menu
zoek

Nieuws Eethen

Facebook delen

Tumult voor horecazaak, twee gewonden, één verdachte aangehouden

zaterdag 22 april 2017, 09:52 uur

Voor een horecazaak zijn afgelopen nacht rond 03.00 uur een 48-jarige portier en een 22-jarige bezoeker uit Andel mishandeld. De politie arresteerde een 19-jarige man uit Eethen. Hij zou het jongste slachtoffer terwijl deze op de grond lag, met gebalde vuist in het gezicht hebben geslagen.


De agenten kregen een melding om te gaan naar een horecazaak in Eethen alwaar een mishandeling zou hebben plaats gevonden. Ze zagen dat op het parkeerterrein voor de dancing een jongen op zijn zij gekeerd op de grond lag. Hij was nauwelijks aanspreekbaar, zijn kaak was dik. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Uit getuige verklaringen bleek dat een 19-jarige man als verdachte hiervan kon worden aangemerkt. Hij werd aangehouden.

Nog een slachtoffer
Binnen bleek zich nog een slachtoffer te bevinden, een 48-jarige man die als portier werkzaam was. Hij was met iets hards op het hoofd geslagen. Ook hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Kennelijk had er zich binnen een groepje jongeren vervelend gedragen. Ze werden naar buiten geleid waarna de beveiliger door een van hen met iets hards op het hoofd werd geslagen. Hierna was buiten het andere slachtoffer mishandeld hij had zich kennelijk flink over het incident met die uitsmijter opgewonden.  

Geweld/Mishandeling/Bedreiging in Eethen

» Politie.nl
Kaart nieuws Eethen. Locatie nieuws: 51.73394 / 5.05272


zaterdag 22 april 2017, 13:44 uur
Portier naar ziekenhuis na mishandeling in De Schuur Eethen
Brabants DagbladEETHEN - Een portier (48) en een bezoeker (22) van horecazaak De Schuur in Eethen moesten vrijdagnacht naar het ziekenhuis worden gebracht na een mishandeling. Een 19-jarige man uit Eethen is aangehouden. 
» Brabants DagbladMeer nieuws uit Eethen

27 april 12:58Auto te water in Eethen
22 april 13:44Portier naar ziekenhuis na mishandeling in De Schuur Eethen
2 maart 14:52Jeugdig duo veroorzaakt ravage bij autobedrijf
RSS.