menu
zoek

Nieuws Duiven

Woningbrand blijkt gezinsdrama

maandag 27 januari 2020, 15:25 uur

Vrijdagochtend werden de hulpdiensten gealarmeerd omdat er rook kwam uit een huis aan de Roodwilligenstraat in Duiven. Er bleek brand in de woning, die geblust werd door de brandweer. Brandweermannen vonden in het huis drie lichamen.

Waar: Roodwilligenstraat in Duiven

De politie startte direct met onderzoek. Allereerst was het belangrijk om te achterhalen wie de drie overleden mensen waren. De identificatie van de overledenen kon pas vandaag afgerond worden. Daarnaast was het onderzoek gericht op het achterhalen van de oorzaak van de brand. Dat onderzoek is zo goed als afgerond, daarom kan het politieteam haar bevindingen delen. De drie overleden personen zijn de bewoners van het huis, een man (64) en vrouw (58) met hun 20-jarige dochter. Uit het politieonderzoek blijkt dat er sprake is van een gezinsdoding. De slachtoffers zijn voor de brand om het leven gebracht. Met deze conclusies wordt het onderzoek afgesloten. Meer details zullen er niet bekend gemaakt worden.

'Ontzetting'
Waarnemend burgemeester Jacques Niederer: “Dat drie mensen uit Duiven zijn overleden was al een schok. Dat dit nu een triest gezinsdrama blijkt te zijn, roept nog meer gevoelens van ontzetting op. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden, vrienden en overige betrokkenen.”

Aangetroffen dode in Duiven

» Politie.nl


Kaart nieuws Duiven. Locatie nieuws: 51.94980 / 6.04820 Roodwilligenstraat


vrijdag 24 januari 2020, 14:24 uur
Drie personen overleden bij woningbrand
Politie.nlOp vrijdag 24 januari rond 08:15 uur kwam bij hulpdiensten een melding binnen van een woningbrand aan de Roodwilligenstraat. In de woning zijn helaas drie overleden personen gevonden. De politie is een onderzoek gestart.
De brandweer kwam snel ter plaatse en moest de rolluiken op de bovenverdieping doorknippen. De brand is daardoor niet groter geworden en werd snel geblust.

Onderzoek
Het onderzoek naar de oorzaak van de brand en het overlijden loopt nog. Om het hele plaatje duidelijk te krijgen, zijn onder andere de Forensische Opsporing (FO) en de recherche druk bezig met hun werkzaamheden bij de woning. Dat duurt mogelijk tot het einde van de dag. We kunnen niet vooruitlopen op de resultaten van dat onderzoek.

Slachtoffers
We begrijpen dat mensen willen weten wie de overleden personen zijn. Het onderzoek naar de identiteit is nog niet officieel afgerond dus daar worden nog geen mededelingen over gedaan. Zodra er meer informatie komt, delen we dat via onze kanalen. 2020037530 JS

Brand in Duiven
» Politie.nl
dinsdag 28 januari 2020, 11:20 uur
Piet was goed bevriend met omgekomen gezin uit Duiven: 'Niet te bevatten'
Hart van NederlandVeel ongeloof maandag in het Gelderse Duiven toen bleek dat de fatale woningbrand van vrijdagochtend een gezinsmoord was. Een 64-jarige man, een vrouw van 58 en hun 20-jarige dochter kwamen daarbij om het leven.
» Hart van Nederland
maandag 27 januari 2020, 15:59 uur
Woningbrand Duiven blijkt te gaan om gezinsdrama
Blik op NieuwsBij de brand in een woning in Duiven van afgelopen vrijdagochtend, waarbij drie personen om het leven zijn gekomen, blijkt het na politieonderzoek te gaan om een gezinsdrama. Dit meldt de politie maandagmiddag.
» Blik op Nieuws
maandag 27 januari 2020, 15:53 uur
Fatale woningbrand in Duiven blijkt gezinsmoord
Hart van NederlandDe woningbrand in Duiven waarbij afgelopen vrijdag een vader, moeder en dochter om het leven kwamen, blijkt een gezinsmoord. Dat maakt de politie maandagmiddag bekend.
» Hart van Nederland
maandag 27 januari 2020, 15:41 uur
Gezinsdoding in Duiven gevolg van familiedrama
PZCDe fatale woningbrand in Duiven, waarbij vrijdag drie mensen omkwamen, is het gevolg van een gezinsdrama. Dat meldt de politie. Uit politieonderzoek blijkt dat de drie bewoners al voor de brand om het leven zijn gebracht. Er is sprake van een gezinsdoding.
» PZC
maandag 27 januari 2020, 15:41 uur
Gezinsdoding in Duiven: 3 slachtoffers kwamen om voor de brand
de StentorDe drie bewoners die vrijdag na een woningbrand werden gevonden in hun woning in Duiven, zijn al vóór die brand om het leven gekomen. Het betreft een gezinsdrama, zo meldt de politie.
» de Stentor
maandag 27 januari 2020, 15:41 uur
Fatale woningbrand in Duiven was familiedrama
BN DeStemBij de fatale woningbrand in Duiven, waarbij vrijdag drie mensen omkwamen, is sprake van een familiedrama. Dat meldt de politie. Uit politieonderzoek blijkt dat de drie bewoners al voor de brand om het leven zijn gebracht. Er is sprake van een gezinsdoding.
» BN DeStem
maandag 27 januari 2020, 15:39 uur
Woningbrand Duiven blijkt gezinsmoord
de TelegraafDe woningbrand in Duiven, waarbij vrijdag drie mensen om het leven kwamen, blijkt een gezinsmoord te zijn. De doden zijn de 64-jarige bewoner van het huis aan de Roodwilligenstraat, zijn 58-jarige vrouw en hun 20-jarige dochter. De identificatie van de lichamen is pas maandag afgerond, aldus de politie.
» de Telegraaf
maandag 27 januari 2020, 15:32 uur
Dodelijke woningbrand Duiven blijkt familiedrama
Gelre NieuwsDUIVEN – De woningbrand vrijdagochtend op de Roodwilligenstraat in Duiven blijkt een familiedrama. Dat meldt de politie. De brand is met opzet aangestoken.
» Gelre Nieuws
maandag 27 januari 2020, 15:28 uur
Woningbrand Duiven is gezinsdrama
Omroep GelderlandDe tragedie met de drie doden aan de Roodwilligenstraat in Duiven betreft een gezinsdrama. Dat hebben politie en de gemeente maandag bekendgemaakt. De slachtoffers zijn volgens de politie al voor de brand om het leven gebracht.
» Omroep Gelderland
maandag 27 januari 2020, 15:28 uur
Gezinsdoding in Duiven: slachtoffers kwamen al om voor de brand
de GelderlanderDUIVEN - De drie bewoners die vrijdag na een woningbrand werden gevonden in hun woning in Duiven, zijn al vóór die brand om het leven gekomen. Het betreft een gezinsdrama, zo meldt de politie.
» de Gelderlander
zondag 26 januari 2020, 17:20 uur
Politie: snel meer duidelijkheid over fatale woningbrand Duiven
de GelderlanderDUIVEN - Over de oorzaak van de fatale woningbrand in Duiven, waarbij vrijdag drie mensen overleden, heerst nog veel onduidelijkheid. Medewerkers van de forensische opsporing hebben vrijwel het gehele weekeinde onderzoek gedaan bij het huis aan de Roodwilligenstraat.
» de Gelderlander
zondag 26 januari 2020, 13:30 uur
Eerbetoon met Amerikaanse busjes voor bij brand in Duiven omgekomen Jan, Lenie en Leja (21)
PZCOngeloof en verdriet strijden om voorrang bij de leden van The New Old Vanners, een club met Amerikaanse campers. Ze gaan ervan uit dat afgelopen vrijdag hun medeleden Jan en Lenie en hun dochter Leja (21) om het leven zijn gekomen bij de fatale brand aan de Roodwilligenstraat in Duiven.
» PZC
zondag 26 januari 2020, 13:09 uur
‘Een eerbetoon met Amerikaanse busjes voor omgekomen Jan, Lenie en Leja’
de StentorOngeloof en verdriet strijden om voorrang bij de leden van The New Old Vanners, een club met Amerikaanse campers. Ze gaan er vanuit dat afgelopen vrijdag hun medeleden Jan en Lenie en hun dochter Leja (21) om het leven zijn gekomen bij de fatale brand aan de Roodwilligenstraat in Duiven.
» de Stentor
zondag 26 januari 2020, 12:20 uur
‘Een eerbetoon met Amerikaanse busjes voor omgekomen Jan, Lenie en Leja’
de GelderlanderDUIVEN - Ongeloof en verdriet strijden om voorrang bij de leden van The New Old Vanners, een club met Amerikaanse campers. Ze gaan er vanuit dat afgelopen vrijdag hun medeleden Jan en Lenie en hun dochter Leja (21) om het leven zijn gekomen bij de fatale brand aan de Roodwilligenstraat in Duiven.
» de Gelderlander
zaterdag 25 januari 2020, 12:53 uur
Ongeloof, bloemen en recherchebusjes bij doden in Duiven
Omroep GelderlandIn Duiven hebben mensen bloemen neergelegd bij het huis waar vrijdag een dode man en twee dode vrouwen zijn aangetroffen na een brand. In het huis in de Roodwilligenstraat woont vader Jan met moeder Lenie en dochter Leja. Of zij ook de doden in het huis zijn, wordt niet bevestigd door de politie.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 19:08 uur
Woningbrand in Duiven: het droomhuis van Jan en Lenie kwam nooit af
de GelderlanderJan en Lenie kochten een paar jaar geleden een vrijstaand huis aan de Roodwilligenstraat in Duiven. Het was uitgewoond, vandaar dat ze er niet meteen konden wonen. Jan kluste wat af, het huis kreeg langzaam vorm.
» de Gelderlander
vrijdag 24 januari 2020, 19:08 uur
Woningbrand in Duiven: Het droomhuis van Jan en Lenie kwam nooit af
de StentorJan en Lenie kochten een paar jaar geleden een vrijstaand huis aan de Roodwilligenstraat in het Gelderse Duiven. Het was uitgewoond, vandaar dat ze er niet meteen konden wonen. Jan kluste wat af, het huis kreeg langzaam vorm.
» de Stentor
vrijdag 24 januari 2020, 18:47 uur
Drama in Duiven: het droomhuis van Jan en Lenie kwam nooit af
de GelderlanderDUIVEN - Jan en Lenie kochten een paar jaar geleden een vrijstaand huis aan de Roodwilligenstraat in Duiven. Het was uitgewoond, vandaar dat ze er niet meteen konden wonen. Jan kluste wat af, het huis kreeg langzaam vorm.
» de Gelderlander
vrijdag 24 januari 2020, 12:54 uur
BEKIJK | Persconferentie over fatale woningbrand Duiven
Omroep GelderlandBij een brand in een woning in Duiven zijn vrijdagochtend drie mensen om het leven gekomen. Het gaat om een huis aan de Roodwilligenstraat. Er vond vanmiddag een persconferentie plaats over het drama. Daarbij sprak de waarnemend burgemeester van Duiven.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 11:32 uur
Drie doden bij huisbrand in Duiven
MetroBij een brand in een woning in het Gelderse Duiven is vrijdagochtend een derde dode gevonden. Het gaat om een huis aan de Roodwilligenstraat.
» Metro
vrijdag 24 januari 2020, 11:08 uur
KIJK LIVE MEE | We praten je bij over woningbrand in Duiven
Omroep GelderlandBij een brand in een woning in Duiven is vrijdagochtend een derde dode gevonden. Het gaat om een huis aan de Roodwilligenstraat.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 11:08 uur
Woningbrand in Duiven: wat weten we tot nu toe?
Omroep GelderlandBij een brand in een woning in Duiven zijn vrijdagochtend drie mensen om het leven gekomen. Het gaat om een huis aan de Roodwilligenstraat.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 10:34 uur
Drie doden bij woningbrand in Duiven
Blik op NieuwsIn een woning in Duiven zijn vrijdagmorgen tijdens een brand drie overleden personen aangetroffen. Dit maakte de politie vrijdag bekend.
» Blik op Nieuws
vrijdag 24 januari 2020, 10:25 uur
Drie doden bij woningbrand in Gelderse plaats Duiven
NU.nlBij een woningbrand in het Gelderse Duiven zijn vrijdagochtend drie personen overleden, meldt de politie, die niet verwacht dat er meer slachtoffers zijn. De brand is onder controle.
» NU.nl
vrijdag 24 januari 2020, 10:09 uur
Drie doden bij woningbrand Duiven
Omroep GelderlandEr is een derde dodelijke slachtoffer bij de Duivense woningbrand, meldt de politie. Rond 8.30 uur werd het eerste slachtoffer gemeld, en kort daarna een tweede. Inmiddels is duidelijk dat het gaat om drie doden.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 09:55 uur
Drie doden bij woningbrand in Duiven: recherche doet onderzoek
de StentorBij een brand in een woning in het Gelderse Duiven, nabij Arnhem, zijn vanochtend drie personen overleden. Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. De brand is onder controle en de politie verwacht niet meer slachtoffers te zullen aantreffen.
» de Stentor
vrijdag 24 januari 2020, 09:43 uur
Twee doden bij woningbrand in Gelderse plaats Duiven
NU.nlBij een woningbrand in het Gelderse Duiven zijn vrijdagochtend twee personen overleden, meldt de politie. De brandweer onderzoekt of er nog meer mensen in het huis zijn. De brand is onder controle.
» NU.nl
vrijdag 24 januari 2020, 09:28 uur
Twee doden bij woningbrand in Duiven, hulpdiensten vragen om extra inzet
BN DeStemDUIVEN - In een woning aan de Roodwilligenstraat in Duiven is vrijdagmorgen brand uitgebroken. Daarbij zijn in ieder geval twee dodelijke slachtoffers gevallen. Omstanders melden dat de brandweer rond 08.30 uur iemand uit de woning hadden gehaald en dat nog werd gezocht naar andere personen die mogelijk in de woning aanwezig waren.
» BN DeStem
vrijdag 24 januari 2020, 09:18 uur
Twee doden bij woningbrand in Duiven
Blik op NieuwsIn een woning in Duiven is vrijdagmorgen tijdens een brand twee overleden personen aangetroffen. Dit maakte de politie bekend.
» Blik op Nieuws
vrijdag 24 januari 2020, 09:12 uur
Doden bij woningbrand in Duiven
Omroep GelderlandEr zijn twee dodelijke slachtoffers gevonden bij een grote woningbrand aan de Roodwilligenstraat in Duiven. Nadat rond 8.30 uur het eerste slachtoffer werd gemeld, is inmiddels duidelijk dat het gaat om twee doden.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 09:06 uur
Dode bij woningbrand in Duiven
Blik op NieuwsIn een woning in Duiven is vrijdagmorgen tijdens een brand een overleden persoon aangetroffen. Dit maakte de politie bekend.
» Blik op Nieuws
vrijdag 24 januari 2020, 09:04 uur
'Dieptreurige gebeurtenis': drie mensen overleden bij forse woningbrand Duiven
Hart van NederlandDrie personen zijn vrijdagochtend overleden bij een woningbrand in het Gelderse Duiven. De hulpdiensten kregen rond 08.05 uur de melding binnen over een brand in een vrijstaande woning aan de Roodwilgenstraat in Duiven.
» Hart van Nederland
vrijdag 24 januari 2020, 08:54 uur
Drie doden gevonden bij woningbrand in Duiven
de TelegraafUPDATE 12.00 UUR Bij een brand in een woning in het Gelderse Duiven zijn vrijdagochtend drie mensen om het leven gekomen. Het is nog niet duidelijk wie de slachtoffers zijn. Politie en brandweer onderzoeken wat er is gebeurd.
» de Telegraaf
vrijdag 24 januari 2020, 08:54 uur
Twee doden gevonden bij woningbrand in Duiven
de TelegraafBij een brand in een woning in het Gelderse Duiven zijn vrijdagochtend twee doden aangetroffen. Dat meldt de politie.
» de Telegraaf
vrijdag 24 januari 2020, 08:35 uur
Tragisch nieuws: Drie doden bij forse woningbrand in Duiven
Gelre NieuwsDUIVEN – Er woedt op dit moment een grote brand in een woning aan de Roodwilgenstraat in Duiven. Ook een traumahelikopter is ter plaatse. De politiewoordvoerder laat weten dat hierbij drie personen zijn overleden.
» Gelre Nieuws
vrijdag 24 januari 2020, 08:35 uur
Dode aangetroffen tijdens forse woningbrand Duiven
Gelre NieuwsDUIVEN – Er woedt op dit moment een grote brand in een woning aan de Roodwilgenstraat in Duiven. Ook een traumahelikopter is onderweg. De politie laat weten dat hierbij één persoon is overleden.
» Gelre Nieuws
vrijdag 24 januari 2020, 08:34 uur
Dode bij woningbrand in Duiven, veel rookontwikkeling
Omroep GelderlandEr is vrijdagochtend bij een woningbrand aan de Roodwilligenstraat in Duiven een persoon overleden. De politie doet onderzoek.
» Omroep Gelderland
vrijdag 24 januari 2020, 08:31 uur
Drie doden bij woningbrand in Duiven, dichte rolluiken moesten worden opengeknipt
de GelderlanderDUIVEN - Bij een brand in een woning aan de Roodwilligenstraat in Duiven zijn vrijdagmorgen drie personen overleden. Burgemeester Jacques Niederer van Duiven en de politie geven om 13.00 uur een persconferentie op het gemeentehuis.
» de GelderlanderFoto's bij dit nieuwsbericht
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Omroep Gelderland
Foto: Politie.nl
Foto: Politie.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: NU.nl
Foto: de Telegraaf
Foto: de Telegraaf
Foto: Metro
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland
Foto: Hart van Nederland

Meer nieuws uit Duiven

21 april 18:42Voetbalfeestje ondernemer blijft onbestraft, maar ‘hij doet het niet weer’
20 april 16:16Mannen opgepakt na achtervolging op A12, gaspistool gevonden bij aanhouding
31 maart 19:55Lichaam aangetroffen in Nederrijn tussen Duiven en Huissen
28 maart 11:03Auto raakt van de weg en knalt tegen hek en boom in Duiven: drie mannen gewond
24 maart 20:17Rechtbank wijst ontnemingsvordering van 20 miljoen af
5 maart 21:01Drugsdealer met 156 wikkels op heterdaad betrapt in Westervoort
11 februari 10:53Dak van loods in Duiven ingestort, vermoedelijk door sneeuw
6 februari 09:30Geen treinverkeer door ongeval
27 januari 17:29Man meldt zich bij politie na steekincident in Duiven
8 januari 13:27Twee aanhoudingen na schietincident in Loo
20 december 09:01Bij de Makro is alles nog gewoon te koop: ‘Het is een gekkenhuis daarbinnen’
17 december 15:10Eigenaresse hond Tommy doet aangifte tegen de politie: ‘Onderste steen zal boven moeten komen’
13 december 09:44Ondanks vuurwerkverbod adverteren Duitse knalverkopers hier volop: ‘Coronaproof afhalen!’
11 december 10:38Voortvluchtige na 8 jaar opgepakt
27 november 20:27Overvaller opgepakt die medewerkster bakkerij mes op de keel zette
24 november 21:07Grote vuurwerkcontrole langs de A12
23 november 21:40Tenniskampioen Koolhof krijgt warm ontvangst in zijn Duiven
23 november 16:53School sluit na corona-uitbraak: 1000 leerlingen moeten thuis onderwijs volgen
7 november 08:12Snelheidsduivel crasht met gestolen auto, agent trekt wapen
4 november 20:41Zwaar ongeval tussen Duiven en Zevenaar: weg dicht
RSS.