menu
zoek

Nieuws Driebergen-Rijsenburg

Verdachten aangehouden voor overval Sigarenwinkel

dinsdag 20 juni 2017, 14:11 uur

Dinsdagochtend 20 juni hield de recherche twee verdachten aan op verdenking van een overval op een sigarenwinkel aan de Hoofdstraat van eind 2016.

Waar: Hoofdstraat in Driebergen-Rijsenburg

Vrijdagavond 30 december 2016 was het echtpaar dat eigenaar is van de zaak, bezig met de winkel te sluiten. Rond 20.45 uur zwaaide echter de deur open en stormden drie overvallers de winkel in. De vrouw rende gelijk naar hun woning achter de winkel en schakelde de politie in. De overvallers wilden geld en sloegen de winkelier hard tegen zijn hoofd. Ook sloegen ze een glazen ruit van de tussendeur naar de woning kapot. Zonder buit renden ze de winkel uit. Opsporingsprogramma’s De recherche startte een onderzoek en riep getuigen op zich te melden. In zowel bureau Hengeveld als in Opsporing Verzocht werd aandacht aan de zaak besteed. Dit leverde meerdere tips op. Door die tips en tactisch onderzoek konden dinsdagochtend twee verdachten worden aangehouden. De twee 18-jarige jongemannen uit Soesterberg en Driebergen-Rijsenburg zitten vast. Het onderzoek naar de derde verdachte wordt voortgezet.  

Overval in Driebergen-Rijsenburg

» Politie.nl


Kaart nieuws Driebergen-Rijsenburg. Locatie nieuws: Hoofdstraat


dinsdag 20 juni 2017, 14:36 uur
Tieners opgepakt voor overval sigarenboer Driebergen
RTV UtrechtDRIEBERGEN-RIJSENBURG - De politie heeft twee jongens van 18 opgepakt voor de gewelddadige overval op sigarenwinkel Van Doorn in Driebergen eind vorig jaar. De derde verdachte is nog niet gevonden.
» RTV UtrechtMeer nieuws uit Driebergen-Rijsenburg

30 juni 08:50Huishoudens zonder stroom door stroomstoring
2 november 19:17Explosie Driebergen was moedwillige daad, woning vier weken dicht
9 oktober 11:53Rotterdamse gepakt met vuilniszakken vol henneptoppen
10 maart 07:54Brandweer redt twee mensen en een hond van dak na brand Driebergen
20 juni 14:36Tieners opgepakt voor overval sigarenboer Driebergen
RSS.