menu
zoek

Nieuws Den Haag

Video | Demonstratie kermisexploitanten: 'De nood ligt enorm hoog'

donderdag 11 juni 2020, 19:48 uur

Zo'n vijfhonderd kermisexploitanten kwamen donderdag met kermiswagens demonstreren op het Malieveld. De kermisexploitanten willen eerder open dan 1 september. Eerder op de dag werd de A12 richting Den Haag urenlang geblokkeerd door kermisexploitanten uit protest. Volgens de politie verliep de demonstratie op het Malieveld vreedzaam.

Waar: Malieveld in Den Haag

» NU.nl


Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: Malieveld


donderdag 11 juni 2020, 19:39 uur
Viruswaanzin.nl eist in kort geding einde van coronamaatregelen
de GelderlanderDe mensen achter website viruswaanzin.nl zijn een kort geding tegen de Nederlandse overheid gestart om zo een einde te maken aan de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus. Het kort geding vindt plaats op 25 juni bij de rechtbank in Den Haag, zo bevestigt de rechtbank aan deze nieuwssite.
» de Gelderlander
donderdag 11 juni 2020, 19:39 uur
Viruswaanzin.nl eist in kort geding einde van coronamaatregelen
BN DeStemDe mensen achter website viruswaanzin.nl zijn een kort geding tegen de Nederlandse overheid gestart om zo een einde te maken aan de opgelegde maatregelen in verband met het coronavirus. Het kort geding vindt plaats op 25 juni bij de rechtbank in Den Haag, zo bevestigt de rechtbank aan deze nieuwssite.
» BN DeStem
donderdag 11 juni 2020, 18:00 uur
Politie: Kermisdemonstratie op Malieveld 'goed' en 'ordelijk' verlopen
NU.nlDe demonstratie die kermisbedrijfhouders donderdag hielden op het Malieveld in Den Haag is 'goed' en 'ordelijk' verlopen. Zo meldt de politie aan NU.nl
» NU.nl
donderdag 11 juni 2020, 17:54 uur
Demonstratie kermisexploitanten op Malieveld afgelopen
RTV DrentheDe demonstratie van kermisexploitanten op het Malieveld in Den Haag is afgelopen. De manifestatie is volgens de politie gemoedelijk verlopen. Er deden naar schatting zo'n 500 mensen mee aan het protest.
» RTV Drenthe
donderdag 11 juni 2020, 17:50 uur
Boodschap duidelijk gemaakt: ’Kermis moet van slot’
de TelegraafDe demonstratie van zo’n duizend kermisexploitanten donderdag op het Malieveld in Den Haag is rustig verlopen. „Wat begon als een domper, omdat we met minder voertuigen -en attracties op het Malieveld mochten staan, eindigde in een schitterende dag”, zegt Hans van Tol, bestuurslid van kermisbond BOVAK. „Maar nog steeds is onze boodschap ’de kermis moet van het slot’.”
» de Telegraaf
donderdag 11 juni 2020, 17:35 uur
Kermisexploitanten dringen met kort geding aan op snelle versoepeling maatregelen
Hart van NederlandOp het Malieveld in Den Haag hebben rond de duizend kermisexploitanten actiegevoerd voor versoepeling van de coronamaatregelen van het kabinet. Ze zijn het er niet mee eens dat kermissen tot ten minste 1 september verboden zijn wegens het coronavirus, terwijl bijvoorbeeld pretparken onder bepaalde voorwaarden al wel open mogen.
» Hart van Nederland
donderdag 11 juni 2020, 15:46 uur
A12 weer vrij na blokkade door kermisexploitanten
Blik op NieuwsDe A12 bij Den Haag is donderdag enige tijd geblokkeerd geweest vanwege kermisexploitanten die hier stilstond.
» Blik op Nieuws
donderdag 11 juni 2020, 15:18 uur
Demonstratie omdat kermissen niet open mogen
NOSOp het Malieveld in Den Haag is een grote demonstratie van mensen die op een kermis werken. Kermissen mogen nog niet open om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. De medewerkers en kermisbazen zijn het daar niet mee eens.
» NOS
donderdag 11 juni 2020, 14:45 uur
Ook rijdende kermisscholen staan al maanden stil: ’Wij willen weer rollen!’
de TelegraafEnkele honderden kermisexploitanten zijn donderdag bijeengekomen op het Malieveld in Den Haag. Zij willen zo snel mogelijk weer aan de slag. Pal naast het veld geparkeerd staat de Rijdende School, een organisatie die basisonderwijs verzorgt voor kinderen van kermisexploitanten en circusmedewerkers.
» de Telegraaf
donderdag 11 juni 2020, 14:03 uur
Kermisexploitanten voelen zich in de kou gezet: "We zullen blijven vechten"
RTV N-HNOORD-HOLLAND - Kermisexploitanten uit de hele provincie zijn samen met hun collega's uit het rest van het land afgereisd naar het Malieveld in Den Haag. Zij willen niets liever dan hun attracties weer opbouwen. Maar door de coronamaatregelen zijn kermissen niet mogelijk voor 1 september. En dat is tegen het zere been van veel exploitanten.
» RTV N-H
donderdag 11 juni 2020, 13:44 uur
Kermisexploitanten demonstreren in Den Haag: "Het water staat ons aan de lippen"
RTV OostMet honderden vrachtwagens zijn de kermisexploitanten vandaag afgereisd naar Den Haag. Onder hen ook veel Overijsselse ondernemers. Hun doel? Laten zien dat het water hen echt aan de lippen staat.
» RTV Oost
donderdag 11 juni 2020, 13:39 uur
Protesterende kermishouders geven blokkade A12 na ruim twee uur op
NU.nlEen groep kermisexploitanten, die wilden demonstreren op het Malieveld in Den Haag, hebben donderdag uit protest urenlang de A12 richting Den Haag geblokkeerd. Volgens de politie deden de kermishouders dat omdat zij weigerden te rijden naar de afgesproken verzamelplaats, het Car Jeans Stadion van ADO Den Haag.
» NU.nl
donderdag 11 juni 2020, 13:02 uur
Video | Kermishouders zetten uit protest wagens stil op A12
NU.nlEen groep kermisexploitanten, die wilden demonstreren op het Malieveld in Den Haag hebben hun wagens donderdagochtend rond 10.45 uur uit protest stilgezet op de toegangsweg A12. Volgens de politie deden de kermishouders dat, omdat zij weigerden naar de afgesproken verzamelplaats, het Car Jeans Stadion van ADO Den Haag, te rijden.
» NU.nl
donderdag 11 juni 2020, 12:36 uur
Politie vraagt kermisexploitanten niet meer naar Den Haag te komen voor protest
NOSDe A12 richting Den Haag is afgesloten om te voorkomen dat kermiswagens doorrijden naar het Haagse Malieveld. Daar willen kermisexploitanten demonstreren tegen het verbod op het organiseren van kermissen, dat geldt tot 1 september.
» NOS
donderdag 11 juni 2020, 12:32 uur
Kermisexploitanten verlaten A12 via afrit, weg weer vrijgegeven
Omroep WestDe kermisexploitanten die sinds 10.45 uur de A12 blokkeerden, hebben na twee uur de snelweg bij het Forepark in Den Haag verlaten. De A12 werd daarop rond 14.30 uur in beide richtingen weer vrijgegeven. De politie was met de mobiele eenheid (ME) aanwezig op de snelweg om de status quo die was ontstaan te doorbreken.
» Omroep West
donderdag 11 juni 2020, 12:27 uur
LIVE | Baudet bij kermisprotest: jullie horen bij Nederlandse cultuur
de TelegraafZo’n duizend kermisdemonstranten zijn donderdag in actie gekomen op het Malieveld in Den Haag. Zij pleiten ervoor om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen en hekelen het feit dat zij onder grote evenementen vallen, die tot 1 september niet zijn toegestaan. Demonstranten en ME kwamen letterlijk en figuurlijk lijnrecht tegenover elkaar te staan op de A12 bij Den Haag.
» de Telegraaf
donderdag 11 juni 2020, 12:18 uur
Politie: kom niet meer naar Den Haag voor kermisprotest
RTV NoordDe politie heeft opgeroepen niet meer naar Den Haag te komen voor het protest van kermisexploitanten tegen de coronamaatregelen. Zo'n vijftig Groningse exploitanten zijn onderweg voor het protest.
» RTV Noord
donderdag 11 juni 2020, 12:00 uur
Steeds drukker bij kermisprotest in Den Haag, politie houdt demonstranten tegen
Hart van NederlandVanaf onder meer de A12, A13 en A4 proberen demonstranten in kermiswagens op het Malieveld te komen. Ze zijn het er niet mee eens dat kermissen tot tenminste 1 september verboden zijn wegens het coronavirus.
» Hart van Nederland
donderdag 11 juni 2020, 11:59 uur
Politie zet kermishouders stil op A12, meer betogers niet welkom in Den Haag
NU.nlDe politie heeft donderdagochtend een groep kermisexploitanten die wilden demonstreren in Den Haag stilgezet op de toegangsweg A12. Van Utrecht naar Den Haag is de weg sinds 10.45 uur dicht bij afslag Ypenburg. Ook heeft de politie andere kermishouders opgeroepen niet meer met hun wagens naar Den Haag te komen.
» NU.nl
donderdag 11 juni 2020, 11:40 uur
Demonstratie kermisexploitanten zorgt voor afsluiting A12
HardnieuwsDEN HAAG - Donderdagmorgen 11 juni is de Rijksweg A12 vanaf Nootdorp naar Den Haag afgesloten. Dit om te voorkomen dat de demonstrerende kermisexploitanten kunnen doorrijden naar het Malieveld.
» Hardnieuws
donderdag 11 juni 2020, 11:38 uur
Demonstratie kermisexploitanten van start in Den Haag
RTV DrentheOp het Malieveld in Den Haag is officieel de demonstratie van kermisexploitanten van start gegaan. Dat is ruim drie uur later dan gepland. De kermisexploitanten vinden het niet eerlijk dat pretparken al open mogen, terwijl kermissen nog tot ten minste 1 september niet zijn toegestaan vanwege de coronacrisis.
» RTV Drenthe
donderdag 11 juni 2020, 11:24 uur
Politie vraagt kermiswagens niet meer naar Den Haag te komen voor protest
NU.nlDe politie vraagt kermishouders niet meer naar Den Haag te komen voor een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Een stoet kermiswagens moet worden begeleid naar het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag, maar de parkeerplaats van het stadion is inmiddels vol. Vanaf het stadion moeten demonstranten met pendelbussen naar het Malieveld worden gebracht.
» NU.nl
donderdag 11 juni 2020, 11:23 uur
De Peiling: Kermissen willen ondanks coronacrisis weer open
RTV N-HKermisexploitanten demonstreren vandaag in Den Haag. Ze vinden het oneerlijk dat pretparken weer open mogen, maar dat een kermis door de coronacrisis voorlopig nog niet is toegestaan. In veel Noord-Hollandse gemeenten is de jaarlijkse kermis een fenomeen. Wat vind jij? Moet een kermis weer kunnen?
» RTV N-H
donderdag 11 juni 2020, 11:20 uur
LIVE Exploitanten kermissen massaal op weg naar Malieveld: ’Kom niet meer’
de TelegraafKermisexploitanten komen donderdag massaal in actie op het Malieveld in Den Haag. Zij pleiten ervoor om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen en hekelen het feit dat zij onder grote evenementen vallen, die tot 1 september niet zijn toegestaan. Volgens de politie is het vol.
» de Telegraaf
donderdag 11 juni 2020, 10:59 uur
LIVE | Weigerende kermisexploitanten verlaten afrit A12 en gaan via ADO naar Malieveld
de StentorDe gemeente Den Haag heeft demonstrerende kermisondernemers verboden om vandaag massaal met voertuigen naar het Malieveld te komen. Kermisexploitanten worden op de A12 tegengehouden door de politie, ook staat de ME paraat. Volg alle ontwikkelingen hieronder in ons liveblog.
» de Stentor
donderdag 11 juni 2020, 10:59 uur
LIVE | Kermisexploitanten demonstreren op Malieveld: ‘We zijn niet uit op trammelant’
de GelderlanderDe demonstratie van kermisexploitanten is van start gegaan op het Malieveld in Den Haag. De betogers vinden het niet eerlijk dat pretparken al open mogen, terwijl kermissen nog tot ten minste 1 september niet zijn toegestaan vanwege de coronacrisis. ,,We zijn niet uit op trammelant, problemen of rotzooi.
» de Gelderlander
donderdag 11 juni 2020, 10:59 uur
LIVE | ME paraat om betogende kermisondernemers tegen te houden: ‘Kom niet meer naar Den Haag’
Brabants DagbladDe gemeente Den Haag heeft demonstrerende kermisondernemers verboden om vandaag massaal met voertuigen naar het Malieveld te komen. Kermisexploitanten worden op de A12 tegengehouden door de politie, ook staat de ME paraat. Volg alle ontwikkelingen hieronder in ons liveblog.
» Brabants Dagblad
donderdag 11 juni 2020, 10:50 uur
Kermisexploitanten massaal onderweg naar Malieveld
de TelegraafKermisexploitanten komen donderdag massaal in actie op het Malieveld in Den Haag. Zij pleiten ervoor om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen en hekelen het feit dat zij onder grote evenementen vallen, die tot 1 september niet zijn toegestaan.
» de Telegraaf
donderdag 11 juni 2020, 10:20 uur
Malieveld leeg na drukbezocht protest kermisexploitanten: 'De nood is hoog'
Omroep WestKermisexploitanten hebben donderdag op het Malieveld in Den Haag geprotesteerd tegen het overheidsbeleid. Vanwege de coronacrisis zijn kermissen tot 1 september verboden. De exploitanten vertelden tijdens het protest dat ze overwegen een kort geding aan te spannen, maar hopen dat het niet zo ver zal komen.
» Omroep West
donderdag 11 juni 2020, 10:20 uur
Betogers kermisprotest staan stil op A12: 'Kom niet meer naar Den Haag'
Omroep WestOp de A12 richting Den Haag staat een lange file omdat de politie voorkomt dat kermiswagens doorrijden naar het Haagse Malieveld. Boze kermisexploitanten demonstreren daar onder het motto 'anderhalve meter van de afgrond' donderdag tegen het verbod om kermissen te organiseren. De gemeente Den Haag laat weten dat het extra ruimte op het Malieveld vrijmaakt om toch meer kermiswagens op het Malieveld toe te laten.
» Omroep West
donderdag 11 juni 2020, 09:34 uur
Honderden kermisexploitanten klaar voor manifestatie op Malieveld Den Haag
Hart van NederlandKermisexploitanten demonstreren donderdag vanaf 11.00 uur op het Malieveld in Den Haag. Ze zijn het er niet mee eens dat kermissen tot tenminste 1 september verboden zijn wegens het coronavirus. Woensdag lieten ze weten zich niet te gaan houden aan een voorwaarde rond de manifestatie die de gemeente Den Haag stelde, namelijk het aantal kermisvoertuigen op het Malieveld.
» Hart van Nederland
donderdag 11 juni 2020, 09:15 uur
Tientallen kermistoestellen op weg van Brabant naar Den Haag: ‘Collega's zijn al failliet’
BN DeStemEen groep boze kermisexploitanten is donderdag vanuit Bergen op Zoom weg naar het Malieveld in Den Haag om te protesteren. De stoet van zo'n zeventig vrachtwagen-combinaties, ongeveer 1,5 kilometer lang, vertrok rond 9.00 uur.
» BN DeStem
donderdag 11 juni 2020, 08:03 uur
'Het gaat gewoon niet meer', kermisexploitanten komen in actie
Omroep GelderlandWaar we de beelden van grote aantallen tractoren kennen, moet je donderdag niet gek opkijken als je grote trailers met kermisattracties in colonne ziet rijden. Ze zijn op weg naar het Malieveld in Den Haag. Kermisexploitanten luiden nogmaals de noodklok.
» Omroep Gelderland
donderdag 11 juni 2020, 07:21 uur
Kermisexploitanten op weg naar Den Haag voor protest
RTV NoordZo'n vijftig Groningse kermisexploitanten zijn donderdagmorgen in alle vroegte vertrokken richting Den Haag voor een protestactie op het Malieveld. Ze zijn het er niet mee eens dat ze wegens de coronamaatregelen voorlopig nog niet aan de slag mogen.
» RTV Noord
donderdag 11 juni 2020, 07:20 uur
Kermisexploitanten trekken op naar Den Haag
RTV DrentheDrentse kermisexploitanten zijn vanochtend rond zeven uur vertrokken naar Den Haag. Zij gaan daar met collega's uit het hele land demonstreren op het Malieveld tegen het kermisverbod. Maar de gemeente Den Haag staat slechts tien wagens op het veld toe. De kermisfamilies gaan hier niet mee akkoord.
» RTV Drenthe
donderdag 11 juni 2020, 06:55 uur
Wekdienst 11/6: Demonstratie kermisondernemers • Eerste Hollandse Nieuwe aangeboden
NOSGoedemorgen! Kermisexploitanten demonstreren in Den Haag omdat ze eerder dan 1 september weer willen beginnen, het eerste vaatje Hollandse Nieuwe komt aan land en de Spaanse voetbalcompetitie begint weer.
» NOS
donderdag 11 juni 2020, 06:00 uur
Asser kermisexploitant heeft voor 13.000 euro aan knuffels liggen: 'Wij willen duidelijkheid'
RTV DrentheKermisexploitanten vanuit heel Nederland rijden vandaag richting Den Haag om te protesteren. Ze zijn het werkloos thuiszitten door de coronacrisis zat en vinden het oneerlijk dat pretparken al wel open mogen terwijl hun kermisattracties nog achter slot en grendel zitten.
» RTV Drenthe
woensdag 10 juni 2020, 21:58 uur
Kermisexploitanten komen toch met meer voertuigen naar Malieveld
Omroep WestDe kermisexploitanten die donderdag in Den Haag gaan demonstreren, leggen een voorwaarde die hen is opgelegd door de gemeente Den Haag naast zich neer. Van de gemeente mogen ze met maximaal tien kermisvoertuigen en -attracties richting het Malieveld trekken en moet de rest geparkeerd worden bij het ADO-stadion. De kermisexploitanten willen echter met ongeveer 150 wagens naar de demonstratieplek.
» Omroep West
woensdag 10 juni 2020, 19:53 uur
Den Haag verbiedt grote kermisparade Malieveld, branche woedend
de TelegraafBoze kermisexploitanten accepteren niet dat ze donderdag met maximaal 15 wagens op het Haagse Malieveld mogen demonstreren tegen hun lockdown. „Ons materiaal is ons leven en onze bron van inkomsten. Dat hoort bij het protest dat we willen laten horen”, adus kermisvrouw Nicole Vermolen, woordvoerder van de branche.
» de Telegraaf
woensdag 10 juni 2020, 19:42 uur
Kermisvoertuigen verboden op gras Malieveld tijdens demonstratie
Omroep WestKermisexploitanten mogen donderdag protesteren op het Malieveld in Den Haag, maar er mogen geen kermisvoertuigen op het gras van het Malieveld geparkeerd worden. Dat maakte de gemeente Den Haag woensdagavond bekend. De kermisexploitanten vinden de beperkende maatregelen 'de grootste flauwekul'.
» Omroep West
woensdag 10 juni 2020, 19:01 uur
Kermisexploitanten mogen op Malieveld demonstreren, maar voertuigen van gras geweerd
Hart van NederlandKermisexploitanten hebben toestemming om donderdag te protesteren op het Malieveld in Den Haag, maar wel onder voorwaarden. Zo mogen de betogers hun kermisvoertuigen niet op het gras van het Malieveld parkeren. Dat maakte de gemeente Den Haag woensdag bekend.
» Hart van Nederland
woensdag 10 juni 2020, 18:49 uur
Kermisattracties mogen Malieveld niet op voor protest, maar: ‘Wij gaan gewoon naar Den Haag’
BN DeStemDEN HAAG/BERGEN OP ZOOM - Gemeente Den Haag verbiedt demonstrerende kermisondernemers om morgen massaal met voertuigen naar het Malieveld te komen. Kermisklanten, onder andere uit Bergen op Zoom, komen donderdag met hun attracties naar Den Haag, in een protestvorm die demonstrerende boeren en bouwbedrijven eerder toepasten.
» BN DeStem
woensdag 10 juni 2020, 17:45 uur
Enschedese kermisexploitanten demonstreren morgen in Den Haag
RTV OostHet water staat de kermisbedrijven financieel gezien aan de lippen. Terwijl pretparken en horeca weer open mogen, kijkt de kermisbranche lijdzaam toe. Maar niet voor lang, want morgen is er een grote demonstratie in Den Haag. Ook de kermisbedrijven uit Enschede sluiten zich daarbij aan.
» RTV Oost
dinsdag 9 juni 2020, 19:27 uur
Kermisprotest op Malieveld: 'Wij vragen niet om steun, maar om open te gaan'
Hart van NederlandHet Malieveld in Den Haag verandert donderdag tijdelijk in een kermis. Kermisexploitanten zetten daar hun attracties op uit protest tegen het coronabeleid van het kabinet.
» Hart van Nederland
dinsdag 9 juni 2020, 19:09 uur
Boze kermisexploitanten naar het Malieveld
RTV DrentheKermisexploitanten uit het hele land gaan donderdag naar Den Haag om te demonstreren tegen het coronabeleid van het kabinet. Ook uit Drenthe gaat een delegatie naar het Malieveld.
» RTV Drenthe
dinsdag 9 juni 2020, 16:39 uur
Boze kermisexploitanten trekken naar Den Haag
RTV NoordDe circa duizend kermisexploitanten in Nederland zijn het er niet mee eens dat ze nog niet aan de slag mogen, terwijl pretparken al wel weer open zijn.
» RTV Noord
dinsdag 9 juni 2020, 16:20 uur
Asser kermisexploitanten: 'Een kermis is geen evenement'
RTV DrentheKermisexploitanten voeren deze week actie. Ze mogen pas in september weer draaien, maar willen dat dit wordt vervroegd. Vijftig vrouwelijke kermisexploitanten, waaronder twee Drentse, zijn vandaag in Den Haag om hun zaak onder de aandacht te brengen.
» RTV DrentheFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Drenthe
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Noord
Foto: RTV Oost
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep West
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: RTV Drenthe
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Hardnieuws
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: RTV N-H
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: RTV N-H
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Den Haag

8 juli 14:40Haagse ambtenaar sluisde geld van gemeente weg via wirwar van bv's
8 juli 13:48Dikke rookwolken boven Den Haag door brand in parkeergarage
8 juli 12:04Laatste woord Geert Wilders in rechtszaal: 'Het was een pure heksenjacht, misselijkmakend'
7 juli 23:31Kopstuk 'martelbende' is sportschoolhouder uit Den Haag
7 juli 19:49Probleem met remsysteem oorzaak ontspoorde trein bij Den Haag
7 juli 18:14‘ADO-hooligan’ steekt ook zichzelf in de fik bij brandstichting trainingscomplex NEC
7 juli 18:11Rechter niet gewraakt in kort geding Viruswaanzin
7 juli 11:43Regering Curaçao boos over voorwaarden Den Haag voor coronahulp
7 juli 11:19Werkstraf geëist tegen agent voor hardhandige arrestatie
7 juli 11:04Huurprijzen in vrije sector gestegen: Bredanaar gaat er flink op achteruit
3 juli 22:41Woningcorporatie Woonstad: 'Code rood voor sociale woningbouw Rotterdam'
3 juli 16:07Man bestelt voor ruim een ton aan eten en drinken zonder af te rekenen
3 juli 13:45Amper animo voor boerenprotest op Malieveld
3 juli 12:00Minister Van Nieuwenhuizen bespreekt volgende maand N35 met gedeputeerde
3 juli 11:23Binnenstad Den Haag 'op slot' voor tractoren
3 juli 10:34Hagenaar ernstig gewond bij steekpartij
3 juli 07:05Politie en vrachtwagens van Defensie in Den Haag, nog geen boeren
3 juli 06:46Tweede Kamer stemt tegen afschaffing van de tol in de Westerscheldetunnel
2 juli 23:38Boze boeren in Den Haag en Groningen
2 juli 21:50Iets lucht voor gemeenten
RSS.