menu
zoek

Nieuws Den Haag

Verdachte aangehouden voor steekincident Grote Marktstraat

zondag 1 december 2019, 13:45 uur

De politie hield zaterdagmiddag 30 november een verdachte aan in verband met het steekincident op vrijdagavond 29 november aan de Grote Marktstraat. Bij het incident raakten drie mensen gewond.

Waar: Grote Marktstraat in Den Haag

De verdachte – een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats – werd rond 17:40 uur aangehouden bij een daklozenopvang in het centrum van Den Haag. Hij is overgebracht naar een politiebureau waar hij wordt verhoord. De precieze toedracht van het steekincident is nog onduidelijk. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen gevonden die er op wijzen dat er sprake was van een terroristisch motief. Wat het motief voor het steekincident dan wel was wordt nog onderzocht. Vrijdagavond 29 november, rond 19:45 uur, ontving de politie een melding van het steekincident. Ter plaatse bleken er drie mensen gewond te zijn geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waar zij zijn behandeld aan hun verwondingen. De slachtoffers, een 13-jarige jongen uit Den Haag, een 15-jarig meisje uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp, werden later op de avond uit het ziekenhuis ontslagen. De slachtoffers kennen elkaar niet. De politie ging direct met meerdere eenheden naar de Grote Marktstraat en startte een uitgebreid onderzoek op door onder andere rechercheurs en forensisch specialisten. Slachtofferhulp De slachtoffers hebben gesproken met rechercheurs en hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Omdat er tijdens het steekincident veel winkelend publiek aanwezig was in de Grote Markstraat, hebben veel mensen dit incident zien gebeuren. Wij kunnen ons voorstellen dat dit heftig was om te zien. Wij bieden daarom slachtofferhulp aan ooggetuigen van het steekincident of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen. Denkt u baat te hebben bij slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt bij het regionaal service center uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.

Schietincident/steekincident in Den Haag

» Politie.nl


Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: 52.07651 / 4.31189 Grote Marktstraat


zaterdag 30 november 2019, 11:44 uur
Drie minderjarigen gewond bij steekincident Den Haag
Politie.nlBij een steekincident op de Grote Markstraat zijn er vrijdagavond 29 november drie minderjarigen gewond geraakt. Er is nog geen verdachte aangehouden in deze zaak.
Rond 19:45 uur ontving de politie een melding van het steekincident. Ter plaatse bleken er drie mensen gewond te zijn geraakt. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd, waar zij zijn behandeld aan hun verwondingen. De slachtoffers zijn een 13-jarige jongen uit Den Haag, een 15-jarig meisje uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. De slachtoffers zijn later op de avond uit het ziekenhuis ontslagen. De slachtoffers kennen elkaar niet. De politie is direct met meerdere eenheden naar de Grote Marktstraat gegaan. Er is een uitgebreid onderzoek opgestart door onder andere rechercheurs en forensisch specialisten. Kort na het incident werd een signalement van een mogelijke verdachte verspreid. Na het binnenkomen van nieuwe informatie bleek dit signalement niet juist te zijn.

Verdachte
Wij zetten alle middelen die wij tot onze beschikking hebben – zowel zichtbaar als onzichtbaar – in om de verdachte van dit steekincident zo snel mogelijk te vinden. De precieze toedracht van het incident is op dit moment nog onduidelijk. Voor de politie staan alle scenario’s daarom nog open.

Iets gezien?
Bij het opsporen van de verdachte kan de politie uw hulp goed gebruiken. Heeft u iets gezien van dit steekincident, of beschikt u over beeldmateriaal van het incident? Belt u dan met de opsporingstiplijn via het nummer 0800-6070. Anoniem melden kan ook. U kunt dan bellen met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.

Slachtofferhulp
De slachtoffers hebben gesproken met rechercheurs en hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen. Omdat er tijdens het steekincident veel winkelend publiek aanwezig was in de Grote Markstraat, hebben veel mensen dit incident zien gebeuren. Wij kunnen ons voorstellen dat dit heftig was om te zien. Wij bieden daarom slachtofferhulp aan ooggetuigen van het steekincident of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen. Denkt u baat te hebben bij slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt bij het regionaal service center uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.

Schietincident/steekincident in Den Haag
» Politie.nl
zondag 1 december 2019, 14:47 uur
Politie gaat niet uit van terroristisch motief bij steekpartij Den Haag
NU.nlDe politie heeft geen aanwijzingen dat de 35-jarige verdachte van de steekpartij vrijdag in Den Haag een terroristisch motief had. Bij het incident aan de Grote Marktstraat raakten een dertienjarige jongen en twee vijftienjarige meisjes gewond.
» NU.nl
zondag 1 december 2019, 14:36 uur
Verdachte steekpartij Den Haag had geen terroristisch motief
PZCDe 35-jarige man die gisteren is aangehouden voor de steekpartij vrijdagavond in Den Haag had geen terroristisch motief. Dat meldt de politie na een eerste verhoor. Wat zijn motief dan wel is geweest, is nog niet bekend.
» PZC
zondag 1 december 2019, 14:35 uur
Politie: vooralsnog geen terroristisch motief bij mesaanval Den Haag
NOSDe man die gisteren werd opgepakt voor het neersteken van drie jongeren in Den Haag had zeer waarschijnlijk geen terroristisch motief. Volgens de politie zijn daar vooralsnog geen aanwijzingen voor gevonden.
» NOS
zondag 1 december 2019, 14:33 uur
Geen terroristisch motief voor steekpartij in drukke winkelstraat Den Haag
Hart van NederlandDe 35-jarige man die vrijdag drie tieners neerstak in de Grote Marktstraat in Den Haag, had daarvoor geen terroristisch motief. Dat meldt de politie na een eerste verhoor van de man. Wat wel het motief voor de steekpartij was, wordt nog onderzocht.
» Hart van Nederland
zondag 1 december 2019, 14:31 uur
Steekpartij Grote Marktstraat geen terreurdaad
Omroep WestDe 35-jarige dakloze man die is aangehouden voor de steekpartij vrijdagavond in Den Haag, had daarbij geen terroristisch motief. Dat meldt de politie na een eerste verhoor van de man. Wat zijn motief dan wel is geweest, is nog niet bekend.
» Omroep West
zondag 1 december 2019, 14:23 uur
Politie Den Haag: geen terroristisch motief steekpartij
de TelegraafDen Haag Volgens de Haagse politie zijn er vooralsnog geen aanwijzingen dat de 35-jarige man die vrijdagavond drie tieners in het centrum van Den haag neerstak een terroristisch motief had.
» de Telegraaf
zaterdag 30 november 2019, 18:08 uur
Man (35) aangehouden voor steekpartij Grote Marktstraat
Omroep WestDe politie heeft een 35-jarige man aangehouden voor de steekpartij in het centrum van Den Haag. Drie mensen raakten daar gewond.
» Omroep West
zaterdag 30 november 2019, 18:06 uur
Verdachte van steekincident in centrum Den Haag aangehouden
NU.nlDe politie heeft zaterdag de verdachte van het steekincident vrijdagavond op de Grote Marktstraat in Den Haag aangehouden, meldt de Haagse politie op Twitter. Bij het incident raakten drie minderjarigen gewond.
» NU.nl
zaterdag 30 november 2019, 16:19 uur
Den Haag in shock na steekpartij
de TelegraafDen Haag is in shock door de steekpartij vrijdagavond in de Grote Marktstraat, waarbij twee meisjes van 15 uit Leiderdorp en Alphen aan den Rijn en een 13-jarige jongen uit Den Haag gewond raakten. Warenhuis Hudson’s Bay, die de slachtoffers opving, heeft zelfs een extra kracht ingehuurd die de geschrokken medewerkers zaterdag opvangt.
» de Telegraaf
zaterdag 30 november 2019, 13:45 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag jongen en 2 meisjes
MetroDe drie tieners die vrijdagavond op straat in Den Haag werden neergestoken, zijn een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp.
» Metro
zaterdag 30 november 2019, 12:41 uur
Minderjarige slachtoffers van steekpartij in Den Haag kenden elkaar niet
NU.nlDe dader van de steekpartij in Den Haag waarbij vrijdagavond drie tieners gewond zijn geraakt, is nog voortvluchtig, meldt een woordvoerder van de politie zaterdag aan NU.nl. De slachtoffers kenden elkaar niet.
» NU.nl
zaterdag 30 november 2019, 12:27 uur
Klopjacht op dader Haagse steekpartij, slachtoffers kenden elkaar niet
de TelegraafDe drie tieners die vrijdagavond door een nog onbekende man vlakbij Hudson’s Bay aan de Grote Marktstraat in Den Haag werden neergestoken kenden elkaar niet. Dat meldt de Haagse politie, die op zoek is naar de dader van de steekpartij.
» de Telegraaf
zaterdag 30 november 2019, 12:16 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag zijn jongen (13) en twee meisjes (15)
Hart van NederlandDe drie tieners die vrijdagavond door een nog onbekende man werden neergestoken in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn een dertienjarige jongen en twee meisjes van vijftien jaar. Ze kennen elkaar niet.
» Hart van Nederland
zaterdag 30 november 2019, 12:15 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag (13 en 15 jaar) kenden elkaar niet
Omroep WestDe slachtoffers van de steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn een jongen van 13 uit Den Haag, een meisje van 15 uit Alphen aan den Rijn en een 15-jarig meisje uit Leiderdorp. De jongeren kennen elkaar niet, dat meldt de politie. De dader is nog spoorloos.
» Omroep West
zaterdag 30 november 2019, 12:11 uur
Politie nog op zoek naar dader steekpartij Den Haag
NU.nlDe dader van een steekpartij in Den Haag waar vrijdagavond drie tieners gewond zijn geraakt is nog voortvluchtig, meldt een woordvoerder van de politie aan NU.nl.
» NU.nl
zaterdag 30 november 2019, 11:19 uur
Dader steekpartij winkelstraat Den Haag nog voortvluchtig
NOSDe dader die gisteravond drie mensen met een mes verwondde in het centrum van Den Haag is nog niet opgepakt, meldt de politie aan het ANP. Er is de hele nacht gezocht, zegt een woordvoerder.
» NOS
zaterdag 30 november 2019, 10:46 uur
Dader van steekpartij in Den Haag is nog spoorloos
Hart van NederlandDe man die ervan wordt verdacht dat hij vrijdagavond drie tiener heeft neergestoken in een winkelstraat in Den Haag, is nog niet gevonden. De politie heeft de hele nacht naar hem gezocht.
» Hart van Nederland
zaterdag 30 november 2019, 09:33 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag zijn jongen (13) en meisjes (15), ze kenden elkaar niet
de GelderlanderDe verdachte die gisteravond drie tieners neerstak in de drukke Grote Marktstraat is nog niet gepakt, zo heeft de politie zojuist bevestigd. De drie tieners, een jongen van 13 en twee meisjes van 15, mochten gisteravond nadat ze in het ziekenhuis waren behandeld wel weer naar huis. De jongeren kenden elkaar niet.
» de Gelderlander
zaterdag 30 november 2019, 09:33 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag zijn jongen (13) en meisjes (15), ze kenden elkaar niet
de StentorDe verdachte die gisteravond drie tieners neerstak in de drukke Grote Marktstraat is nog niet gepakt, zo heeft de politie zojuist bevestigd. De drie tieners, een jongen van 13 en twee meisjes van 15, mochten gisteravond nadat ze in het ziekenhuis waren behandeld wel weer naar huis. De jongeren kenden elkaar niet.
» de Stentor
zaterdag 30 november 2019, 09:33 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag zijn jongen (13) en meisjes (15), ze kenden elkaar niet
PZCDe verdachte die gisteravond drie tieners neerstak in de drukke Grote Marktstraat is nog niet gepakt, zo heeft de politie zojuist bevestigd. Omdat de politie geen duidelijk beeld van de dader heeft, kan men geen concreet signalement verspreiden. Wat betreft het motief worden alle opties opgehouden, ook die van een terroristisch oogmerk.
» PZC
vrijdag 29 november 2019, 23:12 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag zijn drie minderjarige kinderen
Hart van NederlandDe drie slachtoffers van de steekpartij in het centrum van Den Haag zijn alle drie minderjarig. Dat zegt de politie. De slachtoffers zijn later op de avond ontslagen uit het ziekenhuis.
» Hart van Nederland
vrijdag 29 november 2019, 23:03 uur
Drie tieners gewond bij steekpartij in centrum Den Haag, verdachte gevlucht
NU.nlBij een steekpartij aan de Grote Marktstraat in Den Haag zijn vrijdagavond drie tieners gewond geraakt. De verdachte is nog voortvluchtig. De toedracht en het motief van het incident zijn nog onbekend. Het is ook nog onbekend of de tieners elkaar kenden.
» NU.nl
vrijdag 29 november 2019, 22:54 uur
Drie kinderen gewond bij steekpartij in Haagse Grote Marktstraat
Omroep WestDe drie slachtoffers van de steekpartij in Den Haag zijn minderjarigen. De politie laat weten dat ze in het ziekenhuis zijn behandeld en inmiddels weer naar huis zijn.
» Omroep West
vrijdag 29 november 2019, 22:34 uur
Politie sluit terroristisch motief steekpartij Den Haag niet uit
Hart van NederlandEr is nog geen duidelijkheid over het motief van de dader van de steekpartij in het centrum van Den Haag. Een woordvoerder van de politie laat aan Hart van Nederland weten dat er met alle scenario’s rekening wordt gehouden. Ook terrorisme wordt niet uitgesloten.
» Hart van Nederland
vrijdag 29 november 2019, 22:16 uur
Winkelend publiek Den Haag: ’Dit is doodeng’
de TelegraafIn de buurt van de Grote Marktstraat, waar vrijdagavond een nog voortvluchtige man instak op willekeurige slachtoffers, is de schrik groot. Een omstander kijkt paniekerig naar agenten die de winkelstraat hebben afgesloten. „Kunnen zij niet die man oppakken? Dit is doodeng.”
» de Telegraaf
vrijdag 29 november 2019, 22:16 uur
Emma (16) over steekpartij Den Haag: ’Opeens begon iedereen te rennen’
de TelegraafIn de buurt van de Grote Marktstraat, waar vrijdagavond een nog voortvluchtige man instak op willekeurige slachtoffers, is de schrik groot. Dat de slachtoffers kinderen zijn, zorgt voor reuring. De 16-jarige Emma kwam zélf midden in het tumult terecht.
» de Telegraaf
vrijdag 29 november 2019, 21:56 uur
Beelden: grote paniek na steekpartij Den Haag
de TelegraafBij een steekpartij in een van de drukste winkelstraten van Den Haag zijn drie mensen gewond geraakt.
» de Telegraaf
vrijdag 29 november 2019, 21:33 uur
Mensen vluchten uit Hudson's Bay na steekpartij in Den Haag
NU.nlDrie mensen zijn vrijdagavond gewond geraakt na een steekpartij ter hoogte van de Hudson's Bay in Den Haag. Ze zijn naar het ziekenhuis vervoerd.
» NU.nl
vrijdag 29 november 2019, 21:14 uur
Drie gewonden bij steekpartij in centrum Den Haag, mogelijke dader gevlucht
NU.nlBij een steekpartij aan de Grote Marktstraat in Den Haag zijn vrijdagavond drie gewonden gevallen. De politie meldt dat er gezocht wordt naar een man van ongeveer vijftig jaar oud. De toedracht en het motief van het incident zijn nog onbekend.
» NU.nl
vrijdag 29 november 2019, 20:43 uur
Meerdere gewonden bij steekpartij Den Haag, mogelijke dader gevlucht
NU.nlBij een steekpartij aan de Grote Marktstraat in Den Haag zijn vrijdagavond meerdere gewonden gevallen. De politie meldt dat er gezocht wordt naar een man van ongeveer vijftig jaar oud.
» NU.nl
vrijdag 29 november 2019, 20:25 uur
Meerdere gewonden bij steekpartij in winkelstraat Den Haag
de TelegraafIn Den Haag zijn bij een steekpartij meerdere mensen gewond geraakt. Dat bevestigt de politie zojuist. Het incident gebeurde aan de Grote Marktstraat, een van de grootste winkelstraten in de Hofstad.
» de Telegraaf
vrijdag 29 november 2019, 20:25 uur
Slachtoffers steekpartij Den Haag ’willekeurig gekozen’
de TelegraafUpdate 21.18 uur - In Den Haag zijn drie mensen gewond geraakt bij een steekpartij. Dat bevestigt de politie. Het incident gebeurde aan de Grote Marktstraat, een van de grootste winkelstraten in de Hofstad.
» de Telegraaf
vrijdag 29 november 2019, 20:25 uur
Drie slachtoffers steekpartij Den Haag zijn minderjarig
de TelegraafUpdate nieuwe informatie - Drie minderjarigen zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in het centrum van Den Haag. Dat laat de politie weten. Hoe oud de kinderen zijn, is niet bekend. De steekpartij gebeurde aan de Grote Marktstraat, een van de grootste winkelstraten in de Hofstad. De man is voortvluchtig.
» de Telegraaf
vrijdag 29 november 2019, 20:18 uur
Drie gewonden bij steekpartij in centrum Den Haag, klopjacht op dader
Omroep WestBij een steekpartij in de Grote Marktstraat in Den Haag zijn drie mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie. Agenten zijn al de hele avond op zoek naar de dader.
» Omroep West
vrijdag 29 november 2019, 20:17 uur
Meerdere gewonden bij steekpartij in winkelstraat Den Haag
NOSIn het centrum van Den Haag zijn meerdere mensen gewond geraakt bij een steekincident op de Grote Marktstraat, bevestigt de Haagse politie. Volgens onbevestigde berichten zou dat zijn gebeurd zijn bij warenhuis Hudson's Bay. De aanleiding is nog onduidelijk. Het is zeer druk in het centrum vanwege koopjesdag Black Friday.
» NOS
vrijdag 29 november 2019, 20:10 uur
Steekpartij met meerdere gewonden bij Hudson's Bay in Den Haag
Hart van NederlandIn het centrum van Den Haag zijn vrijdagavond drie gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde in de buurt van warenhuis Hudson’s Bay aan de Grote Marktstraat.
» Hart van Nederland
vrijdag 29 november 2019, 20:00 uur
Steekpartij in Hudson's Bay Den Haag, meerdere gewonden
PZCIn de Hudson's Bay aan de Grote Marktstraat in Den Haag heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen naar het warenhuis. Volgens een omstander zijn minstens drie personen gewond uit de winkel gehaald. Naar de dader wordt nog gezocht.
» PZC
vrijdag 29 november 2019, 20:00 uur
Drie gewonden na steekpartij in Haagse winkelstraat: ‘mensen vielen neer in de paniek’
BN DeStemIn de Grote Marktstraat in Den Haag, voor het pand van de Hudson's Bay, heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen naar het warenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er drie gewonden. Naar de dader wordt nog gezocht.
» BN DeStem
vrijdag 29 november 2019, 20:00 uur
Drie gewonden na steekpartij in Haagse winkelstraat: ‘mensen vielen neer in de paniek’
de GelderlanderIn de Grote Marktstraat in Den Haag, voor het pand van de Hudson's Bay, heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen naar het warenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er drie gewonden. Naar de dader wordt nog gezocht.
» de Gelderlander
vrijdag 29 november 2019, 20:00 uur
Drie tieners gewond bij steekpartij in Haagse winkelstraat: ‘Ik dacht echt dat ik dood ging’
Brabants DagbladIn de Grote Marktstraat in Den Haag, voor het pand van de Hudson's Bay, heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn drie tieners het slachtoffer geworden. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Naar de dader wordt nog gezocht.
» Brabants Dagblad
vrijdag 29 november 2019, 20:00 uur
Drie gewonden na steekpartij in Haagse winkelstraat: ‘mensen vielen neer in de paniek’
de StentorIn de Grote Marktstraat in Den Haag, voor het pand van de Hudson's Bay, heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Er zijn meerdere ambulances opgeroepen naar het warenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie zijn er drie gewonden. Naar de dader wordt nog gezocht.
» de Stentor
vrijdag 29 november 2019, 20:00 uur
Drie tieners gewond bij steekpartij in Haagse winkelstraat: ‘Ik dacht echt dat ik dood ging’
de StentorIn de Grote Marktstraat in Den Haag, voor het pand van de Hudson's Bay, heeft vanavond een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn drie tieners het slachtoffer geworden. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. Naar de dader wordt nog gezocht.
» de StentorFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Metro
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Den Haag

20 februari 22:17Debat Marinierskazerne: boze Zeeuwen blijven braaf
20 februari 19:24Station Den Haag weer vrijgegeven nadat hijskraan instabiel werd
20 februari 17:28Mesdag Zuivelfonds: "Aandeel landbouw in stikstofneerslag is 25 procent"
20 februari 10:22Den Haag wil betere positie sekswerker door verplaatsing raamprostitutie
19 februari 20:29Meerdere boeren toch met trekkers over de snelweg naar huis
19 februari 17:51Gemoedelijk boerenprotest in Den Haag eindigt toch nog even grimmig
19 februari 16:37Bert Blase wil burgemeester van Den Haag worden
19 februari 15:59Noordelijke boeren deden 12 uur over de rit naar Den Haag: 'Het viel ons nog honderd procent mee'
19 februari 13:14Medewerkers van twee avondwinkels bedreigd met wapen tijdens overval
19 februari 11:32Video | Politie deelt beelden van beschieting supermarkt in Den Haag
19 februari 08:09Boeren vertrokken richting Den Haag: "Het schiet niet op"
19 februari 06:57Wekdienst 19/2: nieuw boerenprotest en vervolg proces Caloh Wagoh
19 februari 05:55Lees terug: Boeren voeren actie in Den Haag
19 februari 03:26Tientallen boeren met trekkers op weg naar Den Haag
18 februari 20:21’Minder steun in noordelijke provincies voor boerenprotest’
18 februari 16:22’Gevaarlijke’ verdachte vrij door tekort aan psychiaters
18 februari 11:15Russische Federatie verliest hoger beroep over de Yukos-arbitrage
17 februari 19:08'Financiers as-Soennah moskee kwamen uit buitenland, maar hadden geen invloed'
17 februari 18:00Complete verwoesting in Turks restaurant: 'Ik vrees voor mijn leven en moet mezelf beschermen'
17 februari 17:51Boeren mogen niet met trekkers op Malieveld staan tijdens boerenprotest
RSS.