van Nederland
dinsdag 1 oktober 2019, 09:39 uur
Boeren uit Vechtdal demonstreren in Den Haag
Vechtdal CentraalVECHTDAL / DEN HAAG – Vanuit het hele land trekken boeren vandaag naar Den Haag om te demonstreren. Het doel is om de politiek, de media en de maatschappij wakker te schudden. Boeren zijn het zat dat ze de schuld krijgen van zaken als klimaatverandering en de stikstofcrisis. Ook vanuit het Vechtdal en Salland zijn …
» Vechtdal Centraal
dinsdag 1 oktober 2019, 09:35 uur
De Peiling: Steun jij het boerenprotest?
RTV N-HBoze boeren trekken vandaag massaal naar Den Haag. Ze vinden dat politici, media en activisten de laatste jaren een negatief beeld over boeren hebben geschetst en dat ze ten onrechte zijn neergezet als dierenmishandelaars en milieuvervuilers. De actievoerders verwachten zo'n 15.000 boeren op het Malieveld.
» RTV N-H
dinsdag 1 oktober 2019, 09:18 uur
Trekkers breken door afzetting Malieveld, burgemeester roept driehoek bijeen
NOSBurgemeester Krikke van Den Haag praat met de hoofdofficier van justitie en de politiecommissaris vanwege de boerenprotesten op het Malieveld. Sommige boeren reden met hun tractoren door de afzettingen bij het Malieveld.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 09:03 uur
Verkeerschaos in Brabant: kilometers file door boerenprotest, zware regen en ongelukken
BN DeStemOp de Brabantse wegen stond dinsdagochtend kilometers file. De volgens de ANWB drukste ochtendspits ooit is vooral een gevolg van boeren die met hun tractoren op weg naar Den Haag zijn voor een protest. Ook de zware regenval en enkele ongelukken zorgden voor veel vertraging op de weg.
» BN DeStem
dinsdag 1 oktober 2019, 09:00 uur
A12 vanaf Prins Clausplein naar Den Haag dicht vanwege boerenprotest
Omroep WestDe A12 is richting Den Haag vanaf het Prins Clausplein volledig afgesloten. Dat meldt de ANWB. Boeren rijden op de A12 in colonne in de richting van het Malieveld waar de boeren willen protesteren.
» Omroep West
dinsdag 1 oktober 2019, 08:40 uur
LEES TERUG: Duizenden boeren protesteren op het Malieveld
Omroep WestHet boerenprotest op het Malieveld in Den Haag heeft de stad de hele dag in zijn greep gehouden. Dinsdag vond de drukste ochtendspits ooit plaats en ook het openbaar vervoer in het centrum in Den Haag was ontregeld vanwege het protest. Wij hielden alle ontwikkelingen bij in ons liveblog, dat je hier terug kunt lezen.
» Omroep West
dinsdag 1 oktober 2019, 08:40 uur
LIVEBLOG: Organisator boerenprotest: 'Dit gaat om ons leven, onze passie'
Omroep WestHet boerenprotest op het Malieveld in Den Haag zorgt voor veel overlast. Het is de drukste ochtendspits ooit en ook het openbaar vervoer in het centrum in Den Haag is ontregeld vanwege het protest. Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.
» Omroep West
dinsdag 1 oktober 2019, 08:35 uur
Lees terug: zo voerden de Groningse boeren vandaag actie
RTV NoordHonderden Groningse boeren kwamen dinsdagochtend aan in Den Haag om te protesteren tegen het beleid en de beeldvorming van de regering. Het Malieveld is inmiddels leeg.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 08:35 uur
Live: boeren op weg naar Den Haag
RTV NoordHonderden Groningse boeren zijn vandaag onderweg naar Den Haag om te protesteren tegen het beleid en de beeldvorming van de regering.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 08:35 uur
Live: verkeer loopt vast vanuit Den Haag door trekkerstoet
RTV NoordHonderden Groningse boeren kwamen dinsdagochtend aan in Den Haag om te protesteren tegen het beleid en de beeldvorming van de regering. Inmiddels stroomt het Malieveld leeg.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 08:35 uur
Live: boeren rijden hekken Malieveld plat
RTV NoordHonderden Groningse boeren zijn aangekomen in Den Haag om te protesteren tegen het beleid en de beeldvorming van de regering.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 08:35 uur
Live: 'zeer zware' avondspits verwacht door terugkerende boeren
RTV NoordHonderden Groningse boeren kwamen dinsdagochtend aan in Den Haag om te protesteren tegen het beleid en de beeldvorming van de regering. Inmiddels stroomt het Malieveld leeg en staat er een drukke avondspits te wachten.
» RTV Noord
dinsdag 1 oktober 2019, 08:24 uur
Boeren vertrekken in trekkercolonnes naar protest in Den Haag
NU.nlVanuit het hele land zijn honderden boeren met hun trekkers op weg naar Den Haag. De boeren demonstreren dinsdag voor erkenning van de agrarische sector. De eerste boeren vertrokken maandagavond vanuit Friesland en Den Helder. De politie begeleidt de diverse stoeten om de overlast voor het verkeer te beperken.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 08:22 uur
Stikstof? Het gaat allemaal hierover
Omroep GelderlandBoeren zetten vandaag Nederland en Den Haag op de kop omdat zij met trekkers over snelwegen naar de hofstad rijden. Ze doen dat uit protest tegen onder meer het Nederlandse stikstofbeleid. Dat ligt onder vuur door een rechterlijke uitspraak eerder dit jaar. De boeren vrezen daarvan de dupe te zijn. Vier vragen en antwoorden over stikstof.
» Omroep Gelderland
dinsdag 1 oktober 2019, 08:19 uur
Verkeer muurvast: 1000 kilometer file door boerenprotest, regen en ongevallen
PZCOp de Nederlandse wegen staat rond 8.15 uur in totaal 1068 kilometer file, meldt de ANWB. De files zijn vooral een gevolg van boeren die in hun voertuigen op weg zijn naar Den Haag om daar te protesteren. Maar er zijn ook enkele ongelukken geweest en verder speelt de regen een rol.
» PZC
dinsdag 1 oktober 2019, 08:19 uur
Hier staan op dit moment de langste files
de GelderlanderOp de Nederlandse wegen staat rond 8.30 uur in totaal 1100 kilometer file, meldt de ANWB. ‘De drukste ochtendspits ooit’. De files zijn vooral een gevolg van boeren die in hun voertuigen op weg zijn naar Den Haag om daar te protesteren.
» de Gelderlander
dinsdag 1 oktober 2019, 08:19 uur
Hier staan op dit moment de langste files
PZCOp de Nederlandse wegen staat rond 8.30 uur in totaal 1100 kilometer file, meldt de ANWB. ‘De drukste ochtendspits ooit’. De files zijn vooral een gevolg van boeren die in hun voertuigen op weg zijn naar Den Haag om daar te protesteren.
» PZC
dinsdag 1 oktober 2019, 08:19 uur
Hier staan op dit moment de langste files
BN DeStemOp de Nederlandse wegen stond rond 8.30 uur in totaal 1100 kilometer file, meldt de ANWB. ‘De drukste ochtendspits ooit’. De files zijn vooral een gevolg van boeren die in hun voertuigen op weg zijn naar Den Haag om daar te protesteren.
» BN DeStem
dinsdag 1 oktober 2019, 08:02 uur
LIVE | Boerenprotest: trekkers weer de weg op, ANWB verwacht drukke avondspits
RTV OostDe boeren verlaten na de protestactie weer massaal Den Haag, daardoor rijden er weer veel trekkers op de snelwegen. Die trekkers in combinatie met de weersverwachting (regenbuien) en een altijd drukke dinsdagavondspits kan tot een zeer drukke spits leiden.
» RTV Oost
dinsdag 1 oktober 2019, 07:55 uur
Chaos op de weg door boerenprotest Den Haag
MetroHet is chaos op de weg. Al sinds maandagavond rijden er vanuit het hele land tractoren over de snelweg, op weg naar Den Haag. 
» Metro
dinsdag 1 oktober 2019, 07:53 uur
Boerenprotest van start: 'Als je gaat staken en je bent boer, dan hoort daar een trekker bij'
Omroep ZeelandZo'n 2.500 boeren uit het hele land zijn vanochtend in alle vroegte op de trekker gekropen om richting het protest op het Malieveld in Den Haag te rijden. En dus zou het zomaar kunnen dat je vanochtend een trekker inhaalt op de snelweg.
» Omroep Zeeland
dinsdag 1 oktober 2019, 07:50 uur
KIJK HIER TERUG | Duizenden boeren protesteerden in Den Haag
Omroep GelderlandGelderse boeren zijn het zat dat er mogelijk weer nieuwe regels volgen rond stikstof. Tijdens een grote manifestatie in Den Haag eisten ze vandaag meer waardering voor hun werk. Ze willen niet langer 'overal' de schuld van krijgen.
» Omroep Gelderland
dinsdag 1 oktober 2019, 07:37 uur
ANWB: Drukste ochtendspits ooit, ruim 1.100 kilometer file door boerenprotest
NU.nlVanuit alle windstreken zijn dinsdag honderden boeren met hun trekkers op weg naar Den Haag om te demonstreren. Ze zijn het zat dat er een negatief beeld over boeren wordt geschetst. De ochtendspits ondervindt al veel hinder en vooral rond Utrecht staat het vast.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 07:35 uur
LIVE | Ruim 650 kilometer file, chaos op wegen en Den Haag op slot
de GelderlanderDuizenden boeren uit het hele land trekken vandaag op tractoren naar Den Haag om te protesteren.Ze vinden dat politici, media en activisten de laatste jaren een negatief beeld over boeren hebben geschetst en dat ze ten onrechte zijn neergezet als dierenmishandelaars en milieuvervuilers. De tractoren veroorzaken veel files en flinke overlast op de wegen.
» de Gelderlander
dinsdag 1 oktober 2019, 07:35 uur
LIVE | A12 richting Malieveld volledig afgesloten, boeren rijden dwars door dranghekken heen
PZCDuizenden boeren uit het hele land trekken vandaag op tractoren naar Den Haag om te protesteren. Ze vinden dat politici, media en activisten de laatste jaren een negatief beeld over boeren hebben geschetst en dat ze ten onrechte zijn neergezet als dierenmishandelaars en milieuvervuilers. De tractoren veroorzaken enorme files en overlast op de wegen.
» PZC
dinsdag 1 oktober 2019, 07:34 uur
LIVEBLOG: Burgemeester in overleg met politie en justitie over 'onveilige situatie', Malieveld vol
Hart van NederlandBoze boeren protesteren vandaag in Den Haag, omdat ze vinden dat er een negatief beeld bestaat in de media en politiek van de agrarische sector. Daarnaast eisen de boeren een duidelijker landbouwbeleid voor de komende jaren. Volg hier de laatste ontwikkelingen.
» Hart van Nederland
dinsdag 1 oktober 2019, 07:29 uur
Groot protest van boeren met trekkers in Den Haag
NOSHonderden boeren zijn vanuit heel Nederland met hun trekkers naar een veld in Den Haag gereden. Daar houden ze een grote protest-actie. Inmiddels staan er zoveel trekkers op het veld, dat er van de politie niet nog meer bij mogen.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 07:22 uur
Eerste boeren vertrekken uit het Noorden naar protest in Den Haag
NU.nlVanuit het hele land zijn honderden boeren met hun trekkers op weg naar Den Haag.De boeren demonstreren dinsdag voor erkenning van de agrarische sector.De eerste boeren vertrokken maandagavond vanuit Friesland en Den Helder.De politie begeleidt de diverse stoeten om de overlast voor het verkeer te beperken.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 06:52 uur
Wekdienst 1/10: boerenprotest in Den Haag en voor het eerst E10 tanken
NOSGoedemorgen! Op het Malieveld in Den Haag protesteren duizenden boeren tegen negatieve beeldvorming over de landbouwsector en 'onhoudbare' handelsverdragen. En tankstations zijn vanaf vandaag verplicht om schonere E10-benzine te verkopen.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 06:45 uur
File op A2 door boze boeren met langzaam rijdende tractoren
Brabants DagbladHet is dinsdagochtend erg druk op de Nederlandse snelwegen. Boeren zijn met hun tractoren onderweg naar het Malieveld in Den Haag om te protesteren, maar dat zorgt voor veel file. Zo ook op de A2.
» Brabants Dagblad
dinsdag 1 oktober 2019, 06:45 uur
File op A2 neemt af na protest van boze boeren met langzaam rijdende tractoren
Brabants DagbladHet is dinsdagochtend erg druk op de Nederlandse snelwegen. Boeren zijn met hun tractoren onderweg naar het Malieveld in Den Haag om te protesteren, maar dat zorgt voor veel file. Ook op de A2 was het erg druk, maar dat neemt inmiddels af.
» Brabants Dagblad
dinsdag 1 oktober 2019, 06:44 uur
Verkeerschaos: boeren ondanks verbod met tractoren de snelweg op
Dagblad van het NoordenDuizenden boeren die vandaag op het Malieveld in Den Haag gaan demonstreren voor een beter landbouwbeleid, dreigen het verbod om met hun tractoren over de snelweg te rijden, aan hun laars te lappen. Vanmorgen vroeg reed een colonne van tientallen tractoren al over de A12 richting Den Haag. Een verkeerschaos dreigt.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 1 oktober 2019, 06:31 uur
Chaos verwacht op snelweg door acties van boeren met tractoren
RTV N-HDuizenden boeren trekken vanochtend richting Den Haag voor een protest. Een groot deel doet dat met langzaam rijdende tractoren én via de snelweg. Hierdoor worden - in combinatie met de regen - veel files verwacht.
» RTV N-H
dinsdag 1 oktober 2019, 06:17 uur
Boer uit Made via het strand naar demonstratie in Den Haag: 'Het is B-Day'
Omroep BrabantLangzaam maar zeker komt het Malieveld in Den Haag in zicht voor Erik van Oosterhout uit Made. Hij is één van de duizenden boeren uit ons land, die maandagavond laat of in de afgelopen nacht van huis zijn vertrokken om deze dinsdag massaal te gaan demonstreren in de Residentie. Het werd voor de meesten een lange, maar desondanks relatief probleemloze reis.
» Omroep Brabant
dinsdag 1 oktober 2019, 06:17 uur
Boeren veroorzaken met tractoren verkeerschaos: 'Een en al zwaailicht'
Omroep BrabantHet verkeer in het hele land is ontregeld door een grote groep boeren die met een tractor op weg is naar Den Haag. Hier wordt later deze dinsdag een demonstratie gehouden. Onder meer vanuit plaatsen als Made, Willemstad, Deurne, Helmond, Wanroij en Zeeland zijn maandagavond laat en dinsdag in het holst van de nacht vele boeren de weg opgegaan.
» Omroep Brabant
dinsdag 1 oktober 2019, 06:06 uur
Met koffie, Red Bull en tractor vanuit Hitzum naar Den Haag
Leeuwarder CourantHITZUM - De actievoerende boeren willen vandaag met zoveel mogelijk tractoren oprukken naar het centrum van Den Haag, ondanks dat de gemeente heeft bepaald dat er hooguit 75 tractoren en agrarische bulkauto’s aanwezig mogen zijn op het Malieveld.
» Leeuwarder Courant
dinsdag 1 oktober 2019, 05:26 uur
Gelderse boeren onderweg naar Den Haag voor protest: ‘We gaan gewoon de snelweg op’
de GelderlanderARNHEM - Voorzien van gele zwaailichten, borden met leuzen en onder luid getoeter vertrokken dinsdagochtend tientallen Gelderse boeren vanuit Arnhem naar Den Haag om te demonstreren voor een beter landbouwbeleid. ,,We gaan bij Oosterbeek een stukje snelweg pakken’’, zegt initiatiefnemer Mark Tilleman. Terwijl de politie dat heeft verboden.
» de Gelderlander
dinsdag 1 oktober 2019, 04:58 uur
Honderden trekkers op weg naar Den Haag, overlast in ochtendspits
NU.nlUit het hele land zijn honderden boeren met hun trekkers op weg naar Den Haag waar ze dinsdag gaan demonstreren. De politie begeleidt de diverse stoeten om de overlast voor het verkeer zo klein mogelijk te houden. Rijkswaterstaat verwacht dinsdagochtend echter een zeer drukke ochtendspits, ook vanwege zware regenval.
» NU.nl
dinsdag 1 oktober 2019, 02:43 uur
Tractorcolonnes op weg naar Den Haag, spanning Malieveld loopt op
NOSHonderden trekkers zijn vanuit verschillende delen van het land op weg naar Den Haag, waar boeren vanmiddag gaan demonstreren op het Malieveld. De politie is op veel plaatsen aanwezig om de tocht van de landbouwvoertuigen over de snelwegen in goede banen te leiden.
» NOS
dinsdag 1 oktober 2019, 00:29 uur
Boeren maken zich op voor boerenprotest in Den Haag
RTV DrentheDe protestactie van boeren komt flink op gang. Vanuit het Noorden verzamelen ze zich inmiddels in Rogat om van daaruit naar Den Haag te rijden.
» RTV Drenthe
maandag 30 september 2019, 23:48 uur
Drukke ochtendspits verwacht vanwege boerenprotest, eerste boeren verzamelen zich al
RTV OostDe ochtendspits zal morgen extra druk zijn wegens het boerenprotest. Dat verwacht Rijkswaterstaat. Duizenden boeren trekken dan naar Den Haag om te protesteren tegen het negatieve beeld dat heerst rondom de beroepsgroep.
» RTV Oost
maandag 30 september 2019, 22:26 uur
Zware ochtendspits verwacht door boerenprotest en hevige regenval
MetroEen combinatie van slecht weer en de geplande acties van boeren in Den Haag zullen voor verstoppingen zorgen op de Nederlandse snelwegen. Dat is de voorspelling van de ANWB en Rijkswaterstaat over de dinsdagochtendspits. 
» Metro
maandag 30 september 2019, 20:46 uur
Boeren uit het Noorden maken zich op voor trekkertocht naar Den Haag
Dagblad van het NoordenBoeren uit Drenthe en Groningen staan klaar om naar Den Haag te reizen voor het protest op het Malieveld. Om op tijd te komen moeten de noordelijke boeren maandagavond vertrekken voor de reis die zo’n tien uur duurt. Hun eerste stop is Rogat bij Hoogeveen, waar de boeren zich verzamelen om samen naar verder te gaan.
» Dagblad van het Noorden
maandag 30 september 2019, 20:16 uur
Drukste ochtendspits ooit vanwege boerenprotest en regen
Omroep WestVanwege het massale boerenprotest dat dinsdag plaatsvindt in Den Haag ontstond dinsdagochtend een enorme verkeerschaos op de wegen naar Den Haag. Volgens de ANWB was het de drukste ochtendspits ooit met meer dan 1100 kilometer file. Vooral op de A12 was het erg druk.
» Omroep West
maandag 30 september 2019, 19:52 uur
Flevoland - Boeren naar Den Haag én slecht weer; kans op erg drukke ochtendspits
Omroep FlevolandHet boerenprotest in combinatie met hevige regenval en wind gaat waarschijnlijk voor een drukke spits in het verkeer zorgen. Dat verwacht de ANWB voor dinsdagochtend. [Tweet:https://twitter.com/iedeklaas/status/1178818167583449088]
» Omroep Flevoland
maandag 30 september 2019, 19:52 uur
Flevoland - Honderden boeren vertrokken naar Den Haag
Omroep FlevolandHonderden Flevolandse boeren zijn met trekkers en andere landbouwvoertuigen op weg naar het Malieveld in Den Haag. Ze gaan daar protesteren tegen de strenge agrarische wetgeving. De boeren voelen zich onbegrepen en vinden dat er een onterecht slecht beeld over hun werk ontstaan is.
» Omroep Flevoland
maandag 30 september 2019, 19:47 uur
Den Haag: 75 tractoren mogen naar Malieveld voor boerenprotest
RTV Drenthe75 landbouwvoertuigen mogen morgen naar het Malieveld rijden waar een demonstratie van boeren wordt gehouden. Dat heeft de gemeente Den Haag besloten na overleg met betrokkenen en de organisator Agractie. Aan het protest doen ook boeren uit Drenthe mee.
» RTV Drenthe
maandag 30 september 2019, 19:00 uur
Boze boeren rijden 140 kilometer met tractor naar Den Haag: ‘Dit is geen schoolreisje’
de StentorNiet veel sneller dan op een e-bike, zo gaat Willeam Schoonhoven (41) vannacht van Teuge naar Den Haag. De veehouder uit Beemte-Broekland kruist met zijn tractor het halve land door om uiteindelijk op het Malieveld te demonstreren. Hoe ziet zo'n tocht van ruim 140 kilometer zónder snelweg eruit?
» de Stentor
maandag 30 september 2019, 18:20 uur
Eerste boeren al op weg naar protest in Den Haag, zware spits verwacht
NU.nlRijkswaterstaat verwacht dinsdagochtend een zeer drukke ochtendspits vanwege zware regenval en boeren die mogelijk met hun tractor over de snelweg naar Den Haag zullen rijden. Op beelden is te zien dat de eerste boeren maandag rond 22.00 uur al op weg gingen naar Den Haag.
» NU.nl
maandag 30 september 2019, 18:19 uur
Verkeerschaos dreigt: boeren willen ondanks verbod met honderden tractoren de snelweg op
Leeuwarder CourantDuizenden boeren die dinsdag op het Malieveld in Den Haag gaan demonstreren voor een beter landbouwbeleid, dreigen het verbod om niet met hun tractoren over de snelweg te rijden, aan hun laars te lappen. Ze mogen met maximaal 75 tractoren richting het Malieveld. Een verkeerschaos dreigt. 
» Leeuwarder Courant
maandag 30 september 2019, 18:00 uur
'Slechts' 75 tractoren toegestaan tijdens boerenprotest op Malieveld: "Wij gaan gewoon!"
RTV N-HDe gemeente Den Haag staat een maximum van 75 landbouwvoertuigen toe om morgen naar het Malieveld te rijden, waar een demonstratie van boeren wordt gehouden. De Noord-Hollandse agrariërs die de tocht gaan maken, laten aan NH Nieuws weten dat ze hoe dan ook naar de Hofstad gaan. "We zien wel hoe ver we komen."
» RTV N-H
maandag 30 september 2019, 17:48 uur
Chaos op de weg verwacht dinsdagochtend door regen en boerenprotest
Omroep BrabantVolgens Rijkswaterstaat staat weggebruikers een chaotische dinsdagochtendspits te wachten. Behalve met de regen moeten ze rekening houden met protesterende boeren die sinds maandagavond laat al massaal op weg zijn richting Den Haag. Bovendien is de dinsdag op de weg traditioneel de drukste dag van de week.
» Omroep Brabant
maandag 30 september 2019, 17:20 uur
Krikke: 'Maximaal 75 tractoren bij boerenprotest in Den Haag'
Omroep WestMaximaal 75 landbouwvoertuigen mogen dinsdag naar het Malieveld rijden waar een demonstratie van boeren wordt gehouden. Dat heeft de gemeente besloten na overleg met betrokkenen en de organisator Agractie.
» Omroep West
maandag 30 september 2019, 17:19 uur
Morgen veel drukte tijdens ochtend- en avondspits
RTV UtrechtPROVINCIE UTRECHT - Mensen die morgen met de auto de weg op willen, moeten rekening houden met veel verkeersdrukte. Rijkswaterstaat verwacht zowel een zware ochtend- als avondspits.Zware buien en een aangekondigd boerenprotest in Den Haag kunnen ertoe leiden dat de altijd al drukke ochtendspits tot extra reistijd leidt.Ook de avondspits kan drukker verlopen, omdat de buienkans in de tweede helft van de middag vooral in het zuiden van het land fors toeneemt. Die buien gaan mogelijk vergezeld van onweer en hagel.
» RTV Utrecht
maandag 30 september 2019, 17:09 uur
Zware spits verwacht door regen en boerenprotest: 'Maat is vol'
NOSEen protestactie van boeren in Den Haag leidt morgenochtend mogelijk tot verkeersoverlast. De organisatoren van de zogeheten Agractie verwachten dat tot wel 2000 tractoren uit heel Nederland naar Den Haag komen. Rijkswaterstaat en Weerplaza verwachten een ongewoon drukke ochtendspits, ook doordat het morgen flink zal regenen en waaien.
» NOS
maandag 30 september 2019, 16:50 uur
Clash dreigt: boeren willen ondanks verbod met honderden tractoren de snelweg op
PZCDuizenden boeren die morgen op het Malieveld in Den Haag gaan demonstreren voor een beter landbouwbeleid, dreigen het verbod om niet met hun tractoren over de snelweg te rijden, aan hun laars te lappen. Ze mogen met maximaal 75 tractoren richting het Malieveld.
» PZC
maandag 30 september 2019, 16:50 uur
Verkeerschaos dreigt: boeren willen ondanks verbod met honderden tractoren de snelweg op
PZCDuizenden boeren die morgen op het Malieveld in Den Haag gaan demonstreren voor een beter landbouwbeleid, dreigen het verbod om met hun tractoren over de snelweg te rijden, aan hun laars te lappen. Ze mogen met maximaal 75 tractoren richting het Malieveld. Een verkeerschaos dreigt.
» PZC
maandag 30 september 2019, 16:50 uur
Verkeerschaos dreigt: boeren willen ondanks verbod met honderden tractoren de snelweg op
de StentorDuizenden boeren die morgen op het Malieveld in Den Haag gaan demonstreren voor een beter landbouwbeleid, dreigen het verbod aan hun laars te lappen om met hun tractoren over de snelweg te rijden. Ze mogen met maximaal 75 tractoren richting het Malieveld. Een verkeerschaos dreigt.
» de Stentor
maandag 30 september 2019, 14:34 uur
Spoedoverleg in Den Haag om chaos met tractoren tijdens boerenprotest te voorkomen
BN DeStemDe gemeente Den Haag houdt vanmiddag een spoedoverleg vanwege het geplande boerenprotest op het Malieveld morgen. Boeren willen met honderden tractoren het veld op, maar de gemeente staat er vooralsnog maar vijf toe. Om chaos te voorkomen overlegt Den Haag nu met betrokken partijen over alle voorwaarden.
» BN DeStem
maandag 30 september 2019, 14:21 uur
Vijf vragen over het boerenprotest waarbij trekkers naar Den Haag gaan
Dagblad van het NoordenDe boeren trekken dinsdag - met en zonder trekkers - naar Den Haag. Ze pikken het niet langer. Vijf vragen over het boerenprotest.
» Dagblad van het Noorden
maandag 30 september 2019, 14:10 uur
Overleg in Den Haag over regels rond boerenprotest met tractoren
de StentorDe gemeente Den Haag overlegt vanmiddag met andere betrokken partijen of het voor morgen aangekondigde boerenprotest met tractoren kan doorgaan en zo ja, onder welke voorwaarden dit mag plaatsvinden. Bij de demonstratie zijn honderden boeren uit Oost-Nederland aanwezig.
» de Stentor
maandag 30 september 2019, 12:02 uur
Dierenactivisten gaan tijdens boerenprotest op Malieveld demonstreren voor dierenrechten
Omroep WestTwee groepen dierenactivisten zullen dinsdagmiddag rond het Malieveld aanwezig zijn om actie te voeren voor betere dierenrechten. Op dat moment zullen duizenden boeren juist in Den Haag zijn om te demonstreren tegen het in hun ogen onterechte beeld van milieuvervuilers en dierenmishandelaars.
» Omroep West
maandag 30 september 2019, 11:34 uur
De Gelderse boer staat niet alleen: ook veearts, student en visser protesteren in Den Haag
de GelderlanderARNHEM/DREUMEL/VRAGENDER - Met een gehuurde bus of zelfs met de trekker. Een groot aantal boeren uit de regio trekt morgen naar het Malieveld in Den Haag om op te komen voor hun sector. Zij staan niet alleen bij de zogenoemde Agractie. Ook vissers, tuinbouwers en veeartsen leggen hun werk voor een dag neer om te pleiten voor meer waardering.
» de Gelderlander
maandag 30 september 2019, 09:59 uur
Duizenden boeren demonstreren morgen op het Malieveld
Omroep ZeelandBoeren maken zich op voor een massale protestbetoging morgen op het Malieveld in Den Haag. De organisatie, Agractie, verwacht meer dan 10.000 demonstranten uit het hele land met zeker 2.500 trekkers. Ze willen luid en duidelijk aangeven dat ze de voortdurende negatieve aandacht voor de agrarische sector beu zijn.
» Omroep ZeelandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep West
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Noord
Foto: Omroep West
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep West
Foto: Omroep Brabant
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: Omroep Zeeland
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Drenthe
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Omroep Zeeland
Foto: Omroep Brabant
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: RTV Rijnmond
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: Metro
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: Metro
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: Leeuwarder Courant
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: Dagblad van het Noorden
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Den Haag

26 mei 19:48Drugslab opgerold in centrum Den Haag
26 mei 17:01Nog geen spoor van vermiste Patrycja Skoczylas (15)
26 mei 15:50Boa's over hun protest: 'Vijf minuten tot politie er was, voelden lang'
26 mei 08:13Brandweerduikers halen man uit het water
26 mei 07:00Wekdienst 26/5: Demonstrerende boa's • Deadline slachterijen
25 mei 18:59Overheid mag doorgaan met veiling frequenties voor 5G
24 mei 13:12Twee mannen opgepakt na steekpartij Den Haag, messen op straat gedumpt
22 mei 16:00Demonstrerende vechtsporters: 'Iedereen moet blijven bewegen'
22 mei 13:32Omstanders houden man aan na beroving vrouw (74)
22 mei 08:15Omstreden coronadorp bij ADO-stadion opent zonder daklozen
21 mei 08:20Vijf woningen ontruimd in Den Haag om brand in leegstaande woning
20 mei 13:59Patrycja Skoczylas (15) uit Den Haag al maand vermist
19 mei 17:03Ramkraak bij Haagse juwelier mislukt door goede beveiliging
19 mei 13:04In hoger beroep dezelfde straf voor corruptie Gerrit G.
19 mei 07:13ADO maakt nieuwe start met Rankovic als trainer: ‘Ik heb altijd alles gegeven’
18 mei 18:39Woede onder strandtenteigenaren: de een mag open, de ander blijft dicht
18 mei 15:29Verdachten van massale vechtpartij tijdens carnaval Vlijmen opgepakt
17 mei 16:54Politie zoekt surfplank vermiste surfer Scheveningen (nieuwe foto)
16 mei 09:00Kans om vermiste surfer te vinden steeds kleiner: 'Meld het snel als je iets ziet op zee'
15 mei 09:37Haagse agenten milder gestraft, klokkenluider vertrekt
RSS.