menu
zoek

Nieuws Den Haag

Brielle, Den Haag - Man opgepakt na ongeregeldheden op Malieveld

zaterdag 27 juni 2020, 19:14 uur

De politie heeft op zaterdag 27 juni een man aangehouden die er van verdacht wordt betrokken te zijn geweest bij de ongeregeldheden, die op zondag 21 juni plaatsvonden na de verboden demonstratie op het Malieveld.

Waar: Malieveld in Den Haag

Na de demonstratie is de politie gestart met een grootschalig rechercheonderzoek. Uit dat onderzoek werd de identiteit van deze aangehouden man bekend. Dit leidde vanmiddag in Brielle tot de aanhouding van de 61- jarige man uit Den Haag. De man is inmiddels overgebracht naar een politiebureau waar hij later zal worden gehoord. Ondanks het verbod op de demonstratie van de groep “Viruswaanzin”, begaf een mix van demonstranten en onruststokers zich toch naar het Malieveld in Den Haag. Tijdens de confrontaties met de ME is fors geweld gebruikt door de onruststokers. Zij gooiden met rookbommen en stenen en gingen de ME fysiek te lijf. De politie hield 425 personen aan, het merendeel voor overtreding van de Wet Openbare Manifestatie (WOM). Daarnaast werden er nog 11 personen aangehouden voor openlijke geweldpleging. Van deze 11 personen zit er op dit moment nog 1 vast en zijn de anderen heengezonden, maar blijven wel verdachten in dit onderzoek. Het rechercheonderzoek is op dit moment nog in volle gang en doet onderzoek naar verdachten die ook betrokken waren bij de ongeregeldheden, maar die niet konden worden aangehouden. Daarvoor is de politie op zoek naar foto’s of filmpjes die gemaakt zijn van de ongeregeldheden. 

Informatie of beelden
Heeft u nog camerabeelden van de relschoppers  in Den Haag en deze nog niet gedeeld met de politie? Heeft u overige informatie over deze verdachten? Deelt u uw informatie dan alstublieft met de recherche in Den Haag. Dat kan via 0900-8844 of Anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Beelden kunt u naar de politie uploaden via www.politie.nl.  

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Brielle

» Politie.nl


Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: 52.08621 / 4.31577 Malieveld


maandag 29 juni 2020, 22:32 uur
Den Haag mocht demonstratie Viruswaanzin opnieuw verbieden
Blik op NieuwsDe rechtbank in Den Haag heeft op zaterdag 27 juni het verzoek van de Stichting Viruswaarheid.nl (actiegroep Viruswaanzin) om de door Veiligheidsregio Haaglanden verboden demonstratie van 28 juni 2020 op het Malieveld door te laten gaan, afgewezen. Vandaag geeft de rechtbank de motivering bij die beslissing.
» Blik op Nieuws
maandag 29 juni 2020, 13:02 uur
Opgepakte betogers Malieveld weer op vrije voeten
Hart van NederlandDe 37 mensen die zondag zijn opgepakt op het Malieveld in Den Haag zijn allemaal weer vrij. Ze werden aangehouden omdat ze weigerden te vertrekken. Burgemeester Johan Remkes had een noodbevel afgekondigd vanwege een verboden demonstratie tegen de coronamaatregelen.
» Hart van Nederland
maandag 29 juni 2020, 13:00 uur
Alle 37 aangehouden antilockdownbetogers Den Haag weer op vrije voeten
NU.nlDe 37 mensen die zondag zijn aangehouden tijdens de vooraf verboden antilockdowndemonstratie op het Malieveld in Den Haag zijn weer op vrije voeten. Dat zegt de politie maandagmiddag desgevraagd tegen NU.nl.
» NU.nl
maandag 29 juni 2020, 12:36 uur
Arrestanten Malieveld weer op vrije voeten
de TelegraafDe 37 arrestanten die zondag zijn opgepakt op het Malieveld in Den Haag zijn allemaal weer vrij. Ze zijn volgens de politie met een proces-verbaal naar huis gestuurd. Agenten hielden de betrokkenen aan omdat ze weigerden van het Malieveld te vertrekken.
» de Telegraaf
maandag 29 juni 2020, 12:31 uur
Alle arrestanten Malieveld Den Haag weer vrij
Omroep WestDe 37 arrestanten die zondag zijn opgepakt op en rond het Malieveld in Den Haag zijn allemaal weer vrij. Ze zijn volgens de politie met een proces-verbaal naar huis gestuurd. Agenten hielden ze aan, omdat ze weigerden te vertrekken.
» Omroep West
zondag 28 juni 2020, 17:20 uur
Gemeente Den Haag: Situatie Malieveld beheersbaar gebleven
NU.nlDe gemeente Den Haag vindt dat de situatie op het Malieveld zondagmiddag beheersbaar is gebleven. Afgezien van enkele tientallen betogers die afkwamen op de vooraf verboden antilockdowndemonstratie bleef het rustig, aldus de gemeente in een verklaring.
» NU.nl
zondag 28 juni 2020, 17:12 uur
Video | Politie arresteert antilockdownbetogers bij protest in Den Haag
NU.nlDe gemeente Den Haag heeft zondagmiddag een noodverordening afgekondigd. In het noodbevel werd opgeroepen om niet te demonstreren en niet naar het Malieveld of de Koekamp te komen. Ondanks de waarschuwingen kwamen ertientallen betogers op de verboden antilockdowndemonstratie af.
» NU.nl
zondag 28 juni 2020, 17:05 uur
Politie arresteert 37 demonstranten Malieveld
de TelegraafDe politie is zondag in Den Haag massaal uitgerukt om te voorkomen dat er toch demonstranten op het Malieveld zouden staan. Er waren uiteindelijk meer politie en pers dan demonstranten op de been.
» de Telegraaf
zondag 28 juni 2020, 15:08 uur
Meerdere aanhoudingen in Den Haag
Blik op NieuwsIn Den Haag zijn zondagmiddag meerdere demonstranten aangehouden. Deze weigerde na een vordering van de politie om te vertrekken omdat een demonstatie op het Malieveld door de burgemeester was verboden. Omdat er toch demonstranten kwamen naar het Malieveld, heeft Remkes een noodbevel uitgevaardigd die zegt om daar niet heen te gaan.
» Blik op Nieuws
zondag 28 juni 2020, 13:39 uur
Den Haag vaardigt noodbevel uit voor Malieveld, meerdere aanhoudingen verricht
NU.nlDe gemeente Den Haag heeft zondag rond 13.00 uur een noodverordening uitgevaardigd. Een kleine groep van enkele tientallen betogers kwam ondanks waarschuwingen alsnog op de verboden antilockdowndemonstratie op het Malieveld af.
» NU.nl
zondag 28 juni 2020, 13:23 uur
Noodbevel vanwege coronaprotest Malieveld
NOSBurgemeester Remkes van Den Haag heeft een noodbevel uitgevaardigd, waarin staat dat mensen die willen protesteren niet naar het Malieveld mogen komen. Een gepland protest tegen de coronamaatregelen werd vrijdag al verboden en dat verbod hield gisteren stand bij de rechter.
» NOS
zondag 28 juni 2020, 12:53 uur
Toch aantal mensen op Malieveld voor demonstratie: burgemeester Remkes geeft noodbevel af
Hart van NederlandWaarnemend burgemeester Johan Remkes heeft zondag een noodbevel afgegeven vanwege de aanwezigheid van een paar honderd mensen op het Malieveld in Den Haag. Er geldt daar een demonstratieverbod, maar er zijn toch mensen naar Den Haag gekomen. De politie heeft meerdere mensen aangehouden die weigerden te vertrekken.
» Hart van Nederland
zondag 28 juni 2020, 11:45 uur
Live | Politie Den Haag voert charge uit tegen demonstranten Malieveld
de TelegraafWaarnemend burgemeester Johan Remkes heeft zondag een noodbevel afgegeven vanwege de aanwezigheid van tientallen mensen op het Malieveld in Den Haag. De politie is op grote schaal aanwezig en de ME voert een charge uit. Demonstranten die weigeren het veld te verlaten worden gearresteerd.
» de Telegraaf
zondag 28 juni 2020, 10:13 uur
Politie Den Haag neemt stoepkrijt in beslag van coronabetogers bij Malieveld
Hart van NederlandDe politie in Den Haag is waakzaam en alert, zondag op eventuele demonstranten of relschoppers die ondanks een verbod toch naar de stad komen.
» Hart van Nederland
zondag 28 juni 2020, 08:50 uur
Haagse politie ‘waakzaam en alert’ op mogelijke ongeregeldheden
BN DeStemHoewel een demonstratie tegen de coronamaatregelen vandaag op het Malieveld in Den Haag is verboden, blijft de politie ‘waakzaam en alert’ op mogelijke ongeregeldheden. De politie roept iedereen op vooral thuis te blijven. ,,Kom niet naar Den Haag”, aldus een politiewoordvoerder.
» BN DeStem
zondag 28 juni 2020, 08:25 uur
'Situatie rond Malieveld beheersbaar gebleven', wel meerdere aanhoudingen
Omroep WestVolgens de gemeente Den Haag is de situatie op en rond het Malieveld in Den Haag beheersbaar gebleven. Wel werden meerdere demonstranten zondagmiddag aangehouden. Waarnemend burgemeester en plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden Johan Remkes vaardigde eerder op de dag een noodbevel uit.
» Omroep West
zondag 28 juni 2020, 08:25 uur
Gemeente Den Haag: Situatie rond Malieveld beheersbaar gebleven
Omroep WestVolgens de gemeente Den Haag is de situatie op en rond het Malieveld in Den Haag beheersbaar gebleven. Wel werden meerdere demonstranten zondagmiddag aangehouden. Waarnemend burgemeester en plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Haaglanden Johan Remkes vaardigde eerder op de dag een noodbevel uit.
» Omroep West
zondag 28 juni 2020, 06:46 uur
Politie Den Haag waakzaam ondanks verboden demo
de TelegraafDe politie in Den Haag is waakzaam en alert zondag op eventuele demonstranten of relschoppers die ondanks een verbod toch naar de stad komen. De politie roept mensen op vooral thuis te blijven. „Kom niet naar Den Haag”, luidt de oproep. Korpschef Paul van Musscher zei eerder bij de NOS dat er desnoods „handhavend wordt opgetreden”.
» de Telegraaf
zondag 28 juni 2020, 01:09 uur
Nieuwe arrestatie voor rellen Malieveld
NOSBijna een week na de ongeregeldheden op het Malieveld in Den Haag heeft de politie nog iemand opgepakt. De man van 61 uit Den Haag werd gistermiddag aangehouden in Brielle. Hij is vastgezet.
» NOS
zaterdag 27 juni 2020, 22:48 uur
Politie Den Haag blijft waakzaam ondanks demonstratieverbod
BN DeStemHoewel een demonstratie tegen de coronamaatregelen morgen op het Malieveld in Den Haag is verboden, blijft de politie ‘waakzaam en alert’ op mogelijke ongeregeldheden. De politie roept mensen op vooral thuis te blijven. “Kom niet naar Den Haag”, aldus een politiewoordvoerder.
» BN DeStem
zaterdag 27 juni 2020, 19:23 uur
Politie Den Haag blijft voorbereid, ook nu demonstratie niet doorgaat
NOSDe politie in Den Haag blijft op alles voorbereid, ook na de oproep van Viruswaanzin-leider Willem Engel om morgen niet naar het Malieveld te gaan. Daar zou morgen opnieuw tegen de coronamaatregelen worden gedemonstreerd, maar de Haagse burgemeester Remkes verbood dat gisteren en de rechtbank bekrachtigde dat vandaag.
» NOS
zaterdag 27 juni 2020, 16:13 uur
Viruswaanzin verliest rechtszaak, vraagt mensen niet naar Malieveld te komen
NU.nlHet verbod op de demonstratie van actiegroep Viruswaanzin zondag op het Malieveld blijft van kracht, meldt een woordvoerder van de rechtbank Den Haag zaterdag aan NU.nl. De actiegroep roept demonstranten op om niet alsnog naar het Malieveld te komen.
» NU.nl
zaterdag 27 juni 2020, 14:53 uur
Viruswaanzin: 'Ga niet naar Malieveld'
RTV RijnmondViruswaanzin roept mensen op om zondag niet te komen demonstreren in Den Haag. De advocaat van de actiegroep zegt geen herhaling te willen van de rellen van vorige week tijdens de demonstratie.
» RTV Rijnmond
zaterdag 27 juni 2020, 13:28 uur
Viruswaanzin verliest rechtszaak, verbod op protest Malieveld blijft staan
NU.nlHet verbod op de demonstratie van actiegroep Viruswaanzin zondag op het Malieveld blijft van kracht, meldt een woordvoerder van de rechtbank Den Haag aan NU.nl.
» NU.nl
zaterdag 27 juni 2020, 12:58 uur
Viruswaanzin mag morgen niet demonstreren in Den Haag
Hart van NederlandViruswaanzin mag zondag niet demonstreren in Den Haag. De groep die zich verzet tegen de coronaregels had een kort geding aangespannen tegen het verbod van waarnemend burgemeester Johan Remkes om actie te mogen voeren. De rechtbank in Den Haag wees het verzoek om toch te mogen demonstreren af.
» Hart van Nederland
zaterdag 27 juni 2020, 12:48 uur
Viruswaanzin verliest spoedprocedure en roept op niet naar Malieveld te komen
NOSHet verbod op de demonstratie van actiegroep Viruswaanzin, morgen op het Malieveld in Den Haag, blijft van kracht. Dat heeft de rechtbank in Den Haag besloten. Waarom de rechter dat heeft gedaan, is nog niet duidelijk. De rechter komt maandag met een motivering.
» NOS
zaterdag 27 juni 2020, 12:45 uur
Virus Waanzin mag niet demonstreren en roept mensen op niet te komen
Omroep WestVirus Waanzin mag zondag niet demonstreren in Den Haag. De groep die zich verzet tegen de coronaregels had een kort geding aangespannen tegen het verbod van waarnemend burgemeester Johan Remkes om actie te mogen voeren. De rechtbank in Den Haag wees het verzoek om toch te mogen demonstreren af.
» Omroep West
zaterdag 27 juni 2020, 12:18 uur
Viruswaanzin na verbod demonstratie: ‘Kom morgen niet naar Malieveld’
de GelderlanderViruswaanzin roept mensen op om morgen niet naar het Malieveld in Den Haag te komen. De groep die zich verzet tegen de coronaregels had een kort geding aangespannen om een verbod te voorkomen op de voor morgen aangekondigde demonstratie. De rechtbank hield vandaag vast aan het door waarnemend burgemeester Johan Remkes opgelegde verbod.
» de Gelderlander
zaterdag 27 juni 2020, 11:28 uur
Politie schaalt op voor 'heet weekend' met demonstraties en hooligans: 'Rellen tolereren we niet'
Hart van NederlandMet het oog op de verboden demonstratie zondag in Den Haag heeft de politie voor dit weekend een Nationale Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden (NSGBO) opgetuigd. Dat is een soort nationale commandopost voor gebeurtenissen van grote impact die de gebieden van de regionale eenheden overschrijden.
» Hart van Nederland
zaterdag 27 juni 2020, 10:28 uur
Politie klaar voor verboden demonstratie: 'Rellen tolereren we niet'
Omroep WestMocht het zondag in Den Haag tijdens de verboden anti-lockdowndemonstratie uit de hand lopen, dan is de politie op alles voorbereid. 'Laat één ding duidelijk zijn: demonstreren is een grondrecht, maar rellen tolereren we niet', zegt politiechef Wilbert Paulissen namens de Nationale Politie in De Telegraaf.
» Omroep West
zaterdag 27 juni 2020, 08:45 uur
Politie over demonstratie morgen: rellen tolereren we niet
NOSDe politie is voorbereid, mocht het morgen uit de hand lopen in Den Haag tijdens de verboden anti-lockdowndemonstratie. In De Telegraaf zegt politiechef Wilbert Paulissen dat de politie klaar is voor een "heet weekendje."
» NOS
vrijdag 26 juni 2020, 21:21 uur
Gemeente Den Haag: 'Ook op persoonlijke titel demonstreren is zondag verboden'
Hart van NederlandDe gemeente Den Haag roept mensen op om deze zondag niet naar het Malieveld te komen. Naar een demonstratie komen die verboden is, is een strafbaar feit, ook op ‘persoonlijke titel’.Willem Engel van Viruswaanzin vraagt mensen juist om zondag wél te komen demonstreren. Burgemeester Johan Remkes noemt deze oproep ‘volstrekt onverantwoord’.Lees ook: Demonstratie van Viruswaanzin opnieuw verboden, betogers gaan toch naar MalieveldWetteloosheid en chaos“Extra wrang is dat de mensen die oproepen om ‘gewoon te gaan en je niets aan te trekken van een verbod’ omdat dit een aanval op de rechtstaat zou zijn feitelijk een situatie van wetteloosheid en chaos creëren,” vindt de burgemeester.Lees ook: Viruswaanzin naar de rechter vanwege verbod op demonstratie MalieveldDe demonstratie van Viruswaanzin op het Malieveld werd vrijdag verboden.
» Hart van Nederland
vrijdag 26 juni 2020, 20:28 uur
Den Haag: Oproep om alsnog te demonstreren is onverantwoord
NU.nlJohan Remkes, waarnemend burgemeester van Den Haag, zegt dat de oproep van actiegroep Viruswaanzin om zondag alsnog naar het Malieveld te komen om te demonstreren "onverantwoord" is. Hij roept demonstranten vrijdagavond wederom op om zondag niet naar het protest tegen de coronamaatregelen en de coronaspoedwet te gaan.
» NU.nl
vrijdag 26 juni 2020, 20:19 uur
Den Haag: oproep demonstreren op persoonlijke titel ’volstrekt onverantwoord’
de TelegraafDe gemeente Den Haag roept mensen op om zondag niet naar het Malieveld te komen. Ook op persoonlijke titel aanwezig zijn bij een demonstratie die verboden is, is een strafbaar feit, stelt de gemeente. Burgemeester Johan Remkes noemt de oproep van Willem Engel, kopstuk van Viruswaanzin, om toch te komen volstrekt onverantwoord.
» de Telegraaf
vrijdag 26 juni 2020, 18:08 uur
Viruswaanzin naar de rechter vanwege verbod op demonstratie Malieveld
Hart van NederlandViruswaanzin heeft opnieuw een kort geding aangespannen om te mogen demonstreren tegen de coronamaatregelen van het kabinet. De actiegroep wil zondag betogen op het Malieveld, maar de gemeente Den Haag heeft dat vrijdag verboden.
» Hart van Nederland
vrijdag 26 juni 2020, 16:26 uur
Organisatoren Viruswaanzin gaan zondag ondanks verbod toch naar Malieveld
BN DeStemDe demonstratie die actiegroep Viruswaanzin komende zondag op het Malieveld wil houden, is opnieuw verboden. Dat meldt de gemeente Den Haag vandaag. Maar de organisatoren zeggen toch ‘op persoonlijke titel naar het Malieveld te gaan’.
» BN DeStem
vrijdag 26 juni 2020, 14:56 uur
Betogers Viruswaanzin zondag ’op persoonlijke titel’ naar Malieveld
de TelegraafDe protestgroep Viruswaanzin mag zondag niet demonstreren in Den Haag. De demonstratie is, net als vorige week, verboden door Johan Remkes, waarnemend burgemeester van Den Haag en plaatsvervangend voorzitter van de veiligheidsregio. De actievoerders kondigen daarop aan ’op persoonlijke titel’ naar het Malieveld te komen.
» de Telegraaf
vrijdag 26 juni 2020, 14:01 uur
Den Haag verbiedt protest op Malieveld, organisatie zegt toch te komen
NU.nlWaarnemend burgemeester Johan Remkes van Den Haag verbiedt opnieuw een door de actiegroep Viruswaanzin aangemelde demonstratie in de stad, meldt de gemeente vrijdag. Ondanks het verbod zegt de organisatie zondag toch naar het Malieveld te komen, maar dan op 'persoonlijke titel'.
» NU.nl
vrijdag 26 juni 2020, 13:43 uur
Burgemeester Remkes verbiedt opnieuw protest Viruswaanzin in Den Haag
NU.nlWaarnemend burgemeester Johan Remkes van Den Haag verbiedt opnieuw een door de actiegroep Viruswaanzin aangemelde demonstratie zondag in de stad, meldt de gemeente vrijdag.
» NU.nl
vrijdag 26 juni 2020, 13:23 uur
Geplande demonstratie van Virus Waanzin in Den Haag opnieuw verboden
Hart van NederlandDe protestgroep Virus Waanzin mag zondag niet demonstreren in Den Haag. De demonstratie op het Malieveld is, net als vorige week, verboden door Johan Remkes, waarnemend burgemeester van Den Haag en plaatsvervangend voorzitter van de veiligheidsregio.
» Hart van Nederland
vrijdag 26 juni 2020, 13:20 uur
Den Haag verbiedt opnieuw demonstratie Viruswaanzin
de TelegraafDe protestgroep Viruswaanzin mag zondag niet demonstreren in Den Haag. De demonstratie is, net als vorige week, verboden door Johan Remkes, waarnemend burgemeester van Den Haag en plaatsvervangend voorzitter van de veiligheidsregio.
» de Telegraaf
vrijdag 26 juni 2020, 13:17 uur
Den Haag verbiedt opnieuw demonstratie Viruswaanzin
NOSDe burgemeester van Den Haag verbiedt de demonstratie die de actiegroep Viruswaanzin zondag in de stad wil houden. Het protest van vorig weekend in Den Haag werd ook verboden, bij de demonstratie die uiteindelijk toch werd toegestaan werden 400 mensen aangehouden, waaronder veel voetbalhooligans. De organisatoren stappen naar de rechter omdat ze willen dat de demonstratie alsnog wordt toegestaan.
» NOS
vrijdag 26 juni 2020, 00:07 uur
VirusWaanzin wil zondag opnieuw op Malieveld demonstreren
Omroep WestDe actiegroep VirusWaanzin wil zondag opnieuw op het Malieveld in Den Haag demonstreren tegen de coronamaatregelen. In eerste instantie wilde de groep ook in andere steden betogen, maar om organisatorische redenen wordt hier vanaf gezien.
» Omroep West
donderdag 25 juni 2020, 13:44 uur
'Coronavirus? Wij zijn banger voor het tirannie-virus!'
Hart van NederlandLeden van actiegroep Viruswaanzin kwamen vandaag massaal en zonder daarbij anderhalve meter afstand te houden naar de rechtbank in Den Haag, waar een door hen ingediend kort geding tegen de coronamaatregelen van de overheid wordt behandeld. Weg met die maatregelen, vinden zij. “Het coronavirus? Wij zijn banger voor het tirannie-virus!”
» Hart van NederlandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: RTV Rijnmond
Foto: Politie.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Den Haag

14 mei 15:01Historische hofgracht rondom Binnenhof keert terug
14 mei 13:25Aangehouden voetbalsupporters Den Haag op vrije voeten
14 mei 09:22Robert Maaskant te gast in FC Rijnmond
13 mei 22:04Dit staat er zondag nog op het spel in de laatste speelronde
13 mei 21:04Man ramt politieauto's en vlucht weg, agent trekt vuurwapen
13 mei 18:17Petrovic opgelucht na zege in Den Haag: ‘Joris en Martin mogen het nu afmaken, haha’
13 mei 17:53ADO-spelers in tranen na degradatie: 'We hebben het overal verkloot'
13 mei 17:41Wat vind jij: Ben je nog steeds tevreden met jouw stem in de Tweede Kamer?
12 mei 21:06Demonstratie bij Israëlische ambassade in Den Haag
12 mei 18:25Zes weken cel voor bedreigen RIVM-directeur Van Dissel
12 mei 16:46Karadzic gaat levenslange celstraf voor genocide Srebrenica uitzitten in Verenigd Koninkrijk
12 mei 13:16Niets aangetroffen bij politie-actie in Haagse bos, bij Paleis Huis ten Bosch
12 mei 10:50Politie onderzoekt ramkraak en zoekt getuigen
11 mei 15:31Ook hof legt Malek F. alleen TBS op voor neersteken drie mensen in mei 2018
11 mei 12:08Jaar na Schevenings surfdrama: gemeente kijkt binnenkort naar meldsysteem
11 mei 07:12Live | ’Centrale crisisaanpak vanuit Den Haag afbouwen’
11 mei 06:36Burgemeester Depla: 'Centrale crisisaanpak vanuit Den Haag afbouwen'
10 mei 18:26Elf maanden cel geëist tegen oud-hoofdofficier voor seks minderjarige
10 mei 14:42Tientallen aanhoudingen bij betoging Extinction Rebellion Den Haag
10 mei 11:17Opnieuw nul op rekest voor Viruswaarheid in kort geding tegen Staat om coronamaatregels
RSS.