menu
zoek

Nieuws Deurningen

Eigenaar ’corona-supermarkt’ in tranen: ’Ik wil niet dat mijn vader dakloos wordt’

donderdag 13 augustus 2020, 14:30 uur

Raymond Berning sloot de deuren van zijn supermarkt in Noord Deurningen donderdag om 10.01 uur dan toch maar. Met pijn in zijn hart en met de tranen in zijn ogen zwaaide hij naar iedereen die voor de winkel stond om hem steun te betuigen. Hij wilde escalatie voorkomen.

» de Telegraaf
donderdag 13 augustus 2020, 12:35 uur
Veiligheidsregio: ’We hebben baas supermarkt 18 keer gewaarschuwd’
de TelegraafDat de supermarkt in Noord Deurningen donderdag op last van de overheid dichtgegaan is, is meer dan terecht. Dat stelt de Veiligheidsregio Twente in een reactie. „Het is van de zotte dat iemand er zo’n spektakel van maakt.”
» de Telegraaf
donderdag 13 augustus 2020, 12:06 uur
Veiligheidsregio: "We hebben supermarkteigenaar achttien keer gewaarschuwd"
RTV Oost"Het is van de zotte dat iemand er zo'n spektakel van maakt." Dat zegt de Veiligheidsregio Twente over de eigenaar van supermarkt Berning in Noord Deurningen, die vanochtend, ondanks een verbod, toch de deuren van zijn supermarkt opende. Volgens de Veiligheidsregio lopen er al sinds april gesprekken met de supermarkteigenaar. "Wat hier gebeurt, is buitengewoon onverantwoordelijk."
» RTV Oost
donderdag 13 augustus 2020, 11:00 uur
Supermarkt Berning tóch dicht, eigenaar sluit deuren met tranen in zijn ogen
Hart van NederlandEigenaar Raymond Berning van supermarkt Berning in het Twentse Noord-Deurningen sloot donderdagochtend omstreeks 10.00 uur alsnog zijn zaak. “Ze hebben mijn levenswerk gesloten”, zegt hij emotioneel.Ondanks een verbod van de veiligheidsregio had de ondernemer de supermarkt donderdagochtend om 8.00 uur toch geopend. Twee uur later sloot hij eigenhandig weer de deuren.
» Hart van Nederland
donderdag 13 augustus 2020, 10:49 uur
Supermarkteigenaar die coronaregels negeert: "Politie is de vijand van samenleving geworden"
RTV OostDe eigenaar van supermarkt Berning in Noord Deurningen heeft zeer emotioneel gereageerd nadat hij op last van de Veiligheidsregio Twente zijn winkel moest sluiten vanmorgen. De winkel moest dicht van de Veiligheidsregio, omdat de eigenaar de coronaregels niet naleeft. De eigenaar weigerde te sluiten, maar ging vanmorgen toch overstag. Intussen heeft hij een pick up point geopend, van waaruit hij zijn klanten wil bedienen.
» RTV Oost
donderdag 13 augustus 2020, 10:20 uur
Eigenaar supermarkt in Noord Deurningen sluit winkel toch
RTV OostDe eigenaar van supermarkt Berning in Noord Deurningen heeft vanmorgen rond tien uur zijn winkel gesloten. De winkel moest vanaf vandaag dicht op last van de Veiligheidsregio, omdat de coronaregels niet worden nageleefd. Eigenaar Berning van de supermarkt vindt dat belachelijk en kondigde aan zich niet aan de opgelegde sluiting te houden.
» RTV Oost
donderdag 13 augustus 2020, 09:55 uur
Supermarkt Berning 'gewoon open' ondanks bevel veiligheidsregio
Hart van NederlandDe supermarkt van Raymond Berning in het Twentse Noord-Deurningen is donderdagochtend gewoon open gegaan. Dat laat hij weten aan Hart van Nederland. Hij moest zijn winkel van de veiligheidsregio Twente sluiten omdat de coronamaatregelen niet nageleefd zouden worden. Totale onzin volgens Berning.
» Hart van Nederland
donderdag 13 augustus 2020, 09:09 uur
’Corona-supermarkt’ krijgt ultimatum: ’Mijn vader dakloos’
de TelegraafIn het anders zo rustige Noord Deurningen is het een drukte van belang. Belangengroep De Vrije Tukkers steunt supermarktmanager Raymond Berning, die van veiligheidsregio Twente de deuren van zijn supermarkt moet sluiten omdat hij de coronamaatregelen niet zou naleven. Hij weigert.
» de Telegraaf
donderdag 13 augustus 2020, 09:09 uur
’Corona-supermarkt’ toch dicht, eigenaar in tranen
de TelegraafDe supermarkt in Noord Deurningen is donderdagochtend toch, na veel verzet, gesloten. Eigenaar Raymond Berning bedankte met tranen in zijn ogen de vele Tukkers die bijeen waren gekomen om tegen de sluiting te protesteren.
» de Telegraaf
donderdag 13 augustus 2020, 09:09 uur
Meute jouwt politie uit na verzegelen ’corona-supermarkt’
de TelegraafDe supermarkt in Noord Deurningen is donderdagochtend toch, na veel verzet, gesloten. Winkelbaas Raymond Berning bedankte met tranen in zijn ogen de vele Tukkers die bijeen waren gekomen om tegen de sluiting te protesteren. De politie is in groten getale aanwezig. Er heerst onduidelijkheid.
» de Telegraaf
donderdag 13 augustus 2020, 08:30 uur
Supermarkt in Twente open, ondanks verbod veiligheidsregio
de GelderlanderOndanks een verbod van de veiligheidsregio is supermarkt Berning in het Twentse Noord-Deurningen vanmorgen toch opengegaan. Tientallen mensen zijn naar de supermarkt gekomen als steunbetuiging aan supermarkteigenaar Raymond Berning. Een aantal sympathisanten is na het openen van de zaak direct boodschappen gaan doen.
» de Gelderlander
donderdag 13 augustus 2020, 08:30 uur
Twentse supermarkt ondanks verbod open: politiebevel tot sluiting voor 10.00 uur
BN DeStemOndanks een verbod van de veiligheidsregio is supermarkt Berning in het Twentse Noord-Deurningen vanmorgen toch opengegaan. Tientallen mensen zijn naar de supermarkt gekomen als steunbetuiging aan supermarkteigenaar Raymond Berning. Berning vertikt het de deuren van zijn winkel te sluiten, ook na een nieuw bevel van de politie tot sluiting voor 10.00 uur.
» BN DeStem
donderdag 13 augustus 2020, 08:18 uur
Supermarkt Noord Deurningen ondanks gedwongen sluiting toch open
RTV OostSupermarkt Berning in Noord Deurningen is vanmorgen gewoon opengegaan. De winkel moest vanaf vandaag dicht op last van de Veiligheidsregio, omdat de coronaregels niet worden nageleefd. Eigenaar Berning van de supermarkt vindt dat belachelijk en kondigde aan zich niet aan de opgelegde sluiting te houden. 
» RTV Oost
woensdag 12 augustus 2020, 18:48 uur
Twentse supermarktbaas weigert brief over sluiting zaak aan te nemen
de GelderlanderSupermarkteigenaar Raymond Berning uit Noord-Deurningen heeft geweigerd de brief van de Veiligheidsregio Twente aan te nemen waarin staat dat zijn supermarkt vanaf donderdag 13 augustus dicht moet.
» de Gelderlander
woensdag 12 augustus 2020, 14:24 uur
Supermarkt weigert dicht te gaan na aanwijzing veiligheidsregio
de TelegraafDe eigenaar van supermarkt Berning in het Twentse Noord-Deurningen is niet van plan om de deuren van zijn winkel donderdagochtend dicht te houden. Dat moet van de veiligheidsregio Twente, omdat de zaak niet zou voldoen aan de geldende coronaregels. Maar winkelier Raymond Berning (45) zegt dat hij zich aan alle coronarichtlijnen houdt.
» de Telegraaf
woensdag 12 augustus 2020, 14:24 uur
Supermarkt in Twente moet dicht om coronaregels
de TelegraafSupermarkt Berning in het Twentse Noord-Deurningen mag donderdagmorgen de winkeldeuren niet meer openen. De veiligheidsregio Twente heeft supermarkteigenaar Raymond Berning woensdag per brief laten weten dat hij zijn zaak vanaf donderdag gesloten moet houden totdat de winkel is aangepast aan de geldende coronaregels. Als de winkel toch opengaat, neemt de veiligheidsregio maatregelen, zegt een woordvoerder.
» de Telegraaf
woensdag 12 augustus 2020, 13:25 uur
Supermarkt in Noord Deurningen weigert gedwongen sluiting wegens 'overtreden coronaregels'
RTV OostSupermarkteigenaar Raymond Berning is niet van plan zich te gaan houden aan de opgelegde sluiting. Gisteren werd bekend dat Supermarkt Berning in Noord Deurningen dicht moet, omdat de coronaregels niet zouden worden nageleefd. Belachelijk, vindt Berning.
» RTV Oost
woensdag 12 augustus 2020, 12:07 uur
Twentse super weigert bevel tot corona-sluiting: 'Laat dat niet door een of andere pipo bepalen’
de StentorSupermarkt Berning in het Twentse dorp Noord-Deurningen is van plan de coronastraf tot sluiting van de zaak te negeren. Dat zegt eigenaar Raymond Berning. Zijn ziel en zaligheid zit in de winkel en die laat hij zich niet afpakken. Donderdag moet de super dicht zijn.
» de Stentor
dinsdag 11 augustus 2020, 20:00 uur
Supermarkt in Noord Deurningen moet dicht vanwege overtreden coronamaatregelen
RTV OostSupermarkt Berning in Noord Deurningen moet dicht omdat de coronaregels niet worden nageleefd. Dat bevestigt Veiligheidsregio Twente desgevraagd. Voor zover bekend is het de eerste winkel die om deze reden de deuren moet sluiten. Eigenaar Raymond Berning is het absoluut niet eens met deze 'belachelijke beslissing', schrijft hij op Facebook.
» RTV OostFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: RTV Oost
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Deurningen

1 juni 18:48Opstandige supermarkteigenaar krijgt boete en werkstraf na beledigen boa’s
14 april 09:38Rijk betaalt autodealer miljoenen na jarenlang gevecht
21 augustus 17:10'Superboa' moet supermarkt Berning behoeden voor nieuwe coronasluiting
14 augustus 17:24Twentse 'corona-supermarkt' Berning hoopt maandag weer open te kunnen
13 augustus 14:30Eigenaar ’corona-supermarkt’ in tranen: ’Ik wil niet dat mijn vader dakloos wordt’
6 augustus 11:05Acteur lyrisch over Nederlandse Blue Lagoon-foto: 'Amazing'
7 juni 11:04Politie zoekt naar vermiste 16-jarige jongen in Deurningen, jongen is teruggevonden
RSS.