menu
zoek

Nieuws Dreischor

Man dreigt agent neer te steken na controle

donderdag 9 september 2021, 11:09 uur

Agenten hebben in een woning aan de Mr. Pieter Moggestraat een 28-jarige man aangehouden. Hij zou gedreigd hebben een agent neer te steken. Dat gebeurde toen de man door de diender gecontroleerd werd.

Waar: Mr. Pieter Moggestraat in Dreischor

De politie kreeg op woensdag 8 september rond 18.45 uur de melding dat een automobilist in de omgeving van de Nansenbaan in Goes voor overlast zou zorgen. De man vertoonde gevaarlijk rijgedrag, gooide blikjes uit zijn auto en zou zich een fastfoodrestaurant agressief hebben gedragen.   Kenteken Aan de hand van een kenteken dat was doorgegeven kwam een agent uiteindelijk uit bij een man uit Dreischor. Deze stond met de auto geparkeerd voor zijn woning. De diender sprak de man aan en wilde hem controleren. De verdachte werkte daar niet aan mee en leek onder invloed van drugs te zijn. Ook dreigde hij de agent neer te steken en schold hij hem de huid vol. De man ging vervolgens zijn woning binnen.   Surveillancehond De agent besloot versterking op te roepen om de man aan te kunnen houden. Uiteindelijk lukte dat door de deur van de woning te forceren en door een surveillancehond in te zetten. De man werd daarbij gebeten in zijn bovenbeen. Vervolgens probeerde de verdachte de hond te mishandelen. Hij kon uiteindelijk, met veel verzet, worden aangehouden voor bedreiging. In de woning werd nog een groot mes in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.


» Politie.nl

Kaart nieuws Dreischor. Locatie nieuws: 51.69648 / 3.99687 Mr. Pieter Moggestraat
Mr. Pieter Moggestraat in Dreischor


donderdag 9 september 2021, 12:24 uur
Man (28) uit Dreischor aangehouden voor bedreigen agent
PZCDREISCHOR - Een 28-jarige man is gisteravond aangehouden nadat hij dreigde een agent neer te steken. Een agenten wilde de man spreken na meldingen van agressief gedrag en gevaarlijk rijgedrag, maar daar was de inwoner van Dreischor duidelijk niet van gediend.
» PZC
donderdag 9 september 2021, 11:30 uur
Politie houdt man aan die dreigde agent te steken
Omroep ZeelandDe politie heeft woensdagavond in Dreischor een 28-jarige man aangehouden die dreigde een agent neer te steken. De man is uiteindelijk met hulp van een politiehond gearresteerd.
» Omroep ZeelandFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Zeeland
Foto: PZC

Meer nieuws uit Dreischor

8 juni 21:22Afsluiting brug bemoeilijkt kankerbehandeling Romy (26): ‘Het is hartstikke klote’
27 mei 11:06Duiker gewond geraakt bij Zuid Langeweg in Dreischor
7 mei 19:19Duiker overleden Grevelingenmeer
19 maart 13:16Scooterrijder gewond bij val in Dreischor
12 februari 09:27Brandweer blust brandje in Dreischor
16 december 07:24Brandweerwagen glibbert uit de bocht in Dreischor
11 juli 17:14GROTE BRAND IN HOUTZAGERIJ
26 maart 21:39Inzittenden slaan op de vlucht na ongeval bij Dreischor
9 september 12:24Man (28) uit Dreischor aangehouden voor bedreigen agent
RSS.