menu
zoek

Nieuws Den Haag

Update: Dertien aanhoudingen na rellen rondom zalencentrum Opera

zondag 18 februari 2024, 01:09 uur

Rond het zalencentrum Opera aan de Fruitweg zijn zaterdagavond 17 februari ernstige rellen uitgebroken nadat een groep Eritreeërs de confrontatie wilde opzoeken met een andere groep. Dankzij het optreden van de politie, wisten agenten te voorkomen dat de relschoppers de andere groep bereikte. Hierbij zijn zover nu bekend acht agenten gewond geraakt.

Waar: Fruitweg in Den Haag

Aan het begin van de avond liep dit uit op ernstige rellen bij het zalencentrum Opera. Een van de partijen had een bijeenkomst belegd in het zalencentrum, waar de tegenstanders op afkwamen. Bij deze rellen is er met stenen, vuurwerk en andere spullen naar agenten en de brandweer gegooid. Verschillende relschoppers hadden slagvoorwerpen bij zich. Inzet traangas De burgemeester van Den Haag heeft daarop een noodbevel afgegeven en toestemming gegeven voor de inzet van de Mobiele Eenheid en traangas. Bij de ongeregeldheden zijn ook twee politieauto’s en een touringcar in vlammen op gegaan. Bij het blussen van de politieauto’s moest de brandweer zich terugtrekken. Nadat er beschermingshekken voor de ramen van de brandweerauto’s werden gezet kon de brandweer verder met het blussen. Ook zijn er andere auto’s vernield door rondvliegende stenen. Het zalencentrum Opera is ook zwaar beschadigd geraakt. Door de rook en warmte raakten meerdere bezoekers van de Opera onwel.  Agenten gewond Voor zo ver nu bekend raakten acht agenten gewond. Twee agenten raakten gewond aan de hand, twee aan de rug en een andere agent liep letsel op aan haar gebit. Een agent raakte gewond nadat hij werd aangereden door een politieauto. Daarnaast raakte een agent onwel als gevolg van het traangas dat is ingezet en een andere agent liep verwondingen aan de knie op. ’Vanuit het niets werden onze collega’s geconfronteerd met zeer heftig en ernstig geweld’, zegt algemeen commandant Mariëlle van Vulpen. ‘Het is zeer te betreuren dat collega’s gewond zijn geraakt en ook andere hulpverleners ernstig belaagd werden dit is onacceptabel. Samen met het Openbaar Ministerie doen we uitgebreid onderzoek naar deze ongeregeldheden’. Aanhoudingen Tot op heden zijn dertien verdachten aangehouden. Het gaat om mannen in de leeftijd van 19 tot en met 36 jaar oud.  Team Grootschalige Opsporing (TGO) Naar aanleiding van deze ernstige rellen is een Team Grootschalige Opsporing (TGO), onder leiding van een officier van justitie opgestart. Op dit moment heeft de politie meerdere aanhoudingen verricht. Het onderzoek is nog in volle gang. De politie komt graag in contact met getuigen van deze rellen. Beschikt u over camera’s, videodeurbellen of dashcam’s? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u andere informatie die het onderzoek kunnen helpen? Deel deze informatie met de opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Via het onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.  


» Politie.nl

Kaart nieuws Den Haag. Locatie nieuws: 52.06090 / 4.30849 Fruitweg
Fruitweg in Den Haag


maandag 19 februari 2024, 20:04 uur
NU+ | Jullie vragen over de Eritrese rellen beantwoord: 'Hoe kon het zó misgaan?'
NU.nlDe rust is teruggekeerd in Den Haag na de rellen van zaterdagavond. Eritreeërs bestormden zalencentrum Opera, waarbij honderden relschoppers zich tegen de politie keerden. Jullie stelden veel vragen hierover op ons reactieplatform NUjij. Een expert beantwoordt de beste en meestgestelde vragen.
» NU.nl
maandag 19 februari 2024, 13:41 uur
Alle verdachten van rellen tussen Eritreeërs in Den Haag zitten nog vast
NU.nlAlle dertien verdachten die na de rellen in Den Haag zaterdagavond zijn opgepakt, zitten nog vast, zo meldt de politie maandag. De rellen ontstonden nadat twee groepen Eritreeërs de confrontatie met elkaar hadden opgezocht.
» NU.nl
maandag 19 februari 2024, 12:42 uur
Alle verdachten van rellen tussen Eritreeërs zitten nog vast
de TelegraafAlle dertien verdachten die na de rellen in Den Haag zaterdagavond zijn opgepakt nadat twee groepen Eritreeërs de confrontatie met elkaar hadden gezocht, zitten nog vast. Dat meldt de politie. Allen worden verdacht van openlijke geweldpleging en het bezitten van wapens, waaronder slag- en steekwapens.
» de Telegraaf
maandag 19 februari 2024, 12:18 uur
Alle dertien verdachten na rellen Eritreeërs in Den Haag zitten nog vast
NOSAlle dertien verdachten die zaterdag zijn opgepakt bij de rellen tussen twee groepen Eritreeërs zitten nog vast. Volgens de politie worden ze verdacht van openlijke geweldpleging en het bezit van wapens. Het zijn mannen in de leeftijd van 19 tot en met 36 jaar.
» NOS
maandag 19 februari 2024, 10:41 uur
Haagse politici: uitleg over politie-inzet bij rellen Eritreeërs rammelt
de TelegraafDe Haagse politiek eist antwoorden na de rellen die afgelopen zaterdagavond ontstonden bij een Eritrese bijeenkomst in Zalencentrum Opera in Den Haag. Acht politieagenten raakten, voor zover nu bekend, gewond nadat zij door relschoppers werden bekogeld met onder meer stenen en vuurwerk. ,,De hamvraag is: had deze bijeenkomst op basis van de informatie die bekend was wel door moeten gaan.
» de Telegraaf
maandag 19 februari 2024, 10:23 uur
Oproep | Wat wil jij nog weten over de rellen van de groepen Eritreeërs?
NU.nlDe rust is teruggekeerd in Den Haag na de rellen van zaterdagavond. Groepen Eritreeërs bestormden het centrum van Den Haag. Honderden relschoppers keerden zich tegen de politie. Wat wil jij nog weten over de rellen en het Eritrese conflict? Stel hier je vragen.
» NU.nl
maandag 19 februari 2024, 06:00 uur
Vaker rellen rond Eritrese bijeenkomsten: wat is er aan de hand in die gemeenschap?
Omroep WestDe verwoestende rellen zaterdagavond rondom een Eritrese bijeenkomst in zalencentrum Opera in Den Haag, staan niet op zichzelf. Zo ontstond er vorig jaar mei een massale vechtpartij bij een Eritrees bevrijdingsfeest in een evenementencentrum in Rijswijk. Waarom lopen de spanningen rondom deze gemeenschap zo hoog op?
» Omroep West
zondag 18 februari 2024, 21:19 uur
Haagse gemeenteraad vindt uitleg Van Zanen over rellen onvoldoende: 'Meer vragen dan antwoorden'
Omroep WestPartijen in de Haagse gemeenteraad vinden de uitleg van burgemeester Jan van Zanen over de rellen van zaterdagavond onvoldoende. Hart voor Den Haag en de VVD hadden om een brief van de burgemeester gevraagd, maar die roept meer vragen op dan dat het antwoorden geeft, vinden ze. De partijen willen na de voorjaarsvakantie een debat met Van Zanen.
» Omroep West
zondag 18 februari 2024, 18:08 uur
Aantal gewonde agenten door rellen Den Haag opgelopen naar acht
NU.nlHet aantal agenten dat gewond raakte door rellen bij een zalencentrum in Den Haag is opgelopen naar acht. Dat schrijft burgemeester Jan van Zanen in een brief aan de gemeenteraad. Eerder meldde de politie dat zes agenten gewond raakten.
» NU.nl
zondag 18 februari 2024, 17:46 uur
Update: Dertien aanhoudingen na rellen Den Haag, acht agenten gewond
Blik op NieuwsBij de confrontatie zaterdagavond rond het zalencentrum Opera aan de Fruitweg in Den Haag, waarbij ernstige rellen uitbraken, zijn zover nu bekend acht agenten gewond geraakt. De politie heeft inmiddels dertien verdachten aangehouden zo laat de politie zondag weten.
» Blik op Nieuws
zondag 18 februari 2024, 16:35 uur
Vanavond op tv: Wat speelt er in de Eritrese gemeenschap? • Het eindspel voor Julian Assange?
NOSVechtende Eritreeërs in Den Haag De rellen gisteravond bij een zalencentrum in Den Haag, hebben veel schade aangericht. Vier agenten raakten gewond, meerdere auto's werden in brand gestoken en het centrum waar die avond een bijeenkomst was, raakte beschadigd. De tegenstanders van het Eritrese regime belaagden een groep regeringsgezinde Eritreeërs.
» NOS
zondag 18 februari 2024, 15:53 uur
NU+ | Groepen Eritreeërs kunnen elkaar al langer niet uitstaan: dit is waarom
NU.nlDe zware rellen van zaterdagavond in Den Haag werden volgens de politie veroorzaakt door pro- en antiregeringsgezinde Eritreeërs. Het is zeker niet de eerste keer dat die groepen met elkaar botsen. Dit is waarom.
» NU.nl
zondag 18 februari 2024, 15:30 uur
Schade goed te zien na hevige rellen
HardnieuwsDEN HAAG - Zondagmiddag 18 februari om 15.30 uur werd de schade van de hevige rellen zichtbaar aan de Dynamostraat in Den Haag.
» Hardnieuws
zondag 18 februari 2024, 14:39 uur
Grote schade in Den Haag: politie met stenen bekogeld
de TelegraafBij een zalencentrum was een confrontatie tussen voor- en tegenstanders van het Eritrese regime. De schade is enorm.
» de Telegraaf
zondag 18 februari 2024, 14:30 uur
Voor- en tegenstanders regime Eritrea vaker slaags in Europa
de TelegraafBij rellen tussen aanhangers en vijanden van het Eritrese regime zaterdagavond in Den Haag vielen zes gewonden onder agenten. Het is niet de eerste keer dat deze twee groepen in Europa slaags raken en veel geweld gebruiken. Het ‘Noord-Korea van Afrika’ kent een van de meest onderdrukkende regimes ter wereld, dat Eritreeërs tot ver buiten de landsgrenzen onder de duim heeft.
» de Telegraaf
zondag 18 februari 2024, 13:52 uur
Rellen Den Haag gevolg van tekortschieten zicht op Eritrese gemeenschap? 'Beter beeld nodig'
Omroep WestHet zicht op de spanningen in de Eritrese gemeenschap schiet tekort, waardoor het zaterdagavond tot grote onlusten is gekomen in Den Haag. Die conclusie kun je trekken uit de reactie van de Haagse burgemeester Jan van Zanen op de rellen aan de Fruitweg. 'Het is nodig dat je van deze gemeenschap een beter beeld hebt, over informatie beschikt, waardoor je kunt voorkomen dat het zo vreselijk uit de hand loopt', zegt hij daarover.
» Omroep West
zondag 18 februari 2024, 13:18 uur
Gemeente Den Haag werd overvallen door het enorme geweld van relschoppers
NU.nlDe mate van geweld en de wijze van coördinatie van de relschoppers zaterdagavond in Den Haag was veel groter dan de gemeente vooraf had ingeschat. Dat zegt een woordvoerder van burgemeester Jan van Zanen tegen het ANP. Bij de rellen raakten zes agenten gewond.
» NU.nl
zondag 18 februari 2024, 12:58 uur
Update: Dertien aanhoudingen na rellen Den Haag, zes agenten gewond
Blik op NieuwsBij de confrontatie zaterdagavond rond het zalencentrum Opera aan de Fruitweg in Den Haag, waarbij ernstige rellen uitbraken, zijn zover nu bekend zes agenten gewond geraakt. De politie heeft inmiddels dertien verdachten aangehouden zo laat de politie zondag weten.
» Blik op Nieuws
zondag 18 februari 2024, 12:27 uur
Dertien aanhoudingen rond rellen bij zalencentrum Den Haag
de TelegraafDertien mensen zijn aangehouden na de rellen zaterdagavond bij een zalencentrum in Den Haag. Dit meldt de politie zondag begin van de middag. Zes agenten raakten gewond. Eerder sprak de politie nog van vier gewonde agenten. In zalencentrum Opera aan de Haagse Fruitweg was een bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap.
» de Telegraaf
zondag 18 februari 2024, 12:19 uur
Ravage bij zalencentrum Den Haag na rellen grotendeels opgeruimd
de TelegraafDe ravage die zaterdagavond ontstond nabij zalencentrum Opera aan de Haagse Fruitweg is grotendeels opgeruimd. Alleen de uitgebrande touringcar van vervoersmaatschappij HTM staat nog op straat, ziet een ANP-verslaggever.
» de Telegraaf
zondag 18 februari 2024, 12:15 uur
Zes agenten gewond en dertien aanhoudingen na confrontatie tussen Eritreeërs
NU.nlBij rellen rond een bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap in Den Haag zijn zaterdagavond zes agenten gewond geraakt. De politie zegt dertien personen te hebben aangehouden.
» NU.nl
zondag 18 februari 2024, 11:40 uur
Bruiloftsgasten zitten uren opgesloten terwijl buiten rellen zijn: 'Bruidspaar niet eens aangekomen'
Omroep WestWat een gezellig bruiloftsfeest had moeten worden, liep zaterdagavond uit op een angstige situatie voor zo'n 150 gasten in zalencentrum Opera in Den Haag. Terwijl voor de deur relschoppers brand stichtten en de politie belaagden, moesten de feestgangers urenlang wachten tot ze veilig weg konden. 'En het bruidspaar heeft de zaal überhaupt niet kunnen bereiken, omdat de straten afgezet waren', vertelt een van de gasten.
» Omroep West
zondag 18 februari 2024, 11:40 uur
Burgemeester Den Haag: 'Signalen gemist in aanloop naar rellen Eritreeërs' 
NOSVolgens de Haagse burgemeester Jan van Zanen was er achteraf gezien een andere politie-inzet nodig bij de rellen gisteren in de stad. Bij de ongeregeldheden raakten tegenstanders van het Eritrese regime slaags met de politie. Het mogelijke doelwit waren regeringsgezinde Eritreeërs, die een nieuwjaarsfeest vierden in een zalencomplex.
» NOS
zondag 18 februari 2024, 09:55 uur
Vier agenten gewond en meerdere aanhoudingen na confrontatie Eritreeërs
NU.nlBij rellen rond een bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap in Den Haag zijn zaterdagavond in elk geval vier agenten gewond geraakt. De politie zegt meerdere personen te hebben aangehouden.
» NU.nl
zondag 18 februari 2024, 09:18 uur
Waarom voor- en tegenstanders van het Eritrese regime met elkaar botsen
NOSDe rellen, gisteravond bij een zalencentrum in Den Haag, hebben veel schade aangericht. Vier agenten raakten gewond, meerdere auto's werden in brand gestoken en het centrum waar die avond een bijeenkomst was, raakte beschadigd.
» NOS
zondag 18 februari 2024, 08:48 uur
IN BEELD: Uitgebrande auto's en overal stenen, spoor van vernieling na rellen
Omroep WestDe relschoppers die zaterdagavond voor een explosie van geweld zorgden rond zalencentrum Opera in Den Haag, hebben een spoor van vernieling achtergelaten. Auto's, politiewagens en een touringcar gingen in vlammen op. De straat lag bezaaid met stenen die uit de stoep zijn getrokken en naar de politie en brandweer zijn gegooid.
» Omroep West
zondag 18 februari 2024, 07:54 uur
Acht agenten gewond en 13 aanhoudingen bij rellen in Den Haag
Omroep WestBij rellen rond een bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap in Den Haag zaterdagavond zijn acht agenten gewond geraakt. Dertien mensen zijn aangehouden. Dat zegt de Haagse burgemeester Jan van Zanen aan het eind van de ochtend.
» Omroep West
zondag 18 februari 2024, 01:05 uur
Rust terug in Den Haag na hevige rellen bij confrontatie Eritreeërs
NU.nlDe rust is teruggekeerd in Den Haag, nadat daar zaterdagavond rellen uitbraken waarbij veel Eritreeërs waren betrokken. Bij Opera Zalencentrum waren voorstanders van het Eritrese regime samengekomen. Tegenstanders bestormden het centrum, waarbij de politie een directe confrontatie kon voorkomen.
» NU.nl
zondag 18 februari 2024, 00:05 uur
Burgemeester Van Zanen over relschoppers: 'Geweld tegen politie afschuwelijk'
Omroep WestBurgemeester Jan van Zanen van Den Haag noemt het geweld van de relschoppers tegen de politie zaterdagavond 'afschuwelijk en onacceptabel'. Bij de rellen rond zalencentrum Opera in Den Haag werd de politie bekogeld met stenen, vuurwerk en fietsen. Tientallen relschoppers waren bewapend met ijzeren staven, knuppels en fietssloten.
» Omroep West
zaterdag 17 februari 2024, 23:59 uur
Zeker vier agenten gewond bij rellen rond bijeenkomst Eritreeërs in Den Haag
NOSBij de rellen rond de bijeenkomst van de Eritrese gemeenschap in een zalencentrum in Den Haag zijn vier politieagenten gewond geraakt. Twee agenten raakten volgens de politie gewond aan hun hand, één liep schade op aan haar gebit en een vierde agent werd aangereden door een politieauto. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekendgemaakt.
» NOS
zaterdag 17 februari 2024, 23:33 uur
In beeld | Hoe een bijeenkomst van Eritreeërs uitliep op rellen in Den Haag
NU.nlEen regeringsgezinde groep Eritreeërs hield zaterdag een bijeenkomst in een zalencentrum in Den Haag. Tegenstanders van de regering kwamen daarop af en dat mondde uit in rellen, waarbij honderden relschoppers zich tegen de politie keerden.
» NU.nl
zaterdag 17 februari 2024, 22:20 uur
Geschokte reacties op rellen Eritreeërs in Den Haag: 'Te idioot voor woorden'
NU.nlDe rellen tussen groepen Eritreeërs in Den Haag hebben voor geschokte reacties gezorgd bij politiebonden en politici. Bij Opera Zalencentrum ging het het zaterdagavond helemaal mis, waarbij honderden relschoppers zich ook tegen politie keerden. "Woest makend en te idioot voor woorden."
» NU.nl
zaterdag 17 februari 2024, 21:54 uur
ME ingezet bij rellen na confrontatie tussen twee groepen Eritreeërs in Den Haag
Blik op NieuwsIn Den Haag is het zaterdagavond tot een confrontatie gekomen tussen twee groepen Eritreeërs.
» Blik op Nieuws
zaterdag 17 februari 2024, 20:02 uur
LEES TERUG: Zo verliepen de rellen in Den Haag
Omroep WestRond zalencentrum Opera aan de Fruitweg in Den Haag zijn zaterdagavond rellen uitgebroken na een confrontatie tussen twee groepen Eritreeërs. In dit liveblog hielden we je de hele avond op de hoogte. Lees hier terug hoe de rellen verliepen.
» Omroep West
zaterdag 17 februari 2024, 19:44 uur
ME grijpt in met traangas bij rellen groepen Eritreeërs in Den Haag
NU.nlBij een confrontatie tussen twee groepen Eritreeërs in Den Haag heeft de Mobiele Eenheid (ME) traangas ingezet. De ergste ongeregeldheden lijken inmiddels voorbij. Honderden mensen waren betrokken bij de rellen en sommigen waren gewapend, meldt de politie aan NU.nl.
» NU.nl
zaterdag 17 februari 2024, 19:21 uur
Rellen in Den Haag rond bijeenkomst Eritreeërs, politieauto's in brand
NOSIn Den Haag zijn vanavond rellen uitgebroken bij een zalencentrum waar een groep Eritreeërs een bijeenkomst hield. Een rivaliserende groep Eritreeërs probeerde het centrum binnen te komen. De mobiele eenheid was massaal aanwezig bij het gebouw, waar mensen stenen gooiden en politieauto's in brand staken.
» NOS
zaterdag 17 februari 2024, 18:50 uur
Traangas ingezet en dienstvoertuigen in brand bij rellen
HardnieuwsDEN HAAG - Zaterdagavond 17 februari zijn rellen ontstaan na een bijeenkomst van twee groepen Eritreeërs in een zalencentrum aan de Fruitweg in Den Haag.
» Hardnieuws
zaterdag 17 februari 2024, 18:46 uur
Rust is teruggekeerd bij zalencentrum Den Haag na rellen tussen Eritreeërs
de TelegraafDe rust lijkt zaterdagavond te zijn teruggekeerd op de Fruitweg in Den Haag na rellen binnen de Eritrese gemeenschap. Bij een zalencentrum was een confrontatie tussen voor- en tegenstanders van het Eritrese regime. Relschoppers zijn volgens een ANP-verslaggever richting de Schilderswijk verdreven.
» de Telegraaf
zaterdag 17 februari 2024, 18:43 uur
Den Haag likt wonden na grimmige avond door losgeslagen Eritreeërs, noodbevel van kracht
de StentorIn en rond Zalencentrum Opera in Den Haag zijn zaterdag grootschalige rellen uitgebroken. Een bijeenkomst van Eritreeërs werd verstoord door andersdenkende landgenoten, waarna de vlam in de pan sloeg. Urenlang trokken relschoppers door de straten, waarbij politieauto’s, personenauto’s en een touringcar in brand zijn gestoken.
» de Stentor
zaterdag 17 februari 2024, 18:42 uur
Rellen na confrontatie tussen Eritreeërs, traangas ingezet en auto's in brand
Omroep WestRond zalencentrum Opera aan de Fruitweg in Den Haag zijn zaterdag rellen uitgebroken na een confrontatie tussen twee groepen Eritreeërs. Daarbij is onder andere met stenen gegooid en zijn auto's, politiewagens en een touringcar in brand gestoken. De Mobiele Eenheid heeft traangas ingezet om de situatie onder controle te krijgen en de burgemeester heeft een noodbevel afgekondigd.
» Omroep WestFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Hardnieuws
Foto: Hardnieuws
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: Omroep West
Foto: Omroep West
Foto: NOS
Foto: NU.nl
Foto: NU.nl
Foto: Omroep West
Foto: NU.nl
Foto: NOS
Foto: de Telegraaf
Foto: Omroep West
Foto: de Stentor

Meer nieuws uit Den Haag

24 april 09:00Rijkswaterstaat verzekert: Van Brienenoordbrug is veilig, ondanks zorgen burgemeesters
24 april 07:00Lopend Vuur: We moeten zuiniger zijn met onze natuur
23 april 18:06Burgemeester Rijswijk verbiedt Eritrees bevrijdingsfeest vanwege mogelijke rellen
22 april 17:48Grote steden vangen daklozen gratis op vanwege verwachte vrieskou
22 april 17:38Man krijgt boete voor wietplanten in huis waar hij al jaren niet meer woont
21 april 16:36Was dit schilderij van omstreden zakenman Paarlberg of van zijn ex? De rechter mag het zeggen
19 april 13:45Zo tellen Rotterdam en Dordrecht af tot de start van de Tour de France Femmes
18 april 16:24Brand in nagelstudio aan huis, twee aanhoudingen
18 april 13:45Man die AH-medewerker doodstak veroordeeld tot tien jaar cel en tbs
16 april 21:30Twee arrestaties voor pogingen tot explosies in Den Haag
16 april 17:41Ov in grote steden ligt zaterdag ook even stil wegens mishandeling conducteur
16 april 17:04Ook trams, bussen en metro's zaterdag 3 minuten stil uit protest tegen geweld
16 april 13:50Twee jongens aangehouden na schietincident
16 april 13:10Twee mannen gearresteerd voor aanslagen in België
16 april 12:08Kosten renovatie Binnenhof lopen fors op: circa 2 miljard euro
14 april 18:50Conducteur in trein geschopt en van trap geduwd
13 april 04:50Week overlast door werkzaamheden aan het spoor, ook ’s nachts
11 april 21:39Beveiliger loopt zwaar letsel op bij mishandeling op Haagse kermis
11 april 20:50Beveiligers gewond door actievoerders Extinction Rebellion
10 april 11:13Zeeuwen laten kabinet weten: geen horizonvervuiling bij kerncentrale Borsele
RSS.