menu
zoek

Nieuws Drouwenerveen

Nieuwe informatie gevraagd na stopzetten zaak Drouwenerveen

dinsdag 24 december 2019, 14:43 uur

Het onderzoek naar de daders van de gewapende overval op een woning in Drouwenerveen, die op zondag 10 februari 2019 gepleegd werd, is deze week stopgezet. In het geval er nieuwe relevante informatie binnenkomt, kan het onderzoek snel weer opgepakt worden.

Direct na de zeer gewelddadige overval werd een Team Grootschalige Opsporing, een groot rechercheteam, geformeerd. Ook werd er aandacht besteed aan deze zaak via het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht.

Inspanningen
Helaas hebben alle inspanningen niet geleid tot het ophelderen van deze zaak. Wel werd vorige maand nog een verdachte aangehouden, maar is deze verdachte vanwege onvoldoende bewijs na verhoor in vrijheid gesteld. De verdenking tegen deze verdachte is onvoldoende sterk gebleken.

Nieuwe informatie
Nieuwe relevante informatie over deze zaak is belangrijk om dit onderzoek weer op te starten. Mochten mensen informatie hebben over deze zaak en dit nog niet hebben gedeeld, dan geldt het nadrukkelijke verzoek dit te delen met de politie. Getuigen kunnen bellen met het landelijke telefoonnummer 0900-8844.

Overval in Drouwenerveen

» Politie.nl
dinsdag 24 december 2019, 16:47 uur
Onderzoek gewapende overval Drouwenerveen stopgezet
Dagblad van het NoordenDROUWENERVEEN - De politie Drenthe heeft het onderzoek in de zaak van de gewapende overval op een woning in Drouwenerveen afgelopen 10 februari stopgezet.
» Dagblad van het Noorden
dinsdag 24 december 2019, 15:44 uur
Politie staakt onderzoek gewapende overval Drouwenerveen
RTV DrentheDe politie heeft het onderzoek naar een gewapende woningoverval in Drouwenerveen stopgezet. De politie ziet geen aanknopingspunten meer om verder te werken aan de zaak.
» RTV DrentheFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: RTV Drenthe
Foto: Politie.nl
Foto: Dagblad van het Noorden

Meer nieuws uit Drouwenerveen

18 augustus 19:25Politie doet onderzoek na brand in Drouwenerveen
30 januari 16:55Tjeerd (39) in bijzijn van dochtertje (4) bewerkt met drilboor bij horroroverval in eigen huis
24 december 16:47Onderzoek gewapende overval Drouwenerveen stopgezet
23 februari 21:07Speciaal politieteam onderzoekt ‘extreem gewelddadige’ woningoverval Drouwenerveen
RSS.